Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 9.1.2009 12:38:19
|
|
|
|
bubac 1
|
da vam i ja velim isto jednu situaciju. moja svekrva isto nije znala da je trudna al do 4 mjeseca trudnoće. imala je mengu a kako je žena u godinama mislila je da je u klimaksu kad ono došla beba.
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 10.1.2009 1:52:20
|
|
|
|
Cani
|
Ma, to mi je jasno... ali poslije četvrtog mjeseca nema šanse da se ne skuži.... beba se javlja!!!!
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 10.1.2009 11:12:58
|
|
|
|
spužvasta
|
Možda su sve one mislile da im to krulji u trbuhu od gladi.....
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 10.1.2009 11:21:51
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: spužvasta Možda su sve one mislile da im to krulji u trbuhu od gladi..... Bravo Spužvasta!
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 10.1.2009 11:36:49
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: tonkica IZVORNA PORUKA: spužvasta Možda su sve one mislile da im to krulji u trbuhu od gladi..... Bravo Spužvasta! Pa su dalje jele i jele pa su mislile da se zato debljaju.
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 10.1.2009 12:14:56
|
|
|
|
strum
|
prije malo vise od tri godine kad sam ja bila trudna prva cetri mjeseca nisam znala za trudnocu skuzila sam tek kad se dijete prvi put pomaklo,nisma prvih mjeseci imala nikakve simptome niti mi je bilo muka niti sam povracala a i nista mi se nije gadilo,a ona koliko je bila mirna u trbuhu da nisam otisla doktorici nebi ni znala da sam trudna do sestog mjeseca kad mi je poceo rasti trbuh....
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 10.1.2009 12:21:56
|
|
|
|
mariola
|
A jesi imala menzes?
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 10.1.2009 12:23:32
|
|
|
|
honey
|
Ma ja to ne kužim, meni je trbuh počeo rasti sa dva mjesaca, ne da ga drugi primjete ali sam ga ja kužila,ja skužila nakon što mi je menga kasnila dva dana
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 10.1.2009 19:03:09
|
|
|
|
scarlet
|
Ni ja to ne kužim; ja sam imala odmah sve simptome, sa dva mjeseca mi je trbuh počeo rasti i ja u širinu , kasnile su mi stvari dva dana išla sam odmah kupiti test.
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 11.1.2009 11:21:52
|
|
|
|
Indy
|
Poznam ženu koja je mislila da je ušla u menopauzu, nije znala da je trudna dok nije dobila trudove i rodila.
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 12.2.2009 15:32:18
|
|
|
|
sanjarica
|
moja prijateljica imala bebu,i stalno je nesto bolio stomak,kontala da nije poslije poroda i sve odugovlacila odlazak,kad tamo 3 mjesec trudnoce.odmah mala zakacila,a nije dobivala mengu pa nije ni mogla znati,eno je ima dva prekrasna djecaka s vrlo malom razlikom u mjesecima.hahaah
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 12.2.2009 15:39:48
|
|
|
|
Ninaa
|
ok jasno mi je da netko ima mengu i u početku se nedeblja pa ne skuži da je trudan, ali otići u bolnicu i vratit se s bebom doma mi je malo bedasto, jer kak ne osjetiš da ti se nešto miče u trbuhu, moja lupa ko velika po cijele dane........
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 12.2.2009 17:46:04
|
|
|
|
mama2B
|
Ne znam dal je netko vec pisao ovdje, nisam sve procitala, o onoj amerikanki nedavno koja je saznala da je trudna nakon sto je zbog bolova u trbuhu zavrsila u bolnici. Da bi joj tamo rekli da ima trudove i da ce skoro roditi. Ma mislim stvarno. Kasnije je rekla da se malo zdebljala, malo je i bila natecena, ali da ni njoj ni njenom decku nije palo na pamet da je trudna. Razumjela bi da je odrasla u prasumi ili negdje, ne znam, iako mislim da i one u prasumi jako dobro znaju kad su trudne. Mogu shvatit da netko ne skuzi do 3, 4, mozda i 5 mjeseca, ali da dođes u bolnicu i onda ti kazu da imas trudove i da ces skoro roditi, pa mislim stvarno. Apsurd.
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 12.2.2009 17:48:49
|
|
|
|
BruMa
|
IZVORNA PORUKA: mama2B Ne znam dal je netko vec pisao ovdje, nisam sve procitala, o onoj amerikanki nedavno koja je saznala da je trudna nakon sto je zbog bolova u trbuhu zavrsila u bolnici. Da bi joj tamo rekli da ima trudove i da ce skoro roditi. Ma mislim stvarno. Kasnije je rekla da se malo zdebljala, malo je i bila natecena, ali da ni njoj ni njenom decku nije palo na pamet da je trudna. Razumjela bi da je odrasla u prasumi ili negdje, ne znam, iako mislim da i one u prasumi jako dobro znaju kad su trudne. Mogu shvatit da netko ne skuzi do 3, 4, mozda i 5 mjeseca, ali da dođes u bolnicu i onda ti kazu da imas trudove i da ces skoro roditi, pa mislim stvarno. Apsurd. Da,to je stvarno glupost nad glupostima!
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 12.2.2009 19:30:29
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: Brunina mama IZVORNA PORUKA: mama2B Ne znam dal je netko vec pisao ovdje, nisam sve procitala, o onoj amerikanki nedavno koja je saznala da je trudna nakon sto je zbog bolova u trbuhu zavrsila u bolnici. Da bi joj tamo rekli da ima trudove i da ce skoro roditi. Ma mislim stvarno. Kasnije je rekla da se malo zdebljala, malo je i bila natecena, ali da ni njoj ni njenom decku nije palo na pamet da je trudna. Razumjela bi da je odrasla u prasumi ili negdje, ne znam, iako mislim da i one u prasumi jako dobro znaju kad su trudne. Mogu shvatit da netko ne skuzi do 3, 4, mozda i 5 mjeseca, ali da dođes u bolnicu i onda ti kazu da imas trudove i da ces skoro roditi, pa mislim stvarno. Apsurd. Da,to je stvarno glupost nad glupostima! baš gluposti i to teške! ma svaka žena zna da li je trudna ili nije...na kraju krajeva živimo u 21 stolječu a ne u srednjem vijeku pa da žena tek kad joj se vidi stomak shvati da je trudna....a i one su znale...a ona koja kaže da nezna onda nije kod kuče.....
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 12.2.2009 22:34:38
|
|
|
|
Ninaa
|
ja sam bila sigurna nakon kaj mi je menga malo kasnila, i odmah sam se nekak podbuhlo osjećala i bilo mi je slabo na sve moguće mirise, tak da blago onima koji nemaju nikakve simtome trudnoće..........................
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 13.2.2009 7:28:33
|
|
|
|
pilek
|
moja susjeda je prva tri mjeseca trudnoce normalno imala mengu isto nije znala da je trudna
|
|
|
|
RE: Nisam znala da sam trudna 14.2.2009 15:39:49
|
|
|
|
inna
|
Meni je to neshvatljivo. Ja sam sumnjala i prije nego mi je zakasnila menga. I slažem se s vama da to možeš ignorirati do 4.-5.mj. trudnoće, ali bebe bez obzira kako bile mirne ipak znaju lijepo opaliti i teško da to možeš zamijeniti s želučanim tegobama
|
|
|
Anketa
Kako se riješiti dude?
Admin
Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!