|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: slonovi u staklariji
7.3.2011 16:30:56   
danery
ma kakvi,samo mi ponestalo vremena za duži post user posted image user posted image user posted image

evo jedna ljetna da se ugrijemo....bar kojim smiješkom user posted image

ja i mm smo skupa nekih 13 god....naravno da je bilo i kratkih spojeva,pa je meni pukao film zbog koječega (niš prestrašno,op.a.user posted image ),i ja se lijepo pokupila na more sa kumom i njenom sestrom na mjesec dana,a mm nek si razmišlja...

i naravno,na moru se našli neki frajeri...kuma upikla slovenca koji je nabadao hrvatski,pa je išao na kopanje bez motike user posted image ,zmija se nije bojao,al kad bi čuo izraz POKAČILI SMO SE skakao je kao oparen,a imao je jako strmoglavog (tvrdoglavog) prijatelja user posted image user posted image user posted image

al ja tu šijem sve kategorije....našla JA frajera a la žak houdek user posted image user posted image user posted image
ma šta našla,ne moš ga zaobić.....mora da sam skinula đozle tu noć,al majke ti,ma toga ni durbinom ne moš promašit user posted image user posted image user posted image
sve super...divno,krasno,frajer spika ingliš i veli da ima babu na kordunu i traži ženu....izem ti,mislim si,još da je koje krdo ovaca pa da čoban tera ovčice,nitko sretniji od mene....

brzo smo se razišli to veče,ipak je lik bio teška kategorija,al eto,dat će on meni adresu pa se pišemo (ahaaaaaaaaaaaaa user posted image )

posudio kemijsku od kelnera i piše.... JERRY....a ja na to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kad je napisao prezime ŠTRKLJA sa svojih 100 + kila na 2 m,ja sam okinula na pod od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i nadglasala sve oone silnne zvučnike u disku.....

aaaaaaargh.....to mi usjelo onda,al sad bejb nemrem nadghlasat da sam još tolikaaaaaaaaa ........ pozdrav od nesuđene gđe ŠTRKLJA user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 376
7.3.2011 16:35:04   
ZVRK
draga ti si opićenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 100% i još malo višeuser posted image
barem sa tobom nikada dosadno kada je netko sa tobom.
mogu samo da zamislim jedan godišnji proveden skupa sa tobom
ludilooooooooooooo

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 377
7.3.2011 17:06:10   
cuba
Da gđa ŠTRKLJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 378
7.3.2011 18:21:10   
modesty blaise
fakat si me usrećila danas ovim tvojim štorijama.....trbuh me boli lujko jedna!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 379
7.3.2011 18:26:21   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 380
7.3.2011 20:31:59   
nemirna mama
user posted image user posted image user posted image user posted image ma bravo za nesuđenu gđu. ŠTRKLJUuser posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 381
27.3.2011 22:19:42   
Ally
Čekam nastavak!user posted image

Neposredna veza do poruke: 382
29.3.2011 21:42:26   
nemirna mama
i ja isto čekam user posted image  pa nikako da dočekam....valljda joj je ponestalo materijala user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Ally)
Neposredna veza do poruke: 383
31.3.2011 14:08:00   
danery
buahhahhahahaha,al sam se sad nasmijala....vražje babe user posted image user posted image user posted image
dakle,sitjuejšn....idemo ja i bejb kolicima do plodina,a ispred nas neka baba,odokativno 65-70 kuka...baba metar i šumska,nekih 50-ak kilica skup s oblekom....oblekla madam kostimče-suknjuljak,sako,crne najlonke i one babske cokule na plutenu petu i šlepa tašku za sobom...
po hodu mislim si oću'l ju uskoro obić ili pregazit user posted image user posted image
došla baba do neke kapije i stala....ja da ću proći,a baba zvoni,malo pričekala i udri u litanije i striptiz svega i svačega,onak fino po spisku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja user posted image ,a baba veli zaglavila vrata iako su otključana user posted image user posted image user posted image treba gurnut...
velim ja pa jell trebate pomoć,da ja poguram,a baba meni user posted image user posted image ma neee....sad će ona to...
gledam ja šta će metuzalem,a babix rasprti tašku na zemlju,uhvati i digne kiklju i GRRRRRRUUUU NOGOM U VRATA KAPIJE user posted image user posted image user posted image user posted image
kakv kick,hebote,takav davnih dana nisam vidjela,pomislih sa otvorenom ladicom i ispečenim očima user posted image user posted image user posted image
jadan did babin ako ga ima....ak ne sluša,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
otvoriše se vraca, a baba mrtvo hladno spusti i pogladi suknju,pokupi tašku i onak gospodski okrene se i veli ETO JA OTVORILA....hvala,doviđenja...

a ja.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i sad se cerim ko luda i mislim si da sam ju baš mogla snimit i stavit na yubitu,bila bi hit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 384
31.3.2011 14:09:27   
cuba
A bakica legenda user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 385
31.3.2011 14:13:10   
nemirna mama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image za bakicu

