Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: slonovi u staklariji 7.12.2010 23:27:23
|
|
|
|
danery
|
bila tema o onoj kugli za pranje... mi večeras bili kod frendova pa pričali malo o starcima,a mm se na ovu kuglu sjetio i epizode moje bake sa veš mašinom dakle,baka ima mali vešeraj kraj podruma...roliko je nizak strop da ja sa svojih metar osamdeset_ maltene na klečeć uplazim,al baki sa metar šumska jagoda taman e tu je ona smjestila mašinu da joj ne drnda u kući,jer bi vibracije mogle poremetiti didove radio valove i prijem vijesti iz pravca Prnjavora a kako je baka temeljita u pranju i voli da sve bude čisto,ubacila bi u nesretni stroj po 3 čarape,gaće i koju krpicu da se ne optereti,a i da se roba bolje opere... x puta je mašina tako "nakrcana" dohopsala do vrata vešeraja i blokirala ulaz,pa je bakster jadan gurao ko sivonja da provali po gege od sveg tog hopsanja još na kraju provalio se krater u betonskom podu,pa se na kraju mašina jadna klackala na rubu provalije i samo ju je milost božja i metar kratak kabel držalo da se ne strmopizdi na vrata... da to spriječi,donio moj tata baki paletu i stavio pod mašinu...jadan se nateglio i nagrbio u onoj ćesi,jedva paletu namjestio i veli baki eto punice,sad je bolje ispregledala baka instalaciju ,sumnjivo nekako puhnula i frknula nosom i ode...tati se nekako nije svidio taj pogled i frkt,pa je samo čekao što će zateći kroz par dana... kad...idući tjedan,dolazi tata baki pomoći i viče PUNICEEEEEEE GDJE SSIIIIIIIII....a iz vešeraja drhtavi glasić mekeće TUTTUTUTUUTTUUTUTUUUU SASASASASASASASAMMMMM tata u sto čuda poviri u vešeraj,a ono...mašina hopsa,paleta izbačena van,a baba nagužena natrčila se turom na mašinu i kao drži ju da ne odskače....a skupa sa oblekom koja ne pada ispod 5 slojeva i doda joj 5-8 kila ne prelazi 45 kg tata se uhvatio za glavu ajme luda babo,šta radiš,kuk ćeš si slomit???? a baka u ritmu hula hule veli sva bitna...MAAH... POJMA TI NEMAŠ,ŠTETA TAKO LIJEPE PALETE...ENO SAM JU ODNIJELA U BAŠČICU DA BUDE OGRADA ZA LIJEPE KATE sreća pa bakster nije vidio reklamu za te kugle,inače bi već po svom sistemu koji nakovanj ili ciglu u mašinu ubacila da bolje izriflja onih par gaća ili možda je???
< Poruku je uredio danery -- 7.12.2010 23:30:02 >
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.12.2010 9:06:36
|
|
|
|
pakić
|
E baš si me nasmijala u ovo kišno jutro
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.12.2010 10:54:53
|
|
|
|
crex
|
e smijem se ko ludaaaaaaaa :)
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.12.2010 20:39:51
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 7.2.2011 22:17:37
|
|
|
|
danery
|
ostala sam dužna božićnu... al ne da mi postat al ajmo probat.... išla moja mama na premijeru Šišmiša u Sl.Brodu.... a kako je to bila novogodišnja izvedba,kud će mamacita brez flizure i tako se ona zaputi autekom na put dug par km a moja mama ima neke čudne navike kad je vožnja u pitanju...derne,recimo,za probu novim autom u stup ograde....ono,da vidi jel dobro učvršćena.....polomi branik na stupić parkinga...i sl e sad se desilo.....flizerka preselila sa glavne ceste na neku kaldrmu....preko kanala i mosta....napenalila il madre mia prevest preko,a most uzak da bi i kombajn bez problema preko prevezao i ofkors....OFKORS-žena propala zadnjim točkom u kanal preko puta tog nesretnog kanala radiona-autolimar vidio čovjek nezgodu i uzletio se u pomoć.... veli on AJD GOSPOJO JA ĆU ODOZDO POGURAT KOLA A TI POTJERAJ NAPRIJED.... a mama sva u čudu,MA DA,JESI LUD,A AK U RIKVERC ŠIBNEM PA TE PREGAZIM.... i tu se oni natežu,babe već vise po pendžerima,vire iza plotova i firangi i spremaju trač za radio milevu,kad eto začina situaciji.... sa jedne strane dolazi glavnom cestom auto pun murje u uniformama,a sa druge kombi pun carinika.....vide nešto se dogodilo,stali,upalili rotirke i svi desant na auto... a one babe ispečiše oči kad su vidjele toliko silnih službenika....puče trač o međuselskoj dilerici i akciji hvatanja čohaju se dečki,njih negdje 10-15 skup sa onim limarom po glavi kak je to uspjela,a mama mrtvo hladno veli: MA ŠTA SE VI ČUDITE? JEL NIJE OČITO? EM ŽENSKO ZA VOLANOM,EM PLAVUŠA
