|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Olival gelovi za bezbrižniji život
3.4.2016 23:17:27   
Admin
Iz širokog spektra farmaceutskih gelova koje u ponudi ima prirodna kozmetika Olival izdvajamo Konjski balzam blagotvornog djelovanja na mišiće, kosti i zglobove, Venogel za probleme s venama i kapilarama i Ice gel. Konjski balzam i Venogel preparati sadrže ekstrakt divljeg kestena koji je izrazito pogodan za ublažavanje boli, a u kombinaciji s nevenom povoljno djeluje na probleme s venama, dok Ice gel sadrži mentol i djeluje umirujuće.

Najsretnija 3 Ringerajca osvojit će jedan Olival farma gel po izboru. Sve što trebate učiniti je napisati koji od 3 farma gela želite i zašto baš taj?

Učinite to najkasnije do petka 08.04. do 12h, a najsretnije ćemo odabrati putem random.org.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Olival gelovi za bezbrižniji život
4.4.2016 0:29:23   
FIGICA FIFINANKICA
KONJSKI BALZAM- jel suprug radi težak fizički rad i često ga bole leđa, a i imamo kući nekoliko starijih osoba koje pate od reumatskih bolova.Ja također posegnem za konjskim balzamom jel sam nespretna pa često udarim u gležanj i otekne mi...Ovaj Olivalov još nismo probali :)

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 2
4.4.2016 8:31:13   
lidac0605
Venogel,budući da se već godinama borim sa brojnim proširenim kapilarama na nogama,a sad sam u ovoj zadnjoj trudnoći "zaradila" i proširenu venu koja strši na potkoljenici user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 3
4.4.2016 8:57:17   
marina289
Ja bih voljela dobiti Ice gel. On mi je prva pomoc za zglobove nakon dugog hodanja.

Lucija 7. 8. 2013.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 4
4.4.2016 9:04:14   
Ela28
VENOGEL jer imam problema sa venama i kapilarima otkako sam rodila blizance to je sad malo jace vidljivo ngo prije.Pa mi je Venoglel bas potreban ☺

(Odgovor članu marina289)
Neposredna veza do poruke: 5
4.4.2016 13:41:24   
angellah
Konjski balzam - zadnjih tjedana me boli srednji dio leđa pa bih isprobala jel pomaže user posted image

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 6
4.4.2016 16:04:51   
buba m
VENOGEL jer imam problema sa venama i kapilarima i znam da će ići na gore. Želim još barem jedno dijete i u trudnoći će mi vene sigurno još malo nastradati... ali šta je tu je user posted image

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu angellah)
Neposredna veza do poruke: 7
5.4.2016 8:36:30   
Yellena
Voljela bih osvojiti ICE gel jer svakodnevno trčim pa mi upale mišića i ozljede mišića kao i bolovi u koljenu nisu strani

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 8
5.4.2016 8:50:45   
lu6cka
Voljela bih dobiti ICE gel za mamu, kojoj su kosti, zglobovi i kičma najveći problemi u životu. Trenutno se nalazi u toplicama nakon operacije kičme, a ICE gel joj već isprobano pomaže kod njenih svakodnevnih bolova.

(Odgovor članu Yellena)
Neposredna veza do poruke: 9
5.4.2016 9:07:53   
franketabianketa
Konjski balzam jel njega i inače koristim i odličan je,zaista pomaže kod bolova

(Odgovor članu lu6cka)
Neposredna veza do poruke: 10
5.4.2016 9:49:00   
gabih
Željela bih Ice gel nakon fizičke aktivnost smanjiti i ublažiti bolove

(Odgovor članu franketabianketa)
Neposredna veza do poruke: 11
5.4.2016 9:50:42   
zdenci
Rado bih Venogel poklonila suprugu koji ima probleme sa venama

(Odgovor članu gabih)
Neposredna veza do poruke: 12
5.4.2016 9:55:11   
zvonkop
Rado bih probao Konjski balzam, jer svakodnevno trčim i osjećam bolove

(Odgovor članu zdenci)
Neposredna veza do poruke: 13
5.4.2016 11:37:15   
monstrum
Venogel je upravo ono što meni treba - loša cirkulacija, problemi s proširenim venama i previše ispucalih kapilara moji su problemi. Sve to ima za posljedicu bolove u nogama i nažalost nošenje uglavnom hlača. :(

< Poruku je uredio monstrum -- 5.4.2016 11:39:01 >

(Odgovor članu zvonkop)
Neposredna veza do poruke: 14
5.4.2016 12:37:41   
strasilo
Za mene bi bio ICE GEL ... nije da se preforsiram u teretani, ali u obavljanju težeg fizičkog posla itekako preforsiram noge i mišiće na njima, a u poslu nema stajanja da se odmoriš..

(Odgovor članu monstrum)
Neposredna veza do poruke: 15
5.4.2016 14:16:00   
gps72
Molim Konjski balzam, jer je jako dobar za moje tegobe i već neko vrijeme ga koristim i imam super iskustva s njim user posted image

(Odgovor članu strasilo)
Neposredna veza do poruke: 16
5.4.2016 16:47:23   
BRANKA59
Želim Venogel jer već dugo imama problema sa venama na nogama i nadam se da će mi on pomoći da ublažim svoje probleme jer treba biti 24 sata mama, na poslu medicinska sestra u tri smjene, a sve to za sobom vuće zdravstvene probleme user posted image

(Odgovor članu gps72)
Neposredna veza do poruke: 17
6.4.2016 13:31:12   
cokolina_
Želim ICE GEL zato što bi dobrodošao suprugu koji uskoro naglo kreće s rekreativnim nogometom pa bi mu ovaj gel zaista dobrodošao.

(Odgovor članu BRANKA59)
Neposredna veza do poruke: 18
6.4.2016 14:24:14   
natertua
Željela bi Ice gel, jer kao vrlo aktivni sportaš suprug ima česte povrede i upale mišića.

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 19
6.4.2016 17:42:34   
zima1995
Molim Konjski balzam, jer suprug ima prilično velikih tegoba za koje mu je odličan baš ovaj balzam user posted image

(Odgovor članu natertua)
Neposredna veza do poruke: 20
6.4.2016 18:16:40   
INES88
ice gel ,jer se cesto ozljedim i uvijek mi dobro dode !

mamin frajer - 4god.

curica nam dolazi 15.06.2011

(Odgovor članu zima1995)
Neposredna veza do poruke: 21
6.4.2016 18:22:50   
kiar
Konjski balzam,jer sam čula da je dobar za bolove,a ja zaista imam problema s boli u kralježnici koja se spušta niz nogu ! lp

(Odgovor članu INES88)
Neposredna veza do poruke: 22
6.4.2016 21:56:29   
Tia00000
Želim ICE gel zbog čestih upala mišića i bolova.

(Odgovor članu kiar)
Neposredna veza do poruke: 23
6.4.2016 22:03:11   
zoma
Želim Konjski balzam za sebe ali bih ga podijelila i sa članovima obitelji koji često pate zbog bolova u leđima.

(Odgovor članu Tia00000)
Neposredna veza do poruke: 24
7.4.2016 12:20:30   
JOKIKOKI
Kaže žena da sam konj pa je za mene onda- KONJSKI BALZAM . hahaha šala. Konjski balzam-sviđa mi se njegov sastav,prirodan,mora biti dobar,volio bi isprobati,vjerujem da bi pomogao ublažiti bolove u leđima koje osjećam svakodnevno

(Odgovor članu zoma)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!