|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ŠTO OČEKIVATI NA PORODU? BEBICA JE TU - ŠTO SADA?

Uredništvo Ringeraje, 25.9.2015
Mama nova – Westgate Shopping City, 26. rujna (subota) u 10:30. Predavači: primalja Ljubica i medicinska sestra Iva. Najsretnija trudnica dobiva dar – majica s printom Mama Nove.

image
Trudnica
/21


Koliko porod boli?  Je li partner prisutan? Što je to epiziotomija? Kada trebam krenuti u bolnicu? Roditi prirodno ili uzeti epiduralnu? Kada počinju trudovi? Beba je tu, što sada? Dojenje- neraskidiva veza majke i djeteta.


Svaka se trudnica susreće sa mnogo pitanja  – od brige da li će sve biti u redu s bebicom, kako će izdržati porod, koji je protokol oko dolaska u bolnicu, kada krenuti u bolnicu, prirodan porod ili bezbolan i još mnogo drugih važnih pitanja oko događaja koji je nesumnjivo najvažniji u životu roditelja, kada na svijet donose novi život.


Uz razne oprečne savjete koje čujete od mame, prijateljice i raznih foruma, osjećaj nesigurnosti je sve veći kao i strah prema tom izvanrednom događaju.


Upravo zato organiziramo intimno predavanje do maksimalno 20 trudnica na kojem možete dobiti odgovore na SVA pitanja o porodu, a na njih će odgovarati primalja Ljubica s 40-godišnjim iskustvom u Petrovoj bolnici  koja će i održati predavanje na temu porodadok će na pitanja o njezi novorođenčeta i dojenju odgovarati iskusna medicinska sestra Iva s odjela Neonatologije u bolnici Sveti Duh.


Nakon predavanja svaka će trudnica imati mogućnost kraćih konzultacija s primaljom.


Ulaz na predavanje je besplatan, a održat će se u subotu 26.rujna u 10:30 sati u prostorijama Mama Nove u Westgate Shopping City.


Za dodatne informacije kontaktirajte nas na : TEL: 01 37 92 347 ili 01 41 11 144 ili na moda@mama-nova.hr

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam razumijeti što znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
6
Kako biti sretna?
Osmijeh otvara sva vrata. Budite ono što jeste, ne uspoređujte se sa drugima i budite se sa osmjehom na licu.
4
Trudna & lijepa!
U ovom broju donosimo brojne savjete o tome kako ćete osnažiti svoju trudnoći i biti lijepa, zdrava i sretna trudnica.
4
VIDEO: 11 savjeta kako vježbati u trudnoći
11 koraka, 11 savjeta za vježbanje tijekom trudnoće. Pobrinite se za redovnu aktivnost, dobrobit i lakši porod.
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!