Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 13:34:46
|
|
|
|
Ruža
|
Čula sam dosta takvih priča, ali nitko iz moje blizine. Stvarno je šok.
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 13:40:03
|
|
|
|
mirna
|
čula sam i ja takvu priču, ali teško mi je to vjerovati...
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 13:44:37
|
|
|
|
bomboncic02
|
Baš mi je drago što je netko otvorio ovu temu. Prvo ja bih stvarno voljela upoznat osobu koja nije znala da je trudna! Čula sam za jednu ženu da je saznala za trudnoću tek u 7 mjesecu trudnoće! Malo mi je to sve nevjerojatno...neznat da si trudna, imaš "menstruaciju" i na kraju hvala Bogu rodiš zdravo dijete! Ja sam u 6 tjednu imala iscjedak zbog kojeg sam morala strogo ležat 3 mjeseca i cijela trudnoća mi je rizična, a kako onda te žene izguraju to! Mislim da svaka žena ako ništa drugo podsvjesno zna da je trudna, ok neznaš 2 mjeseca, ali ovo sve dulje mi je fenomen!
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 13:52:42
|
|
|
|
Kika83
|
teško mi je povjerovat u to da žena nezna da je trudna,da joj trbuh raste i da joj nije dobro i paf rodila je a nije znala da čeka dijete.to mi je ful smiješno. ok ako je to tek početak i recimo imaš mengu pa neskužiš ali ostalo mi je neshvatljivo
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 14:17:29
|
|
|
|
anne
|
Krky se dogodilo par puta. Znam još nekoliko žena. Znam i jednu koja je išla u bolnicu s bolovima u trbuhu, a vratila se s bebom.
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 14:27:23
|
|
|
|
ivanaa
|
moja sesrricna 10 god nije mogla ostati trudna.nakon 6 umjetnih oplodnja vec su odustali od svega 9jedan da otisla je doku radi redovite kontrole da bi joj reko da je 6 MJESECI trudna!!!!Mali Kiki sada ima 2 god .Ja to nisam mogla vjerovati
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 14:33:33
|
|
|
|
uciteljica
|
Iskreno nikad nisam mogla do kraja povjerovati u takvo nešto (valjda zato kaj se takvo nešto nije dogodilo nikome u mojoj blizini), ali očito je moguće kaj potrvrđujuu i vaše poruke. Ali da se baš dogura do 9. mjeseca i ne skužiš ništa i na ništa ne posumnjaš kao žena iz novina...Ne znam.
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 14:35:14
|
|
|
|
tikica_69
|
Da, mene je bas to u novinama ponukalo da razmislim kako ja npr; ne bi znala da sam trudna, ja, koja sam dobila 30kg u trudnoci i bila cendrava uzas jedan Moras se zapitati sto ti se dogadja
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 15:19:54
|
|
|
|
ivanaa
|
ja ne kuzim kak nisu osjetili da se beba mice
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 15:28:06
|
|
|
|
Hanna
|
E ja nista ne kontam...ili su glupe ili je nesto drugo u pitanju.Kako mozes ne znat Valjda poznajes svoje tijelo i mozes skontat da nesto nije u redu(u pozitivnom smislu,naravno ) Meni to nista nije jasno
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 15:29:54
|
|
|
|
troubled
|
moja rodica, a nije joj bila prva trudnoća, je saznala da je trudna kad je bila u 6.-om mjesecu... nikad kraće trudnoće zato ja sad nadoknađujem...moja traje i traje i traje.....
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 15:42:25
|
|
|
|
Kika83
|
troubled tvoja bebica neče da izađe i upozna cure na raji?
