|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   virus ili???
2.11.2008 9:13:31   
sanjarica
Drage mame moja beba od petka ima temperatruru ,povracanje i tvrdu stolicu.naravno odmah smo dr.isli i dobio je da pije humanino mlijeko,koje je kao dijetalni proizvod kad je tako dijete slabo i da pije one elektrolite poput infuzije koji sprecavaju povracanje.dr.kaze da mu je cisto grlo kao i pluca a misli da nije neki virus stomacni.mene najvise brine sto povrati odmah cim jede.da li je zasao sada neki tako virus ,mada sam preprepre zabrinuta.evo sacu opet dr.da uradimo nalaze.utjesite me jer sam uplasena .

_____________________________

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: virus ili???
2.11.2008 9:21:16   
koka
U našem vrtiću svaka druga beba ima neku virozu, temperatura i povračanje. U apoteci kupuju neke ampule za povračanje i proljev. Kažu da nakon 3 dana se smiri. Ako ne jede kao, nije bed, bitno da nadoknadite tekučinu. Piti polako žlicu po žlicu tekučine. Tako da ili j virozica ili je nešto pojeo da mu nije pasalo.

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: virus ili???
2.11.2008 21:31:00   
lelo
vlada neka trbušna viroza pa i bebe napada.najbolje je davati od milupe mlijeko za trbušne probleme znam da ima neki broj napisan i bebe papaju tri dana pa se sve smiri.skočiti ću sutra do apoteke da vidim točan naziv pa javim.

_____________________________

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!