|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Moja porođajna priča

anybeny , 25.10.2011
Došli smo tamo pregledali su me i rekli da mi nije još vrijeme za porod i da nisam otvorena...
Ključne riječi:

image
/11


 


 

Ringerajin korisnica: anybeny
 

Datum:  25.10.2011
 

Vrsta poroda:  prirodni porod

 
Broj dana u rodilištu:  3


Rodilište:  Marien Hospital



Ocijena rodilišta:  5

 

Komentar ocijene: Osoblje u rodilistu je bilo prekrasno i ljubazno.Sve sestrice su tu bile oko mene i kada je beba se rodila mnogo doktora je doslo kod mene u sobu da mi cestitaju. Bolnica im je poprilicno cista svidjelo mi se, nisam imala nikakav los primjer.

 


 

Ponedjeljak 13.12.2010 imala sam termin kod svoje doktorice, a taj dan isto mi je bio termin za porod. Medjutim nisam imala nikakve bolove, kada je dosla noc imala sam krvarenje.Rekla sam muzu ja krvarim i krenuli smo u bolnicu oboje zbunjeni i radosni. Dosli smo tamo pregledali su me i rekli da mi nije jos vrijeme za porod i da nisam otvorena. Tu noc sam ostala u bolnici ali nisam imala nikakve bolove.Mada sam jedva cekala da beba dodje i imala sam veliki strah takodje. Sutradan sam morala malo vise da se setam da bi se otvorila, i tu noc sam imala jake bolove nisam mogla da izdrzim vise. Opet su me pregledali i rekli da sam otvorena 7 cm. Mislila sam da ce beba uskoro doci, nazvala sam muza on je dosao i bio svaki minut tu kraj mene i drzao me za ruku. Ali jako dugo sam trpila bolove ali nece beba da krene, na kraju sam rekla da li moze carski rez ja nemogu vise izdrzati? Rekli su mi nemoze tako jedino ako stvarno bude moralo. Onda sam morala u kadu ici leci kako bi me malo bolovi prestali,muz mi je bio podrska bio je uz mene. Izveli su me iz kade jer nisam ni tu mogla vise i rekli mi  da beba sad treba doci jer vec sam otvorena 10 cm. Poceo je porod! Vristala sam iz sve snage i vikala ja nemogu vise,ali babica mi je govorila mozes ti to jaka si. Muz mi je rekao:" jos samo malo vidim mu kosicu", i krenula je beba. Tek u srijedu 15.12.2010 u 05:48 je beba stigla na svijet sa svojih 3080g i 51 dug. Ime je dobio Benjamin. Kada sam vidjela njegove krupne okice umorne skroz:)suze su nam same tekle niz lice,bilo je nezaboravno.BIO MI JE U NARUCJU dok ga sestrica nije odnjela da obuce i okupa.Pitala sam sama sebe zar sam ja "MAMA? Ne mogu da vjerujem da smo postali roditelji, sav bol koji sam imala i trpila tako dugo sam odmah zaboravila kada sam vidjela njegovo lice. Spavao je stalno na mojim grudima samo tu mu je bilo najbolje. U petak smo izasli iz bolnice i kuci smo stigli sa malim Benjaminom. Od tada nas je zivot postao drugaciji i potpuno sretan. Jer imamo sada jedno malo sunce koje nam sija svaki dan tu uz nas:) Danas nas mali BENJAMIN ima 10 mjeseci. NASE MALO SUNCE UNIO JE RADOST U NAS ZIVOT:)

 

Podijeli s nama svoju porođajnu priču! Saznaj kako...

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Važni pregledi tijekom trudnoće – prvo tro...
Uz redovne ginekološke preglede možeš se osigurati da tvoja beba i ti budete zdravi i počneš se pripremati za porod mirn...
10
Uloga kalcija u prehrani trudnica
Jedna od glavnih uloga kalcija je pomoć u rastu, razvitku i čuvanju kostiju i zubi. Kao buduća majka morate zadovoljiti ...
10
Kreni u osvajanje nagrada!
Priprema, pozor, sad! Vrijeme je da svoj natjecateljski duh pokažete i osvojite raznovrsne nagrade!
6
8 ranih simptoma trudnoće
Neke žene osjećaju trudnoću još prije pozitivnog testa. Najraniji znakovi trudnoće su...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!