|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jesenska beba!
25.4.2012 13:39:09   
bocika
Pozdrav svim trudnicama na forumu!
Evo ja sam nova na forumu i citam ove teme i ni u jednu se ne uklapam user posted image za neke kasnim od nekih sam brza, stoga sam odlucila otvoriti novu temu!
Nadam se da vas ima jos koje u jesen ocekujete svoju bebu!
Ovo je moja prva trudnoca i za sada sve ide super nemam nikakvih problema, inace sam u 18. tjednu.
Jedino sto me zanima su iskustva drugih trudnica koje su otprilike jednako daleko kao i ja.
Nekako mi se cini da mi je stomak premalen izgleda kao da sam se malo vise najela, a nisam bila mrsavica prije trudnoce imala sam 59 kg na 169 cm, za sada sam se udebljala skoro 5 kg. Da li je to puno po vama? Nisam povracala, pa sam imala priliku udebljati se, a jos sam i sa saznanjem za trudnocu prestala pusiti, pa mislim da sam se i od toga udebljala.
Podijelite svoja saznanja samnom!
pozdrav
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Jesenska beba!
25.4.2012 14:57:01   
pincirotvajler
dobrodošla user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 2
25.4.2012 15:48:57   
četvrtabeba
pozdrav!
ja sam u 13. tjednu četvrte trudnoće i ono što ja mogu reći iz iskustva je da se meni stomak nebi vidio skoro do 6-og mjeseca a u sve tri trudnoće bi dobila po 10 kg a jela sam što sam htjela i kad sam htjela. do sad sam dobila samo 1 kg. nemoj se opterećivati kilogramima, a vjerojatno tvojih 5 kg ima veze sa prestankom pušenja mada nebi bilo baš poželjno da ih natučeš preko dvadeset do kraja trudnoće. opusti se i uživaj u trudnoći user posted image

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 3
26.4.2012 9:33:33   
bocika
Hvala na dobrodoslici!
Znam da mi ne bi bilo pametno natuci kile. Zaboravila sam napisati da sam se od kako sam saznala da sam trudna do 12 tjedna udebljala 3.5 kg a zadnjih 5 tjedana 1.5 kg. Tako da ipak ne ide brzinom svjetlosti prema gore user posted image
Divim se mamama koje radjaju vise od dvoje djece! Nije da sam protiv djece i ja sam uvijek htjela troje, samo sam malo kasno pocela.

(Odgovor članu četvrtabeba)
Neposredna veza do poruke: 4
26.4.2012 13:11:45   
bocika
Nisam ja valjda sama koja trebam roditi na jesen?! user posted image

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 5
30.5.2012 14:09:44   
melpomena_mel
zdravo!
...bocika nisi jedina. ja sam u 15. tjednu i do sada sam prvo izgubila cca 3-4 kile pa dobila jednu. za sada mi u ovoj drugoj trudnoći kilice nešto sporije dolaze.user posted image u prvoj sam sakupila 16-ak kila, odnosno po kilicu mjesečno a najgora su mi bila posljednja dva mjeseca kada sam dobivala po 3 kile... pokušavam paziti na prehranu jer mi jer sam u prethodnoj trudnoći imala problema sa povišenim tlakom user posted image

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 6
11.6.2012 20:54:29   
anamarijapupek
Pridružujem vam se s obzirom da naša user posted image dolazi 29.11. U četvrtak idemo na pregled vidjeti da li je user posted image ili user posted image . Za sada nemam neki "osjećaj" što bi moglo biti ali cijelo vrijeme iz nekog nepoznatog razloga pričam o bebi u muškom rodu user posted image Uglavnom, mi smo trenutno u 15.tjednu i ja sam dobila manje od kile po svojoj vazi koja se ispostavila točnom jer je i kod gin pokazala prošli puta istu kilažu. Trenutno imam 82,3 kg i obećala sam sebi da ću se čuvati koliko mogu jer ja se ne sjećam kad sam zadnji puta rekla da sam smršavila. Kile su u zadnjih 5 godina samo došle, mojom krivicom - posao, pogrešna hrana u pogrešno vrijeme, količinski puno i samo jedan obrok dnevno najčešće. Sada obavezno imam doručak, ručak i večeru. Lakše mi je jer sam doma i kuham svaki dan skoro. Prvih 14 tjedana sam imala mučnine bez povraćanja tako da nisam jela puno, taman da ne budem gladna. Sada mi je puno bolje ali opet - čuvam se. Trbuh je tu, ali mi ne smeta ni najmanje što je svaki dan sve veći i veći. Meni je ovo druga trudnoća, prva je završila spontanim u 9.tjednu. Polako onaj strah nestaje, ali neće do kraja dok naša beba ne ugleda svjetlo dana user posted image

