|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
3.6.2017 8:31:24   
belina
Teica lijep drobic user posted image a ti imas u 9-i rodit, taman ti je!!!

(Odgovor članu Teica2)
Neposredna veza do poruke: 601
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
3.6.2017 10:11:00   
KontesaNina
Lijep pozdrav!

Nakon mnogo godina prijavljujem se na neki forum. Vidim da je tu uigrana ekipa, ali eto odlucih se javiti. pet mjeseci sam trudna, 23 tjedana. Termin mi je 29.9. i ovo mi je treca trrudnoca. Imam dvoje dijece, curicu od tri i pol i decka od dvije godine i dva mjeseca. Ne zivim u Hr. Oba poroda sam imalal carski rez i sad me ceka treci, tako da cu roditi izmedu 15. i 20.9. I tako. U prosloj trudnoci sam se borila sa kolestazom i pribojavam se da se ne vrati opet. Eto, toliko od mene za pocetak.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 602
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
3.6.2017 12:19:55   
danchy27
Pozdrav cure...

Nymeria hvala za listu,bas je lijepo i opsirno objasnjeno sve sto je potrebno user posted image

Teica tako je to uvijek,nesta se desava. Iskoristi svaki slobodan trenutak da malo prilegnes i odmoris.Ne vidi se slika u albumu ali na avataru se vidi lijep trudnicki trbuscic user posted image

Mali andeo puno tekucine i puno odmora,pa ce biti bolje.user posted image . Ma kakvi debeljuskasta trbuscic ti je prekrasan user posted image

Daze i KontesaNina dobrodosle user posted image user posted image


Sto se tice kolica jucer je bila odlicna situacija da dokazem MM da kotaci nebi trebali biti fiksni user posted image user posted image . U trgovini ispred nas zena s kolicima koje imaju fiksne kotace i MM meni kaze ponosno gledaj sada kako ce ona skrenuti na kasu. Stali smo da pogledamo i imali sto i vidjeti ,izvrnula je kolica na desnu stranu i jos se napatila da ih ispravi i dode do kase. Na to sam se samo nasmijala a MM vise nema dvojbe za kolica user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

3.10.2017. M.

(Odgovor članu KontesaNina)
Neposredna veza do poruke: 603
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
3.6.2017 15:06:04   
Hajdi
Daze i KontesaNina dobrodošle k nama na druženje user posted image

Mali anđeo super ti je bušika, nisi debela user posted image . Ja sam na +5 kg od početka trudnoće, zadovoljna sam. Žao mi je zbog migrena, to je baš iscrpljujuće, nadam se da će te pustiti. Zvuče prelijepo ta žuta kolica, a razlika u cijeni u SLO je ogromna u odnosu na naše cijene.

Teice baš su te stisle razne obaveze, samo pomalo ipak si ti trudnica. Vidi se lijepa trudnička buša na avataru user posted image

Pinky uživaj u vikendu, špic buša je mrak user posted image

Belina i meni je jako vruće, i da vani je puno ugodnije navečer user posted image . Nadam se da će te pustiti migrene.

Danchy definitivno pomični prednji kotači za kolica user posted image

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 604
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
3.6.2017 15:23:04   
Hajdi
Nymeria hvala za listu user posted image

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 605
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
3.6.2017 15:35:33   
KontesaNina
Hvala lijepa!

