|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   otvorena jedan prst
14.3.2010 19:02:21   
happy future mum
drage mame, u 37 sam tjednu i kaže gin. da sam otvorena jedan prst. Sada me je naručila na CTG dva puta tjedno, jel to znači da bih mogla roditi i prije termina ( 8.4), prva mi je beba, i koliko uopće traje to otvaranje. Ona je procjenila bebu na 2 kila i 200 grama pa me je prepala, kaže da je jako mršava beba, i zna li netko metode kako malo udebljati bebu, s tim da bedr.kost i glava odgovaraju 37 tj. 

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: otvorena jedan prst
14.3.2010 19:09:15   
lee
neznam što bi ti savjetovala.žena od našeg kuma je bila cjelu trudnoču otvoren 2cm..i rodila je kasnije od termina 15 dana na drip.tako da to ne znači ništa...vjerovatno češ imati češče kontrole,malo mi je čudno da je beba toliko malena..meni je alex imao u 37tj 3kg i do kraja je dobio skoro 1kg...možda je ona to krivo procjenila.... biče sve uredu.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu happy future mum)
Neposredna veza do poruke: 2
14.3.2010 19:09:21   
ejmama
Te procjene kilaže nisu pouzdane. Ne vjerujem da ćeš prije roditi, mislim da nemaš brige, samo ti uživaj i čekaj bebicu. Ja sam bila 3 prsta koliko se sjećam, dr. se nije to sviđalo jer mi je bila druga trudnoća, pa je rekla da je to prerano, isto je rekla da ću sigurno prije roditi pa sam prenijela.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 3
14.3.2010 19:16:33   
happy future mum
i meni je čudna ta kilaža vjerujte jer kao bedr.kost i opseg glave odgovaraju 37.tj., a opseg trbuha 30 tjuser posted image user posted image user posted image user posted image ne znam da li da tražim drugo mišljenje, jer mi kaže da bi do poroda mogao nagurati u najboljem slučaju do 2 i 800 ali tko će to znati, najgore je što su me svi okrivili da malo jedemuser posted image user posted image a ja se udebljala 14 kila i stvarno mi se tek otvorio zadnji mjesec. Najgori mi je muž koji me šopa s čim stigne, i ne da mi prstom mrdnuti, nisam mu ni trebala govoriti. Prvo sam htjela roditi što prije, a sada više nisam tako sigurna, samo da bebač ima dovoljnu težinu pa makar i prenijela koliko god.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 4
14.3.2010 19:17:34   
adryosijek
ma bit ce sve ok nebrini se samo miruj da se neotvaras jos vise jel je manja beba . moja je 35 tjedana i oko 3 kile je sa 30 tjedana je bila 2 400. moja je prevelika opet ma ko ce vjerovat tim doktorima . ja sam dobila 20 kila jela sve i svasta i et beba ko bombauser posted image  

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 5
14.3.2010 19:19:19   
lidac0605
U toj fazi trudnoće sam ja svaki put bila za prst otvorena i mislim da ti je to normalno za 37. tjedan...a kaj se tiče poroda-da i sad rodiš sve bi bilo ok,beba ti je već zrela za samostalni život izvan maternice user posted image .
A procjenu kilaže ne uzimaj zdravo za gotovo-ja sam ti treći put rodila 25 dana prije termina,procjenili ga na 3 kg-momčina imao 3600g...tak da o tom potom...
Ne bediraj se,sve bu to ok user posted image user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 6
14.3.2010 19:21:10   
adryosijek
ma ako bude i manja beba biti se ok vec ce ona ojacat kada izade van jel izlazi u terminu .samo se treba paziti a kod mene je velicina bebe genetski sve su zene radale krupne bebe 3 800 do 4 kile mozda.zavisi sve mozda se kod tebe radaju manje bebe i moja je prva beba

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 7
14.3.2010 19:28:55   
happy future mum
ne znam baš, ja kada sam se rodila imala sam 3 i pol kile i bila sam jako kratka i bucka, kaže mama da kada me je stavila da sišem prvi put zamalo joj nisam otkinula cicu kako sam bila gladna, kao nisam ni disala između gutljaja, morala me na silu odvući od cice user posted image   ali muž je bio mala beba, imao 3 točno kad se rodio, možda je mali na njega sitnija beba. Ma samo da bude sve ok, na kraju krajeva beba čim prijeđe dvije kile je sposobna za život izvan maternice, jel tako.. 

