|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenska beba!
29.8.2012 20:28:03   
anamarijapupek
Evo i nas sa najnovijim informacijama. Jučer smo bili na uzv, user posted image je ostala istog spola user posted image , trenutno ima cca 1450g (procjenjena težina). Glava i buša su za dva tjedna (sutra je 27tt) naprednija (29tt) ali je rekao doktor da je to genetski određeno s obzirom da sam ja bila preko 4kg a MM oko 3900g. Posteljica je naprijed i uredno smještena, svi organi su u redu, nema nikakvih promjena na površini bebice. Termin ostaje aktivan, 29.11. i eto, uskoro krećemo u odbrojavanje user posted image MM je isto bio na uzv, baš nas te snimke svaki put šokiraju, i činjenica da je od par milimetara nastala ovako veeeeeelika user posted image Svima držimo fige da imaju laku trudnoću i eto, veseli me što naša ključna tj. kritična (za mame) dva zadnja mjeseca neće biti po vrućini user posted image Barem će nam noge manje naticati.

< Poruku je uredio anamarijapupek -- 29.8.2012 20:29:08 >

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu mala tockica)
Neposredna veza do poruke: 26
29.8.2012 20:54:28   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 27
6.9.2012 21:21:32   
anamarijapupek
user posted image user posted image user posted image GRATIS 4D pregled u trudnoći! 12-13. listopad 2012 Drage trudnice, pozivamo Vas da se prijavite za gratis 4D ultrazvučni pregled koji će biti u sklopu vježbi na 3D/4D VISUS ultrazvučnom tečaju koji već četvrtu godinu u suradnji s GE i Medicom organiziramo u Specijalnoj bolnici Podobnik. Strani stručnjaci i naši iskusni liječnici će na najnaprednijim ultrazvučnim aparatima GE Voluson pregledavati trudnice i detaljno proučavati morfologiju i izgled Vaše bebe. Ukoliko se želite prijaviti molimo Vas radi termina nazovite 01 6398 000, broj mjesta je ograničen. Prijaviti se mogu trudnice između 16 i 30-og tjedna trudnoće.user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anamarijapupek -- 6.9.2012 21:22:26 >

05.10.2011.-AB

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 28
7.9.2012 9:28:11   
bocika
WOOOW!!! To je stvarno super!
Curke kako ste mi inace? Nesto ste se usutile user posted image
Mi smo u 37. tjednu polako iskecujemo da se privede kraju. Meni je je vec prilicno dojadilo buduci da samo lezim, cim ustanem i radim nesto boli me user posted image A posla u kuci kao u prici, a ja jadna oslonjena samo na muzevu rodbinu, jer nemam nikog od moje u blizini. Nista protiv nikoga, ali nije to to kao kad imas svoje pored sebe.
No, dobro jos malo pa gotovo user posted image user posted image user posted image user posted image i onda je moje sunasce kod mene i bas me briga za sve.
Kako vi podnosite?

Neposredna veza do poruke: 29
7.9.2012 9:50:08   
tamara7j
pozz trudnice.... evo mene sa 37 tj i 4 dana... za koji sat idemo kod doktora na pregled.. čitam postove o curkanju mlijeka, tj kolostruma... ja nisam primjetila da se to meni desilo.... :/ ne znam jel to znači da neću ni moći dojiti ili? kakva su ostalima iskustva s tim? baš me zanima u kakvom je stanju user posted image do sad je sve bilo u najboljem redu s malim... a i samnom...trudnoća za poželjeti, osim malih poteškoća sa spavanjem povremeno.... ali ja sam jedna od onih sretnica koje mogu sve same, evo i jučer radila generalku... jel ima tko iz osijeka ili okolice?