Imam savjete za kupnju kolica! Same sebi odgovorite na slijedeca pitanja:
-koliko dijece zelim imati. Ako 1, posudite kolica i sav pribor, ako dvoje ili vise, investirajte u kvalitetna kolica
-koristite li auto ili javni gradski prijevoz? Ako auto, pogledajte dobro mjere prtljaznika, jer u protivnom moglo bi vam se dogoditi da vam stanu samo kolica i niti jedna druga vrecica. Vidala sam cesto to kod svojih poznanica i prijateljica. Ako pak javni gradski prijevoz, sjetite se da vam pomoc bas i nece doci od drugih pa birajte sto laksa i manja kolica! Ako uopce ne idete u auto/javni prijevoz, slobodno kupite velika koloica, ali obavezno da vam bude jednostavno rukovati njima (dakle, samo jednom rukom jer u drugoj ce uvijek nesto biti!
-pitajte se da li vam je uistinu potrebno 3u1. mi smo ih kupili za prvo dijete, Peg Perego i sa kosarom i sportskim djelom su bili jako zadovoljni, no jaje je bilo ocajno i totalno ne prilagodeno djetetu od 50cm/3000kg! Stalno se negdje gubila pa kad sam ostala trudna sa drugim kupili smo najjeftinije MaxiCosi jaje i ostala odusevljena!! No tada kosaru uopce nisam koristila jer je malena ulazila u nju user posted image . Vrlo rijetko kad smo isli setati!
-Kod jaja tj autosjedalice dobro obratite paznju na tezinu prazne sjedalice!! Peg Perego je bio pretezak pa s obzirom da sam rodila na carski, nisam mogla uopce dignuti jaje sa djetetom! Zato smo i uzeli vulgaris Maxi Cosi jer je izrazito lagana bila.
-obratite paznju i na to koju sjedalicu dalje zelite kupiti. Ne isplati se davati puno novaca na isofix bazu ako vam sjedalica grupe 1 nece odgovarati iz bilo kojeg razloga. To nam je jos jedan minus bio za Peg Perego.
-na kolicima isto tako obratite paznju u doljnjem djelu da bude ona kosara, gdje ostavljate stvari, sto bolje zasticena! Nasa nisu bila pa kad je padala kisa (a to je cesto kod nas) sve je bilo mokro! (Vacam se na savjet da kolica budu sto jednostavnija i laksa za rukovanje, kisobran ide u jednu ruku, sa drugom guras kolica.)

Danas su mi nekako najsimpaticnija opcija Quinny Zapp Xtra. Ne znam mogu li s ekupiti u Hr. Mala su, prilicno prakticno izgledaju, mislim da je dobar izbor za gepek, koliko se sjecam okrecu se prema roditelju i prema van, moze se nabaviti adapter za maxicosi jaje.

Mi smo na kraju kupili Peg Perego Pliko mini, najkraca su bila za mali gepek. ALi dobro si izracunajte koliko i sto zelite kupiti i dati novaca, i znajte da cete barem jos jedna kolica kupiti uz ova prva koja kupujete! Vjerujte mi, svi koje poznajem su kupili barem dvoja kolica, bilo da imaju jedno ili vise djece!

_____________________________

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 606
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
5.6.2017 10:04:00   
PinkyFunkyBirdy
user posted image


user posted image danchy27 - 20.09. user posted image
user posted image Teica2 - 24.09. user posted image
user posted image mali andeo - 26.09. user posted image
user posted image KontesaNina - 29.09.
user posted image Hajdi - 13.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 17.10. user posted image
user posted image Jezic123 - 18.11.
user posted image belina - 25.11. user posted image
user posted image Ancy 2001 - 04.12. user posted image
user posted image Antonija13 - 19.12.
user posted image daze - 25.12.



user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 607
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
5.6.2017 10:31:22   
PinkyFunkyBirdy
KontesaNina, dobrodošla i neka ti trudnoća do kraja bude pravo školska i uredna! user posted image user posted image user posted image
Dal znaš što nosiš ovaj put? Kako se snalaziš s dvoje malih kikača? Ja imam samo jednog od 2g.i 7mj. i stah me kako ću s još jednim mališanom koji dolazi. user posted image Dal imaš pomoć od nekog?
Kad ideš na sljedeći pregled?
I, da, super si ovo napisala za kolica! user posted image Jako korisno! user posted image
Mi se nismo razočarali s Peg Peregom jer iako stoji ovo da je teško jaje (ja sam prirodno rodila velikog bebača pa nisam imala neke komplikacije s te strane) i isofix da se teško koristi kasnije (ali evo nama će poslužiti i za drugog bebača) ipak smo jaaaaako puno koristili jaje (zbog položaja bebe kad nije napredovao brzinom kojom je trebao) i to često za šetnje. Čak mi se čini da smo možda jaje i najviše iskoristili od svega. user posted image

Hajdi, kako nam se ti osjećaš? Kako tvoja buša raste? U kojem smjeru? user posted image

Danchy, ma muškima je najbolje pokazati na primjeru. Moj nema šanse da će nešto shvatiti osim ako to sam ne doživi tako da bravo da si svom uspjela dokazati da je u krivu! user posted image user posted image

Opa Teice, i tvoja bušika je počela lijepo rasti! user posted image Dal se malo smirila situacija? user posted image

