|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Frendice.hr i Pantene vas nagrađuju!

Uredništvo Ringeraje/Frendice.hr, 8.2.2013
Doba je karnevala, stiže i Valentinovo, vrijeme kada svaka žena želi zasjati i iznenaditi jedinstvenom frizurom. Kako bi zadovoljili potrebe suvremenih žena Panteneovi znanstvenici osmislili su tri inovativne linije za stiliziranje kose.
Ključne riječi:

image
/11


Doba je karnevala, stiže i Valentinovo, vrijeme kada svaka žena želi zasjati i iznenaditi jedinstvenom frizurom. Kako bi zadovoljili potrebe suvremenih žena Panteneovi znanstvenici osmislili su tri inovativne linije za stiliziranje kose. Frendice.hr  i Pantene vas nagrađuju!

Proizvodi su prilagođeni različitim tipovima kose i individualnim potrebama stiliziranja. Budući da zima znači mraz, vjetar i vlagu, što značajno oslabljuje kosu, proizvodi iz linije Pantene Intensive Repair pomoći će u obnovi oštećene kose, vraćajući sjaj i zdrav izgled. Uz to, pomoći će zaštititi kosu od pucanja i oštećenja uzrokovanih stiliziranjem.

Izvrstan styling učinak, prirodan izgled i zdrava kosa - to su zahtjevi koji moderni proizvodi za njegu kose moraju ispunjavati.

Tanka kosa ima 50 posto manje proteina od normalne i guste kose, što je čini podložnijom vanjskim utjecajima. Stoga struktura ovog tipa kose ne pridonosi stvaranju i održavanju punog volumena. Pantene studije pokazale su međutim, kako žene s tankom kosom pridaju posebnu pažnju volumenu kose. Razvijajući formulu za stiliziranje tanke i osjetljive kose, Pantene znanstvenici bavili su se ovim problemom. Nova formula ne samo da sprječava oštećenja kose, već istodobno jamči lakoću i slobodu pokreta

Pantene proizvodi za stiliziranje za normalnu kosu (oštećena i suha)

Normalna kose manje je fleksibilna i teža. Također, ima tendenciju upiti vlagu, postati paperjasta i podložnija je isušivanju i oštećenjima. Razvijajući formulu proizvoda za stiliziranje za ovaj tip kose, Pantene znanstvenici posvetili su posebnu pažnju izdržljivosti kose i zaštiti od vlage.

Obnova kose zimi

Zima nije samo vrijeme karnevalskih zabava i lijepih frizura, već i teško razdoblje za održavanje kose. Mraz, vjetar, vlaga, pregrijane sobe i kape značajno oštećuju kosu, čineći je suhom, bez sjaja i vitalnosti. Stoga ne zaboravite jačanje i intenzivnu regeneraciju. Pantene proizvodi iz Intensive Regeneration linije stvoreni su za suhu i oštećenu kosu.

Možete osvojiti:

  • Pantene Intensive Repair linije koji sadrže šampon i balzam, masku, sprej i serum za vrhove.
  • Proizvode za tanku kosu (sprej, maska i pjena),
  • Proizvode za obojanu kosu (serum, sprej i koncentrat).
  • Proizvode iz nove Pantene Styling linije za normalnu do gustu kosu – style&protect pjena, pjena za kovrčavu kosu te lak za kosu.

Pravila sudjelovanja u osvajanju nagrada:

Nagradna igra traje od 7. veljače do 21. veljače!

Preko vašeg otvorenog profila pošaljite privatnu poruku Doris u kojoj odgovorite na pitanje: Koji Pantene proizvod želite i zašto?

Lajkajte:  Frendice facebook
 

Dobitnice će biti obavještene preko privatne poruke, stoga pratite svoj profil.
Objava dobitnika u skladu sa komisijom, objavljuje se u roku 5 dana od završetka nagradne igre direkt putem poruke na profil dobitnika.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uši u kosi
Uši su insekti bez krila koji izazivaju svrbež po tjemenu. One se hrane ljudskom krvlju tako što žive i liježu jaja (gnj...
4
Eko manifestacija "Zagrebu na dar"
Projekt „Razvrstaj i svrstaj“ – Pokreni se! je namijenjen edukaciji djece o razvrstavanju otpada u svom kućanstvu pute...
4
Što nam govori dječji crtež!
Dječji crtež – jedan od načina kako dijete „razgovara“ sa nama...
3
10 roditeljskih pogrešaka koje treba izbje...
...I alternativni načini suočavanja s izazovima roditeljstva
2





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!