|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kada potonu sve lađe
19.3.2009 12:30:34   
dominik
IZVORNA PORUKA: valeri

Na tvom mjestu ne bih mislila na to što drugi misle ja sam bila u sličnoj situaciji ali ljubav je bila jača,nemoj slušati što drugi ogovaraju za mene takvi ljudi upće nisu socializirani.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu valeri)
Neposredna veza do poruke: 26
19.3.2009 12:31:28   
ninolina
Smiri se samo, razgovaraj s njim o jednoj i drugoj situaciji pa čete vidjeti. Lako je oprostiti al ne i zaboraviti, ali ne živimo od sječanja, već za sječanja. Voljeli ste se, volite se, voljet čete se. Imat čete bebu i živite za to. Teško je proči preko svega ali sada ti imaš uvijet da ga postaviš njemu. Traži iskrenost pa kako bolna bila i onda reagiraj a do tada mazi bušicu jer ono treba tebe

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
19.3.2009 12:31:31   
Anoniman
hehe...a valjda mi je zbog hormona još goreuser posted image  puno puno ste me utješile HVALAuser posted image user posted image ...posebno hvala ninolini i dominikuser posted image  koje mi uvijek pomognu u svemu..user posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 28
19.3.2009 12:33:24   
ninolina
hehe...a valjda mi je zbog hormona još goreuser posted image puno puno ste me utješile HVALAuser posted image user posted image ...posebno hvala ninolini i dominikuser posted image koje mi uvijek pomognu u svemu..user posted image

Ma mi smo uvijek tu a život ne mazi zato ga iskoristi maksimalno koliko možeš a sad imaš život više. Znači živi ga za dvoje.

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29
19.3.2009 12:34:25   
Anoniman
DIVNE STE STVARNO... PUNO PUNO STE MI POMOGLE... SVE!!! imate pravo..nije to najgora stvar na svijetu...ne daj Bože smrti ili bolesti...user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30
19.3.2009 12:34:39   
dominik
IZVORNA PORUKA: Anoniman

hehe...a valjda mi je zbog hormona još goreuser posted image  puno puno ste me utješile HVALAuser posted image user posted image ...posebno hvala ninolini i dominikuser posted image  koje mi uvijek pomognu u svemu..user posted image

user posted image user posted image user posted image da te utjesim (zagrljaj uvijek pali)

imam takvo razmisljanje jer smo i mm i ja bili i sl. situaciji i zahvalna sam mu na velikoj dobroti i spremnosti na oprost i on meni jer ni on nije andjeo bio

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31
19.3.2009 12:36:59   
dominik
kada te opet ulovi user posted image javi se tu smo...bilo bi mi drago reci da je gotovo, da ce od sada biti samo user posted image ali  user posted image samo hrabro i jace smo nego kaj mislimo

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 32
19.3.2009 12:38:41   
Anoniman
ma svi smo mi ljudi od krvi i mesa...pa ni ja nisam bila svetica kad smo prekinuli...ali mislim da jedno malo biće nije mala stvar...jer ako ga taj mali ne zanima... kako će biti dobar otac našem djetetu??

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 33
19.3.2009 12:40:13   
Anoniman
Stvarno je lijepo kad te netko utješi i kaže da je bio u sličnoj situaciji i kako je postupio..jer ja sam inače nagla osoba i teško opraštam..ali trenutno mi je najbitnija mojauser posted image  a poslije ćemo vidjeti šta će biti

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 34
19.3.2009 12:40:57   
dominik
ne zanima ga jer em nije siguran da je njegov em  ne zeli napraviti krivi korak vizavi tebe i vase bebe i vaseg braka...pretpostavljam...kako god bilo ti si ta koja sad ima sve u  svojim rukama