Belina, nema problema za datum pregleda. Ostat će upitnici pa ti javi kad ćeš nešto više znati. user posted image Kako mi se inače osjećaš? user posted image

Mali andeo, vidim da dajete curki da bira ime. Ja sam probala mom M par puta postaviti pitanje kako će se zvati braco i on uvijek odgovara: Braco! user posted image user posted image user posted image Dal vaša ima kakve smiješne prijedloge? user posted image

Ja ne znam što mi je došlo u zadnje vrijeme, ali cijelo vrijeme sam toliko umorna. user posted image A pošto pijem i Mg i željezo trebala bi biti poletna ko ptičica. user posted image Još sam za vikend i odspavala tijekom dana, ali svejedno osjećam umor. Baš čudno. user posted image

Gdje su nam ostale curke? Nadam se da će se uskoro javiti jer je stvarno neko zatišje na RR. user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 608
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
5.6.2017 11:46:10   
kontesa
Pozdrav dame,

Već vas neko vrijeme čitam al nikako da se pridružim, bilo mi je turbulentno razdoblje... Ušla sam u 22 tj. Termin je 14.10. Imamo još našeg malog princa 5g. uskoro 6. a sad čekamo bracu user posted image Starija sam trudnica (39-40) pa je bilo naporno prvo razdoblje i strahovi, testovi... Radili smo i nifty... Bez obzira na sve, opet mi nudili amnio iako su svi testovi (probir, nifty...) negativni... Još nas čeka fetalna ehokardiografija user posted image No, guramo polako a naš mali princ nam je priuštio dva boravka u bolnici od kad sam ostala trudna pa sam bila rastegnuta na dva fronta. Umor mi je bio velik i mučnine non stop (no bez povraćanja), sad mi već pomalo otiču gležnjevi i ruke ali bar su mučnine manje... Uglavnom ova trudnoća mi nema veze s prvom, prva bila laganini... Za početak, toliko od mene... sve vas pozdravljam i želim da vam bude sve školski i laganini user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 609
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
5.6.2017 20:17:49   
danchy27
Kontesa dobrodošla user posted image . Vec sam provjeravala dal je to ista Kontesa pa vidim da cemo imati dvije user posted image .

E cure moje, javljam se iz bolnice. Temperatura 39 i bolovi u trbuhu su me natjerali da idem na hitnu. Nisam mogla vjerovat kad sam vidjela kolika je profesionalnost. Sve su mi pregledali ctg, uzv, vaginalni uzv ma bas sve. U krvi su nasli veliku infekciju u tijelu, a u urinu uzrocnika infekcije. Pronasli su veeliku kolicinu bijelih krvnih zrnca . Kazu inace bude malo ili nimalo a kod mene je u milionima. Tako da ostajem par dana pratit ce me.

_____________________________

3.10.2017. M.

(Odgovor članu kontesa)
Neposredna veza do poruke: 610
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
5.6.2017 23:20:22   
KontesaNina
Hmmm. Masa leukocita u urinu nije uzročnik vec pokazatelj infekcije, treba se naći uzročnik!! U svakom slučaju zelim sto brže ozdravljenje i izlazak doma u normalu!

Da, dvije kontese, hahaha, bas smo neke grofice obje! user posted image user posted image

Moram se vratiti na jaje i Peg Perego. Mi smo naša kolica kupili prije točno 4 godine. Bila su na akciji jer i vise nece proizvoditi. Pitam ja njih zašto? Zena ne zna odgovor. Ja sam ga shvatila pola godine kasnije! Tadašnje jaje je imalo izrazito sjedeći stav u usporedbi sa gotovo svim drugim jajima! Pretpostavljam da je to bio odgovor i razlog zašto ste vi bili sa svojim zadovoljni, a mi ne toliko! Inače, to jaje smo vise koristili kad sam rodila drugo i na dugim putovanjima! Onda smo stariju posjeli u njega, a maleni je bio u nosiljci, mi smo se voljeli nositi, jaaako!! I moram priznati da je jaje na kolicima odlična ideja i super praktična ideja!!!!

