|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
27.9.2013 13:10:42   
daze
Sax u pravu si,to je dvosjekli mac.ako ti cuvaju misle da se imaju pravo mijesat u odgoj.zato ja ostavljam samo kad bas moram iako bi mogla jer bi je obje bake rado cuvale.
Al vidim ja kad sam tu sta rade od diteta,a sta bi da mene nema.i pritom ne mislim samo na sveki,da ne budem nepostena.i moja mama ima svojih biserauser posted image
Ona je stalno zabrinuta da je M gladna i svaki cas me pita jel jela,kad je jela,sta i koliko je jela....satare me s tim vise.pa onda,malo joj je to,vidi kako jadna zijeva dok mi jedemo daj i njoj nesto,zasto ona nesmi ovu juhu bas je zdrava(a nema sta ne pliva u toj juhi i zacinjena svim i svacim),zasto joj ne das cokolino to ste vi jeli itd itd.i tako iz dana u danuser posted image
Preksinoc kad sam isla na festu joj je u 20h prid spavanje dala povrtnu kasicu(jer je mala tuzno i gladno gledala?!?) I odma iza tog 180ml izdojenog mlika.nije ni cudo da je dobro spavalauser posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1701
27.9.2013 19:37:35   
evanoi
daze, baš sam se nasmijala tvojim dragim ženicama user posted image moja sveki je ok. ali ima istu spiku - vidi kako gleda željno hranu, kako bi on papao... pa on sve želi pojesti, od rđave žice do tratinčicauser posted image uglavnom, od danas priča slogove: da-da-da, ta-tat-ta i to 150/h. ful se upali i ne gasi user posted image a o pentranju po kauču, oko kauča da i ne pričam user posted image shvatio je da može osvojiti svijet user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1702
27.9.2013 20:39:01   
nelly68
hej cure evo me moji mijenjali internet pa evo me ugl. riješili smo zatvor konačno sa kašicom od kruške i marelice,al je dan prije vrišto jadan od boli plakali smo skupa user posted image al sad je sve po starom hvala Bogu to mi je noćna mora bila...vidim da ima svašta novo pa da ne nabrajam baš sve. ma ja sam uzela Nuby jer ne znam dal se sječate da sam bila paničarka ko trudnica a ko mama još veća ne mogu si pomoć user posted image ovako kad mu dam da nešta gricka ne ću je bojat da će mu se zaletit i hoće mi se ugušit user posted image ...Noa već često zove tatu ironije li a ja mu stalno govorim mama al ni da bi i baba i ostale svoje riječi al sve mu je to ne svjesno još...e kad ste uvele drugi obrok svojim malcima nakon 2 mjeseca dohrane ili prije???

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1703
28.9.2013 9:55:02   
daze
evanoi noa ti je super aktivanuser posted image user posted image
M i dalje odbija ležat na stomaku dulje od par min,al joj je nova fora iz sjedećeg položaja se pokušat postavit u stav za puzanje.samo još nije skužila princip pa odigne guzu i stane na ruke,al nema pojma di bi s nogama tako da na kraju redovito poljubi poduser posted image srića pa joj podloga mekana inače...
nella aj super da ste se riješili zatvora,znam kolika to muka može bituser posted image mi smo drugi obrok uveli dva mjeseca nakon uvedenog prvog obroka i tako planiram i treći.

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1704
28.9.2013 13:34:39   
nelly68
nama je danas 7 mjeseci a krenili smo sa 5 i par dana al ne znam kako ću uopće kad bi jedan obrok trebao bit voće jedan povrće al on povrća malo jede ne znam kako uopće...Moj Noa isto neće na stomak al se redovno ustaje na nogice i vuće guzu kad ga držim za ručice i kad se presvuče uhvatim ga za ruke i on odmah na nogice mislim da od njega nikad puzača hahaha...EVANOI baš ti je Noa mali zvrk