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 35
19.3.2009 12:43:37   
Anoniman
ma bit će to sve ok..biti ću ja dobro..samo zbog mojeuser posted image  pričat ćemo danas kad dođe..možda i posjetimo tu žensku..(ne znam kako da je nazovemuser posted image ) sve se to može riješiti na lijep način...a i mislim kad bi vidjela malog ...skužila bih ja jer to djelo moga mužauser posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 36
19.3.2009 12:45:44   
dominik
puno srece ti zelim...ja nebi imala muda za takve susrete...nadam se da ces ispravno postupiti i kasnije biti ponosna na sebe i sretna, beba mi se budi...lijepi pozdrav

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 37
19.3.2009 12:47:22   
Lady3
cure su ti sve rekle..Misli na sebe i svoju bebicu jer ono treba tebe kao i ti njega,,Vrijeme će pokazati dal je sve to istuina ili ne.Svaka priča ima dvije strane,dok se ne skupi sve informacije onda odluči kako i zašto..ako je dijete i njegovo,to maleno nije krivo za postupke svojih roditelja..Za okolinu se ne brini,kako god da je situacija,uvijek će nešto pričati.Ne možemo svima odgovarati ma što god mi učinili..,Svi smo mi različiti i različito mislimo i radimo..Nadam se da će se sve dobro završiti..Sretno.user posted image .Imaš razloga za veselje i sreću..Tvoja bebica..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 38
19.3.2009 12:47:48   
Anoniman
hvala dragauser posted image  mislim da ću ispravno postupiti..želim samo razjasniti neke stvari bez skandala bez scena,lijepo...idi svojoj bebici...user posted image  lijep pozdrav i HVALA ODuser posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 39
19.3.2009 12:52:38   
Lady3

IZVORNA PORUKA: Anoniman

ma bit će to sve ok..biti ću ja dobro..samo zbog mojeuser posted image  pričat ćemo danas kad dođe..možda i posjetimo tu žensku..(ne znam kako da je nazovemuser posted image ) sve se to može riješiti na lijep način...a i mislim kad bi vidjela malog ...skužila bih ja jer to djelo moga mužauser posted image user posted image

iskreno neznam koliko je to pametno..trudna si i jako osjetljiva samo zbog trudnoće i suočavati se sada s njom..neznam da je to pametno..Tko zna kakva je ona,kako će na tebe reagirati jer i ona je sada majka i boriti će se za svoja prava..na tvome mjestu bi pričekala dnk analizu i ako je dijete njegovo prema tome bi odlučila s mužem kako i šta dalje..Ali ako si ti tako odlučila sretnouser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 40
19.3.2009 12:59:37   
mirna
potpisujem lady3! bolje je još malo pričekati da se stvari razjesne. S mužem trebate zajedno odlučiti kako dalje.

anonimna i drugi put!user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 41
19.3.2009 13:26:58   
Vjeverica ST
da, nije ti baš pametno u trudnoći ju posjećivati, izbjegavaj ju dok ne rodiš da se ne živciraš..zaboravi na sve idućih 6 mjeseci, pravi se glupa i kao da ništa ne kužiš..sjeti se ljudi koji ne mogu imati djecu i misli oja si sretnica što nosiš tu bebu u sebi..riješit će se sve s vremenom! sretno!!user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 42
19.3.2009 13:27:00   
Anoniman
ma cure moje ta dna analiza se čeka jako dugo..to ide preko suda..već će mi se i bebica roditi dok to sve dođe...to me najviše i zabrinjava

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 43
19.3.2009 13:29:57   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: valeri

Na tvom mjestu ne bih mislila na to što drugi misle ja sam bila u sličnoj situaciji ali ljubav je bila jača,nemoj slušati što drugi ogovaraju za mene takvi ljudi upće nisu socializirani.

