|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Tajna male crne haljine

Uredništvo Ringeraje, 4.5.2010
Volim biti dotjerana pa sam i lijepo zaobljena željela izgledati moderno, šik i zavodnički. Međutim, u trgovini sam se našla pred malim problemom – što kupiti?

image
/11


Prije dvije sam se godine i sama probijalakroz trudnoću. Bila sam jedna od onih sretnica koje su još u petom mjesecu trudnoće nosile svoje hlače i suknje (s otkopčanim gumbom…) Međutim, kako mi sepreko noći raširio trbuh, i sama sam se ubrzo morala suočiti s obvezatnom kupnjom trudničke odjeće. Bez toga ipak ne ide.

Volim biti dotjerana pa sam i lijepo zaobljena željela izgledati moderno, šik izavodnički. Međutim, u trgovini sam se našla pred malim problemom – što kupiti?

Da ne govorim o tome u kakvoj sam se neprilici našla kad sam se trebala obući iza »nobl« večernju zabavu na koju sam bila pozvana. Nisam htjela izgledati kao nasukan kit ili susjedov šator, a ni kupiti nešto što bi mi poslije zabave samovisjelo u ormaru i nikada ugledalo svjetlo dana. Onda mi je sinulo. Sjetila samse vječne male (u ovom slučaju ne baš tako male) crne haljine, zadubila se unju i ustanovila da je zaista tako korisna kao što piše u svakome modnom priručniku.

I zato, drage trudnice, preporučujem je i vama! U trgovinama s trudničkom odjećom zasigurno ćete je naći. Možda ćete imati sreću da je nađete u trgovini »normalne« odjeće. Elastičnu, ugodnog materijala, s likrom ili elastinom, maloširega kroja, jednostavnu, ne previše šik, iz koje uz malo mašte iz udobne ipraktične haljine za svaki dan napravite predivnu večernju kreaciju.

Kako? Tajna je u modnim dodacima. S obzirom na ovogodišnju modu radije se ohrabrite i umjesto dodatne odjeće priuštite si nekoliko dobrih dodataka kojećete nositi i kad trbuha više ne bude. Za svakodnevno nošenje obvezne su balerinke ili druge udobne, niske cipele. Hrabro izaberite – ljubičaste, zlatne,zelene, roza, narančaste, bilo kakve, samo da su jarkih boja.

Dodajte i veliku, bolje rečeno golemu torbu, šareni šal, neobičnu narukvicu ilidugu ogrlicu i naušnice. Boje čovjeku daju energiju i utječu na raspoloženje,stoga dodatke birajte u bojama koje volite i međusobno ih kombinirajte uharmonične cjeline ili potpune kontraste. Ne zaboravite da je velika torbadobra investicija jer će itekako dobro doći kada stigne beba. Znate ono –još malo prostora za pelenu ili flašicu.

Na redu su hulahopke. Za hladne dane izaberite vunene, tople – u takvom vremenu smijemo malo zaboraviti na modne zapovijedi. Za večernju šetnju potražite najluđe, seksi hulahopke s uzorcima koje će izazivati zavidne poglede. I akovam noga još može uskočiti u čizme (mogu i one prošlogodišnje), i ako na prsastavite predivan biserni broš, te se sjetite male torbice sa šljokicama, tolikeda u nju stanu ruž, telefon i lisnica, istaknete jagodice i usnice, bit ćetekao prava zvijezda, spremna da zasja i izazove divljenje.

I još ovo. Ništa strašno ako crna ni slučajno nije vaša boja. Izaberite onu koja vam najbolje odgovara. Samo, ono o dodacima i dobrim cipelama nezaboravite. Sve je istina. Ako ne vjerujete, isprobajte.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam razumijeti što znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
6
Kamasutra za trudnice: najbolji položaj za...
Mnogi se parovi brinu zbog seksa tijekom trudnoće. Ako vam nisu drugačije savjetovali, nema razloga zašto ne biste mogli...
5
Donat Mg nagradna igra-2.pitanje!
10 dana, 5 dobitnica. Danas imate priliku ponovno osvojiti poklon paket Donat Mg-a. Kako osvojiti pročitajte u nastavku....
4
Donat Mg nagradna igra-5. i posljednje pit...
Danas imate priliku osvojiti poklon paket Donat Mg-a. Kako osvojiti pročitajte u nastavku...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!