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 30
7.9.2012 13:36:45   
anamarijapupek
Mi smo 28+1. Meni zna par kapi kao flekice biti na majici, najčešće ujutro. Neeee, to ne znači da nećeš imati mlijeka. I to što meni curi ne znači da ću ga ja imati. Sve su to hormoni, a najbitnije je da se trudimo naučiti bebicu (i sebe) dojiti. To smo baš učili na tečaju ovaj tjedan. Ne znam di su ostale jesenske trudnice user posted image Možda spavaju cijeli dan user posted image Inače, curka me više ne lupa, sada ima one lijepe pokrete preko cijele buše user posted image Tako da mogu spavati bez problema, samo si malo stavim jastuk dok spavam, i preko noći ga prebacujem sa jedne na drugu stranu. Kako stojite sa kupnjom stvari? Ja ću većinu robice posuditi, a neke stvari smo kupili - krevetić, kadicu za kupanje sa stalkom, ormar....... Ne znam kako vi gledate na posuđivanje robice, ali meni je kupnja tih malih stvarčica stvarno porez na budale. OK OK, shvaćam da tu i tamo se kupi poneka sitnica, ali toliko puno to košta. Užas....sva sreća pa oko sebe imam dosta rodbine koji će nam posuditi robice.

05.10.2011.-AB

(Odgovor članu tamara7j)
Neposredna veza do poruke: 31
7.9.2012 13:43:17   
Fever
suuuuuuuuuuuuuuuperrrr i ja bi volila ići samo ne znam oćemo li ići tada u zg jer smo se nedavno vratili.....ali zasigurno da bi išla!!!

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

Neposredna veza do poruke: 32
7.9.2012 22:42:34   
anamarijapupek
Evo danas bili na zadnjem danu tečaja. Bila je primalja koja nas je, nakon što smo dobili potvrde o završenom tečaju, odvela vidjeti rađaonice (famozne boksove), sobe i kriomice su nam pokazali jednu bebicu user posted image Malenog dečkića tek dan dva starog. Kako je to malo biće predivno, jedva čekam da naša bebica dođe. user posted image

05.10.2011.-AB

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 33
8.9.2012 10:08:20   
tamara7j
mi smo tečaj odradili u jednom danu... 4.09 je počeo u osijeku, a 05.09 smo dobili certifikat... ovima je bitno samo da se plati... tj ja sam rekla da je meni termin blizu i povukli malo koje veze i eto ga!!! našuser posted image ima oko 2900 gr kaže ginić da je to super kilaža, iako sam ja mislila da će biti teži s obzirom da je dečko.. :) ali eto on kaže da je ok... :) a što se tiče robice i takvih prvih stvarčica... to je ok, i ja sam uzela od seke dosta toga sam i kupila, ali ništa previše što se tiče robice, a ovo sve je ostalo novo... kolica, krevetić, komoda s kadicom.... dekice, gaze.....itd.. ma mali balavac već ima svoju sobicu spremnu samo za njega!!! :)

Neposredna veza do poruke: 34
12.9.2012 15:38:01   
bocika
Na nasoj temi se nista ne dogadja drage moje sve nesto sutite user posted image nije valjda da nemate sta pisati? meni je dosadno mirujem vec tri tjedna pa vise ne znam kako da vrijeme ubijem. Jos tri tjedna imam, a nadam se i manjeuser posted image podrav svima

(Odgovor članu tamara7j)
Neposredna veza do poruke: 35
12.9.2012 21:33:50   
tamara7j
bocika...imaš pravo...stvarno nismo aktivni u ovoj temi.. :(

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 36
13.9.2012 15:51:06   
bocika
tamara nas dvije smo otprilike isto trudne ja sam danas usla u 38 tjedan. Daj mi reci kako se osjecas? Mene stomak boli skroz nisko i osjecam kao menstrualne bolove, prva mi je trudnoca bas i ne znam kako se trebam osjecati, ali ne vjerujem da treba boljeti. Ti si sigurno isto u iscekivanju.poz

(Odgovor članu tamara7j)
Neposredna veza do poruke: 37
15.9.2012 9:12:00   
Mussy
Evo da i ja napisem koju posto spadam u ovu temu. Termin mi je 31.10. a sad sam u 33 tjednu. Spol nismo pitali jer zelimo da bude iznenadenje. Od stvari smo kupili kolica 3 u 1 (romer-britax b-mobile, plava jer volim tu boju :)) i krevetic svijetlo zeleni. Robicu sam dobila ako bude curica do 3 mjeseca a imam i nesto neutralnih boja za prvih mjesec dana. Do sad sam dobila 14 kg i sta god radim sam usporena i ne mogu dugo sjedit niti dugo stajat pa me to jako izivcira. Cesto se borim i sa spavanjem posto sam naucena spavat na trbuhu. Do prije dva tjedna je bilo sve super a sada su pocele tegobe i nerviranje oko sitnica, ali glavno da je bebica super i u cetvrtak je reko gin da ima oko 2100g :D