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1705
28.9.2013 21:06:23   
BUMBI
L hoće na stomaku biti,ali ne puže user posted image L ima stolicu često ali mu mu je jako tvrdauser posted image
Stavljam ga u hodalicu i presmješan mi je,sad je počeo i prema naprijed vozitiuser posted image
Ja nemogu dočekati da sad u 10 mjesecu idemo na vaganje da vidim koliko ima.Svi bi ga nosali,a li mi ga brzo vrateuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1706
29.9.2013 11:59:35   
nelly68
ja sam Noici počela davat sokiće od kruške i marelice jer ga to otvara pa mu uvijek dam bez obzira šta jede bojim se da ne bi oped imao zatvor...Ne znam šta je s njim tako mi teško zaspe i baš je cendrav ovih dana možda su zubići nemam pojma oped je bio budan od pola 4 do pola 6 sinoć i četiri puta sam ga spustila u krevetić i on plače nisam više imala snage bit budna pa je spavo na meni,više ni ne znam šta znači naspavat se...BUMBI to je pregled sa 9 mjeseci?hahaha strašni su ipak im je težak a jel se hoće nosati?Znam da dođu i u fazu da to ne vole ili je to kasnije kad hodaju ni ne sjećam se baš kako su nećakinje...

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1707
29.9.2013 15:37:41   
daze
Dobar dan cureuser posted image
Ja se danas primila posla,jucer oprala tepih,pa da usisam i operem dnevni boravak da ga mogu stavit.na kraju se to pretvorilo u generalku stana,mm skuhao rucak i sad lezim jer ne mogu pomaknit viseuser posted image
M je odusevljena tepihom.do sad je bila na deki u kutu prostorije a sad sam je stavila na sredinu prostorije pa se rotira na sve strane,gura nogama u krug i lezi na stomakuuser posted image svidja joj se ceprkat prsticima po tepihu a valjda joj se i manje klize pa se moze gurat nogama.prekomicna je,doslovno se kotrlja s jedne strane sobe na drugu.
Sad sam joj skuhala krompir i cvjetacu s malo maslinovog ulja,a jutros je pojela smiksanu breskvu i dvije jabucice.ja s njom bas nemam problema sta se tice krute hrane,jede i voce i povrce i zitarice.iako to nikad nebi pomislila s obzirom da je dobrih mjesec dana odbijala,valjda se sad navikla na okuse.
Bumbi ja se sjecam svojih sestara kad su bile male,njih dvije blizanke u hodalicama,bilo ih je posvuda uvik smo morali cuvat noge da nas ne pogazeuser posted image tako da vjerujem da je L presmijesan.user posted image
Nelly i M se opet nocas cesce budila,zaspala u 20h, a od 22 do 23 smo je nosali jer je doslovno urlala.namazala joj gel i na kraju dala pola zlice lupoceta pa je zaspala.nemam pojma jesu opet zubi ili sta.sve se nadam da nisu jer mi je s ovima sta ima napravila ranu na bradvici opet i nikako je zalijecit,boli ko vrag dok dojiuser posted image

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1708
29.9.2013 20:02:57   
Jully
Bok mame, mi se vratili, kiša mi je padala čitavim putem pa sam vozila sto godina user posted image ali barem sam se psihički dobro odmorila. Kava sa kumom do 3 u noći dvije noći za redom stvarno daje energije, da mi je barem bliže... Dobila sam od kume hrpu preslatkih stvari od njenih klinaca, jedva čekam da se posuše i krenu u uporabu. Ivano prehoda cijelu kutnu dok se drži za rub (malo me strah, čini mi se da je prerano) i počeo je pokazivati prstićem na sve što ga zanima user posted image presladak mi je takav. Što se svekrva tiče imam jednu viška za čuvanje i rado bi ju poklonila. Jedini problem je što čuva dijete kada joj paše, a ne kada meni treba čuvanje.
daze, probaj multimam komprese. Meni su bile savršene za ragade na početku dojenja.

