virus ili??? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba



Poruka


sanjarica -> virus ili??? (2.11.2008 9:13:31)

Drage mame moja beba od petka ima temperatruru ,povracanje i tvrdu stolicu.naravno odmah smo dr.isli i dobio je da pije humanino mlijeko,koje je kao dijetalni proizvod kad je tako dijete slabo i da pije one elektrolite poput infuzije koji sprecavaju povracanje.dr.kaze da mu je cisto grlo kao i pluca a misli da nije neki virus stomacni.mene najvise brine sto povrati odmah cim jede.da li je zasao sada neki tako virus ,mada sam preprepre zabrinuta.evo sacu opet dr.da uradimo nalaze.utjesite me jer sam uplasena .




koka -> RE: virus ili??? (2.11.2008 9:21:16)

U našem vrtiću svaka druga beba ima neku virozu, temperatura i povračanje. U apoteci kupuju neke ampule za povračanje i proljev. Kažu da nakon 3 dana se smiri. Ako ne jede kao, nije bed, bitno da nadoknadite tekučinu. Piti polako žlicu po žlicu tekučine. Tako da ili j virozica ili je nešto pojeo da mu nije pasalo.




lelo -> RE: virus ili??? (2.11.2008 21:31:00)

vlada neka trbušna viroza pa i bebe napada.najbolje je davati od milupe mlijeko za trbušne probleme znam da ima neki broj napisan i bebe papaju tri dana pa se sve smiri.skočiti ću sutra do apoteke da vidim točan naziv pa javim.




Stranica: [1]