Hladna
|
jutro cure , evo ja spavam svaki dan do 11, pola 12, ali to je zato sto na vecer ne mogu nikako zaspat, em me zgaravica muci, em bolovi. Kupila sam i donat mg i bademe i jogurt, sve sto sam cula da je dobro protiv zgaravice , a ono mali pomak, al svejedno me muci, a sad su počeli i bolovi vec koja 3 dana, avidim da ste se sve pocele zalit na bolove, međutim cure mene muče bolovi ne u preponama neg gore vise, negdje u predjelu di bi trebali bit jajnici, tu me s obje strane bole ko misšiči, ko da me steže i sve prema stidnoj kosti i to samo kada lezim na jednom ili drugom boku , a drugacije ni ne mogu, stavim ja jastuk onaj med noge al boli svejedno no samo kada napravim koj pokret jel tako jos kojoj no moja beba je isto dosta aktivna, ne mogu rec kao vi neke od 0-24, ali ima vec svoje termine , obavezno se javlja kad oko 23 sata kad pokusavam neuspješno zaspati , pa obavezno oko 5 sati u jutro da mi kaže da moram piškiti i opet oko 9 sati u jutro kad ju ja ignoriram od silnog umora ,a kroz dan svako malo da mi da doznanja da je tu i da je sve u redu . Cure nočas sam sanjala strašan san da sam otišla na wc i vidjela malo krvi na dnevnom ulošku, a onda sam se nagnula da vidim sta je to kad ono beba u nekom duguljastom mjehuru izlazi van i sve krvari i ona u tom mjehuru rita, a ja sva u suzama jer beba prerano izasla i jos sva zapakirana u mjehur i nece prezivjet i tu sam se probudila E sad da vam kažem kako sam rjesila svoj problem sa mužem koji me je isto tako zapostavljao vec pola godine: ja sam se odlučila ljutit i ne pričat sa njim, nedam mu ni da me pipne jos od nedjelje , rekla sam mu ljepo u cemu je problem da me smeta sto sad ima dvije cure u jednoj i nije nam se sjetio kupit jebenu ruzu, da ja vec 6 mjeseci skoro trudna , a njmu je problem malo mi uskocit, kad ga zamolim da mi usisavac donese iz tavana da ja ne teglim i to mu muka, a kamoli casu vode donjet, dode u 4 iz posla najede se, otusira i vec u 6 zaspe, a ja citave dane sama, kad bi mu rekla stavi ruku na trbuh ili gledaj kako se mice ja njega maltretiram kaze kao sad se mora drugacije okretat da vidi, e pa ja njemu rekla dragi moj meni je dosta, ja sam ovih 6 mj provela sama sa bebom u trbuhu pa mogu tako i dalje, ne trebam te vise, mogu zivjet sa tobom ak bas zelis ali nema vise niceg medu nama, a ako ti je muka tako ja cu se brzo spakirat i rekla sam mu da od tog silnog nepostivanja i ignoriranja stvarno vise ne znam sta osjecam prema njemu i od tada on mene moli i prosi i place , svasta...Moram priznat da mi sad vec jako fali i naravno mislim popustit ali jos par dana ga mislim drzat na ledu da shvati kako se je ponasao, rekao mi prekjucer da mu se vrti i da mu je muka kako mu je tesko e ja sam ljepo njemu odgovorila da je i meni bilo muka i vrtilo mi se prva tri mjeseca kad sam morala strogo mirovat i kad sam bila od 0 do 24 u sobi , a on me ni jednom nije pitao kako sam i jel trebam sta, reko ne zanima ni mene sad tvoja muka ni vrtoglavica, eto cure mozda vam se cini ovo preokrutno, ali mi smo tek 3 godine i to nepune zajedno i ja mu necu dozvolit da se tako ponasa nikad , a kamoli vec sad, popustit cu ali još njemu treba malo da shvati. Endeless mozda da i ti probas takvu sličnu taktiku da mu svjet preokrenes naopacke malo da vidi kako je tebi kad osjeti na svojoj koži... bebić ja ti imam 3 slike sad od ginekologa i to zahvaljujuci privatniku koji mi je dao 2 slike i jedna od mog ginica koji je skrt s tim slikama, imam i test za trudnocu koji cu isto stavit u albumić, a sad moje misljenje je to da mi je steta davat 500 kn sad da bi dobila slike, ali ti napravi kako ti osjecaš i to ti je jedino ispravno. Afrodita sve mi brinemo bas kao i ti, ja ti isto tak slusam svaku promjenu i najradije bi odma nazvala ginekologa no nekako se skontroliram jer ovaj moj bi me pito jesam s marsa pala pa radije tu procitam i smirim se kad vidim da koja ima sta slicno Evo cure ja se raspisala punom paraom, a sta cu kad se ne javljam cesto pa moram sve to nadoknadit
|