|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

image

Uvijek dobra vijest – da je stigao novi Lino kalendar – ovaj put još je bolja jer Lino kalendar slavi svoje četrdeseto izdanje i stiže uz zabavnu Lino igru.

image

Doručak je nesumnjivo najvažniji obrok u danu. Taj prvi obrok ima važnu zadaću – razbuditi nas i dati nam snagu i energiju s kojom krećemo u novi dan. Scenarij preskakanja doručka odavno je nedopustiv pa prvi obrok jednostavno mora biti neodoljiv!

image

Proteini su osnovna gradivna tvar ljudskog organizma te su iznimno važni za pravilan rast i razvoj unutarnjih organa i mišića djeteta. U Lino mliječnim desertima možete pronaći izvor tih vrijednih i hranjivih tvari za vaše dijete.

PREHRANA

Povratak Lino junaka

Autor: Lino Promo | 21.11.2017
image

Je li to tenisač, super heroj Lino, policajac, kuhar ili liječnik? Ma moraš ih sakupiti sve! Potraga za svih pet novih različitih figurica bit će baš uzbudljiva, a dupliće možeš mijenjati sa svojim prijateljima. To je onaj najzabavniji dio, zar ne?

NAGRADNE IGRE

Lino memory izazov! - dobitnici

Autor: Uredništvo Ringeraje | 15.11.2017
image

Pogledajte tko je bio najbolji u Lino memory izazovu...

PREHRANA

Lino je ponovo na Viberu!

Autor: Lino Promo | 4.11.2017
image

Svi Linoljupci prošle su godine poludjeli za Lino Viber stickerima, jer razgovori su puno zabavniji kad se u njih uključi - Lino! Upravo zato je i ove godine za sve korisnike Vibera u Hrvatskoj pripremio nova 24 stickera.

OZNAKE:

PREHRANA

Tko su istinski zaljubljenici u Čokolino?

Autor: Lino Promo | 25.10.2017
image

Jasna stvar – istinski zaljubljenici u Čokolino su sva velika i mala djeca.

image

Lino nas sve tijekom cijele godine osvaja svojim proizvodima, a kao šećer na kraju poklanja ti i novi Lino kalendar za 2018. godinu i to u potpuno drugačijem izdanju od dosadašnjeg.

UČENJE I IGRA

Škola počinje, Lino nagrađuje!

Autor: Lino Promo | 25.8.2017
image

Ne daj da ti početak školske godine pokvari raspoloženje. Uživaj u svom omiljenom doručku i osvoji cool Lino pernicu za školu.

PREHRANA

Grabi život velikom žlicom!

Autor: Lino Promo | 7.6.2017
image

Život čine ona „mala veselja" - šetnja parkom, dobar vic kad si loše volje ili zvuk cvrčaka ljeti. Ništa te tako ne razveseli kao neka sitnica samo tvome srcu bitna.

STRANICA 1 OD 4



Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!