|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Muffini od borovnica

Uredništvo Ringeraje, 22.10.2020
O tim čudesnim bobicama prepunih antioksidansa i vitamina C ne treba puno pisati a ovaj jednostavni kolač možete napraviti na sto načina i uvijek će biti ukusan!
Ključne riječi:

image
/11


Muffine možete raditi sa svježim ili zamrznutim borovnicama tako da ih možete koristiti cijele godine. Naravno da su sa svježim borovnicama puno ukusniji, ali dok ih nema možemo ih i kupiti (barem zaleđene) i od njih pripremiti ove prekrasne muffine.

 

SASTOJCI:

 

* 135 g glatkog pirovog brašna

* 1 žličica praška za pecivo

* 55 g maslaca, sobne temperature

* 65 g kokosovog šećera

* 1 jaje sobne temperature

* 2 istiskivanja paste od vanilije

* Šaka borovnica + 1 žlica sitno mljevenih zobenih pahuljica

* 50 g kokosovog mlijeka

* Prstohvat soli

 

PROČITAJTE JOŠ: Namaz od avokada

 

OPIS POSTUPKA:

Muffini: Zagrijte pećnicu na 190 °. Umiješajte maslac i šećer mikserom dok ne postanu pahuljasti. Dodajte jaje i promiješajte. U posebnoj posudi pomiješajte brašno, prašak za pecivo i sol. Suhe sastojke ulijte u mokre i promiješajte. Dodajte vaniliju i mlijeko i miješajte toliko dugo da se sve sjedini, dakle ne predugo.

 

Operite i osušite borovnice (ako su svježe), dodajte 1 žlicu zobenih pahuljica i promiješajte (kako borovnice ne bi skliznule na dno). Dodajte 3/4 borovnica u tijesto za muffine i lagano promiješajte lopaticom. Smjesu izlijte u kalupe za muffine u košarice do visine 3/4 ili gotovo do vrha. Pospite preostale borovnice po vrhu muffina i lagano ih utisnite.

 

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Eko maska za kosu!
Kosa vam je suha, a ni vrijeme vam ne ide u prilog? Uzmite stvari u svoje ruke!
2
Frendice.hr i Pantene vam poklanjaju!
Zahvaljujući naprednim Pantene tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi. Pantenovi stručnjaci stvorili su novu lin...
2
˝Frizerska oaza za trudnice i dojilje!˝
Predstavljena je jedinstvena ponuda samo za trudnice i mame u frizerskom salonu ˝Zanetti˝!
2
Kako do lijepe i zdrave kose?
Snažna, zdrava i lijepa kosa odraz je zdravlja cjelokupnog organizma, kao i brige o vlastitom izgledu. Kako bi kosa uvij...
2





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!