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu melpomena_mel)
Neposredna veza do poruke: 7
12.6.2012 11:05:54   
bocika
Dobro dosle buduce jesenske mamice :)
Zelim vam lijepu trudnocu bez ikakvih problema!
Sto se tice mene sve protjece u najboljem redu, osim sto sam do sada tj. 25 tjedna natukla 10 kg, ali sta da radim ne mogu biti gladna. Osim toga procitala sam negdje da ako mama gladuje beba ima velike sanse da poslije bude sklona pretilosti. Tako da sam se ja odlucila ne paziti na kilograme skinut cu ih poslije. Moram jesti puno banana u njima ima magnezija, jer ne podnosim onaj u tabletama i to naravno doprinosi debljanju.
Pozdrav svim buducim i sadasnjim mamama!

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 8
30.7.2012 19:48:48   
madeline
mislim da i ja spadam pod jesenske trudnice jer termin mi je 16.12 to je još jesensko vrime.,evo sam ja trudna 20 tjedana ,baš sam danas bila na kontroli ,sa bebačom je sve uredu napreduje kako triba ,,.,.probao je viditi spol ali se ne vidi dobro ,misli da vidi da nešto visi,.,, ali nije siguran da će se na drugoj kontroli bolje viditi,.,uglavnom sve o.k ,.,mene jedino malo muči mjehur, ima dva dana da izludi sa konstantnim odlazcima na wc ,ja non stop osićam kao da moram ići pipi.,.,da mi je uputnicu da iden sutra u laboratorij da vidimo ,.,ja ili san se priladila ili moj bebač igra picigin po mom mjehuru,.,,eto toliko od mene ,.,.,drage jesenske trudnice javljaj te se malo češće pa da međusobno podilimo slatke muke,.,jer ko ćete bolje razumiti ,.user posted image nego onaj ko zna kako ti je,.,,,lipi pozdravuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 9
12.8.2012 19:22:27   
anamarijapupek
Nadam se da će nas biti više u jesenskim bebama user posted image Mi čekamo curicu, sutra se idem naručiti za vađenje šećera jer je bebi nešto veći trbuh (za dva tjedna). Do sada sam dobila 6,5 kg a trenutno sam 24t3d. Doktorica nije bila oduševljena sa kilažom jer sam sa puno kg krenula. Držim fige da ni vama ne idu kile opako na gore user posted image . Mi smo izabrali ime - Uma.

05.10.2011.-AB

(Odgovor članu madeline)
Neposredna veza do poruke: 10
13.8.2012 11:42:52   
bocika
Super sad nas vec ima vise! Ja sam trenutno 33 tjednu i vec mi je lagano dosta svega - imam problema s kraljeznicom jedva hodam. Najvjerojatnije zbog kilograma dobila sam 15 :( trebat ce to i skinuti. Stomak mi je stvrd kao kamen cijelo vrijeme, a moj deckic gura kao pravi. Nadam se da necu poludjeti do kraja :) Zelim vam svima trudnocu bez problema!

Neposredna veza do poruke: 11
13.8.2012 22:13:32   
tamara7j
pozdrav, drage buduće mame... i onima koje su višestruke.... :) konačno tema u koju se i ja uklapam... po terminu mislim... danas mi je 34 tj. sve super od samog početka.... ni dana mučnine, povraćanja... ništa...da mi ne raste stomak ne bi niti znala da sam trudna.. :)user posted image nosim dečkića.... i kako se bliži kraju tako sve veći strah i panika...da napomenem da mi je prva trudnoća... :) pozz svima nadam se daa će nas biti još više... :)user posted image

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 12
16.8.2012 10:26:55   
melpomena_mel
...pozdrav mamama :) evo i mene u 25+6, dosada dobila 4 kile. osjećam da mi trbuh svakim danom sve više raste a na prošlom pregledu kod gin već su bili komentari na račun moje poprilične lubenice :) sutra idem raditi ogtt i brinem kako ću izdržati gladna tih 2 sata kolko traje pretraga :/ jer ujutro obavezno moram nešto staviti u usta inače ne funkcioniram :p gin veli da mi sinek rastom lijepo napreduje i da je vrlo vjerojatno da neće biti sitan poput svoje starije seke. e da, konačno je pala i odluka o imenu - adam :)))
p.s. anamarijapupek kod vas se ne vadi šećer redovno kod svake trudnoće?

