tablete protiv mucnine (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

elle1 -> tablete protiv mucnine (9.2.2010 13:11:24)

ne mogu podnijeti voznju nikako,cim udjem u auto muka mi je ,povraca mi se,bez obzira u kakom se autu vozila i kojom brzinom pa me zanima smiju li se ikakve tablete protiv mucnine u trudnoci koristiti,npr.DRAMINE- jeste li vi ikakve koristili kad ste bile trudne?,jer imam vazno putovanje koje stvarno ne zelim propustiti a trebam se voziti nekih 5 sati
trudna sm 18 tjedana a na putovanje bi trebala ici za neka dva tjedna?!pomagajte  [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

dominik -> RE: tablete protiv mucnine (9.2.2010 13:13:47)

ja sam dobila od ginekologa tablete protiv mucnine u trudnoci al se nemrem sjetiti kako se zovu, idu na recept...pitaj ginekologiju najbolje

Lady3 -> RE: tablete protiv mucnine (9.2.2010 13:15:54)

pitaj ginića..[sm=smiley1.gif]

elle1 -> RE: tablete protiv mucnine (9.2.2010 13:17:24)

pitala sam dok sam bila trudna s prvim bebacem i rekao mi da je bolje da ne pijem pa i nisam pila,ali sada jos gore podnosim voznju nego u prvoj trudnoci pa ni sama ne znam sta bi,ako imalo moze nastetiti bebi naravno da nebi pila,radije necu ici...pregled mi je iduci tjedan i budem ga ponovo pitala ali eto zanimaju me i vasa iskustva....

sara.at -> RE: tablete protiv mucnine (9.2.2010 13:21:49)

meni su u bolnici davali i tablete i kapi i sirup protiv mucnine i povracanja al mi nije nista pomoglo.
Ionda mi je moj svekar dao narukvice koje imaju kao plastiku koja stisce ispod zgloba i moje mucnine prestale al cim ih skinem odmah se pojave.
Ja neznam jel to ima u hr za kupiti ako ti moze pomoci zovu se "siben"
a tablete su bezveze nebi ja to pila

dominik -> RE: tablete protiv mucnine (9.2.2010 13:25:14)

ima tih narukvica u ljekarnama za kupiti, probaj jer ne mogu skoditi a mozda ti pomognu

evanda -> RE: tablete protiv mucnine (9.2.2010 13:27:50)

Uh, jadna ti.....
Ne bih ti bila u koži....
Valjda će neka od cura znati dal smiješ piti lijekove
Ja zbilja ne znam

ejmama -> RE: tablete protiv mucnine (9.2.2010 14:02:56)

Ja sam nosila te narukvice, pune džepove vrećica sam imala i pepermint bombone.

zozo1 -> RE: tablete protiv mucnine (9.2.2010 15:45:12)

Meni je jedino bilo muka kada me netko drugi vozio, kada sam ja vozila sve je bilo ok. Zbog toga sam do prije tjedan dana sama uredno obavljala vozikanja, preglede i što god sam trebala.

joszde -> RE: tablete protiv mucnine (9.2.2010 16:16:05)

ja sam završila na hitnoj zbog povraćanja u trudnoći i tamo su mi dali da pijem REGLAN tri puta na dan pila sam skoro do 5mj.trudnoće i kada bi zaboravila popiti ili pokušala smanjiti odmah bi povratila koštaju ti oko 25kn meni su bile super.

leilany -> RE: tablete protiv mucnine (9.2.2010 16:18:21)

IZVORNA PORUKA: dominik

ima tih narukvica u ljekarnama za kupiti, probaj jer ne mogu skoditi a mozda ti pomognu

ja imala tu narukvicu....kosta kojih 100kn [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stranica: [1]