|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   tablete protiv mucnine
9.2.2010 13:11:24   
elle1
ne mogu podnijeti voznju nikako,cim udjem u auto muka mi je ,povraca mi se,bez obzira u kakom se autu vozila i kojom brzinom pa me zanima smiju li se ikakve tablete protiv mucnine u trudnoci koristiti,npr.DRAMINE- jeste li vi ikakve koristili kad ste bile trudne?,jer imam vazno putovanje koje stvarno ne zelim propustiti a trebam se voziti nekih 5 sati
trudna sm 18 tjedana a na putovanje bi trebala ici za neka dva tjedna?!pomagajte  user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: tablete protiv mucnine
9.2.2010 13:13:47   
dominik
ja sam dobila od ginekologa tablete protiv mucnine u trudnoci al se nemrem sjetiti kako se zovu, idu na recept...pitaj ginekologiju najbolje

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 2
9.2.2010 13:15:54   
Lady3
pitaj ginića..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 3
9.2.2010 13:17:24   
elle1
pitala sam dok sam bila trudna s prvim bebacem i rekao mi da je bolje da ne pijem pa i nisam pila,ali sada jos gore podnosim voznju nego u prvoj trudnoci pa ni sama ne znam sta bi,ako imalo moze nastetiti bebi naravno da nebi pila,radije necu ici...pregled mi je iduci tjedan i budem ga ponovo pitala ali eto zanimaju me i vasa iskustva....

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 4
9.2.2010 13:21:49   
sara.at
meni su u bolnici davali i tablete i kapi i sirup protiv mucnine i povracanja al mi nije nista pomoglo.
Ionda mi je moj svekar dao narukvice koje imaju kao plastiku koja stisce ispod zgloba i moje mucnine prestale al cim ih skinem odmah se pojave.
Ja neznam jel to ima u hr za kupiti ako ti moze pomoci zovu se "siben"
a tablete su bezveze nebi ja to pila

23.08.2010 andjeo mamin i tatin
Maleni Arian uljepsao nam Nas zivot

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 5
9.2.2010 13:25:14   
dominik
ima tih narukvica u ljekarnama za kupiti, probaj jer ne mogu skoditi a mozda ti pomognu

(Odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 6
9.2.2010 13:27:50   
evanda
Uh, jadna ti.....
Ne bih ti bila u koži....
Valjda će neka od cura znati dal smiješ piti lijekove
Ja zbilja ne znam

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 7
9.2.2010 14:02:56   
ejmama
Ja sam nosila te narukvice, pune džepove vrećica sam imala i pepermint bombone.

H 07 E 09

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 8
9.2.2010 15:45:12   
zozo1
Meni je jedino bilo muka kada me netko drugi vozio, kada sam ja vozila sve je bilo ok. Zbog toga sam do prije tjedan dana sama uredno obavljala vozikanja, preglede i što god sam trebala.

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 9
9.2.2010 16:16:05   
joszde
ja sam završila na hitnoj zbog povraćanja u trudnoći i tamo su mi dali da pijem REGLAN tri puta na dan pila sam skoro do 5mj.trudnoće i kada bi zaboravila popiti ili pokušala smanjiti odmah bi povratila koštaju ti oko 25kn meni su bile super.

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 10
9.2.2010 16:18:21   
leilany
IZVORNA PORUKA: dominik

ima tih narukvica u ljekarnama za kupiti, probaj jer ne mogu skoditi a mozda ti pomognu

ja imala tu narukvicu....kosta kojih 100kn user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!