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 16:32:31
|
|
|
|
Wukovarka
|
Moja sestra je tek u 4 mjesecu saznala da je trudna... Nikakvi simptomi, debljanje....menga sasvm normalna, a onda odjednom, povracanje i sve redom...sve je nadoknadila Ali zato je valjda bila najveca trudnica koju sam ikada vidila. Beba 53cm i 5160kg
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 16:42:58
|
|
|
|
CATE
|
aj nekako mi i ima logike do 4. mjeseca da ne skuži žena da je trudna, nekako ... al ove fore do 7.mj. il uhvatili je bolovi u trbuhu pa se vratila iz bolnice s bebom..... ma dajte molim vas. po meni je, bez uvrede, mentalno stanje takve osobe vrlo upitno
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 16:48:43
|
|
|
|
ivanaa
|
ovisi o situaciji eto mojoj sestricni su rekli da nikada nece imate djece pa je zato dosla u tu situaciju,valjda je nesto i kuzila al je mislila da nemre ostat trudna
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 16:49:56
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: CATE aj nekako mi i ima logike do 4. mjeseca da ne skuži žena da je trudna, nekako ... al ove fore do 7.mj. il uhvatili je bolovi u trbuhu pa se vratila iz bolnice s bebom..... ma dajte molim vas. po meni je, bez uvrede, mentalno stanje takve osobe vrlo upitno slazem se
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 16:56:15
|
|
|
|
CATE
|
ali kako kako pobogu ne osjetit nešto da ti se mrda unutra?????? ja sam osjetila svoju ribicu sa 20. tjedana. A od 26. tjedna mi toliko gnječi rebra na desnoj strani da sam nedavno bila kod interniste da mi kaže imam li kamenac na žući (nije jadan ginekolog više znao šta će samnom). Sad sam u fazi (34. tjedan) da mislim da će mi nogom probit van.....
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 17:10:44
|
|
|
|
ivanaa
|
neznam.imam dvoje i iste sekunde sam znala da sam trudna ali eto ne poznamo svi svoje tijelo jednako dobro
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 17:26:24
|
|
|
|
Wukovarka
|
Cure, ja sam u 8 mjesecu srela prijateljicu i kaze ona meni da joj je za 23 dana termin... a ja sokirana pitam termin cega??? Cura je full zgodna...ali ljudi, trbuha ni za lijeka...nisam mogla vjerovati. Tako da ima slucajeva da zene uopce nemaju trbuh...a sad da ne osjete...ne znam...
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 17:32:56
|
|
|
|
Tsmee
|
Slažem se s Cate. Sve mi može proći - i da nema trbuha (pogotovo ak je žena jača), i da ne skuži da se deblja, i da ima mengu, i da nema mučnine i ostale gluposti... Ali da ne osjeti da joj se beba miče u trbuhu.... to mi je malo čudnovato. Jasno mi je negdje tamo do 25. tjedna, tad možeš te pokrete čak i s probavnim smetnjama zamijenit, ali nakon toga... čudno, stvarno čudno.
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 17:40:51
|
|
|
|
Thea
|
Ja sam u prvoj trudnoći imala normalnu mengu do 3 mjeseca trudnoće i nisam imala nikakvih tjelesnih promjena pa sam tek tad shvatila da sam trudna,ali baš kad se dijete počne micati d ane skužiš to ne vjerujem.
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 20:10:18
|
|
|
|
tonkica
|
I meni to ne drži vodu: OK, žene nemaju trbuh, nisu se puno udebljale, al micanje bebe? Da se to ne osjeti? Na koju foru?!
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 21:51:46
|
|
|
|
njanja
|
tikice, srce mi je stalo kada sam vidjla naslov teme......mislila sam da javljaš novosti... nadam se da ćeš uskoro sa takvom novosti.....
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 18.12.2008 23:07:26
|
|
|
|
CATE
|
moguće je valjda da netko nema trbuha u 8. mj. trudnoće - to su prirodni fenomeni. al mi koje spadamo u kategoriju običnih trudnica koje se debljaju (ja 14 kg do 8. mj) kako trudnoća odmiče i vidimo šta nam se sa tijelom događa nekako ne možemo valjda pojmiti Nažalost znam ih puno koje NE JEDU i kljukaju se prenatalima da ne bi ugrozile liniju. Ja se namučih doć do trudnoće pa to ne bi ni u noćnoj mori napravila.
|
|
|
Anketa
Kako se riješiti dude?
Admin
Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!