|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mali šalabahter o dm babybonus programu

Uredništvo Ringeraje, 10.5.2016
Kako bi roditeljima pomogao tijekom prve dvije najzahtjevnije godine djetetova života, dm od 2004. godine provodi dm babybonus program čije su pogodnosti do sada koristili roditelji više od 230.000 djece.

image
dm baby bonus
/11


„Moje je dijete kao spužva, upija sve informacije koje dođu do njega!“ – nerijetko glasno ističu mame male djece. Dječji se mozak razvija jako brzo, a istraživanja pokazuju kako su prve godine djetetova života najvažnije za njihov intelektualni razvoj i uvelike utječu na to koliko će djeca biti uspješna u životu.

Kako bi roditeljima pomogao tijekom prve dvije najzahtjevnije godine djetetova života, dm od 2004. godine provodi dm babybonus program čije su pogodnosti do sada koristili roditelji više od 230.000 djece.


1. Što je dm babybonus program?

dm babybonus program pruža podršku roditeljima koji imaju djecu do dvije godine starosti, u obliku korisnih savjeta i informacija o odrastanju djeteta, besplatnih proizvoda, a njegovi korisnici mogu ostvariti i značajne popuste prilikom kupovine u dm-u ili kod partnera programa. Kako biste dijete uključili u ovaj program, potrebno je najprije učlaniti se u Svijet prednosti u sklopu kojeg također možete ostvariti brojne pogodnosti i uštede.

 

2. Koje pogodnosti pruža dm babybonus program?

Kako bi roditeljima omogućio što bezbrižnije prve korake njihovog mališana, od ove godine dm babybonus program pruža i neke dodatne pogodnosti. Od ove godine sve knjižice, uz popuste na proizvode prilagođene određenoj dobi djeteta, sadržavaju i bon od 15% popusta na ukupnu kupnju u dm-u, a u odabiru proizvoda uključenih u kampanju sudjelovali su roditelji s iskustvom. U sklopu Facebook kampanje #RoditeljiBiraju roditelji su mogli podijeliti koji su im proizvodi bili najkorisniji i najpotrebniji tijekom prve dvije godine brige o djetetu, a neki od njih uvršteni su i u knjižice s popustima.

 

3. Kako se prijaviti?

Proces prijave je jednostavan i čim se prijavite, možete početi koristiti pogodnosti koje pruža dm babybonus program. Prijaviti se možete putem active beauty terminala u bilo kojoj dm prodavaonici ili dm internetskoj stranici te odmah dobiti paket besplatnih pelena i vlažnih maramica te paket dobrodošlice. On uključuje savjetnik s korisnim informacijama koji će vam pomoći da se što bolje snađete u određenim situacijama te knjižicu s popustima na proizvode koje možete ostvariti u dm-u i kod dm-ovih partnera poput Chipolina, Magic baby, Svijet beba, Planet Zoe, Vitapur, Chicco, C&A, Pixie Kid i Prvi otisak.

 

4. dm babybonus emisija za roditelje (i one koji će to tek postati)

Svim mamama i tatama (i onima koji će to tek postati), dm babybonus emisija već pet godina pruža podršku i donosi im savjete stručnjaka za odgoj, zdravlje i prehranu, poput obiteljskih liječnika, pedijatara, nutricionista, psihologa i psihijatara. Babybonus emisiju, kojom možete saznati i koje proizvode koristiti u kojoj dobi djeteta, pratite svaku subotu na RTL televiziji u 08:30, a reprizu pogledajte u nedjelju u jutarnjem terminu na RTL 2.

 

5. Pogodnosti stižu nakon prijave...

Nakon prijave i dobivenog paketa dobrodošlice, poslije ćete na kućnu adresu redovito poštom primati pisma kojima u dm prodavaonicama možete preuzeti brošure sa savjetima, knjižice s popustima, prigodne darove i mala rođendanska iznenađenja. Od ove godine knjižice za navršenih 9 i 18 mjeseci šaljemo na kućnu adresu. Među darovima nalaze se babylove jastučići za dojilje, Nivea baby sapun i Johnson's baby vlažne maramice. Za prvi djetetov rođendan dm je osigurao i prigodno rođendansko iznenađenje. Uz knjižicu s popustima i čestitku, tu je i slikovnica Oskar, a Vašeg mališana očekuje i poklon iznenađenja za navršene 2. godine.

 

6. Program i za trudnice

Kako bi olakšao trudničke dane i pomogao da budu što ugodniji, dm od 2009. godine pruža podršku trudnicama, a ove godine odlučio je i dodatno osvježiti babybonus program za trudnice. Nakon što zatražite, ispunite i predate prijavnicu za dm babybonus program za trudnice u svojem dm-u, dobit ćete darovni paket koji uključuje novu knjižicu s bonovima za povoljniju kupovinu u dm-u i kod dm-ovih partnera u kojoj se od ove godine krije i kupon za 15% popusta na ukupnu kupnju iznad 200 kuna kao i uzorke raznih proizvoda poput Ziaje i Himalaye. Više informacija o programu možete saznati na dm-drogeriemarkt.hr

babybonus za trudnice

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uloga kalcija u prehrani trudnica
Jedna od glavnih uloga kalcija je pomoć u rastu, razvitku i čuvanju kostiju i zubi. Kao buduća majka morate zadovoljiti ...
6
Važni pregledi tijekom trudnoće – prvo tro...
Uz redovne ginekološke preglede možeš se osigurati da tvoja beba i ti budete zdravi i počneš se pripremati za porod mirn...
5
Trudna sam, što sad?
Izostanak mjesečnice prvi je, ali ne i siguran znak trudnoće. Da biste i prije prvog posjeta ginekologu otkrili da se ra...
4
5 KORAKA DO LAKŠEG PORODA
Porod je posebno i osnažujuće iskustvo, veliki događaj u životu jednog para. U životu se za velike i važne događaje uvij...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!