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1709
29.9.2013 21:07:33   
sminkret
Vecer! Jully i daze, bas sam se nasmijala. I ja nemam baka servis, svekrva u istri, a moji zive vise tamo nego tu, tak da sam ja s dvoje djece sama. Dobro bi mi dosli da pripaze jer ih doslovno svugdje vucem sa sobom, ali eto, navikla sam se. Najgore mi je sad kad malu vodim u predskolu na drugi kraj grada (pjesice), onda svo troje s kolicima, a ovako bi to obavila za 20min biciklom da mi ima njega ko pripaziti. Ali dobro, bar sam ja jedini bossuser posted image i jully, hvala za obavijest na jaknicama u Cartersu- kupljeno!
Evanoi, tvoj je jako slican mojem. Taj mali gmiže svuda (zovem to gmizanje jer nije jos pravilno puzanje) ali svugdje dospije gdje zamisli. E da, imala sam na podu dnevnoj nekih 30 podnih puzzli, a kak se on vec dugo igra na podu pa navlaci i razbija te puzzle, jedan dan otkinuo onaj rub gdje se slažu, ja taman dosla, dobro da jesam, znam da je bilo primjera gušenja s njima, a to je bio taman takav komad. Sve sam ih maknula i narucili tepih cestu i za dnevnu i sad sam smirenija i mogu ga ostaviti da se igra.
Citam kak su nam klinci sve veci i spretniji, neki pužu, neki hodaju, svaki se razvija na svoj način i to je baš ljepota jer se vidi raznolikost. Ne treba se opterećivati jer susjedov mali hoda a moj ne, vjerujte za godinu dana se vise toga niko nece sjetiti kad budu jurcali i radili neke druge glupostiuser posted image
Nelly, ja sam nekako prešla na drugi obrok ada nisam pratila vrijeme nego njegove potrebe, tak da sad sa 7 mjeseci ima jedan voćni obrok, jedan povrtni tj. jušni, i jedan ili nestle jogurt (hvala opet Jully na savjetu to je najbolje za kakanje!) ili mliječnu kašicu.
Laka noc i lijepo nam spavale bebice!

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 1710
29.9.2013 21:40:31   
nelly68
večer cure ja mislim od sutra uvest drugi obrok jer danas je bio preumoran jest kašicu oko 10 i dala sam mu oko 3 pa mu ovaj mjesec mislim i meso uvest i malo više povrća jer sad jede više voća evo zaspo mi je u 9 bez neke muke vidit ćemo kakva će nam bit noć idem jest pa u krpe s njim...Ja sve čujem vaši klinci svašta znaju a moj Noa stalno traži pažnju kad je na podu mora mu se neko gluparat izdrži možda pola sata sam sa igračkama ili gleda tv puzanje ništa i njemu se sviđa tepih ijako mu i nisu neke boje...Sve si mislim da je on takav da neće bit sam jer je kod nas puna kuća i baš na prste jedne ruke mogu nabrojat koliko smo puta baš ostali sami i on to masno iskorištava ako ga ja ne odlučim uzet uvijek ga neko drugi uzme nikad puzača od njega al SMINKRET je baš ovo lijepo rekla da nisu svi isti i lakše mi je kad čujem nešta takvo user posted image JULLY meni su isto pomogle te komprese na tvoju preporuku user posted image DAZE iskreno se nadam da ćemo obe imat koliko toliko mirnu noć....

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1711
30.9.2013 7:04:09   
BUMBI
Jutro cure
Nama opet uzas nocuser posted image ,ja cu vise izluditi s tim njegovim budjenjem svako malo.
Daze super za generalku i sto se M svidio tepihuser posted image user posted image
Kod nas je vrijeme katastrofa,jucer cijeli dan padala kisa i nocas isto,a i danas su rekliuser posted image .Sve je nekako mracno...mi smo poceli i grijanje paliti,a L sam pocela i stramplice obuci.Mislim da cu uskoro morati i po zimsku jaknicu u soping.
U slijedeci ponedjeljak ce biti super stvari za bebe u Lidlu i jeftinouser posted image ,a ja sam jako zadovoljna s njihovom robicom.Pa kom je blizu da zna i da ide odmah cim se otvori.
Ja L jucer dala monte jesti i koje su to suze bile kad je pojeo(htio jos)pa sam.mu dala jos jedanuser posted image
Gdje su nam Seraphyme i Lotte?A i bomboncic se ne javlja

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 1712
30.9.2013 8:06:38   
Lotte
Bumbi, ma meni je internet na pc u u klincu, a ne da mi se tipkazi ovako preko mobitela. Redovito vas citam i pratim i vidim dada du svi klinci grozni spavaci, a i moj noa se uzasno pokvario, sada se budi tri do cetiti puta po noci. Uglavnom, nemamo jos niti jedan zub, u kreveticu se sam uzme za ogradu i stane na nogice. Ne puzamo i na zlicu pojede jedva jedan obrok u minimalnim kolicinama. Pooozdrav

