|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenska beba!
27.9.2012 23:46:31   
andydea
ajme bocika čestitamuser posted image user posted image user posted image ...a ja sam mislila da je moja beba velika... svaka čast...nadam se da si dobro..pusa velikom dečkuuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 51
28.9.2012 8:16:26   
Lotte
user posted image user posted image Čestitam na bebi i hrabroj mami! Svaka ti čast!user posted image user posted image user posted image

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 52
28.9.2012 8:53:48   
LorVer
user posted image user posted image Čestitam! I svako dobro mami i bebici. user posted image user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 53
28.9.2012 22:17:05   
bocika
Hvala na cestitkama! Secko je skroz dobarvec se naucio na cicu lijepo pajki i skoro nikad ne place! A nas dvoje smo glavna atrakcija u bolnici! Kao u cirkusu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 54
29.9.2012 10:19:43   
BUMBI
Čestitke na velikom dečkuuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 55
29.9.2012 12:16:33   
Mussy
cestitke bocika, pravi mamin veliki sin user posted image :D

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 56
29.9.2012 13:15:51   
mala99
Čestitike! Stvarno veliki dečko!user posted image

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 57
1.10.2012 19:39:23   
četvrtabeba
ČESTITAM BOCIKA!!!!!
Blago tebi ti si se riješila, meni je termin 23.10. i hvata me panika, znam da je to totalno glupo jer mi je četvrta beba al što da radim? Jedino što me tješi je da sam treću bebu rodila za sat vremena od ulaska u rađaonu! Kako da se riješim straha?

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 58
2.10.2012 14:05:37   
bocika
Hvala jos jednom!
Cetvrtabeba ne znam kako da se rijesis straha od poroda ja ga nisam bas imala iako mi je prvo jer sam pretpostavljala da je gadno tako da kad me je to i docekalo nije bilo iznenadjenja user posted image
Ja imam sada strah od toga da nisam dobra mama da ne znam kad je beba sita i tako te stvari da nesto ne radim kako treba i ne znam kako da se toga rijesim. Bojim se postporodjajne depresije. Mali mi je izgubio na kilazi i jucer jos nije nije poceo dobijati iako je 5 dana star, danas mi dolazi opet babica kuci pa ce ga izvagati da vidimo kakva je situacije danas. Mlijeko mi je doslo ima ga dosta sad ima sta jesti , ali ne zna bas dobro stvoriti vakuum na bradavici. Nadam se da cemo nauciti oboje smo novi u tom poslu user posted image Ako netko ima neku utjehu ili savjet za mene nek se slobodno javi!
pozdrav

(Odgovor članu četvrtabeba)
Neposredna veza do poruke: 59
2.10.2012 16:39:11   
anamarijapupek
Bocika, normalno je da beba izgubi na kilaži. I uopće se ne obaziri ako patronažna sestra nešto počne filozofirati. Imaš veliku bebu, a neke bebe znaju izgubiti do pola kg u bolnici, pa i poslije. Beba kada se rodi ima želudac veličine oraha, znači gladan sigurno nije. Ostale brige će sa vremenom proći i vidjet ćeš da si upravo ti najbolja mama na svijetu svome sinčeku user posted image

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 60
4.10.2012 8:14:47   
melpomena_mel
...bocika i ja se sa malim kašnjenjem pridružujem čestitkama uz sve najbolje želje user posted image user posted image

što se tiče ovih početničkih problema s gubljenjem kilaže u potpunosti potpisujem gornji post... bez brige sve će se normalizirati, samo strpljivo!
evo bocika se riješila muka koje nama preostalima tek predstoje. ne znam kako vama, ali meni sad u 34tt ko da je vrijeme stalo i nikako da dočekam "grand finale" user posted image
do prekjučer sam brinula jer je malecki bio u ukošenom položaju zatka, no onda me gin obradovala sretnom viješću user posted image da se konačno okrenuo. a već sam u glavi radila kombinacije sa carskim rezom i pratećim besmislicamauser posted image

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 61
4.10.2012 20:03:52   
Mussy
Nama su na tecaju objasnili da u jednoj dojci na pocetku podoja je tkz.vodenasto mlijeko i tek pro kraju podoja se nalaze i masti u mlijeku tako da ako na špocetku dojis treba gladatr da bebica posise jednu dojku do kraja ili se prvo mlijeko malo izdoji, sve ovisi koliko bebica sise i koliko se brzo mlijeko radi tako da je to zapravo individualno.
Ja sam danas dosla iz bolnice, bila sam 5 dana jer sam imala bolove u doljnjem desnom djelu trbuha sto su zapravo bili trudovi ali totalno nepravilni i otvorila sam se 4cm. Sad se sve smirilo i moram strogo mirovat, nema sjedenja osim kad jedem i samo lezim , hodam samo do wc-a i natrag na kauc ili krevet. M je vec poludio sa moji prohtjevima, ali mi svejedno neda da ja nista radim.

