|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nagradna igra! Samo za mamice!

Uredništvo Ringeraja, EM, 6.5.2020
Nagradnu igru nastavljamo i u svibnju! Nagrađujemo ponovno 5 mamica! Poklanjamo super POKLON PAKETE pročitaj o ćemu je riječ i OSVOJI jedan od SelectBox paketa!

image
/11


Svaki mjesec nagrađujemo 5 mamica! Poklanjamo super POKLON PAKETE pročitaj o ćemu je riječ i OSVOJI jedan od SelectBox paketa!

 

Sudjeluj odmah!

 

Ringeraja TI nudi jedinstvenu priliku da osvojiš jedan od SelectBox paketa.

Nagrade:

 

1 x Poklon paket: Masaža i wellness 

Posjet kozmetičkom salonu ili wellness-centru za 1 osobu ili 2 njih

Poklon-paket Masaža i wellness (C) sadrži više od 100 lokacija za njegu, ljepotu i opuštanje. Omogućuje posjet wellness-centru ili kozmetičkom salonu. U ugodnoj atmosferi dobit ćete opuštanje uz antiage ili aroma-masaže, masaže ruku ili lica, tajlandske masaže, saune i kupelji, lifting, solarij ili večernji make-up.

 

1 x Poklon paket: Stol za dvoje

Gurmansko istraživanje vrhunskih specijaliteta kuhinje za 2 osobe

Poklon paket Stol za dvoje (C) sadrži više od 130 lokacija za vrhunske gurmanske doživljaje. Paket Stol za dvoje omogućuje ručak ili večeru za dvoje s tri ili više slijeda jela u restoranima izabranim u suradnji s prestižnim Restaurant Clubom. Mesna i riblja jela, hladne plate ili jela od tartufa spravljena su po recepturi vrhunskih kuhara, a sve je popraćeno i kapljicom dobrog vina.

 

3 x Poklon paket: Sport i rekreacija

Isprobajte nove sportske aktivnosti ili vođene vježbe za 1 osobu

Poklon paket Sport i rekreacija (B) sadrži više od 40 lokacija za unutarnje i vanjske sportske aktivnosti. Omogućuje posjet fitness centrima i adrenalinskim parkovima, vožnje kartinga, zip-line, stolni nogomet ili trening aikida, boksa, košarke ili plesa. Namijenjen je svima koji žele učiniti prve korake u novom sportu ili se aktivno uključiti neki od brojnih oblika rekreacije.

 

Do nagrade u tri jednostavna koraka!


1. Potraži nagradni kupon na Ringeraja.hr

Nije teško, prozorčić s nagradnim kuponom pojavit će se često na ekranu tvog računala, tablice ili mobilnog telefona. ;)

2. Ispuni sve tražene podatke.

Ne brinite! Nećete morati pisati roman: kratko je i sažeto. ;)

3. Klikni gumb Pošalji prijavu.

Prije samog slanja prijave morate samo još prihvatiti pravila i uvijete nagradne igre. Bez toga na žalost ne ide.

 

Sudjelovati možeš do nedjelje, 31. svibnja 2020., do 20h.

Dobitnice ćemo objaviti u ponedjeljak, 1.06.2020. Proviri na Ringeraja.hr i provjeri ako je sreća bila na tvojoj strani!

 

Želimo ti puno sreće!

 

PS: Obvezno pročitaj detaljna pravila nagradne igre koje ćeš pronaći ispod.

 

------------------------------------

 

Uvjeti i pravila sudjelovanja

 

1. Opće odredbe

Organizator: DHM - DANU MEDIJI d.o.o., Koranska 2, 10000 Zagreb u sudjelovanju sa suorganizatorom i sponzorom: Tim 360 d.o.o., sa sjedištem na adresi Crnatkova 14A, 10 000 Zagreb, OIB: 24285682401 organizira nagradnu igru »Osvoji SelectBox poklon paket za mamice!« na web portalu www.ringeraja.hr u razdoblju od 1.05.2020. do uključujući 31.05.2020., do 20h.

 

Nagradna igra se odvija na web adresi http://www.ringeraja.hr.

 

2. Nagrada

Po završetku nagradne igre »»Osvoji SelectBox poklon paket za mamice!« organizator će između svih koji su u nagradnoj igri sudjelovali izvući 5 dobitnica koje će osvojiti nagradu SelectBox:

- 1. nagrada: Poklon paket: Masaža i wellness (C)

- 2. nagrada: Poklon paket: Stol za dvoje (C)

- 3. – 5. nagrada: Poklon paket: Sport i rekreacija (B)

 

Nagrade nije moguće zamijeniti za neku drugu nagradu ili novac.

 

3. Tko može sudjelovati u nagradnoj igri?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji prihvate pravila nagradne igre, osim zaposlenika DHM - DANU MEDIA d.o.o i Tim 360 d.o.o., te njihovih članova uže obitelji. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba, roditelji ili staratelji moraju potpisati izjavu da pristaju na nagradu.