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1713
30.9.2013 11:49:53   
evanoi
nelly, pa ako ti je noica pola sata sam na tepihu, to je super!!! i to je i normalno za bebe, a normalno je i manje. rijetki su koji satima znaju biti sami, a na kraju krajeva, svima nam treba društvo nakon nekog vremena, ne brini se ti ništa, tvoj se dečko sasvim lijepo i normalno razvija. user posted image
da, sminkret, našla si dobru riječ - gmizanje user posted image moj gmiže turbo, a pomalo i puže, onako 2-3-4 puža user posted image samo što je to tako brzo da čas je tu, čas tamo. sd ćemo morati u nabavku za onu zaštitnu ogradicu oko peći jer kad počnemo ložiti...user posted image jel ju imate koja? ja sam svog isto izvadila iz vrtića i dole sam stavila na tepih i dekicu jer se zna često zbumbati glavom u pod pa plače ko user posted image
počeli smo s mesom, ali mu se ne sviđa baš. pojede jedva 50ml user posted image i jučer smo počeli s drugim obrokom. sminkret, kako mu pripremaš mliječnu kašicu? svoje mlijeko (zaboravih, ali mislim da si dojila, jelda?) ili? cure, dajete li za prvi obrok voće ili povrće? mojem ni krumpir baš ne paše, radi neke face ko da sam mu dala tripice/fileke user posted image user posted image
jutros bili u šetnji, bura i hladno, ubundala sam ga i na zrak. malac je uživao. jučer je cendrao jer smo bili u kući (kiša), i na kraju sam ga stavila u MT, kišobran i van. odmah se smirio!!!
lotte, ni mi nemamo zubić nijedan, ali mu nateknute desni pa valjda se zato muči, cendra i sl.
bumbi, tvoj je baš poseban malac user posted image on sve fino polako, ali zato hodalicu obožava user posted image cure druge, hoćete li vi upotrebljavati hodalicu i kada?

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 1714
30.9.2013 16:20:01   
daze
jully user posted image za psihički odmor user posted image probala sam ja te komprese kad mi je prvi put pukla bradavicu zubićima prije dva mjeseca,fino su mi hladile i manje me bolilo,međutim rana nije zarasla a brzo sam ih sve potrošila.tad mi je mm kupio jednu antibiotsku mast što su mu farmaceutkinje preporučile,mazala sam par dana i prošlo,pa se nadam da će i sad.mislim da će mi mala otkinit ovu bradavicu dok prestane dojit,jer mi je stalno izranjavana već 8 mjeseciuser posted image a s drugom nikakvih problema,niti je grize niti potežeuser posted image
sminkret bome se ti napješačiš svaki dan dok odvedeš malu u predškolu.šta nije bila neka bliža?user posted image i ja sam mislila kupit te puzzle za pod al bome me strah pogotovo sad kad čujem da je i tvoj mali otkinuo komadić.srećom pa si vidjela na vrijeme. i slažem se s tvojom izjavom da je ljepota u raznolikosti!user posted image svaka beba napreduje svojim ritmom,neko je mršaviji neko deblji,neko puže neko neće nikad...pa šta,sve to dođe na svoje,bitno da su bebe zdrave i zadovoljne!
nelly kakva je bila noć?mi smo imali jednu intervenciju oko 4 ujutro,probudilo je kakanje pa kad je obavila je zaspalauser posted image
bumbi hvala za info,ako uspijem ići ću u lidla,pogledala sam letak i sviđaju mi se štramplice i majice.a šta misliš isplati li se kupit onu zimsku vreću za bebe,s obzirom da su noge skroz zatvorene neznam koliko bi se to mojoj svidilo?
lotte ne znam kako al ja sam tek sad skontala da se i tvoj malac zove Noauser posted image to je izgleda popularno ime,bar među zimskim bebačimauser posted image
evanoi ograde za oko peći imaš u bauhausa i baumaxa i vjerojatno svim ostalim centrima što prodaju i peći na drva.cijenu neznam jer nisam išla za tim,al ogradicu sam primjetila.
ja za prvi obrok dajem voće i žitarice a drugi povrći i žitarice ili meso i povrće.kad uvedem treći s 9.mj će biti mliječni.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1715
30.9.2013 16:21:04   
nelly68
Dan cure evo i mene noć je bila malo bolja budio se je al odmah je zaspo mi smo danas jeli dva obroka i ujutro sam mu dala povrć jer sam mu dala cvjetaču a do sad ju nije jeo i bolje mu ide nego mrkva ili mi se čini pojeo je samo 10-ak kašikica i cendro i zaspo stvarno ne znam šta radit jeo je u 10 i išo spavat sad mu pomaknem na 9 mislim bolje će jest probudio se tek oko 8 i oped isto drugu kašicu je pojeo bez problema jer sam mu krušku dala i taman prije popodnevnog spavanja oko 3 jeo i zaspo...ali kako da on živi samo na voću al dobro oped bolje voće nego od druge mali jeo samo čokolino stalno,ma iskreno ne znam šta mogu kad poraste valda će bolje jest...meni se isto sviđa robica iz lidla vidila sam da će bit dugi bodića valda 2 za 33 kn al dok mi dođemo do grada sve se rasproda,danas nam je stigo paket što je Noici baka iz Zg.poslala ja sam izaabrala na internetu i ona kupila kad ovdje nemamo H&M šminkersku vesticu konačno hlačice košuljicu i nešta između vestice i jaknice ..user posted image jaknicu smo kupili u Kiku za samo 70 kn bež sa bjelim...mi bi isto van al kod nas pada već tri dana kad stane on spava i nikako nadam se da će sada stat...DAZE kako je Elica spavala sinoć?Za hodalicu nisam sigurna hoću li ili ne još nisam odlučila iako mi već neki govore da su oni od 6 mjeseci svoje stavljali to je za moj pojam rano ja sam tek sad počela unatrag 2 tjedna stavljat ga da sjedi sam na trosjedu ne meni u rukama u rukama je sam se ispravljo i već dosta stabilno sjedi ne volim ga forsirat bez obzira što bi i da hoće puzat i sve al neću ga forsirat zato što neće i na silu stigne sve....user posted image

