evanoi
|
daze, tvoja cura je već velika, zna i mahati i meni je moja pedica pripisala noici željezo, ne znam na temleju čega. dala sam mu jednom samo i bacila kutiju, nelly, kao i ti. em se gadio na to, em ne kužim zašto... bez pretraga i ičega. on se dalje lijepo razvija i super je... jedino što danas ima temp, od sinoć 38, danas pala na 37.8. sinoć se budio 653 puta tako da smo mu oko 1 dali lupocet, čepiće, i stavili ga k nama u krevet. sad ćemo vidjet kako će ova noć proći. rekla mi patr neka ga lagano obučem i samo plahticom preko (inače mi je u vreći). i sad problem jer se tako bez vreće pomiče, već nakon 45 min je zvao - bio je u dnu kreveta, glavica skroz na ogradici i plače šta je to. cure, koliko stupnjeva snizujete? svugdje sam čitala tek od 38,5, ali mi smo sinoć čepće kad je imao 38 jer brižan nije mogao ništa, ni spavati, ni disati (curi mu nosić), ni odmarati... sminkret, nadam se da če i mom biti tako kratko kao i tvojima, ali svejedno nije lako . ti još hendlaš s dvoje si mu davala nešto ili mu je prošlo samo od sebe? a O? išli kod pedice, pretpostavljam s O. ma super prošlo na feštici, bila par sati kao i kolegice pa smo pustile klince da još sami uživaju. i došla doma oko ponoć i taman se maleni probudi... mm taman vadi bočicu, ali nije trebala srećom sax, ma si mu davala komadiće oslića baš? ček, marin ima zubiće? bumbi, vidim pripremila si malce za zimu i bome ti L lijepo papa. jully, kako je to maleni prestao svakodnevno cicati? sam od sebe?
|