|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: slonovi u staklariji
7.12.2010 23:27:23   
danery
bila tema o onoj kugli za pranje...

mi večeras bili kod frendova pa pričali malo o starcima,a mm se na ovu kuglu sjetio i epizode moje bake sa veš mašinom user posted image user posted image user posted image

dakle,baka ima mali vešeraj kraj podruma...roliko je nizak strop da ja sa svojih metar osamdeset_ maltene na klečeć uplazim,al baki sa metar šumska jagoda taman user posted image
e tu je ona smjestila mašinu da joj ne drnda u kući,jer bi vibracije mogle poremetiti didove radio valove i prijem vijesti iz pravca Prnjavora user posted image user posted image
a kako je baka temeljita u pranju i voli da sve bude čisto,ubacila bi u nesretni stroj po 3 čarape,gaće i koju krpicu da se ne optereti,a i da se roba bolje opere...
x puta je mašina tako "nakrcana" dohopsala do vrata vešeraja i blokirala ulaz,pa je bakster jadan gurao ko sivonja da provali po gege user posted image user posted image user posted image
od sveg tog hopsanja još na kraju provalio se krater u betonskom podu,pa se na kraju mašina jadna klackala na rubu provalije i samo ju je milost božja i metar kratak kabel držalo da se ne strmopizdi na vrata...user posted image user posted image
da to spriječi,donio moj tata baki paletu i stavio pod mašinu...jadan se nateglio i nagrbio u onoj ćesi,jedva paletu namjestio i veli baki eto punice,sad je bolje user posted image user posted image user posted image
ispregledala baka instalaciju user posted image user posted image user posted image ,sumnjivo nekako puhnula i frknula nosom i ode...tati se nekako nije svidio taj pogled i frkt,pa je samo čekao što će zateći kroz par dana...user posted image user posted image user posted image user posted image
kad...idući tjedan,dolazi tata baki pomoći i viče PUNICEEEEEEE GDJE SSIIIIIIIII....a iz vešeraja drhtavi glasić mekeće TUTTUTUTUUTTUUTUTUUUU SASASASASASASASAMMMMM user posted image user posted image user posted image
tata u sto čuda user posted image user posted image user posted image poviri u vešeraj,a ono...mašina hopsa,paleta izbačena van,a baba nagužena natrčila se turom na mašinu i kao drži ju da ne odskače....a skupa sa oblekom koja ne pada ispod 5 slojeva i doda joj 5-8 kila ne prelazi 45 kg user posted image user posted image user posted image user posted image
tata se uhvatio za glavu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajme luda babo,šta radiš,kuk ćeš si slomit????
a baka u ritmu hula hule veli sva bitna...MAAH...user posted image user posted image user posted image POJMA TI NEMAŠ,ŠTETA TAKO LIJEPE PALETE...ENO SAM JU ODNIJELA U BAŠČICU DA BUDE OGRADA ZA LIJEPE KATEuser posted image user posted image

sreća pa bakster nije vidio reklamu za te kugle,inače bi već po svom sistemu koji nakovanj ili ciglu u mašinu ubacila da bolje izriflja onih par gaća user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ili možda je??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 7.12.2010 23:30:02 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 351
8.12.2010 9:06:36   
pakić
E baš si me nasmijala u ovo kišno jutrouser posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 352
8.12.2010 10:54:53   
crex
e smijem se ko ludaaaaaaaa :)

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 353
8.12.2010 20:39:51   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu crex)
  Neposredna veza do poruke: 354
7.2.2011 22:17:37   
danery
ostala sam dužna božićnu...user posted image
al ne da mi postat user posted image al ajmo probat....
išla moja mama na premijeru Šišmiša u Sl.Brodu....
a kako je to bila novogodišnja izvedba,kud će mamacita brez flizure user posted image user posted image user posted image
i tako se ona zaputi autekom na put dug par km user posted image a moja mama ima neke čudne navike kad je vožnja u pitanju...derne,recimo,za probu novim autom u stup ograde....ono,da vidi jel dobro učvršćena.....polomi branik na stupić parkinga...i sl user posted image
e sad se desilo.....flizerka preselila sa glavne ceste na neku kaldrmu....preko kanala i mosta....napenalila il madre mia prevest preko,a most uzak da bi i kombajn bez problema preko prevezao user posted image
i ofkors....OFKORS-žena propala zadnjim točkom u kanal user posted image user posted image preko puta tog nesretnog kanala radiona-autolimar user posted image vidio čovjek nezgodu i uzletio se u pomoć....
veli on AJD GOSPOJO JA ĆU ODOZDO POGURAT KOLA A TI POTJERAJ NAPRIJED....
a mama sva u čudu,MA DA,JESI LUD,A AK U RIKVERC ŠIBNEM PA TE PREGAZIM....
i tu se oni natežu,babe već vise po pendžerima,vire iza plotova i firangi i spremaju trač za radio milevu,kad eto začina situaciji....
sa jedne strane dolazi glavnom cestom auto pun murje u uniformama,a sa druge kombi pun carinika.....vide nešto se dogodilo,stali,upalili rotirke i svi desant na auto...user posted image user posted image user posted image a one babe ispečiše oči kad su vidjele toliko silnih službenika....puče trač o međuselskoj dilerici i akciji hvatanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čohaju se dečki,njih negdje 10-15 skup sa onim limarom po glavi user posted image user posted image user posted image kak je to uspjela,a mama mrtvo hladno veli:
MA ŠTA SE VI ČUDITE? JEL NIJE OČITO? EM ŽENSKO ZA VOLANOM,EM PLAVUŠA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 7.2.2011 22:26:51 >

