|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kada potonu sve lađe
20.3.2009 8:13:41   
Florijan Jakov
stvarno teška i zamršena situacija...ali kako si i sama napisala ne preostaje ti ništa drugo nego vjerovati dok se ne dokaže suprotno. a što se DNK analize tiče, trebala bi biti točna.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 76
20.3.2009 8:14:03   
ninolina
zna li netko koliko je točna ta dna analiza vražjauser posted image user posted image user posted image

90%

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 77
20.3.2009 8:16:56   
Anoniman
puno hvala ninolinaaaaauser posted image user posted image  to ću mu predložiti da naručimo ...samo se nadam da socijalno neće baš htjeti da sve ide preko suda... a i problem je doći do bebinog uzorka a ne vjerujem da će ona pristati tako...

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 78
20.3.2009 8:21:08   
ninolina
Gle to je opcija. Ali ja ti savjetujem da se ti miriš i ostaviš to trnutno iza sebe.
Znam da ti nije lako ali jedno mi nije jasno kako ta žena može sada tražiti neka prava na dijete-otac a do sada je šutila. Imamo i mi takvu situaciju ali ta mama nikad nije tražila ništa od oca a kamoli da bi sada išla. Tako da neznam, sumnjam da je to žena koji ima problema sa sobom, a ako je tako ne zaslužuje to djete. Ti se držiuser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 79
20.3.2009 8:23:21   
Anoniman
pa da...svi smo rekli da nam nije jasno di je bila godinu dana i sad se tek javila ali nažalost naši glupi zakoni su takvi...da se javila i nakon 5godina on ako je otac opet mora priznati dijete i plaćati alimentaciju...

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 80
20.3.2009 8:26:54   
ninolina
ma znam naša lijepa Hrvatska!user posted image i zakon, pravosuđe... Ma pusti ti to, mislim da žena nije svoja. Ok tražiti prava ali ako joj je do novca onda je mogla i drukčije, a ovako nametnuti djetetu oca- bolesno

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 81
20.3.2009 8:29:39   
Anoniman
očito joj je do 500 kn mjesečno koje će dobivati ako je on otac... iako on tvrdi da nije...pa ne shvaćam ko je bolestan tu?? i ko kog pravi ludim?? možda je ona mislila da u matičnu može upisati koga hoće za oca svoga djeteta a da se to neće saznatiuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 82
20.3.2009 8:31:22   
ninolina
a jeuser posted image ti to. Kako si napraviš tako ti je.user posted image Pusti nju ti imaš razlog za uživanje, čuvaj se , mazi bebicu. Koliko ti je sada tjedana

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 83
20.3.2009 8:34:52   
Anoniman
danas 15user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jedva čekam da vidim svoju bebicu....user posted image user posted image  jer da nije nje...ja bih se totalno slomila zbog ove situacije..ona je razlog zbog kojeg sam ODLIČNO danas user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 84
20.3.2009 8:37:40   
ninolina
Tako moraš biti svaki dan.
A i bebica će se uskoro javiti, kad ideš na kontrolu, neznaš još jel curka ili dečko

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 85
20.3.2009 8:41:31   
Anoniman
ja mislim da je već malo i osjetim nekad...ne znam jel prerano pošto je prva trudnoća?? ali imam osjećaj onako kao da me ribica gricka iznutra nekaduser posted image  idem na kontrolu tek za 2 tjednauser posted image  a na uzv ne znam kad će me poslat ginekolog...ja ću to privatno...čekat ću još malo da vidim spol....ne znam još šta je...iako mi je u 12tj rekla privatnica da misli da je user posted image  ali nije sigurna

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 86
20.3.2009 8:43:13   
lee
nemoj biti sad tužna zbog bebe svoje misli na nju jer u ovom trenutku ona ti mora biti na prvom mjestu. znam da ti nije lako jer to su sve teške situacije u životu ali samo razmisli da ti nosiš svoju bebu i da je ona tebi najvažnija na svjetu. nemoj sad tugovati, pričekaj dnk analizu pa češ vidjeti...da li je to djete šod tvog mm ili nekog drugog...možeš ti nagađati sada...ali dok ne vidiš rezultate nemoj ništa poduzimati. drži se i glavu gore...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 87
20.3.2009 8:47:36   
Anoniman
hvala lee!!! evo sad me zvao mm da vidi šta radim i jesam dobro... rekla sam mu za ovaj dna preko neta da se naruči i rekao je da pristajeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pričekat ću pon.pa ću ih pitati da li se može još kako ubrzati taj proces?? a svakako ćemo tražiti da ona dođe i da kaže pred soc.radnicima i preda mnom da su spavali i da kaže datum... mislim da za to neće imati muda...ako nije sigurna da je dijete mm...iako takve psihopatske osobe su svašta kadre...