Neposredna veza do poruke: 8
14.3.2010 19:31:42   
ejmama
Ne brini nećeš roditi prije, a bebe dobivaju najviše zadnja 3tj, dosad se razvijala, a sad će se samo debljati do kraja.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 9
14.3.2010 19:34:15   
daniela 31
Ja sam od 36. tjedna bila otvorena prst,tak je i ostalo skoro do 41. Na kraju pukao vodenjak,ali se nisam otvarala i sve završilo na cr.
Što se tiče procjene težine, to je procjena uz odstupanja do10%.
I bebe od 2500g su normalne težine.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 10
14.3.2010 19:45:27   
adryosijek
moze biti svasta ma bit ce ok ako je i mala ali u terminu .sve ce biti ok nemoj se brinut kolke se rode manje joos pa zive u inkubatoru dok neojacaju i bude sve ook s njima .samo sada veselo odbrojavaj dane i cekaj taj dan kada ces vidjeti to maleno stvorenjeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daniela 31)
Neposredna veza do poruke: 11
14.3.2010 19:49:01   
adryosijek
mozda i genetski preko mm manja beba ako je s njim ok bilo s 3 kila bit ce i s tvojom bebom et kod mene sve bucmaste bebe user posted image ima nesto i u geneticiuser posted image user posted image user posted image user posted image samo se drziuser posted image

Neposredna veza do poruke: 12
14.3.2010 19:50:39   
Marta j
Ja sam se u 8mj trudnoce otvorila 4 prsta a prisisala termin za 2 tjednauser posted image user posted image user posted image ,tako da ti to nista neznaci...

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 13
14.3.2010 19:58:24   
zozo1
U prvoj trudnoći bila sam otvorena 2cm od 35 tj., a u drugoj trudnoći 1cm od 30 tjedna, a rodila dva dana poslije termina (punih 40 tj). Nije ti to ništa alarmantno. Prvi puta rodila sam u 37 tj. i beba je bila 2670 g. Ne brini se ništa, najvjerojatnije ginekolog nije dobro odredio parametre.

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 14
   [Obrisani korisnik]
14.3.2010 20:13:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ejmama)
  Neposredna veza do poruke: 15
   [Obrisani korisnik]
14.3.2010 20:15:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu zozo1)
  Neposredna veza do poruke: 16
14.3.2010 20:19:29   
majda
Nemoj se prepadati.-Te njihove mjere...Meni je dr kao danas rekla da je beba teška oko 2500gr.A ja sutra išla rodit bebca od 3400gr i 57 cm.Toliko o njihovoj preciznosti.A tako otvorena 1 prst možeš biti do kraja.I ja sam od 7 bila tako,pa 40 nedjelju tek 3 prsta.

EDI 17.01.2002
ADRIAN 10.06.2009

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 17
14.3.2010 20:24:22   
mišica 666
ne brini toliko moja je cura bila na porodu teška 2,820 kg i rodila sam je učas i lako a ona je sve jako brzo nadoknadila. uživaj i ne brini toliko sve će biti ok. i ako imaš visok tlak zbog toga ti može biti beba sitnija meni je zbog toga bila. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu majda)
Neposredna veza do poruke: 18
14.3.2010 20:26:46   
Domy
i meni su sa domijem fulali jedno 500 g..zato se nomoj brinuti..

(Odgovor članu majda)
Neposredna veza do poruke: 19
14.3.2010 20:32:43   
Gianna
Draga ja sam cijelu trudnoću bila otvorena jedan prst, a Dino je došao  tri dana nakon termina, trudnoća bila savršena, a on napredovao bez problema, rodio se sa 4200, a bio je dug 55, tako da to ništa ne znači.user posted image Uživaj još malo  u posljednjim danima trudnoće i pripremi se na upoznavanje svoje bebice..user posted image user posted image user posted image  

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 20
14.3.2010 20:45:57   
novamama
vjerujem da je sve 5user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 21
14.3.2010 21:45:24   
Nika 24052006
Ne brini bog kilaže,oni ti to često fulaju,a i da se rodi sa manje od 3 kg,pa Bože moj,ne moraju sve bebe biti od 5 kila...Po tjednima je bebica već sad spremna na život vani,tako da ne brini...Evo,ja sam se rodila sa 2800 kg,a da me vidiš sada,kao od brda odvaljenauser posted image ...To što si otvorena jedan prst je ok za 37 tj,tako sam i ja u prvoj trudnoći,a rodila sam sa 40+5 tj

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 22
14.3.2010 21:46:40   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 23
14.3.2010 21:48:13   
ninolina
za kilažu ne brini kako su ti i cure same napisale a to kaj si otvorena to je sve ok... ja sam s prvim od 5mj trudnoće bila 4-5 i na dan poroda samo 1 prst otvorena... a treće sam rodila sa 36 tj i sve bilo super

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 24
14.3.2010 21:52:48   
Marta j
I dr grijese s kilazom i to na veliko meni su dva dr cijelu trudnocu govorili da je beba jako velika,jedan je rekao i ogromna a beba mi imala 3550kg.
A po njima je bilo preko 4500kg ja mislila da roditi malog divauser posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bočica.
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!