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 386
31.3.2011 14:14:50   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image  gleda ona američke filmove pa je naučila kako se provaljuju vratauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 387
26.6.2011 16:47:10   
danery
ojme meni,ne znam jel se  user posted image user posted image user posted image ili user posted image user posted image user posted image
danas se ja idem igrat sa bejb i da ću sjest na pod i sjednem na neki glupi plastični trokut....
ma kud baš na trokut user posted image user posted image ,zabio mi se drito u vrh trtične kosti da sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidjela i brojala,a suze su mi ko u japanskim crtićima frcale....
došao mm sa pije,a ja sjedim ko panj i kvocam,ni gore ni dolje ne ide...
a je mi se nasmijao,odmah se sjetio one rugalice tašun tašun tanana,pala baba s tavana,pala preko klupe i razbila duuuupeeeee user posted image user posted image
i eto sad ja kvocam nekako,ni sama ne znam kako,na tom svom nabijenom turu i brojim zvijezde za svaki pokret....ajme sreće user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 388
26.6.2011 17:04:49   
ZVRK
tetice samo ću ti se user posted image user posted image user posted image ali suosječam sa tvojom boli

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 389
26.6.2011 17:25:39   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image odavno nisi svracala u staklariju user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 390
26.6.2011 18:33:20   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 391
26.6.2011 19:42:18   
ama
Jooj uzivam na ovoj temi user posted image user posted image user posted image
danery user posted image user posted image user posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 392
26.6.2011 21:07:22   
cuba
naletušice user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 393
27.6.2011 8:34:09   
BUMBI

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 394
30.6.2011 22:47:07   
nemirna mama

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 395
5.7.2011 20:42:33   
danery
dada,gle ti vas,sprd vas bilo user posted image user posted image user posted image mojem bolnom turu se našle user posted image user posted image user posted image

nego kad smo već kod toga....mislila sam da ću krepat od smijeha neki dan...
došla moja šogi dolje kod svekrve sva izgrebana i iščohana,dobila neki osip user posted image bila kod dr i dobila neke tablete...
i sad čita ona tako onu čitabu iz kutijice,čita,i kaže AHA user posted image MA ZNALA SAM JA....GLE KOLIKO IMA NABROJANIH NEUSPOJAVA user posted image user posted image
a ja i sveki na pod i ahhahhahahahahhahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image
veli mudra sova šta se smijemo,uopće nije smiječno,i nabraja proljev,drhtanje,povraćanje....a nas 2 još luđe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a kad je izvalila HEMOROIDI....nas 2 smo plakale od smijeha,a sveki izvadila tobož jastuk za hemoše....mala se uvrijedila i zdimila van kad je vidjela jastuk... (sveki izvadila onaj jastuk što se na putovanja nosi i napuše,pa oko vrata staviš kad spavaš...user posted image user posted image user posted image )
eto male za 2 dana,našla jastuk,napuhala i popela se na njega,pa se guzi i koki.,pada s fotelje i grebenja natrag na jacu...ulazi sveki i gleda user posted image user posted image user posted image A ŠTO TI TO RADIŠ??
veli mala HM,PA ZAR NE BI TAJ JASTUK TREBAO BITI UDOBNIJI ZA NEKOGA TKO HEMOROIDE IMA user posted image user posted image
kad joj je teta pokazala kud i čemu taj jastuk ZAPRAVO služi.....malo reći da smo se pokomirale od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 396
5.7.2011 20:48:59   
mariola
user posted image user posted image user posted image  mogle ste ženskoj odmah pomoć a ne ju zezatuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 397
6.7.2011 1:49:42   
lilia
Lude ste skroz...user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 398
6.7.2011 6:32:56   
Puli
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 399
11.7.2011 21:46:22   
danery
danas sam zbuxala sve silne bočice,dudlixe,cucle i ostalu dodatnu opremu koju ne koristim više za bejb i našla izdajalicu....iliti muzilicu,kak je kod nas dobila počasni naziv...user posted image user posted image
i sjetih se susjede koja je rodila malo iza mene carskim rezom,pa je bila frka oko sisanja,+ još veća jer je rodila mjesec dana ranije....
eeeeeee,tu uskače u pomoć mm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nazvala susjeda i pita imam li slučajno muzilicu i mogu li joj posuditi....kako ne,sterilizirala ja i spakovala,pa poslala mm sa paketićem na ginu....10 sati navečer....
pustili ga unutra pod pretpostavkom da je NJEN muž user posted image user posted image user posted image
ušao on sav bitan sa muzilicom i veli evo,tako i tako....žena nikad tu napravu vidjela nije,a kamoli koristila,i onak šokirana i komirana od poroda sva ostala user posted image user posted image user posted image user posted image
a moj junak,drž-ne daj,nit više nit manje,dade se u instrukcije po principu direktne demonstracije user posted image user posted image
razdrljio bratec martin košulju,natakao muzilicu na dlakavu sisuljku i navalio objašnjavati i pumpati sam sebe user posted image user posted image user posted image user posted image
drugi dan zove žena i veli JOJ SUPER,BAŠ VAM HVALA,SVE MI JE TM OBJASNIO I POKAZAO user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam ja znala da je on to na sebi izveo,ja mislila skužila ona iz usmene predaje....kad mi je kasnije ispričala o striptizu tamo u šok sobi,krepavale smo od smijeha,a zaključak je bio da je ona još i dobro prošla....mogao je nju striptizirati,pa na njoj direktno isprobati user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!