< Poruku je uredio danery -- 7.2.2011 22:26:51 >
|
|
RE: slonovi u staklariji 7.2.2011 22:29:51
|
|
|
|
mama mery
|
uvijek me od srca nasmijes
|
RE: slonovi u staklariji 7.2.2011 22:31:24
|
|
|
|
danery
|
e sad kad smo kod murje....jedna moja,maskenbalska jedne godine opljačkala sveki dedu i drpila mu nekih kilometar dva špage koju je on komadić po komadić skupljao po dravi.... i dala se u šivanje-to je bila era puna entuzijazma i volje,kad joj nije trebalo tjedan dana da porubi krpu za suđe našila žena silnu špagu na neku podstavu i napravila haljinu.... kako se bližio maskenbal,mene ta haljina onak mladu i ludu asocirala na palmino deblo,pa sam,ne bud luda (zapravo lijena) nakalemila na tikvu rolu zelenog krep papira i krenula na maskenbal u obližnjoj mjesnoj zajednici... aaaaaaaaaali....kraj naše kkuće kladionica....i taman tu večer opljačkali....stoji vani hrpa murje i rade zapisnik,a jadna ženskica opisuje i objašnjava.... MASKIRANI PLJAČKAŠ,MRŠAV,VISOK OKO 2 METRA...POMALO NEOBIČNO IZGLEDA... a iz našeg dvorišta ispadam ja u haljini od špage i sa antragom na glavi koja je taman dosezala tu nesretnu visinu od 2 metra malo reći da su se sve službene svjetiljke uperile na mene kad sam izašla na ulicu i gledali me svi sa veeeeeeeeeeelikim iznad glave jedino što sam uspjela onak sapeta i smotana reći je MAJKE MI,NISAM JA,JA SAMO IDEM NA MASKENBAL a najgore? na maskenbalu mi svi vikali KAKAV SI TI TO ZEC SA ZELENIM UŠIMA
< Poruku je uredio danery -- 7.2.2011 22:36:16 >
|
|
RE: slonovi u staklariji 7.2.2011 23:41:56
|
|
|
|
novamama
|
Danery, o tebi treba snimit seriju
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.2.2011 7:33:49
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.2.2011 7:49:07
|
|
|
|
ikica84
|
mama ti je genijalna!!!
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.2.2011 9:54:51
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.2.2011 10:08:31
|
|
|
|
m600
|
ja pišam od smijeha
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.2.2011 10:19:41
|
|
|
|
pako
|
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.2.2011 10:38:49
|
|
|
|
lavica81
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.2.2011 10:42:17
|
|
|
|
Bebys
|
dobro da nisi zavrsila u cuzi....
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.2.2011 10:51:06
|
|
|
|
.dada.
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.2.2011 12:58:18
|
|
|
|
drugasrecica
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.2.2011 16:03:14
|
|
|
|
drugasrecica
|
danery genijalna si! ne znam kako ranije nisam otkrila ovu temu, sve sam pročitala i nasmijala sam se x puta! ni Tomić ti nije ravan, stvarno imaš ludih situacija ali triba to znat tako dobro napisat GENIJALNO
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.2.2011 16:09:40
|
|
|
|
božica
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.2.2011 16:25:46
|
|
|
|
cuba
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 8.2.2011 21:28:54
|
|
|
|
nemirna mama
|
IZVORNA PORUKA: drugasrecica danery genijalna si! ne znam kako ranije nisam otkrila ovu temu, sve sam pročitala i nasmijala sam se x puta! ni Tomić ti nije ravan, stvarno imaš ludih situacija ali triba to znat tako dobro napisat GENIJALNO potpisujem od A-Ž kleberim se kao nenormalna, čak se i sveki poprla n akat da vidi št ato tako ima zanimljivo svi me u čudu gledaju
|
|
RE: slonovi u staklariji 9.2.2011 7:52:05
|
|
|
|
Wukovarka
|
Padam od smjeha Tebe bi trebalo ubaciti na neku kolumnu, bila bi best seler
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 7.3.2011 16:16:47
|
|
|
|
nemirna mama
|
hej draga.....više nam ne pišeš svoje dogodovštvine.....jel ti možda ponestalo materijala
|
|
RE: slonovi u staklariji 7.3.2011 16:22:59
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: nemirna mama hej draga.....više nam ne pišeš svoje dogodovštvine.....jel ti možda ponestalo materijala nije sigurno nego ju je možda sram tetice
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!