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 355
7.2.2011 22:29:51   
mama mery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uvijek me od srca nasmijesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 356
7.2.2011 22:31:24   
danery
e sad kad smo kod murje....jedna moja,maskenbalska user posted image

jedne godine opljačkala sveki dedu i drpila mu nekih kilometar dva špage koju je on komadić po komadić skupljao po dravi....
i dala se u šivanje-to je bila era puna entuzijazma i volje,kad joj nije trebalo tjedan dana da porubi krpu za suđe user posted image user posted image user posted image
našila žena silnu špagu na neku podstavu i napravila haljinu....
kako se bližio maskenbal,mene ta haljina onak mladu i ludu user posted image user posted image asocirala na palmino deblo,pa sam,ne bud luda (zapravo lijena) user posted image user posted image user posted image nakalemila na tikvu rolu zelenog krep papira i krenula na maskenbal u obližnjoj mjesnoj zajednici...
aaaaaaaaaali....kraj naše kkuće kladionica....i taman tu večer opljačkali....stoji vani hrpa murje i rade zapisnik,a jadna ženskica opisuje i objašnjava....
MASKIRANI PLJAČKAŠ,MRŠAV,VISOK OKO 2 METRA...POMALO NEOBIČNO IZGLEDA...
a iz našeg dvorišta ispadam ja u haljini od špage i sa antragom na glavi koja je taman dosezala tu nesretnu visinu od 2 metra user posted image user posted image user posted image user posted image
malo reći da su se sve službene svjetiljke uperile na mene kad sam izašla na ulicu i gledali me svi sa veeeeeeeeeeelikim user posted image user posted image user posted image iznad glave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jedino što sam uspjela onak sapeta i smotana reći je MAJKE MI,NISAM JA,JA SAMO IDEM NA MASKENBAL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a najgore? na maskenbalu mi svi vikali KAKAV SI TI TO ZEC SA ZELENIM UŠIMA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 7.2.2011 22:36:16 >

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 357
7.2.2011 22:33:31   
BruMa
I mene uvijek nasmiješuser posted image user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 358
7.2.2011 23:41:56   
novamama
user posted image user posted image user posted image user posted image
Danery, o tebi treba snimit serijuuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 359
8.2.2011 7:33:49   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 360
8.2.2011 7:49:07   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mama ti je genijalna!!!
user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 361
8.2.2011 9:54:51   
BUMBI

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 362
8.2.2011 10:08:31   
m600
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja  pišam od smijeha

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 363
8.2.2011 10:19:41   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 364
8.2.2011 10:38:49   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 365
8.2.2011 10:42:17   
Bebys
dobro da nisi zavrsila u cuzi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 366
8.2.2011 10:51:06   
.dada.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 367
8.2.2011 12:58:18   
drugasrecica

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 368
8.2.2011 16:03:14   
drugasrecica
danery genijalna si! ne znam kako ranije nisam otkrila ovu temu, sve sam pročitala i nasmijala sam se x puta!user posted image
ni Tomić ti nije ravan, stvarno imaš ludih situacija ali triba to znat tako dobro napisatuser posted image  GENIJALNO user posted image user posted image user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 369
8.2.2011 16:09:40   
božica
user posted image

idem micat rit...

Neposredna veza do poruke: 370
8.2.2011 16:25:46   
cuba

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 371
8.2.2011 21:28:54   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: drugasrecica

danery genijalna si! ne znam kako ranije nisam otkrila ovu temu, sve sam pročitala i nasmijala sam se x puta!user posted image
ni Tomić ti nije ravan, stvarno imaš ludih situacija ali triba to znat tako dobro napisatuser posted image  GENIJALNO user posted image user posted image user posted image

potpisujem od A-Ž

kleberim se kao nenormalna, čak se i sveki poprla n akat da vidi št ato tako ima zanimljivo
svi me u čudu gledaju user posted image user posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

Neposredna veza do poruke: 372
9.2.2011 7:52:05   
Wukovarka
Padam od smjeha user posted image

Tebe bi trebalo ubaciti na neku kolumnu, bila bi best seler user posted image

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 373
7.3.2011 16:16:47   
nemirna mama
hej draga.....više nam ne pišeš svoje dogodovštvine.....jel ti možda ponestalo materijala user posted image  

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 374
7.3.2011 16:22:59   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: nemirna mama

hej draga.....više nam ne pišeš svoje dogodovštvine.....jel ti možda ponestalo materijala user posted image  

nije sigurno nego ju je možda sramuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  tetice

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!