 

4. Tijek nagradne igre

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji na web portalu Ringeraja.hr u obrazac upišu svoje ime i prezime, e-adresu te predviđen datum poroda ili datum dječjeg rođendana te prihvate pravila i uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri.

 

Preduvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri je pristanak na:

- Slažem se da moje osobne podatke skrbno čuvate u bazi Ringareja.hr (Danu d.o.o.).

- Slažem se da na moju e-adresu šaljete Ringerajine e-novosti za roditelje odnosno trudnice.

- Slažem se da na moju e-adresu povremeno šaljete komercijalne ponude provjerenih Ringerajinih partnera.

S podacima ćemo postupati skrbno i u skladu s primjenjivim zakonom.

Dobitnike nagrada izvući ćemo slučajnim izborom preko računala. Izvlačenje će se održati u ponedjeljak, 1. lipnja 2020. godine u sjedištu DHM-a - DANU MEDIJA d.o.o. Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila, a rezultati će biti objavljeni na www.ringeraja.hr istog dana.

 

U slučaju da dobitnik/dobitnica pravodobno ne odgovori ili ne pošalje potrebne informacije, izvlači se drugi dobitnik / ca. Ako u roku od mjesec dana od prve objave dobitnika, nagrada ostane nepodijeljena jer se dobitnik nije odazvao, nagrada ostaje na raspolaganju organizatoru.

 

U nagradnoj igri svatko može sudjelovati jedanput.

 

5. Dobitnici

Danu d.o.o. zadržava pravo ne podijeliti nagradu dobitniku u slučaju da je isti sudjelovao u nagradnoj igri suprotno ovim pravilima ili nije ispunio uvjete sudjelovanja. U tom slučaju, organizator nudi nagradu sljedećem dobitniku.

 

Ako dobitnik u roku od 7 dana od primitka obavijesti na posredovanu e-mail adresu ne dostavi sve tražene podatke (ime, prezime, adresu, porezni broj) gubi pravo na nagradu.

 

6. Porezi i akontacija dohotka

Kao porezni obveznik, svaki dobitnik dužan je organizatoru dostaviti osobne podatke (ime, prezime, adresu i porezni broj) te dokaz o majčinstvu (kopiju izvoda iz matične knjige rođenih ili osobne iskaznice djeteta) u roku 7 dana od primitka obavijesti. Ako ne dostavite dokaz u roku od 7 dana od primitka obavijesti o dobitku nagrade, zaključit ćemo da ne ispunjavate uvjete i na taj način izgubit ćete pravo na nagradu.

Prema zakonu koji uređuje porez na dohodak, nije potrebno plaćanje akontacije poreza na dohodak od nagrade ove vrijednosti, ali dobitnici moraju nagrade prijaviti u godišnjoj prijavi poreza na dohodak, ako ispunjavaju uvjete iz zakona. Svako dodatno plaćanje poreza na dohodak u skladu s godišnjom odlukom o porezu na dohodak snosit će primatelji nagrada.

 

7. Prikupljanje i uporaba podataka

Ispunjavanjem obrasca, svaki sudionik u nagradnoj igri u potpunosti prihvaća uvjete ove nagradne igre i jamči da su njegovi podaci točni i istiniti. Svaki sudionik u nagradnoj igri slaže se te je suglasan da organizator njegove osobne podatke, pridobivene tijekom nagradne igre, koristi u svrhu obrade u svojim bazama te u svrhu statističke obrade i slanja informativnog i propagandnog materijala (e-poštom i redovnom poštom). Svaki sudionik u nagradnoj igri također se slaže s prijavom na besplatni kalendar za trudnice i kalendar razvoja djeteta.

 

Organizator nagradne igre obvezuje se na zaštitu svih osobnih podataka pridobivenih od sudionika nagradne igre, u skladu s propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka. Organizator može koristiti osobne podatke pridobivene od sudionika samo u svrhu za koje su podaci dobiveni. Sudionik ili njegov zakonski zastupnik može u bilo kojem trenutku povući svoj pristanak na uporabu osobnih podataka pridobivenih putem nagradne igre za potrebe direktnog marketinga.

 

Dobitnik nagrade dopušta organizatoru nagradne igre da njegove osobne podatke (ime, prezime, mjesto) objavi u medijima i na globalnom webu, a u svrhu informiranja o rezultatima izvlačenja ili preuzimanja nagrada i promocije nagradnih igra.

 

 

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Znakovi trudnoće
Neke žene odmah primjete znakove koji ukazuju na trudnoću, dok druge ne osjećaju niti jedan od tipičnih znakova, a opet ...
4
39. Dani beba, djece i trudnica 08. – 15. ...
„Dani beba, djece i trudnica“, najveći sajam te tematike na ovim prostorima, nastavlja svoju tradiciju u online izdanju ...
4
Moja porođajna priča!
Pošaljite nam i vi svoju porođajnu priču i sliku bebe na moja.prica@ringeraja.hr i osvojite predivnu knjigu koju vam pok...
4
Osjeća li beba u trbuhu očev stres?
Ako je budući otac prije rođenja djeteta izuzetno napet, uplašen ili anksiozan, dijete će kasnije biti sklonije agresivn...
4





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!