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 38
15.9.2012 15:31:54   
bocika
Dobrodosla Mussy user posted image drago mi je da je tvoja bebica dobro i da lijepo napreduje. Ti si se otprilike udebljala kao i ja pa znam kako ti je spavati i ostale dnevne aktivnosti. Ja sad dane uglavnom provodim u krevetu jer moram mirovati koliko je moguce i jedva cekam dan D! Ovaj tjedan cu srediti djeciju sobicu i onda je sve spremno! user posted image

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 39
17.9.2012 18:43:02   
mala tockica
bok cure, evo moja princeza je danas 34+2, noćas sam imala jake bolove u donjem djelu trbuha i osjećam se nekak slabo. Dala mi je doktorica dvije kutije tableta za željezo al sam ih popila al ne znam jel ih trebam i dalje pit, već tjedan dan ih ne pijem... adobit doktoricu na telefon - nemoguće... a osim toga kičma me boli užasno. do sad sam dobila 7kg i rekla mi doktorica da moram na djetu, a ja gladna. najteže mi je jel mi je svih 7kg otišlo samo u trbuh =/. kak vi preživljavate?

...28.10. stiže najveća ljubav, mala točkica ;)...

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 40
18.9.2012 10:43:27   
bocika
Na dijetu sa 7 kg u plusu to je lkudost! Ja sam u 34 tjednu imala skoro 15 plus i nitko mi nije rekao da sam se previse udebljala. Imam i ja probleme s kicmom to je ja mislim od kilograma i teskog stomaka i loseg polozaja za spavanje. Kako god moras se strpiti isto kao i ja . Ja sam sad 37 5/7 jos sitno brojim user posted image i onda stize moje blago! Mene ti isto stomak boli dole nisko, kad sam bila u 34 tjednu isla sam u bolnicu zbog toga da vidim sta je. Nista dali mi neke kapi za smirenje i da mirujem maternica previse aktivna navodno. Sad imam probleme s gornjim dijelom stomaka oko rebara ispod grudi boli kao da je rana unutra izgleda da me bebas malo puno gura pa od toga. Eto toliko od mojih tegoba nadam se da ce tvoje proci uskoro. poz

Neposredna veza do poruke: 41
18.9.2012 10:44:23   
bocika
Tamare nam nema skoro tjedan dana izgleda da se ona rijesila muka :)

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 42
19.9.2012 15:57:28   
anamarijapupek
Pozdrav cure! Mene nije neko vrijeme bilo jer sam 09.-og hospitalizirana zbog sumnje na plućnu emboliju (ugrušak u plućima). Danas sam konačno došla doma, beba je super. Ima već 1800 g. Sutra je 30 tjedana. Iako mi se čini da ima još malo, zapravo je to još cca dva mjeseca. Za tri tjedna idem na kontrolu, ctg i uzv. Nažalost ću morat trudnoću voditi u Petrovoj i tamo i roditi user posted image Nisam baš oduševljena time ali nemam drugog izbora. Ovih dana ćemo početi spremati bebinu sobicu i stvari, jedva čekam. Drž¨te se.

05.10.2011.-AB

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 43
19.9.2012 17:03:09   
bocika
A joj jadna ti! Drzim vam palceve da sve prodje dobro! Ja sam danas opet bila u bolnici mislila sam da se poradjam user posted image ali ipak nije mada bi moglo biti uskoro jer je grlic maternice povukao za 2/3 tako sa ne ostaje jos puno. Boli ko vrag! Sta li je onda kad dodju pravi trudovi da mi je znati??? ima da se onesvijestim! Bebac se vec smjestio kako treba sad jos koji dan da priceka i to je to.

