|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Skijanje u Kranjskoj Gori!

Uredništvo Ringeraje, 7.2.2013
Zimi se Kranjska Gora pretvori u živahno romantično selo, gdje pored aktivnosti na snijegu ugodne trenutke sa svojim najmlađima možete provesti u šetnjama po prelijepoj prirodi, u bazenima ili brojnim aktivnostima koje organizira tim za animaciju, dok roditelji to vrijeme mogu iskoristiti za opuštanje u wellness centrima.
Ključne riječi:

image
/51


Kranjska Gora je poznata prije svega po brojnim skijalištima, koja su posebice primjerena za obitelji s malom djecom i početnike, dok istovremeno mogu zadovoljiti i želje iskusnih skijaša. Žičare i skijaške staze rasprostiru se od Kranjske Gore sve do Planice, između 800 i 1.215 metara nadmorske visine. Ponudu skijališta u Kranjskoj Gori nadopunjuju snježni park za snowboardere i sanjkalište, niz koje se je moguće spustiti i u večernjim satima, jer su osvijetljena.

 

Ovogodišnja novost je noćno skijaško trčanje po osvijetljenim stazama oko hotela Kompas. Uz to, ljubitelji klizanja na raspolaganju imaju natkriveno klizalište ispred hotela Larix i Kompas. Penjanje po ledenim slapovima, dnevni i noćni pohodi s bakljama po snijegom pokrivenim goletima te druge zimske aktivnosti isto tako predstavljaju nezaboravan doživljaj.

Za sve one koji žele naučiti skijati, na raspolaganju su škole skijanja koje nude usluge odličnih učitelja skijanja i iznajmljivači od kojih možete iznajmiti kompletnu skijašku opremu. Djeci je namijenjeno posebno prilagođeno skijalište, koje pomoću dječjeg ski lifta i animiranih staza djeci omogućuje da naprave prve korake na skijama.

U mjesecu ožujku na raspolaganju je popularni i svima dobro poznati paket Boom godišnjih odmora, koji nudi smještaj i skijanje po posebno povoljnim cijenama.

 

Ponudu pet hotela i apartmanske kuće, pored odličnih wellness centara i tima za animacijske službe nadopunjuje i bogata kulinarska ponuda, koja se prepliće kroz hotelske restorane, piceriju Napoli, gostionicu Oštarija, ponudu na Snježnoj plaži i završava sa Slatkom Julijom – vlastitim zaštitnim znakom slatkog grijeha u kafiću London.

Naravno, pobrinuli smo se i za najmlađe goste s tematskim kreativnim radionicama na otvorenom i u hotelima, mini klubom, mini diskom, šetnjama s posjetom sjevernim jelenima te pohodima s bakljama po snijegom pokrivenoj Kranjskoj Gori i okolici.

Opuštanje nakon napornog dana provedenog na snijegu svakako godi. Dok se djeca zabavljaju u društvu animatora, roditelji mogu bezbrižno uživati i opuštati se u bazenima ili u spretnim rukama naših maserki. U lancu hotela Hit holidays Kranjska Gora postoje čak četiri wellness centra. Možete birati između Wellness centra Vita u hotelu Larix, Centra opuštanja Kompas u hotelu Kompas, Centra sauna Viridis u hotelu Alpina i naravno, najnovijeg i najvećeg od wellness centara, koji se nalazi u hotelu Špik, nedaleko od Kranjske Gore.

 

Kranjska Gora sa svojom okolicom nudi zaista široku paletu mogućnosti za aktivne doživljaje i stoga je idealna destinacija za obitelji koje žele provesti aktivan odmor na snijegu.

 

 Kontaktni podaci:

 www.hitholidays-kg.si, info@hitholidays-kg.si , T. +386 4 588 44 77

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Putovanje avionom u trudnoći
Da, putovanje avionom u trudnoći je moguće. Ono što morate znati jest kada je najsigurnije letjeti, jer najbitnije je br...
4
Trudničke pripreme za putovanje
Sljedeće smjernice za pripremu i popis za putovanje tijekom trudnoće su samo prijedlozi. Prijedlozi koji će vam sigurno ...
4
Vodič za sigurno igranje u vodi
Ljeto je stiglo i sigurno ćete često biti u blizini vode, a možete se kladiti da će vaša beba jedva dočekati da stupi u ...
4
Okusi i mirisi sela – Otkrijte i vi Hrib
Hrib je mjesto sa zapanjujućim pogledom na planine Risnjak i Snježnik te dolinu rijeke Kupe. Selo Hrib pripada Općini Ča...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!