(Odgovor članu melpomena_mel)
Neposredna veza do poruke: 62
11.10.2012 9:19:35   
anamarijapupek
Evo curke, mi spremni za pregled danas. Idemo vidjeti kako napredujemo. Računam kilaža negdje oko 2000g, sad ćemo vidjeti. Danas nam točno 33tt...nećemo još početi odbrojavati user posted image

05.10.2011.-AB

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 63
11.10.2012 18:39:39   
anamarijapupek
Ništa od uzv user posted image Sljedeći put će ga raditi. Na pregled za tri tjedna, tad ću biti 36 user posted image Ctg uredan, zatvorena. Ali užas koliko me boli zdjelica od pregleda. Ako me tako boli sada, šta će tek biti kad miškica bude izlazila vanka......strava user posted image user posted image user posted image user posted image

05.10.2011.-AB

Neposredna veza do poruke: 64
15.10.2012 13:11:15   
mala tockica
ženske kak ste? kak gurate? evo meni je danas 38+2 :) sutra idemo na pregled u bolnicu =)

...28.10. stiže najveća ljubav, mala točkica ;)...

Neposredna veza do poruke: 65
15.10.2012 14:05:52   
anamarijapupek
mala tockica, blago tebi user posted image Ja jedva čekam da rodim. Baš se osjećam ko kit user posted image user posted image user posted image Neću se ništa žaliti jer sve to i vas muči, ali ja bi u šetnju sa svojom bebom što prije. Danas se okrenula u buši za 180* Hahahaha user posted image user posted image

05.10.2011.-AB

(Odgovor članu mala tockica)
Neposredna veza do poruke: 66
20.10.2012 8:58:14   
mala99
Pozdrav , cure moje kako ste? Evo ja sam danas 38+5 svaki dan idem na pregled, htjeli su me zadržati u bolnici, ali ja nisam htjela tako da sam svaki dan dežurna tamo.
Inače u 38 tjednu su mi u bolnici otkrili da je trbuščić bebe odnosno (AC, na ultrazvuku) manji za više od 2 tjedna, pa su posumljali u zastoj u rastu. Jučer su vidjeli da se ipak povečalo, ali kasni skoro 2,5 tjedana.

Malo sam zabrinuta zbog toga, ali pokušavam biti pozitivna i ne čitati net jer onda samo padnem u bed. Svaki dan me mogu zadžati u bolnici i inducirati porod, inače brine ih djetetova težina koja je trenutno oko 3 kg, a mogla bi biti i veća.

Eto to vam je od mene, nastojim biti optimist i razmišljati kako je curica samo malo manja i mršavija.

Javite se cure, kako ste?

Neposredna veza do poruke: 67
21.10.2012 15:57:40   
bocika
mala99 nista se ti ne sikiraj i nemoj puno vjerovati u procjene, meni su tjedan dana prije poroda procijenili bebu na 3500 g a ja rodila sina od 5230 g. toliko o procjenama ipak je to samo nagadjanje. opusti se i uzivaj skupljaj snagu za porod! Sretno!

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 68
29.10.2012 17:31:54   
Mussy
Evo javljam da sam rodila curicu Valeriu 21.10. u 00:53, tesku 3100 i dugu na mamu 45cm. Zelim vam svima porod kakav je bio moj. U 23 puko vodenjak i poceli trudovi na 3 minute i 2 sata kasnije rodila svog andelica :D

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 69
29.10.2012 17:43:00   
LorVer
user posted image user posted image Cestitam user posted image user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu Mussy)
Neposredna veza do poruke: 70
29.10.2012 18:31:26   
anamarijapupek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

05.10.2011.-AB

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 71
29.10.2012 18:33:42   
Sunshine28
cestitam mama user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 72
29.10.2012 20:03:40   
bocika
Mussy cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image da ste zive i zdrave!!!!

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 73
30.10.2012 10:36:32   
PinkyFunkyBirdy
Mussy iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 74
31.10.2012 9:46:44   
anamarijapupek
Evo cure da se javim, danas idemo na pregled. Trebamo sutra ali idemo danas jer sutra se NE RAAAAADDDDIIIIII user posted image Mislim, veselim se zbog toga što će MM biti sa nama user posted image Uglavnom, jučer me počelo boliti dolje i pritisak mi je čudan. Leđa isto u intervalima i sad sva sreća da idemo na pregled pa ćemo vidjeti jesu to neki lažni trudovi ili ja umišljam. Iskreno, jedva čekam da nam curka ugleda svjetlo dana. Uopće po noći ne spavam, ništa joj ne paše ( i to pokazuje udaranjem, guranjem,....) - ni sjedenje, ni hodanje, ni stajanje, ležanje na bilo kojem boku odmah donosi protest iznutra user posted image Termin nam je za nešto manje od mjesec dana ali s obzirom da su na zadnjem pregledu rekli da je veća beba, moglo bi to i ranije.....nadam se..... Prošli puta nije bilo uzv pa ćemo ga danas raditi. Jedva čekam......user posted image user posted image user posted image user posted image

05.10.2011.-AB

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!