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 88
20.3.2009 8:50:43   
ninolina
a super za user posted image neka samo raste

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 89
20.3.2009 8:52:33   
Anoniman
to sam i ja rekla samo nek je živo i zdravo a bumo vidili šta jeuser posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 90
20.3.2009 9:12:33   
lee
samo ti misli na svoju bebicu i neka je oan živa i zdrava a za drugo čemo lako...ajde samo ti misli pozitivno i vidjeti češ da če sve biti uredu.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 91
20.3.2009 9:15:49   
Anoniman
user posted image user posted image još jednom hvala svima...puno mi znače vaši savjeti... držite mi fige da dijete nije od mm... u ponedjeljak idemo u socijalno pa ćemo vidjeti šta se to točno događa..user posted image

(Odgovor članu lee)
  Neposredna veza do poruke: 92
20.3.2009 11:50:21   
mamabo
ja ti definitivno držim fige ...neznam zašto ali mu ja vjerujem ....pa to nije nešto što možeš slagati da se nikad ne sazna ...jer će analiza pokazati ....zato i ti mu vjeruj i opusti se .....nemoj da se trunoće sjećaš  kao nečeg mučnog i tužnog .....jer je to baram meni bio tako predivan period ........ eto ja ti želim sreću i da sve ružne stavri budu iza vas......a ti redovito izvještavaj ..user posted image

www.papige.info

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 93
20.3.2009 13:29:56   
Anoniman
hvala mamabo!! naravno da ću javljati šta se događa...već me sad obuzme jeza kad se sjetim da idemo u ponedjeljak...a i čitala sam da je dna oko 1000 eura...ako laže sigurno će ih tih 1000 eura ponukati u namjeri user posted image  a ako i dalje inzistira....user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu mamabo)
  Neposredna veza do poruke: 94
20.3.2009 14:17:11   
CICKA
Draga nemoj se previše sekirati.
Jedna moja rođakinja je krila trudnoću do poroda(vrlo uspješno jer nitko nije primjetio da je trudna) i kada je rodila sinćića izjavila je da je NN otac djeteta,što je on kategorički odbijao. Išli su na dokazivanje očinstva i trajalo je više od 1,5godine (ali to je bilo prije skoro 15god.) i dokazalo se da on nije otac njenog djeteta i tek tada je rekla ime pravog oca. Kad sam ju pitala zašto je to učinila, rekla je da nije bila sigurna čije je dijete, ali joj se više sviđala činjenica da je NN otac pa etouser posted image ..isto je skoro, "zbog te činjenice koja joj se više sviđala", razorila jedan brak, ali supruga NN je njemu vjerovala iako nitko drugi nije.
Zato, ne brini, ne plači i vjeruj suprugu dok se ne dokaže suprotno, a vjerujem da neće.
Pusa i jedan velikiuser posted image  

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 95
20.3.2009 15:21:50   
Anoniman
cicka draga puno ti hvala...user posted image  vjerujem da je i moj slučaj isto takav...molim se Bogu da je...user posted image

(Odgovor članu CICKA)
  Neposredna veza do poruke: 96
20.3.2009 15:44:14   
picky
da upravo tako cicka.jedna cura iz moje skole prije par godinica je ostala trudna i izjavila da je trudna sa jednim vrsnjakom naravno jer joj se svidjo ona je bila malo gluplja jer sa njim nije imala kontakta ali to je tvrdila.cak su njeni roditelji njega pritiskali da je mora zeniti i to a on jadan plako od muke jer su naravno svi vjerovali njoj,na kraju je hvala bogu priznala sve a otac bio neki doktor koji ima preko 50 eto to ti je zivot moglo je bit i svasta.a steta je ako se krivo optuziva ta zenska ipak niste u to vrijeme bili skupa ako je istina da je on otac al nadam se zbog tebe da nije.ali ako i nije opet je tuzno to sto cete tu situaciju pamtiti cijeli zivot a nije ni malo ugodna i sto ce vam bar mali djelic zivota potrositi neko nepoznat i taj stres sada uf,nemos bit pametan

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 97
20.3.2009 15:50:20   
Anoniman
tako je picky...ružno je kad zamislim samo da moja beba koju sad nosim neće biti prvo dijete mm...i stalno mi kroz glavu prolaze slike...zamišljam njih dvoje...user posted image  i plod toga je user posted image  (opet ponavljam ako jesu)...situacija je užasno teška i ne bih voljela da se ikome desi... jedan dan gledaš sapunice i smiješ se kad se u seriji tako nešta dogodi i ne vjeruješ..a već sutradan ti se dogodi ista situacija...najgore mi je žao djeteta njenog...jer ona je svako malo s drugimuser posted image  ne govorim to zato što je možda mm otac njenog djeteta nego je takva bila uvijek i čula sam danas od prijateljice da je bila u subotu u gradu mrtva pijanauser posted image

(Odgovor članu picky)
  Neposredna veza do poruke: 98
23.3.2009 7:36:15   
Anoniman
drage moje...evo došao je i taj ponedjeljak...mm je otišao u socijalno sam...ja nisam htjela ići jer mislim da bih se slomila a i jako uzrujala a to mi ne treba zbog ove male bebice koju nosim...isto sam razmišljala da bi možda ljudi u soc.stekli dojam da mm neće priznati zato što sam ja tamo...to je još jedan razlog zbog kojeg sam ostala doma..a i oboje smo se bojali da me neće pustiti unutra s njimuser posted image  bojim se što ću saznati...ko zna što je rekla ona aždaja??? možda mm prešuti...jesam li postupila ispravno?????

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 99
23.3.2009 7:40:53   
mlada mama
ajme draga jako mi je zao, znam da zvuci nesmislivo,ali moras  biti jaka da sam blize sada bi te cvrsto zagrlila, stvarno mi je zao sto sada to prolazis u trudnoci,ai opcenito,ja se nadam da ce sve proci u redu

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kakav seks volite
nemirna mama

na brzaka (23%)

duuuugi (16%)

nježni (39%)

grubi (14%)

ništa od navedenog (7%)

Broj svih glasova: 175

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!