|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Prvo ljetovanje: Što obavezno trebate imati

Uredništvo Ringeraje, 11.8.2016
Priprema za ljetovanje s djecom ne mora biti stresna – webshop Abrakadabra.com najbolje je rješenje, čak i ako ste nešto zaboravili spakirati.
Ključne riječi:

image
Free on putni krevetić
/11


Odlazak s djecom na ljetovanje za roditelje najčešće znači dug proces pripreme i prijevoz svega što je mališanima potrebno do odabranog odredišta. U cjelokupnoj strci i strahu, često se dogodi da zaboravite nešto bez čega ne možete, a u mjestu gdje ljetujete jednostavno nije dostupno ili ne postoji u dovoljnim količinama. Nema potrebe za stresom jer se trgovina opremljena svime što može zatrebati vašem djetetu nalazi online. Bezbrižno ljeto za vas i vašu djecu moguće je uz webshop Abrakadabra.com. Naručeno kroz par dana stiže besplatno na kiosk Tiska, gdje god se nalazili. 

Što sve trebate ponijeti?

Prije svega, potrebno je razmisliti o udobnom i sigurnom prijevozu do odabranog odredišta. Odaberite odgovarajuću sjedalicu za auto s obzirom na starost vašeg djeteta. Ne zaboravite zaštititi dijete od sunca postavljanjem sjenila za automobil, koja možete pronaći na webshopu Abrakadabra u raznolikim veselim izdanjima. Ako niste sigurni je li krevetić uključen u ponudu vašeg apartmana ili hotela ili ako ste se prvi put zaputili do vaše vikendicom s bebom, sklopivi putni krevetići su još jedna velika prednost tijekom ljetovanja.

 

 

 

 

 

 

Nakon što ste udobno smjestili vaše dijete tijekom puta i boravka, vrijeme je da se pobrinete za zaštitu od sunčevih zraka. Krema s visokim faktorom koja se brzo upija i koja je vodootporna najbolji je prijatelj mališana prilikom prvog susreta s plažom. Ono što vam je još potrebno su udobne gaćice za kupanje i veseli sadržaji kako bi vaše dijete u potpunosti uživalo u svojoj ljetnoj avanturi. Širok asortimana igračaka za pijesak te luftića za brčkanje možete pronaći na webshopu Abrakadabra.com.

 

 

Za sve roditelje čiji mališani vole uzbudljive ljetne aktivnosti, Abrakadabra je pripremila dodatne sadržaje, kao što su puške na vodu, obruči za skakanje i luftići. Možete naručiti i obaveznu zalihu pelena po posebnim akcijskim cijenama. Za mjesečno pakiranje sada trebate izdvojiti 199 kn, što je najbolja cijena na tržištu.

 

 

 

 

Ne pakirajte već naručite na ljetnu destinaciju

Djeci je potrebno dosta stvari kako bi se osjećali dobro i sigurno tijekom odlaska na ljetovanje, no čest problem je manjak mjesta za sve stvari u automobilu. Gdje ćete potrpati baš sve? Možda nema ni potrebe za tim.

Online kupovinom svi se ti problemi mogu riješiti u samo par klikova. Webshop Abrakadabra.com sve potrebno može dostaviti direktno na odabrano odredište, bilo na vašu ljetnu adresu ili pak na kiosk Tiska koji su diljem obale i na otocima, što je velika utjeha i u slučaju kada ste zaboravili nešto važno za svog mališana. Popis potrebnoga je tu, a sve što trebate je poslati svoje prste u kupovinu na webshopu Abrakadabra.com.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Putovanje avionom u trudnoći
Da, putovanje avionom u trudnoći je moguće. Ono što morate znati jest kada je najsigurnije letjeti, jer najbitnije je br...
4
Trudničke pripreme za putovanje
Sljedeće smjernice za pripremu i popis za putovanje tijekom trudnoće su samo prijedlozi. Prijedlozi koji će vam sigurno ...
4
Vodič za sigurno igranje u vodi
Ljeto je stiglo i sigurno ćete često biti u blizini vode, a možete se kladiti da će vaša beba jedva dočekati da stupi u ...
4
Okusi i mirisi sela – Otkrijte i vi Hrib
Hrib je mjesto sa zapanjujućim pogledom na planine Risnjak i Snježnik te dolinu rijeke Kupe. Selo Hrib pripada Općini Ča...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!