< Poruku je uredio melpomena_mel -- 16.8.2012 10:29:12 >

(Odgovor članu tamara7j)
Neposredna veza do poruke: 13
16.8.2012 16:51:35   
bocika
Ja nisam morala raditi taj test za secer, jer mi nije bio preko granice iznad koje se radi. Mada je ovdje u Svicarskoj sve nekako drugacije cini mi se. Nekako vise vjerujem nasim doktorima.

Neposredna veza do poruke: 14
17.8.2012 12:21:50   
anamarijapupek
melpomena, da da, vadila sam baš šećer u ponedjeljak i jučer sam dobila nalaz. Uredan je i piše - PRIPAZITI NA KILAŽU user posted image Inače sam sklona debljanju i ne sjećam se kada sam zadnji put skinula koju kilu. I jučer sam se vagala, u tri tjedna sam dobila tri kile. Bila sam na moru i moram priznati da jedem normalno, ne prežderavam se i jedem puno voća. Međutim kile idu samo prema gore user posted image Ali meni je najbitnije da je beba dobro i da je sve u redu. A kile će ostati meni, i ja ću se time "zabavljati" poslije trudnoće. Jaaaaako veliki trbuh imam od početka mi je bio veći nego inače što trudnice po tjednima trudnoće imaju. I doktor je rekao da će beba biti veća i ako nije šećer onda da je genetski user posted image A i ja i MM smo bili buhtlice user posted image

05.10.2011.-AB

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 15
21.8.2012 16:54:04   
mala tockica
bok cure...evo i ja sam još jedna jesenska mama :))...moja mala bi trebala stić 27.10. :) jedva čekam, već mi je sad jako teško, trbuh mi je doslovno ogroman, svi misle da moram rodit svaki čas, noge ubijaju :/. jeste već odabrale rodilište? ja ću na Sv.Duh :))

...28.10. stiže najveća ljubav, mala točkica ;)...

Neposredna veza do poruke: 16
21.8.2012 17:23:08   
anamarijapupek
mala tockica, ja sam baš (s obzirom da sam prvorotkinja) pitala svogu gin da li moramo u bolnicu ići prema mjestu stanovanja ili možemo sami odabrati bolnicu za roditi. Ona je rekla da su počeli strogo paziti na mjesto stanovanja i moram priznati da baš i nisam oduševljena činjenicom da ću možda morati ići u Petrovu. Mislila sam ići u Vinogradsku jer tamo imam hematologa (ALL u remisiji) kod kojeg idem na kontrolu jednom godišnje. Nisam još išla na tečaj pa sad ne znam što dalje, da li da odem u Petrovu ili da ipak pokušam u Vinogradskoj.

05.10.2011.-AB

(Odgovor članu mala tockica)
Neposredna veza do poruke: 17
21.8.2012 17:31:10   
mala tockica
bok anamarijapupek, hmm...meni to moja nije ni rekla, ali Bogu hvala spadam pod Sv.Duh :) oni su mi najbolji, svi ih hvale jako, a za Petrovu il Vinogradsku, meni je moja ginekologica rekla da je specijalizirala u Petrovoj, ali da nikad ne bi išla roditi gore, a Vinogradsku ne znam, za njih nisam baš čula lijepih rijeci, da im stalno ostaju posteljice i tak, bebama daju dohranu i tak...al ja sam čula da je bitno da u bolnicu koju želiš ić rodit moraš obavit samo koji pregled prije, ništa drugo...

