|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zatrudnjeli ste u novogodišnjoj noći: Kada možete očekivati bebu?

Uredništvo Ringeraje, 2.1.2023
Kada možete očekivati dijete ako su blagdani ti koji u vama bude najviše strasti i nestašnih želja?

image
Ako ste zatrudnjeli tijekom praznika, postat ćete roditelji u rujnu 2023. (FOTO:Freepik.com) www.freepik.com
/11


Blagdansko opuštanje, dobra hrana i čaša-dvije vina, koketiranje s njim. Djed Mraz ili nestašni g. Djed Mraz ... Nije ni čudo da je mnogo djece začeto upravo u novogodišnjim praznicima.

 

Da, bili ste “nestašni”, ali i vrijedni, jer ste ipak stvorili novi život! Ako ste zatrudnjeli tijekom praznika, postat ćete roditelji u rujnu 2023.

 

Ako se u novogodišnjoj noći prepustite tjelesnim užicima i budete uspješni u začeću, prvi bebin plač možete očekivati u drugoj polovici rujna 2023. godine.

 

"Fatalni" praznici

Pitate li se kada možete očekivati dijete, jesu li blagdani ti koji u vama bude najviše strasti i nestašnih želja?

Kako bi računanje bilo još zabavnije, provjerite zajedno datume rođenja te kada ste vas dvoje začeti ili kada su budući baka i djed bili najraspoloženiji za igrice u krevetu.

Kao što možda znate, ta se blagdanska razigranost prenosi s koljena na koljeno.

 

PROČITAJTE JOŠ: Četvrtak je dan za seks

 

1) Sredina siječnja - proljeće i buđenje prirode

Prvosvibanjski praznici obično su već puni čežnje za ljetom, ali često i ugodno topli i opušteni. Nije ni čudo da mnogi parovi tada začnu dijete koje će se roditi sredinom siječnja sljedeće godine.

 

2) Sredina svibnja - vruća kolovoška večer

Opušteno ljeto i odmor, topla ljetna večer i zvijezde, preplanula koža i čaša vina...i dogodilo se. Ako ste i vi rezultat vruće ljetne noći, sigurno imate u krvi dio ove ljetne groznice koja će sredinom svibnja proviriti na svijet.

 

3) Kraj srpnja - sjećanja na hladnu jesensku večer

Ako ste rođeni krajem srpnja, začeti ste početkom studenog, kada se u hladnim zimskim večerima poželite zavući pod poplun. I malo po malo, hladna večer se pretvorila u vruću...

 

PROČITAJTE JOŠ: Male tajne zatrudnjivanja

 

4) Druga polovica rujna - doček Nove godine

Djeca rođena u drugoj polovici rujna gotovo su sigurno začeta na novogodišnjoj zabavi ili blizu najduže noći u godini. Nije li ovo najbolji mogući prijelaz u novu godinu?

 

5) Prva polovica studenog - nezaboravno Valentinovo

Na praznik ljubavi prigodno je darivati ljubav na sve moguće načine. Ako je žena u tom trenutku u fazi ovulacije, rezultat je naravno kristalno jasan - beba koja plače u prvoj polovici studenog.

 

6) Druga polovica prosinca – uspjela prvotravanjska šala

Među djecom rođenom u drugoj polovici prosinca zasigurno je mnogo onih koji su začeti prvog travnja. Smijeh ima vrlo pozitivan učinak na uspješnost trudnoće. Roditelji će sigurno zauvijek pamtiti ovu prvotravanjsku šalu.

 

Izvor: Ringaraja.net

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam razumijeti što znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
7
Važni pregledi tijekom trudnoće – prvo tro...
Uz redovne ginekološke preglede možeš se osigurati da tvoja beba i ti budete zdravi i počneš se pripremati za porod mirn...
4
Jeste li znale da vas u dm-u čeka poklon p...
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i prve trenutke provedene...
4
Uloga kalcija u prehrani trudnica
Jedna od glavnih uloga kalcija je pomoć u rastu, razvitku i čuvanju kostiju i zubi. Kao buduća majka morate zadovoljiti ...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!