|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Malena mi je pala,ima jak oziljak na celu!
18.6.2023 12:25:14   
Mama12345
Pozdrav mame,Imam curicu od 3.5 godine koja je prije 3 pala u parkicu i udarila u drvene stepenice i puklo joj je izmedu obrva cca 2 cm.Krvi po svuda,jako je bilo otvoreno.Prije svega najbitnije mi je da dobro vidi i da je sve uredu a sad razmisljam o oziljku.Molim iskustva sa mamama cija su se djeca na takav slican nacin ranila,kako im je zacijelila rana i kako je to sada?Ako imate slikica,umirit cete me.Ne mogu ni spavati ni jesti koliko sam zabrinuta za njeno stanje i osjecam se krivom:-(
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!