|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Moja porođajna priča!

Uredništvo Ringeraje, 28.2.2013
Pošaljite nam i vi svoju porođajnu priču na moja.prica@ringeraja.hr i osvojite predivnu knjigu koju vam poklanja Mozaik knjiga! Pročitajte kako je na svijet došao Jan!

image
/11


 

Ringerajin korisnik: mamica1992
Datum 04.12.2012.
Vrsta poroda: prirodnim putem
Broj dana u rodilištu: 3
Rodilište: KBC Vinkovci
Ocjena: +4
Once upona time... ovako počinje većina bajki, a sada ću vam ja ispričati svoju bajku koja se zbila i ne tako davno.
Kako je trudnoća odmicala tako se bližio dolazak mog malog anđela na svijet. Termin je bio 12.12.2012. ali malom Janu se žurilo doći i upoznati svoje roditelje.
Bila je nedjelja, a ja sam cijeli dan prehodala po Zagrebu i shopping centrovima i ne sluteći šta me sutra čeka.
Naime mlada sam mama te sam ujedno i studentica. A sad slijedi ono najbolje. Sljedećeg dana imala sam ispit, usmeno odgovaranje. 
I tako sam ja došla pred profesora, odgovarala, zaradila svoju ocjenu, ustala se sa stolice da bih osjetila nekakvo otjecanje vode. Nisam bila sigurna što mi se događa. Da li sam se malo upiškila hihi, da li je to bio strah pred ispit ili da li nam to stiže mali anđeo. Nisam dizala nikakvu paniku jer smo ja i muž pohađali tečaj za trudnice tako da sam u sve bila upućena. Mirno sam se odvezla kući sa prijateljicom. Stigla sam u stan i priopćila mužu što mi se dogodilo, na što je on odmah skočio sa kreveta da me vozi u bolnicu. Kako nisam imala bolova i apsolutno ništa nisam osjećala, i nisam baš bila oduševljena odlaskom u bolnicu. Prvo sam nazvala sve svoj kolegice koje su već bile u takvoj situaciji da poslušam njihove savjete. Zatim sam se polako istuširala, spremila torbu, te sam nakon dobra 2h krenila u bolnicu. Žene koje su rodile znaju šta te prvo čeka, silna papirologija koju moraš ispuniti, dolazak doktora da te pregleda... Kada smo to sve obavili smjestili su me na odjel jer skoro ništa nisam bila otvorena 2cm. Rekli su mi da će porod možda tek početi idućeg dana ili noći. I tako sam ja se ja izležavala i kajala se što sam ih poslušala i otišla tako rano u bolnicu ( jer mogla sam još barem stan počistiti prije nego odem roditi. Ah tipično ženski) :D Kasnije je došla doktorica da me pregleda i sva izbezumljena me upitala što ja još uvijek radim u sobi, zašto nisam u rađaoni. Rekla mi je da sam otvorena 6cm. Silno je to što ja uopće bolove nisam osjetila. Brzo sam nazvala muža da dođe jer je i on bio sa mnom u rađaoni. Ušli smo u rađaonu u 3 te su polako počeli jači trudovi. Mislim da ću zauvijek pamtiti otkucaje sata. Svaki put kad bi otkucao uslijedio je trud. Cijelo vrijeme muž je bio pored mene i držao me za ruku. Uslijedio je izgon. Moja bebica već je u 2 trudu izašla. Nakon toga sam čula plač, nisam znala da li je to plač moje bebe ili muža. Oboje su plakali a ja sam se samo smijala jer sam znala da je gotovo. U 5 ujutro dobili smo zdravog sina, teškog 3510 i 51cm dugog. Uskoro smo nas troje ostali sami. Tek onda sam osjetila što to znači biti sretan u životu. I danas traje ta sreća, i nadam se da će trajati još dugoo, dugooo. Prije nego se rodio nosila sam ga ispod srca, a sada kad je došao na svijet zauvijek ću ga nositi u svom srcu. 

 

Ringerajin korisnik: mamica1992

Datum 04.12.2012.