Noa 28.02.2013.<3

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1716
30.9.2013 16:56:07   
sminkret
I danas sugavo vrijeme... Evanoi, ja mu skuham komadic purecih prsa, krumpir, malo mrkvice i dosta tikvice. A na kraju zgusnem s nestle žitaricama. Ali, moj se poceo buniti na voćeuser posted image . Bila si me vec prije pitala za komadice mesa, al sam ti zaboravila napisati ; ja ti nisam nikad miksala hranu iz jednostavnog razloga jer su neke susjede miksale hranu i toliko su navikle djecu na takvu hranu da su im morale miksati i preko godinu dana. Čim bi osjetili komadić, poceli su ono kao povracati, pa sam ja samo ribala ili na sitno rezala. Njemu ti ta 2 zuba nista ne znače za gristi hranu, bas mi ga je fora vidjeti kako osjeća komadiće mesa i onako s jezikom ih "pretumbava" po ustima user posted image a mlijecne kasice ti kupujem one hipp ili nestle žitarice. Pripremam s AD. Inace jos dojim, ali smo prije nekih tjedan dana uveli i AD jer po danu sve vise gubi interes za dojenje, povuce par puta, pa se krevelji, zija okolo... Ma, ponasa se ko i seka. Tak je i ona negdje u to doba. A po noci lijepo vuče. Ne žalim se, bitno mi je da jos po noci zeli, i da postepeno prestaje. Super je kaj s Noicom ides van po svakakvom vremenu, i ja sam za to!
Nelly, malac ti je super, pa to kaj se pol sata poigra sam je stvarno super. I zasto ne koristiti ukućane da ga zabavljaju? Velika familija, super!
Oko hodalica se lome koplja user posted image , moje mišljenje je ne! svatko ima zašto da, zašto ne, pa da sad ne nabrajam zasto mi se ne sviđaju, ja jednostavno mislim da su nepotrebne.

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1717
30.9.2013 20:48:29   
BUMBI
Daze što se tiče zimskog odjelca,meni se čini bolji onaj kombinezon,nebi ni L sigurno htio biti u onome.
Nama je prvo voće pa povrće,a nekada bude i obratno,zavisi..a kakav mliječi obrok bi uveli ili ste ga uvele?
Lotte trebala sam te ranije spomenuti pa bi se javilauser posted image
Moj L voli mesouser posted image tj.on sve voli...zasada smo samo na puretini i janjetinu je koji put jeo
Kako vaši u AS u autu?Moj L se već jako dugo diže u sjedeći položaj tako da ću ga uskoro prebaciti u onu veću AS