Neposredna veza do poruke: 44
20.9.2012 10:37:37   
mala99
Drage moje, evo da vam se javi i jedna stara ringerajka, vidim sve ste skoro nove. Neko me vrijeme nije bilo, pa mislim da je vrijeme da se javim, a posebno u jesenske bebe.

Mi očekujemo našu curicu 28.10., znači sada sam negdje u 35 tjednu.Do sada je bilo sve ok, a sada imam neke urinoinfekciju i antibioticima sam, ali eto sad je već bolje. Inače beba je sa 34+1 dan imala 2250 grama i kažu da je dobro.

Ja imam sve manje snage, u plusu 14 kg, i još puno, puno obaveza da posložim sve do poroda.

Vidim da je i mussy tu, puno pozdrava!

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 45
21.9.2012 16:53:51   
mala tockica
ej mala99, vidim da imamo isti termin =)...od kud si? u kojoj ces bolnici rodit? kak se osjecas? :)

...28.10. stiže najveća ljubav, mala točkica ;)...

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 46
22.9.2012 13:12:50   
Mussy
ej cure da vas pitam dal koja od vas ima mogucnost poroda u kadi i dal ste razmisljale o tome. mi u rijeci imamo tu mogucnost pa se malo dvoumim. i dal se kod vas daruju maticne stanice iz pupkovine za zakladu ana rukavina i da li ste i o tome razmisljale?

Neposredna veza do poruke: 47
22.9.2012 20:41:47   
mala99
Pozdrav cure, rodit ću u Pulaskom rodilištu, tamo pripadam jer sam iz Pule. Mislim mussy da je porod u vodi za sada moguć samo u Rijeci, nisam sigurna da u Zagrebu imaju takvu mogućnost.

Ja sam inače dobro, uređujemo nešto u kući i htjela bi to čim prije završiti tako da ima dana kad sam koma. Danas sam bila cijeli dan u šopingu u Rijeci, pa sam sad ubijena. Kad bi se odmarala bilo bi ok, osim šta imam probleme sa nesanicom, a i prije par dana počela me jako mučiti žgaravica, posebno noću.

Šta se tiče matičnih stanica mi čemo ih sigurno uzeti (ako bude sve ok sa porodom), ali još ne znam da li ćemo ih donirati ili spremiti u privatnu banku. Baš sam razmišljala u ponedjeljak zvati Rebro. Radije bi ih spremila u privatnu banku, pa znam da se tamo čuvaju samo za mene.
Ne znam da li se mogu uzeti matične stanice ako se rodi u kadi? Inače mussy ne znam ako znaš da trebaš organizirati prijevoz matičnih stanica sama.

I cure još nešto : čekamo jednu malu princezu!user posted image

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 48
24.9.2012 16:41:35   
bocika
Pozdrav curke! Kako ste mi? Meni je vec lagano dosta svega 38 5/7 nadam se skorom kraju user posted image Sto se tice poroda u vodi ovako: ja zivim u Svicarskoj, ovdje imamo puno mogucnosti i polozaja za radjanje pocevsi od kade, kreveta, neke stolice u obliku polukruga,, stojeci , cuceci uglavnom sve sto nama zenama odgovara u datom trenutku. Konkretno sto se tice kade u njoj mozes biti sve do samog poroda ako se ne zelis u vodi poradjati, a mozes se i u njoj poroditi ako zelis. Ne znam je li tako i u Hrvatskoj. Ja do sada sto sam cula iskustva zena barem iz Slavonije jer sam inace odatle kod nas ti ne gine stol i poradjaj se kako znas. Nazalost!
Ja se nadam da ce svima nama porod proci sretno i spretno user posted image
Sto se tice maticnis stanica tu se bas ne mogu ukljuciti u raspravu.

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 49
27.9.2012 23:06:11   
bocika
Drage moje da razbijem ovu monotoniju na nasoj temi! Ja sam jucer rodila sina 52 cm 5236 g! Prirodnim putem! Bilo je tesko ali nekako smo uspjeli nas dvoje i tata s nama! Trajalo je jedno 18 sati ali ok sta je tu je iza nas je sve. Svi smo dobro zdravi smo i polako se oporavljamo!
poz onima koje jos spadaju u ovu temu

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!