Vrsta poroda: prirodnim putem

Broj dana u rodilištu: 3

Rodilište: KBC Vinkovci

Ocjena: +4

 

 Once upona time... ovako počinje većina bajki, a sada ću vam ja ispričati svoju bajku koja se zbila i ne tako davno.

 

Kako je trudnoća odmicala tako se bližio dolazak mog malog anđela na svijet. Termin je bio 12.12.2012. ali malom Janu se žurilo doći i upoznati svoje roditelje.

Bila je nedjelja, a ja sam cijeli dan prehodala po Zagrebu i shopping centrovima i ne sluteći šta me sutra čeka.

Naime mlada sam mama te sam ujedno i studentica. A sad slijedi ono najbolje. Sljedećeg dana imala sam ispit, usmeno odgovaranje.

I tako sam ja došla pred profesora, odgovarala, zaradila svoju ocjenu, ustala se sa stolice da bih osjetila nekakvo otjecanje vode. Nisam bila sigurna što mi se događa. Da li sam se malo upiškila hihi, da li je to bio strah pred ispit ili da li nam to stiže mali anđeo. Nisam dizala nikakvu paniku jer smo ja i muž pohađali tečaj za trudnice tako da sam u sve bila upućena.

 

Mirno sam se odvezla kući sa prijateljicom. Stigla sam u stan i priopćila mužu što mi se dogodilo, na što je on odmah skočio sa kreveta da me vozi u bolnicu. Kako nisam imala bolova i apsolutno ništa nisam osjećala, i nisam baš bila oduševljena odlaskom u bolnicu.


Prvo sam nazvala sve svoj kolegice koje su već bile u takvoj situaciji da poslušam njihove savjete. Zatim sam se polako istuširala, spremila torbu, te sam nakon dobra 2h krenila u bolnicu. Žene koje su rodile znaju šta te prvo čeka, silna papirologija koju moraš ispuniti, dolazak doktora da te pregleda... Kada smo to sve obavili smjestili su me na odjel jer skoro ništa nisam bila otvorena 2cm. Rekli su mi da će porod možda tek početi idućeg dana ili noći. I tako sam ja se ja izležavala i kajala se što sam ih poslušala i otišla tako rano u bolnicu ( jer mogla sam još barem stan počistiti prije nego odem roditi. Ah tipično ženski) :D

Kasnije je došla doktorica da me pregleda i sva izbezumljena me upitala što ja još uvijek radim u sobi, zašto nisam u rađaoni. Rekla mi je da sam otvorena 6cm. Silno je to što ja uopće bolove nisam osjetila. Brzo sam nazvala muža da dođe jer je i on bio sa mnom u rađaoni. Ušli smo u rađaonu u 3 te su polako počeli jači trudovi. Mislim da ću zauvijek pamtiti otkucaje sata. Svaki put kad bi otkucao uslijedio je trud. Cijelo vrijeme muž je bio pored mene i držao me za ruku. Uslijedio je izgon. Moja bebica već je u 2 trudu izašla. Nakon toga sam čula plač, nisam znala da li je to plač moje bebe ili muža. Oboje su plakali a ja sam se samo smijala jer sam znala da je gotovo.


U 5 ujutro dobili smo zdravog sina, teškog 3510 i 51cm dugog. Uskoro smo nas troje ostali sami. Tek onda sam osjetila što to znači biti sretan u životu. I danas traje ta sreća, i nadam se da će trajati još dugoo, dugooo. Prije nego se rodio nosila sam ga ispod srca, a sada kad je došao na svijet zauvijek ću ga nositi u svom srcu.

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Donat Mg nagradna igra-2.pitanje!
10 dana, 5 dobitnica. Danas imate priliku ponovno osvojiti poklon paket Donat Mg-a. Kako osvojiti pročitajte u nastavku....
4
Trudna & lijepa!
U ovom broju donosimo brojne savjete o tome kako ćete osnažiti svoju trudnoći i biti lijepa, zdrava i sretna trudnica.
4
Sve što trebate znati o dm babybonus programu
dm babybonus program za bebe pruža podršku roditeljima koji imaju djecu do dvije godine starosti, u obliku korisnih savj...
4
Kako i kada se stvara mlijeko u dojkama?
Mlijeko se u dojkama stvara tijekom trudnoće!
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!