|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Olival gelovi za bezbrižniji život

Uredništvo Ringeraje, 4.4.2016
Osim preparativne i dekorativne kozmetike u svakom kućanstvu bi se trebali naći i balzami i gelovi koji djeluju protiv raznih upala i olakšavaju bol, a mogu ih koristiti i žene i muškarci.

image
Veno gel, konjski balzam, ice gel
/11


Iz širokog spektra farmaceutskih gelova koje u ponudi ima prirodna kozmetika Olival izdvajamo Konjski balzam blagotvornog djelovanja na mišiće, kosti i zglobove, Venogel za probleme s venama i kapilarama i Ice gel. Konjski balzam i Venogel preparati sadrže ekstrakt divljeg kestena koji je izrazito pogodan za ublažavanje boli, a u kombinaciji s nevenom povoljno djeluje na probleme s venama, dok Ice gel sadrži mentol i djeluje umirujuće.


KONJSKI BALZAM

Bol prouzrokovana reumom, povredama, oteklinama, kronična i manje kronična bol učestalo nas može priječiti u redovnim aktivnostima i normalnom dnevnom ritmu, a dodatna bol u zglobovima itekako otežava kretanje, pogotovo osjetno za vrijeme promjenjivih dana. Olivalov Konjski balzam funkcionalan je pripravak koji blagotvorno djeluje na muskulaturu, zglobove i kosti, ublažava bol, poboljšava cirkulaciju uz učinak hlađenja na mjestu primjene, a simboličan naziv je dobio zbog asocijacije na konja i njegovu gibljivost. Visoka koncentracija ekstrakta divljeg kestena olakšava pokretljivost pogotovo kod tretiranja akutne boli u zglobovima dok kamfor, koji se inače koristi za olakšanje bolova u mišićima i zglobovima, daje osjećaj hlađenja i djeluje poput laganog anestetika.


  • Konjski balzam 19,99 kn

 

VENOGEL

Problema s venama i proširenim kapilarama nisu lišene ni žene ni muškarci, a pogađa i mlađu dobnu skupinu. Umornim i teškim nogama pomoći će Venogel radi blagotvornog djelovanja kod poteškoća u cirkulaciji nastalih kao posljedica proširenih vena, ispucanih kapilara ili oštećenih stijenki krvnih žila. Preparat sadrži ekstrakt divljeg kestena i nevena koji su izvrsni za navedene probleme jer jačaju stijenku krvnih žila i kapilara.


  • Venogel 19,99 kn

 

 ICE GEL

Stiglo je toplije vrijeme i većina se ljudi  pojačanim vježbanjem počinje pripremati za ljeto te su skloni odjuriti u teretanu i preforsirati se ili pretrčati više kilometara no što mogu izdržati, a posljedice su vidljive vrlo brzo. Upale mišića, istegnuća, ozljede mišića, bolovi u koljenima ili ostalim zglobovima vrebaju nakon pretjerano žestokih vježbanja. Ice gel s efektom hlađenja kože vrlo je djelotvorna pomoć jer sadrži mentol te pomaže smanjenju otekline, olakšava upalu mišića te doprinosi boljoj cirkulaciji.


  • Ice gel 44,99 kn

 

Preparati se mogu kupiti u bolje opremljenim ljekarnama, trgovačkim centrima i drogerijskim lancima.

 

A najsretnija 3 Ringerajca osvojit će jedan Olival farma gel po izboru. Sve što trebate učiniti je na forumu na temi Olival gelovi za bezbrižniji životnapisati Koji od 3 farma gela želite i zašto baš taj?


Učinite to najkasnije do petka 08.04. do 12h, a najsretnije ćemo odabrati putem random.org.


www.olival.hr

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uskršnje dekoracije - jaje košarica od konca
Napravite divne jaje košarice za uskršnju dekoraciju ili poklončiće za djecu!
14
Ideje za maske
Još ne znate kako zamaskirati vaše dijete? Predstavljamo vam nekoliko ideja za masku u zadnji tren.
7
Maškare - ideje za šminku
Još malo i stiže nam fašnik ili poklade, dolaze maškare, male i velike. Da bi bile male maškare što originalnije smo za ...
6
Izradite Lego kostim za maškare!
Kupovni kostimi za maškare znaju biti skupi, loše kvalitete, a i djeca ih brzo prerastu...
5





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!