ivana1112
|
Večer! Evo i mi se vratili s mora! za nove rođendane! i nove hodalice! Mi smo jutros došli i jedva sam dočekala, ovo je bilo 3.putovanje u mjesec dana, i rekla sam da jedino što sljedeće pakiram je kofer za rodilište Home sweet home Bella, jeste riješili šišanje? Mi smo 1.put L šišali kod frizera, i bilo je super, nije plakao, samo se malo okretao za frizerkom i škarama, al brzo je bilo gotovo. 2.put smo išli u drugi salon, jer je naš bio na GO, i bilo je koma, izašli smo sa pola ošišanom glavom A sestrična je neki dan svog malog vodila, u posebni salon za djecu, kao nisu u klasičnom stolcu, već okruženi sve nekim novim igračkama, i šta ja znam, ugl, kaže da je super prošlo, pa ako te zanima, mogu saznati di je to. Jana za La! Ja isto čekam taj sistematski, naša ped je na GO cijeli 8.mj, pa ćemo tek u 9.mj na cijepljenje i vaganje A sad kratki izvještaj, samo da kažem Sunny da dijelim sudbinu s njom što se tiče noćnog spavanja na moru. Moj L se svaku noć, bez iznimke, budio barem 4 puta, a jednu noć nisam brojala, al znam da je bilo 6 ujutro kad sam 1.put zaspala. U međuvremenu su nam rasli zubi, i to kutnjaci! Sad imamo 14 ili 15 zubića, ne mogu ih sve ni prebrojiti Prema vašim komenatrima, onda smo i mi HODALICE Prohodali smo i samostalno radi par koraka, kad ga se ne gleda al puzanje je još uvijek No.1 kao pokretno sredstvo Štapni mikser više nije u upotrebi definitivno, al to sam vam već rekla, tako da sad muku mučim s njegovim ručkom, jer ne znam što bih mu ponudila, nije mi još baš da jede sve sve što i mi, a opet ne mogu mu svaki dan juhice. Ima tko kakvu ideju kakve će recepte slagati kad djeca prestanu jesti kašasto Za sada toliko, ionako sam se raspisala previše P.s. i ja sam za nalaženje u igraonici Samo recite kad!