|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Od klinaca do pravih istraživača uz Lino kalendar

Lino Promo, 18.10.2018
Uvijek dobra vijest – da je stigao novi Lino kalendar – ovaj put još je bolja jer Lino kalendar slavi svoje četrdeseto izdanje i stiže uz zabavnu Lino igru.

image
/21


Znate li da već četrdeset godina Lino mališanima donosi nove priče i igre koje ih potiču na učenje kroz zabavu? Prvi put Lino kalendar se pojavio 1979. godine, a ovogodišnji stiže sa super zanimljivom temom – prirodne pojave.


Lino igra i pjesmice Sanje Pilić


Kako nastaje tornado, što je potrebno za izradu vulkana u vašem domu, gdje se rađa duga i što su to plima i oseka, samo je dio pojava o kojima će vaši klinci naučiti kroz novi Lino kalendar.


Kada se pak umorite od istraživanja i edukativnih priča ispričanih kroz pjesmice Sanje Pilić, predahnite uz Lino igru. Nju ćete pronaći uz Lino kalendar, a kako bi vaša Lino avantura bila što zabavnija - sakupite Lino figurice koje uskoro dolaze uz pakiranja omiljenih dječjih Lino žitarica.



Skupite lentice i pokupite Lino kalendar


Ne brinite, još stignete prikupiti dovoljan broj lentica za Lino kalendar. Točnije imate vremena do 30. studenog, kako bi ispunili ovaj slatki zadatak. Jedan kalendar pristići će na vašu adresu za 2 kg vrijednosti lentica, a ako imate dva ljubitelja Lina prikupite lentice vrijednosti 4 kg i dva kalendara su vaša. Znamo da vam uživanje u Lino proizvodima neće teško pasti, a sve detalje možete pronaći na Lino web stranici.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

“Adriana se vratila”
“Adriana se vratila" edukativna je slikovnica koja malima i velikima približava ljepote Jadranskog mora i njegove stano...
12
Ideje za maske
Još ne znate kako zamaskirati vaše dijete? Predstavljamo vam nekoliko ideja za masku u zadnji tren.
10
Maškare - ideje za šminku
Još malo i stiže nam fašnik ili poklade, dolaze maškare, male i velike. Da bi bile male maškare što originalnije smo za ...
8
BLOG: Nezgodna pitanja, nezgodni odgovori
Neke se stvari u svijetu odraslih podrazumijevaju i razumiju bez riječi, no kad ih moramo objasniti djeci, tada nailazim...
7





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!