|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebice u 2013 god :)
10.12.2012 19:03:21   
Papalina
user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 551
10.12.2012 19:08:46   
maminangel
Aaa daj Cuba,idete u Barcelonu,i ja biiiiiiiii,čula sam da je predivan grad,mi smo kao cura i dečko puno putovali ali sadauser posted image ...... svima poznato dođu djeca i sretan si ako uspiješ jednom dvaput godišnje otići na kakav izlet.Lijepo se provedite i podsjetite se kako je lijepo uživati jedno u drugom....Iiiiiiii slikaj za nas da vidimo malo te ljepote.....Hladna nadam se da ti je bilo lijepo s dragim user posted image user posted image . Cure koja se god hoće družiti preko face-a nek šalje podatke u pp. A vi moje nove Fb prijateljice zbilja ste predivne user posted image user posted image user posted image . Što se tiče flašica,izdajalica i sterilizatora,mislim da za sada nebi trebali bacati novce na to,nego mislite kako ćete uspostaviti dojenje,nevjerovatno je kako većina mama misli da oko toga neće biti problema,kako to spontano dođe,onda kad dođu prvi problemi olako odustaju od dojenja.Nemojte me krivo shvatiti nisam od onih žena koje osuđuju mame koje ne doje,ali mislim da se previše važnosti pridaje manje važnim stvarima.Prva dudica slažem se sa Cubom ona koja imitira oblikom majčinu bradavicu a kasnije ćete vidjeti.Moj Indijanac ih danas ima desetak različitih firmi,dok je mala isključivo htjela samo jednu..Danas sam bila u Mulleru i tamo kupujem njihove pelene i jako sam zadovoljna,dok je mala koristila Pampersice i Libero.Ono što bi ja preporučila (ali isto se to može kupiti kad zatreba jer ih sada u svakoj ljekarni ima) to je onaj nastavak šta se stavlja na usisivač za čišćenje nosa..I takooo,ima još toliko toga,ali idu pilići sada klopati i kupati se,a onda mama gleda Bali Begauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ljubim vas svee...

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 552
10.12.2012 19:27:45   
Hladna
Sto se tice kupnje kolica ja sam ih vec kupila posto smo moj dragi i ja naisli na snjizena kolica sa 3900 kn na 2700 pa smo iskoristili priliku tako da ako nadete exstra snizena samo kupite, a sto se duda tixe, moj sin je imao nukove varalice a bočice isto nukove al samo za caj posto je bio na prsima do godinu dana, ali svakako preporucam dojenje no ako koja nece moci dojiti svakako preporucam posebnu flašicu za čaj i posebnu za mlijeko .

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 553
10.12.2012 19:31:49   
bebić
sto se tice dojenja strasno bi volila da mi beba bude sto duze na prsima!! i iskreno se nadam da necu imat problema :/ user posted image user posted image

i da vam se pohvalim pocela mi se beba prije par dana micat i bas ju jako osjecam :) :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 554
10.12.2012 20:07:52   
zvijezd@
ejj cure evo i mi cemo u 1 mj kupit kolica, inglesinina 4 u 1 odusevljeni smo sa njima sve sam obisla a u ova se zaljubila user posted image

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 555
10.12.2012 22:09:31   
bebić
zvijezdo oprosti da te pitam sta je tu onda u paketu 4u1?? user posted image user posted image

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 556
10.12.2012 22:59:58   
pepeljuga
Hej komadi kako steuser posted image

Ja nemam pojma sto bi rekla,taman mislim da su mucnine prestale a onda me opet uhvatiuser posted image

Sto se tiče pelena ja sa pampersicama nisam bila zadovoljna, koristila sam libero a sa drugim i trećim mulerove i te su mi odlične. Bocice isto nisam kupovala nego jednu malu da se nadje,nikad se nisam izdajala pa nisam ni izdajalicuuser posted image
Nemojte sve odma kupovat,kao sto kaže Cuba lako će vam to netko kupiti ako vam bas ustrebauser posted image

Cuba uživajte :-*

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 557
10.12.2012 23:33:36   
zvijezd@
bebić draga 4 dio ti je stalak koji ti stoji u kuci tako da kolica ne moraju bit rasklopljena nego sve umisto na okvir kolica stavljas na taj stalak... super prakticno, prija mi ih ima i bas su komodna i prelipa, malo jesu skupa al eto prva je beba a bit ce jos valjda ako bog da koja seka ili braco pa ce i njima posluzit user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 558
11.12.2012 8:26:33   
aries
Dobro jutro...cuba - zelim ti lijep provod, bila sam prije nekoliko godina i Barcelona je prelijepa :)
Što se kolica tiče, mi smo za vikend bili kod kumova u Splitu i naišli na predobra Peg-perego kolica snižena 30% i nismo mogli odoljeti, neplanski smo ih kupili, stvarno nisam mislila da cemo ista tako krupnije kupiti prije drugog mjeseca.I predobra su..Svakako treba iskoristiti sniženja. Bolje nego čekati novu kolekciju koja ce biti preskupa..Što se tiče bočica, dudica i ja se nadam da mi nece trebati, a razlog zasto nuk radi za baby love, a skuplji su, je isti kao i za trgovačke marke - koje su obično povoljnije.Tim proizvođačima se ne isplati mijenjati "recept" odnosno proizvod vec rade identičan kao i vlastiti, a zbog nižih troškova distribucije jer se već zna gdje roba ide, taj proizvod može biti jeftiniji...

