|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

TRAVANJ - Zvijezda baby kalendara za 2021

Uredništvo Ringeraje, 10.12.2020
Vi ste svojim glasovima odabrali 100 najsimpatičnijih zvjezdica, a naša je tročlanska komisija jednoglasno odabrala četvrtu zvijezdu baby kalendara za 2021. Zvijezda mjeseca TRAVNJA je ..

image
U mjesecu travnju će se s kaledara smijati...
/11


Naša komisija koju čine:

 

Barbara Sinadinoska - Direktor i urednik portala Ringeraja.mk

 

Gordana Kozić - Direktor i vlasnik foto studia DAVITA KLIK

 

Ivana Jankčiković- Profesionalni fotograf

 

Ovoga je puta naša komisija za zvjezdanog finalista, koji će krasiti ovaj šaljivi proljetni mjesec 2021., mjesec travanj, odabrala dječaka čiji će vas šarmantni pogled oboriti s nogu, baš kao i našu komisiju! 

 

Zvijezda Baby kalendara za 2021. g. je ....

 

EUGEN, O GODINA

baby kalendar

 

ODABRALI SMO BRIŽNOST! 

baby kalendar

Neka vam brižnost bude putokaz u životu, a posebno u odgoju i brizi vaših najsjajnijim zvjezdica - vašoj djeci. Na taj će način izrasti u odgovorne i suosjećajne ljude na koje ćete biti ponosni.


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

VIDEO: MASAŽA BEBA – rutina koja puno znači
Masaža je savršen način da se povežete s bebom, pružite joj osjećaj sigurnosti i zaštite, te je divan način kojim neposr...
5
Dojenje: "Bubuljice" na bradavicam...
Nevjerojatno je koliko priroda pažljivo brine o svakom detalju! Pogledajte video o tome koliko su važne te sitne točkice...
5
Respiratorni sinicijski virus
Dolaskom hladnijih dana počinje i sezona brojnih virusnih infekcija, među kojima je najpoznatija gripa, od koje godišnje...
5
"I, koliko imaš kila?" - Ovo se NE...
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One stvarno ne trebaju slu...
5





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!