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1718
1.10.2013 10:16:41   
daze
bumbi i ja sam primjetila da je M as postala nekako neudobna,jedva više stane unutra a veću nemam nego moram kupovat pa sad nemam pojma šta bi kupila,jer u onoj šta je okrenuta u smjeru vožnje nebi smila prije godine dana jel?ima li ko iskustva s tim?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1719
1.10.2013 10:47:01   
evanoi
daze, bumbi, mi smo svog stavili u onu veću šta je okrenuta u smjeru vožnje i super mu je jer sve vidi. i nama puno lakše ga stavit i izvadit. piše da je od godine dana ili od 9kg. a ugl, morate mijenjat kad mu prva postane premala, a premala je ako iznad glavice je manje od 2-3 prsta širine, tak nekak. i nama je to došlo knap pa smo promijenili.
sminkret, probat ću mu i ja komade davat. jučer smo mu otkinuli jedan kom piletine ko fol da se zabavlja dok ručamo - požnjapao je sve, a nema zubića!!! user posted image
cure, jučer se bubu digao na nogice baš lijepo, držao se za kauč i napravio jedan polukorak!!! user posted image bit će na mene, zvrk - morat ću jurit za njim motorinom user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1720
1.10.2013 13:35:59   
BUMBI
Daze ta već sjedalic je od 9 kg ili kad ova postane tijesna,uglavno beba mora biti i čvrsta radi kralježnice.Ja sam D bila s nekih 10 mj prebacila,a L ću sad koji dan.Mi imamo Maxi cosi priori xp i zadovljna samuser posted image baš sam danas kupila navlaku za nju jer je ova malo pokidana pa da se ne razdere do kraja..tako da će L najvjerovatnije kroz koji dan preći u njuuser posted image
Evanoi user posted image user posted image za N
Ja L od jučer dajem tekući voćni jogurt prije spavanja(dnevnog) i svidjelo mu seuser posted image
Danas sam bila u C&A gledati jaknice,našla sam neku ali mi prodavačica rekla da danas dobivaju robu pa da dođem možda bolje sutra pogledati šta su još dobili

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1721
1.10.2013 13:51:40   
sminkret
Dan! Nemam vremena, ali samo da ostavim link za autosjedalice. Meni nesto slicno pricala pedijatrica, ima logike. (Ne zelim pametovati nego mi se cini da ima smisla, ali i meni muka kad njih dvoje strpamo u auto, pa jedva cekam da prebacim u veci razred ali jos cu pricekati)
http://autosjedalice.info/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=61

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1722
1.10.2013 19:10:14   
evanoi
sminkret, super tekst, hvala user posted image upravo naložila mužu da sutra preokrene sjedalicu ako je ikako moguće... to nam je neka od prije 4 god, dobili na posudbu... vidjet ćemo. jeste vi preokrenuli?

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1723
1.10.2013 22:06:51   
sminkret
Evanoi, i nasa stara 4 godine. Ovo je http://www.bebeconfort.com/products/car-seats/toddler/iseos-tt/service.aspx
Nazalost nema mogucnost obrnutog smjera voznje, a bila sam se ponadala da ima. Malecku smo poceli voziti sa 9mjeseci, tak da bum i s njim svakak pricekala jos. Bas nekak razmisljam o tim trzajima vrata kod, ne daj Boze, sudara. Bas covjeku da na razmisljanje.

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 1724
2.10.2013 12:56:07   
daze
onda ću svakako obratit pozornost da uzmem neku koja se može montirat u oba smjera.jer M još nema 9kg ni blizu,al je dugačka pa skoro već prelazi glavom as.ona se još ne buni na vožnju u suprotnom smijeru jer većinom ja sjednem iza s njom kad negdi idemo svi troje,a ako smo same i ja vozim onda su to opet kraće gradske relacije tako da se tih 10-15 min zabavi s nečim.znalo mi se desit da smo same išle u grad ili tipa do trogira kod kume,pa mi se ona počne iza derat i plakat.onda bi ja uvatila pjevat iz sveg glasa da se ona smiri ili bi pojačala radio i ona se umiri.user posted image
zamislite sad kako su me ljudi gledali: ljeto,otvoreni prozori na autu a ja pivam iz sveg glasa,a Bog me nije obdario vokalnim sposobnostimauser posted image user posted image

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!