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 559
11.12.2012 11:42:30   
cocco
haj curke!
ja sam se već upisala u proljetne bebice na nekoj davnoj stranici, al dugo me nije bilo. sad sam na komplikacijama pa imam vremena pisati!
što se tiče duda i bočica, sve stignete kupiti, nemojte ništa prije. moj malac nije htio ni vidjet ni dudu ni bočicu. na bočicu nikad nije ni naučio piti, što mi je u početku bilo koma jer se nisam mogla ni maknut od njega, i kad bi otišli na kavu morala sam ić u auto ili negdje nahranit ga! kasnije je to ispalo supić jer je naučio piti iz čaše jako rano.
e da, i duda svoj palac! mislim da je od dude lakše odviknut pa ću ovoj drugoj bebici gurat dudu od početka!

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 560
11.12.2012 15:00:39   
cuba
Dobar vam dan drage moje trudnice user posted image
Kako ste mi danas?

Ja sam superuser posted image  Jutros sam išla na depilaciju i umirala od smijeha sa svojom kozmetičarkom kako se moj bebač u drobiću micao dok mi je brazilsku radilauser posted image  Probudila ga je i očito mu nije bilo pravouser posted image
Popodne idem na frizuru pa sam tip-top za putovanjeuser posted image user posted image
maminangel potpuno si u pravu. Mi smo prije stalno negdje zujali ali otkako je došao Roko sve slabije. Prošle godine smo bili 7 dana na Palma de Mallorci a ovo ljeto na Pelješcu ali sve sa Rokom tako da nam je nakon medenog mjeseca ovo prvo putovanje da idemo samiuser posted image  I baš zato sam toliko happy, napokon malo vremena samo za nas dvojeuser posted image user posted image  A mali frajer će uživati kod bake i djedauser posted image
Bit će slikica naravno, čim se vratimo sa puta, moram i sa Rokovog roćkasa staviti.

Pepe draga, ma šta te još uvik mučnine prate user posted image user posted image  Ti si sad 13 tjedan jel? Ajme držim ti fige da to prođe što prijeuser posted image user posted image user posted image  I nisam zaboravila na tikerić, već sam seki posudila laptop a sa tableta mi je nezgodnouser posted image

Čekaj aries, bila si u Splitu i nisi se javila za kavicuuser posted image  Zezam se ja, svakako ako neka od cura bude u St nek se javi, baš bi voljela da se upoznamo.
Bravo za kolica, ma super da ste ih uzeli kad su toliko snižena bilauser posted image user posted image

Ja sam vidjela predivni set posteljine u Magic baby i mislim da ću ga poći kupiti idući tjedan kad se vratimo. A ako naletim na neki dobri baby dućan u Barceloni možda se vratim sa full opremom za bebačauser posted image

Eto curke drage, ako se ne stignem večeras javiti sve vas puno pozdravljam i šaljem hugićeuser posted image user posted image  
Tipkamo se za nekoliko danauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 561
11.12.2012 15:04:22   
mariola
Trudnice moje poznate i nepoznate držite mi se, neka mučnine brzo prođu, bebice ne lupkaju mame kad njima ne pašeuser posted image
Cuba, uživaj s dragim. A i frajer će uživati s bakicom i didom.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 562
11.12.2012 15:28:49   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: mariola

Trudnice moje poznate i nepoznate držite mi se, neka mučnine brzo prođu, bebice ne lupkaju mame kad njima ne pašeuser posted image
Cuba, uživaj s dragim. A i frajer će uživati s bakicom i didom.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 563
11.12.2012 16:28:23   
bebić
hei drage moje :)
zvijezdo znaci to je to..salji u pp sliku da vidim bas me zanima!!

cuba draga sretno ti i najljepsi provod ti zelim! uzivajte user posted image

mi smo danas super beba se svaki dan sve vise javlja iz buse user posted image user posted image user posted image
e i da vam ispricam kako je mene je danas moj mm nasmijo :D :D
kazem ja njemu dragi Danas je dan za seks! 11.12. je najplodniji dan u cijeloj godini....
kaze on meni zeno mi smo oplodili sto smo imali za oplodit :D nas je dan proso! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 564
11.12.2012 16:34:43   
Fusa
Pozdrav svim mamama!! Evo da se i ja malo javim, danas bili na Sv. Dugu na UVZ-u i nakon mao nagovaranja bebe ipak nam je pokazala da je cura!!user posted image
Jako smo happy i kako stvari stoje beba dobro napreduje, mene lupka ko luda user posted image , po ponašanju biti će prava mala tvrdoglava bikica (tremin 27.04.2013).