Neposredna veza do poruke: 18
22.8.2012 13:23:44   
bocika
Sto se tice bolnice ne mogu sudjelovati u raspravi, jer zivim u Svicarskoj. Sve ostalo je jednako kod svih nas :) Mene ledja ubijaju user posted image idem na fizioterapiju, ali bas i ne pomaze, jer se zivac uklijestio, a od namijestanja nema nista do poroda. Tako da suti i trpi user posted image

(Odgovor članu mala tockica)
Neposredna veza do poruke: 19
22.8.2012 13:28:51   
mala pcelica
tebe kad uhvate trudovi možeš doći u bilo koju bolnicu,sigurno te neće vraćati u trudovima u bolnicu kojoj pripadaš user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 20
22.8.2012 14:11:35   
anamarijapupek
Ma baš ih je moja mama danas nazvala (Vinogradsku) i rekli su da samo dođem, da ne odbijaju trudnice user posted image Sad još da tečaj obavimo, jedva čekam nešto naučiti novoga jer sam sva u strahu kak ću uopće primiti malu bebu. Zadnja beba koju sam držala je prije 18 god - moj braco user posted image Kad mi netko želi svoje staviti u naručje, ja samo lagano odbijem jer me strah jako user posted image Ali svoje ću morati user posted image A valjda sav taj strah nestane s vremenom.

05.10.2011.-AB

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 21
24.8.2012 14:18:09   
melpomena_mel
...još nisam čula da neka bolnica nije primila trudnicu pred porod, tako da me osobno i ne brine naročito gdje ću roditi. u prvoj sam trudnoći tome više pridavala na važnosti - da li čk ili vž, no sada me jedino brine ova neisporuka lijekova što se vuče po vijestimauser posted image

...@anamarijapupek i ja sam prije svoje prvorođene identično reagirala kad bi mi netko davao da mu držim dijete. to je valjda iz straha da ne povrijediš to malo krhko stvorenjce... ali kad rodiš sve je drukčije jer se radi o tvome malome klupku ljubavi pa onaj prvobitni strah nadvladaju majčinski osjećaji... stoga bez straha i samo hrabro user posted image

...@bocika i mene bole leđa do te mjere da sam neki dan jedva ustala iz kreveta. ali meni su to stare tegobe koje vučem još od srednje, a bol se pogoršava svakim povećanjem kilaže... ali ko što veliš - šuti i trpi! sve do poslije poroda user posted image a pošto sam tek u 27. tt još ću se namučiti user posted image

Neposredna veza do poruke: 22
24.8.2012 15:13:23   
anamarijapupek
melpomena, vjerujem da će biti tako. Ja sam si prije par dana našla novog najboljeg prijatelja - jastuk user posted image Lijepo ga stavim malo pod trbuh i zagrlim i tako spavam do ujutro user posted image Mene znaju leđa uhvatiti ali to zbog neudobnog položaja u kojem spavam - sklupčana i na kraju kreveta. Kad me jako bole, zamolim mm da me izmasira malo a usput mi namaže i leđa tak da dobijem 2u1 tretman user posted image Jooooojjjjj, ja jedva čekam da ovo sve završi, iako mi vrijeme brzo prolazi ipak bi htjela da ide još brže i da se počnemo brinuti za user posted image Jel se vama pojavilo curkanje mlijeka?

05.10.2011.-AB

Neposredna veza do poruke: 23
25.8.2012 0:39:39   
bocika
Drage moje ja sam se danas pravo nasikirala zbog trudnoce. Skoro sam ostala u bolnici, ali je ipak sve zavrsilo dobro. Stomak me boli vec par dana i to poprilicno, pa sam isla doktoru, a ona me poslala u bolnicu na ctg i ostale pretrage. Beba dobro, ali maternica preaktivna skoro pa trudovi za porodjaj, a ja tek usla u 35.tjedan. Dobila neku gljivicu u rodnici i izgleda da je od toga. Uglavnom dobila sam lijekove, pa cemo vidjeti. A moj mali veliki decko vec 3 kg ima user posted image doktori se cude otkud tako velika beba u tom tjednu, ovdje u Svicarskoj se radjaju tolike bebe u 40 tjednu. Dragi moji to vam je nasa domaca beba user posted image malo humora.

Sto se tice mlijeka i meni curi vec duze vremena to je kolostrum valjda tako bude svima cula sam.

Neposredna veza do poruke: 24
25.8.2012 17:37:01   
mala tockica
ja sam danas u 31 tjednu a kolostrum mi je prvi put procurio prije 4 tjedna, ali skroz malo, tek par kapi...to je normalno :)

...28.10. stiže najveća ljubav, mala točkica ;)...

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!