evanoi
|
nelly, pa ako ti je noica pola sata sam na tepihu, to je super!!! i to je i normalno za bebe, a normalno je i manje. rijetki su koji satima znaju biti sami, a na kraju krajeva, svima nam treba društvo nakon nekog vremena, ne brini se ti ništa, tvoj se dečko sasvim lijepo i normalno razvija. da, sminkret, našla si dobru riječ - gmizanje moj gmiže turbo, a pomalo i puže, onako 2-3-4 puža samo što je to tako brzo da čas je tu, čas tamo. sd ćemo morati u nabavku za onu zaštitnu ogradicu oko peći jer kad počnemo ložiti... jel ju imate koja? ja sam svog isto izvadila iz vrtića i dole sam stavila na tepih i dekicu jer se zna često zbumbati glavom u pod pa plače ko počeli smo s mesom, ali mu se ne sviđa baš. pojede jedva 50ml i jučer smo počeli s drugim obrokom. sminkret, kako mu pripremaš mliječnu kašicu? svoje mlijeko (zaboravih, ali mislim da si dojila, jelda?) ili? cure, dajete li za prvi obrok voće ili povrće? mojem ni krumpir baš ne paše, radi neke face ko da sam mu dala tripice/fileke jutros bili u šetnji, bura i hladno, ubundala sam ga i na zrak. malac je uživao. jučer je cendrao jer smo bili u kući (kiša), i na kraju sam ga stavila u MT, kišobran i van. odmah se smirio!!! lotte, ni mi nemamo zubić nijedan, ali mu nateknute desni pa valjda se zato muči, cendra i sl. bumbi, tvoj je baš poseban malac on sve fino polako, ali zato hodalicu obožava cure druge, hoćete li vi upotrebljavati hodalicu i kada?
|