|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

VIDEO: 12 originalnih frizura za curice s dugom kosom

Uredništvo Ringeraje, 21.8.2020
Pletenice, konjski rep, šarene ukosnice za kosu i rajfovi za kosu s cvijećem gotovo su obavezni pribor za djevojčice. Ako želite oduševiti svoju malu ljepoticu posebno originalnom frizurom za posebnu prigodu, svakako pogledajte video.

/11


Kada je riječ o posebnoj prigodi, curice s dugom kosom mogu imati i vrlo zahtjevne želje u smislu njihove frizure. Ti su zahtjevi ponekad toliko nemogući da bi vam već trebao frizerski tečaj da biste mogli ugoditi svojoj djevojčici.

Možda vam možemo pomoći bez frizerske škole;).

 

Frizura za vrlo poseban dan u godini

 

Prvi dan škole svakom je djetetu nešto posebno i većina ga se djece sjeća jako dugo, ako ne i cijeli život.

 Kad se djeca nakon praznika vrate u školu i ponovno se ili prvi put sretnu sa školskim prijateljima, vaše dijete pogotovo curice željeti će izgledati posebno. Osim prekrasne haljine, puno im znači i super frizura.

 

U videu ćete pronaći 12 sjajnih ideja pomoću kojih možete svojoj prvašici uljepšati prvi školski dan sa zaista jedinstvenom frizurom kako bi se osjećala kao prava princeza. Ideje su krajnje jednostavne, ali ispadaju zaista predivno.

 

OVDJE ćete pronaći još tri verzije češljanja duge kose, s kojima će vaša djevojčica blistati od zadovoljstva kad zakorači prema školskim vratima.

 

Ako imate i vi neku originalnu ideju za frizuru za djevojke s dugom kosom, podijelite je s nama ili zalijepite fotografiju svoje ljepotice u komentare da vidimo kako vam je ispala frizura.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uskršnja čestitka sa skrivenom porukom
Ljubav iznenađuje zar ne? Budite kreativni tijekom uskršnjih praznika i zadivite svoje najbliže tako što ćete napraviti ...
8
Razvoj dječjeg crteža
Vrlo često, pod pristiskom velike želje da nam dijete bude uspješno, napredno, kompetentno, zadovoljno... želimo procjen...
5
Poremećaj izgovora glasova
Razvoj govorne sposobnosti djeteta, uz razvoj motoričkih sposobnosti, za roditelja su najvažniji pokazatelji napretka u ...
4
Savjeti o disciplini
Roditelji trebaju djeci postaviti granice kako bi djeca znala što će mu roditelji tolerirati, a što neće, odnosno uvjete...
4





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!