|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: otvorena jedan prst
14.9.2010 14:49:38   
maminangel
Pozz user posted image U prvoj trudnoći termin mi je po zadnjoj menst.bio 01.10 po uzv 10.10. a rodila sam 17.10. naručena na inducirani,ludnica,od termina svaki 2-3 dan na pregledu plodne vode,nadam se da ću u ovoj trudnoći ipak ranije jer to je prava agonija.Sada sam otvorena dva prsta,cerviks sasvim  skraćen i plodna voda mi je blago mliječna,termin mi je 26-og.Curke jel to znači da bi mogla bebanog vidjeti i prije?

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 51
14.9.2010 14:55:03   
BruMa

IZVORNA PORUKA: maminangel

Pozz user posted image U prvoj trudnoći termin mi je po zadnjoj menst.bio 01.10 po uzv 10.10. a rodila sam 17.10. naručena na inducirani,ludnica,od termina svaki 2-3 dan na pregledu plodne vode,nadam se da ću u ovoj trudnoći ipak ranije jer to je prava agonija.Sada sam otvorena dva prsta,cerviks sasvim  skraćen i plodna voda mi je blago mliječna,termin mi je 26-og.Curke jel to znači da bi mogla bebanog vidjeti i prije?

Ja bih rekla da bi moglo to i prije.....user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 52
14.9.2010 15:19:23   
Leluška
Jel opasno to kaj je plodna voda mliječna???

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 53
14.9.2010 15:35:55   
mišica 666
nije to je samo znak da je beba zrela za van. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 54
14.9.2010 22:34:27   
lily87
danas me je dr.gledao na UZ,i rekao mi je da je plodne vode dovoljno,posteljica uredna ,ali sam se sad stvarno zabrinula jer kad su me 2 dana prije termina gledali ginekoloski i tad sam bila otvorena 1 prst.Tako da mi nije jasno 6 dana je proslo,a mozda i vise ,a ja i dalje samo 1 prst otvorena,al s obzirom da svaki dan imam povremeno jake bolove u ledjima i stomaku  nadam se da nece ostati tako i samo molim Boga da sve prodje u najboljem redu i daj moj bebac konacno izletiuser posted image

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 55
14.9.2010 23:08:29   
Anoniman
Lily ja sam bila otvorena jedan prst tri dana prije poroda. Kad su mi krenuli trudovi dobila sam drip jer se nisam otvarala. Ne brini, kad krenu trudovi ili ti pukne vodenjak znati ćeš.
Još malo..user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lily87)
  Neposredna veza do poruke: 56
14.9.2010 23:16:38   
maminangel
Lily držim user posted image user posted image user posted image  da što prije vidiš svog user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 57
14.9.2010 23:19:23   
lidac0605
IZVORNA PORUKA: maminangel

ja sam se sad u zadnjoj trudnoći uvjerila da to ne mora niš značit...otvorena od 30.tjedna,skraćenog grlića na 1/2 članka,voda mliječna zadnja 3 tjedna,na kraju došla i do termina 5prstiju otvorena,bez trudova i išla na indukciju jer im je bilo glupo čekat moje trudove kad sam već tolko bila otvorena...E da,i zadnja 2 tjedna je cervix bio u nestajanju

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 58
14.9.2010 23:23:43   
pepeljuga
lidac i kod mene slicna situacija kao i kod tebe,u prvoj od 32.tj otvorena 3 prsta i rodila na inducirani par dana prije termina jer im je ctg bio cudan a u drugoj od 22 tjedna se sve pocelo skracivati i dosla rodit u 38,4 otvorena devet prstiju

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 59
15.9.2010 11:28:14   
lily87
Lily ja sam bila otvorena jedan prst tri dana prije poroda. Kad su mi krenuli trudovi dobila sam drip jer se nisam otvarala. Ne brini, kad krenu trudovi ili ti pukne vodenjak znati ćeš.
Još malo..user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Graško

Još malo..user posted image user posted image user posted image ja sam se vise prestala i nadati ,imam osjecaj kao da se to nikada nece desiti,trebam sutra na kontrolu pa cemo vidjeti sta ce doktor rec

< Poruku je uredio lily87 -- 15.9.2010 11:31:57 >

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 60
15.9.2010 11:33:48   
lily87
ovdje sam zeznula stvar sad bneznam kako da ispravim ovu hreskuuser posted image ,nadam se da necu biti izbacena s forumauser posted image

(Odgovor članu lily87)
Neposredna veza do poruke: 61
15.9.2010 12:04:00   
Leluška
Ne kužim kak mogu vidjeti u kmici kakva je plodna voda? U ovakvim trenucima bi voljela imati znanje opstetičara!
Curkice, glavno da ste u dobrim rukama! Držite se sve!!!user posted image

(Odgovor članu lily87)
Neposredna veza do poruke: 62
15.9.2010 12:33:09   
BruMa

IZVORNA PORUKA: Leluška

Ne kužim kak mogu vidjeti u kmici kakva je plodna voda? U ovakvim trenucima bi voljela imati znanje opstetičara!
Curkice, glavno da ste u dobrim rukama! Držite se sve!!!user posted image

¸
plodna voda se gleda s onim nekim aparatom,amnioskop,mislim da se zoveuser posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 63
15.9.2010 14:34:11   
Leluška
Joj, samo nek ispravno vide!
Uf! jedva se danas gibam. Već sam se sada udebljala i valjda mi je to preteško! dogurala do 64,5kg - to je +6kg , a tek sam na pola puta!!! kaj bum ko balon??!!user posted image

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 64
16.9.2010 15:31:47   
lily87
pozz drage moje,jel zna neko kako se radi ta amnioskopija,jel boli???

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 65
16.9.2010 17:44:42   
cuba
Ćao lily87user posted image

Amnioskopski pregled traje u prosjeku 2 minute, ginekolog/ica ti sa posebnom spravom vaginalno pregleda kakva je plodna voda te dali si otvorena. Radi se svako 2 dana nakon što pređeš termin. Sam pregled nebi trebao boliti, sve zavisi "o ruci" doktora tj hoće li to malo grublje ili nježnije napraviti.

Osobno sam taj pregled obavila 2x i nakon tog drugog puta sam imala blagu sukrvicu šta je isto normalno i nije zabrinjavajuće.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lily87)
Neposredna veza do poruke: 66
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Bočica.
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!