endless
|
Lijepe moje najdraže forumašice, nije da previše tipkam ali eto redovito vas svaki dan čitam i pratim da nebi nešto promaklo nisam vas zaboravila vidim da se mučite s vrlo vjerojatnim povećanjem kilica tokom ovom blagdana, e pa i ja sam jedna od vas, a lijepo mi je sestra na zadnjem pregledu rekla da se pripazim tijekom ovih blagdana za božić sam se prejela stvarno svega i svačega, onda dođu gosti iz Njemačke pa donesu svojoj trudnici veeeeliku Milku, i to Milku koje kod nas u RH naravno nema u prodaji nit će vjerojatno bit narednih 10 godina, iii kako se onda nebih prejela da budem iskrena, čak sam i čokoladu za kuhanje neki dan pojela (jer sam pojela svaku vrstu i oblik čokolade u kući nemoguće je da IJEDNA ostane za takve, krizne dane )... Što se tiče kolača, dragi mi taman 31.12. ima rođendan pa je naručio slavne Bečke kocke da mu napravim, ja ih volim zvati i čokoladne kocke jer su čokoladne do bola i još onaj rum što se stavi unutra...ma!, i onda ti nekog poslušaj i ne jedi kolače ... III da, kao i vi, i ja imam muke i probleme sa spavanjem: em što se ne mogu namjestiti em što se obično najedem tamo prije odlaska u krevet (znaam da ne valja to tako, al šta da radim ) Imam abnormalan apetit iii ne znam kako da ga se riješim Bebač veselo lupka, sad se već frajerski rasteže po trbuhu. I još nešto - kupila sam mu par bodića, benkica, bodybenkica, gegica i čak sam našla jedne frajerske papučice što će mu odgovarati uz bodić (mornarski stil ) ali sam uzela veličinu 62, i sad mi svekrva kaže da mu nisam trebala tako veliko uzimati mislim da nije to ništa veliko, makar s obzirom na moju težinu/visinu beba neće biti prevelika (barem mislim?), tako da sad ne znam više šta da radim, da mu kupim još i tih manjih brojeva, od 5o, 56...? Ljubim vas, uživajte samo u ovim fiiinim danima dok se svašta papa i mislim da nećemo previše lošeg učiniti ako svojim bebama "damo" tu i tamo koji kolač više da probaju