Potpisujem ovo i nadodala bih da bi pricekala da vidim koji ce biti krajnji rezultat kao i da vidim reakciju svog supruga, odnosno koliko mu je zao zbog cijelokupne situacije. Ako bi primijetila da je to nesto s cime se on nosi kao sa pozivom na nogometnu utakmicu, mislim da bih ja u tom slucaju odlucila da je kraj.
Naime, bas me to ponukalo na svoj razvod braka. Nedostatak zaljenja kod bivseg muza za sve grijehe i ruzne stvari koje mi je nanio.....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu valeri)
Neposredna veza do poruke: 44
19.3.2009 13:34:18   
Anoniman
grozno je kad te netko toliko iznevjeri,a sve si mu u životu dao... i taj nedostatak žaljenja..on to dijete ne doživljava kao da ne postoji...pa iskreno..da mene netko optužuje da sam otac, a da znam da nisam ja bih reagirala a ne tko on...on čeka ponedjeljak da kaže to u socijalnom...ni moje molbe ne pomažu...ni suze ni sekiracija ni ništauser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 45
19.3.2009 13:43:39   
Lady3
mislim da ćeš sama morati donijeti odluku kako dalje..mi smo ovdje da ti pružimo podršku što god odlučila.Takve stvari su ozbiljne i nije uvijek lako donijeti odluku..Prvo što bi trebala je da suočiš muža sa time.Neka ti iskreno kaže sve o toj ženi i djetetu,sve dok ima tajno pred tobom nećete moći nastaviti normalno živjeti..Istina je samo jedna i ona uvijek ispliva na površinu ma koliko god trajalo..Sretno..user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 46
19.3.2009 13:44:16   
picky
draga anonimna nikad nisam bila u takvoj situaciji niti poznam neku slicnu u mojoj okolini ali pricekaj da vidis kako ce sve zavrsiti.ja ti se divim sto uopce mozes pisati o tome s obzirom kakva je situacija i sve sto trenutno prozivljavas.mislim da nije lako ni oprostiti al eto.ja i  moj muz smo bili prvi jedno drugomu jer da nismo ja sam takva osoba da bi me cak i to mucilo a ne jos neko njegovo dijete.ali nije ni ta cura kriva sto je on sad ozenjen i to moras shvatiti.
puno se moli da ti Bog da snage jer mene je to spasavalo i uvijek je iz raznih situacija,vjeruj mi.
nedaj ipak je tvoje dijete tebi najvaznije cak i od njega

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 47
19.3.2009 13:51:25   
Anoniman
da picky teško je oprostiti...zbog svega što se dešavalo svih godina.. kad god pitam muža on kaže da nije..ali ja ne vjerujem..jer ne znam koliko bolesna žena mora biti da stavi u rodilištu ime moga muža za djetovog oca a da ništa nisu imali i da nije sigurna.. ili bar da sumnja...jer svi znamo da se takvi slučajevi šalju na sud i da se ide dna analizom...a zna da će se tako poniziti ako barem malo ne sumnja da je on otac...grozno mi je...ne možete ni zamislitiuser posted image

(Odgovor članu picky)
  Neposredna veza do poruke: 48
19.3.2009 13:54:47   
Lady3
vjerujem ti da ti je grozno i loše..Teško je to zaboraviti,oprostiti još nekako i možeš..čuvaj sebe i bebicu jer vi ste u ovoj situaciji najvažniji..user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 49
19.3.2009 13:56:40   
mlada mama
draga ocito nesto sumnja kada ju ne zeli nazvati pred tobom, da je on siguran 100%da nisu nista imali on bi to napravio,nazvao bi ju pitao.....ne znam sta da ti kazem, samo nadam se da ce sve biti u redu....nemoj se zivcirati u naprijed znam da se nalazi dugo cekaju,ali pokusaj se strpiti, razgovaraj s njim pitaj ga, zamoli ga da bude iskren i da ti kaze,dali ima ikakve sanse da je on otac,zao mi je sto si u takvoj situaciji nadam se da ce se sve sreditiuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

više djece
evanoi

Imamo više od dva djeteta jer:

smo tako htjeli (79%)

nam se dogodilo (14%)

vjera nam nala (7%)

Broj svih glasova: 14

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!