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 565
11.12.2012 17:40:18   
maminangel
Fusa koliko si to tjedana trudna?po mojoj nekoj računici 20-tak tjedana?tako sam sretna jer sam i ja naručena na Sv.Duh u 20-tom tjednu,znači da bi mi mogla vidjeti spol,jeeeuser posted image user posted image user posted image reci mi pitala si za spol ili su ti sami rekli? Draga Cuba još jednom lijepo se provedi,sretan vam put golubčekiuser posted image user posted image ..Papalina nikako da te pitam kako tvoje oke?pusa vam svima..

(Odgovor članu Fusa)
Neposredna veza do poruke: 566
11.12.2012 18:36:07   
zvijezd@
bebić imas na fejsu u tintilinića su ta kolica, modra su sa svarovskim inglesina otutto bas smo ih danas ipak rezervirali jer su ostala jos ta jedna u splitu i vise ih nema i nece dolazit tako da sam imala sricu user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 567
11.12.2012 18:48:20   
pepeljuga
Ajme i ja jedva čekam pregled,i bas me zanima sto je. Nakon tri dečka dobro bi došla jedna curkauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 568
11.12.2012 18:49:24   
bebić
mogu ti rec da su lijepa, ova tamno plava boja??
mi smo se odlucili za chicco i-move!! super su namuser posted image

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 569
11.12.2012 18:52:58   
Piturica
evo nas user posted image
nikako stici ovdije. danas letila do ginica za potvrdu za bolovanje jer mi specijalac to nije dao, odn. sestra luda. oni su totalno valjda smotani jer sad oni otvaraju bolovanja, a ne doktoro opce prakse. lijepo otisla po to u jutro, kupila malo salate i zelenjave na placi, zvali iz firme sto puta. ma ono.... boli me briga. dosla doma, skuhala rucak i sad odmaram debelo user posted image
vezano za Barcelonu, ajmeeee.... ja bi opet. tamo je prekrasno. ljubomorna sam i to jako.
isto, nisam htjela zapoceti temu o kolicima, ali jucer sam surfala po netu i fino se zaljubila u brevi OVO i mutsy 4rider. nama je bitno da ih mogu voziti visoki ljudi jer sam ja full visoka, a bome i muz pa ne bi da budemo spigani dok guramo bebicu user posted image  
sto se tice pelena i sve te opreme. ja mislim da je to sve individualno. moja sestra je koristila babylove i bile su joj super dok je bebica bila full mala, a poslije je presla na pampersice. isto, izdajalicu nije koristila nego se rucno izdajala jer joj je bilo to bolje tako da ja izdajalicu necu kupovati dok ne vidim kakva ce situacija biti sa cicama user posted image
Isto tako, vidim da ima cura iz Ri i okolice pa bi samo preporucila da odu po pelene i ostalo sta im treba u Slo prije. Tamo mi je frendica kupovala pampersice i do 50% jeftinije nego kod nas. Tako da cu ja lipo preko granice i natovariti cijeli bunker pelena. hahahaha.... cak mislim da bi tamo isla i kolica kupiti. ne znam kako to prosvercat, ali dobro... do kupnje cu jos razraditi taktiku user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 570
11.12.2012 18:57:43   
zvijezd@
je bubić tamno plava boja imas samo njihov album ima oko 11 slika i jos ima taj stalak samo ne znam je li među slikama koliko znam nije...

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 571
11.12.2012 18:58:42   
Piturica
ova otutto kolica smo i mi gledali i super su nam. ali ja bi ona bez boje, a ta se vise ne proizvode user posted image  sad ima samo takva plava, roza i sa onom masnicom bijelom. fora, ali ja bi neku neutralnu, unisex boju da mi eventualno ostanu za drugu bebicu user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 572
11.12.2012 18:58:54   
bebić
pepeljugo tvoji su mi decki preeeedivni, pogotovo ova mala maza :) drzim fige da bude curica user posted image user posted image

piturice i mi smo se jedno vrijeme bili dvoumili izmedu brevi ovo i ovih chiccovih user posted image

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 573
11.12.2012 19:01:45   
zvijezd@
piturica bež ima jos u splitu jedna ja mislim ka i ova moja modra( koja više neće dolazit)  a sad su dosla ta nova sa mašnicom i jos dvi ili tri boje... ali ja cim sa vidila ova modra pala sam, jos su u živo puno lipša na slikama su pretamna... jojjj bit ce super za muškića i curicu

(Odgovor članu bebić)
Neposredna veza do poruke: 574
11.12.2012 19:04:52   
zvijezd@
bubić vidim da na slikama nema stalka ne znam zasto user posted image user posted image  a ducanu ih ima, bas znam jer sam ih rezervirala i znam sta dobijes a ne vidim da ga ima na fejsu user posted image

(Odgovor članu zvijezd@)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!