Bila sam neki dan na pregledu, sve je super. Imamo 28 cm i preko pola kile, skroz OK za 23.thedan! Sad smo sigurno vec narasli. Sad dolazim u Hr pa cu imati 19.6. Slijedeci pregled. Onda cemo vidjeti. Slijedi mi vađenje krvi na hrpu pretraga. Hvala za dobre zelje, uvijek su dobrodošle. Ja se jedino bojim da se kolestazu polako vraća. Prošli sam ju put dobila oko 27.tjedna i opasno se približavam tom vremenu pa me svakim danom sve vise strah. No uskoro cemo vidjeti!
Sto se mene tiče i biti majka dvoje tako male djece sa malom razlikom. Ne, nemam nikakvu pomoć osim muza koji izostaje svakodnevno od 8-18! Kad je malena imala 13 mjeseci dali smo ju u vrtic i do prije dva mjeseca je isla. Isto i maleni. Sa 13, 14 mjeseci je krenuo. Sada smo ih morali ispisati jer nam je uzasno poskupio i nismo vise mogli plaćati (cca 600€ mjesečno). Od tada sam doma sama sa njima. U početku je bilo dosta gadno. Oni su imali svoju rutinu, ja svoju, početak trudnoćama mučnine, migrene, nerazumijevanje sa svih strana međusobno. No danas je jako lijepo! Puno sam se opustila i sve je doslo na svoje mjesto! Iako sanjam dan da imam slobodno od jutra pa do nekih 15.16 sati! Ne radim pa mi posao isto dosta nedostaje, ipak imam 15 godina staza! No dobro, ovdje sam se posvetila obitelji i djeci. Ovo ce vjerojatno biti zadnja trudnoća pa kad djeca dovoljno odrastu nadam se nesto opet započeti. Muci me jezik, znam samo engleski, a za sve se traži njemački ili francuski, a nemam volju krenuti sa jezikom.

Jel pričate doma sa djecom da ce doci novi članu obitelj i o spolu djeteta? Naša djeca znaju da imam Djetešce u trbuhu, kako zovemo novog člana. Malena me stalno ljubi i mazi i draga trbuh, a maleni zna samo pokazati gdje mama ima djetešce. No ne pričamo o spolu, iako muž i ja znamo spol djeteta. Kako vaša djeca reagiraju na spoznaju o novom članu i da li se vesele?

Ja se ispričavam, ali eto, upoznavanje je tek pa stvarno puno pišem. Oprostite mi, molim vas!

_____________________________

M - moja princeza
J - mali princ
L- velika želja
A - kinder surprise

Neka bude volja Tvoja!

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 611
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
6.6.2017 6:34:35   
belina
Jutro
Evo samo da pozdravim nove cure, dvije kontese! Dobro dosle!!!! Budem poslije pisala sad isem na posao! Samo sam jos htjela rec Danchy drzi se!!!
Ne mogu vjerovat zeno sta te snaslo! Od cega takvi bolovi u trbuhu? Javljaj nam sve i sretno!

(Odgovor članu KontesaNina)
Neposredna veza do poruke: 612
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
6.6.2017 8:11:30   
danchy27
Sa bebom je sve u najboljem redu, mene zabrinjava sto nemogu jesti pa se bojim da beba nece imati dosta. Al sve je uredu s njim. Sinoc teska noc user posted image na 2 puta infuzija jer teperatura raste pa bude bolje pa opet naraste... Za bolove nisu jos neznaju otkud dolaze, sve su pregledali i nema nista. Al vjerojatno su od temperature

_____________________________

3.10.2017. M.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 613
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
6.6.2017 10:09:24   
Teica2
Heej svima user posted image

Konacno sam uspjela ubaciti sliku i okrenuti avatar user posted image

Danchy user posted image nemogu vjerovati user posted image Nadam se da bude sve uredu bas bas mi je zao sta te snaslo user posted image

KontesaNina i Kontesa dobro nam dosle user posted image

KontesaNina neka si se raspisala tako treba hihi .. Mi razgovaramo sa J ima skoro 3god ali iskreno on baas ne dozivljava to,ako bi se isao igrat s mojim trbuhom tipa da malo skace po njemu user posted image onda kazem nemozes tu je braco unutra i onda odustane pa mu da pusicu user posted image ali ostalo bas i ne kada ga pitam hoces da ti donesem bracu kaze da nece user posted image

Kontesa moje su mucnine trajale do cca 20tt i u potpunosti te razumijem,sada ju je u potpunosti zamjenila zgaravica i nece odustati pa jela ili ne jela uvijeek istouser posted image

Pinky da ti kazem i ja sam umorna i umorna i samo mi se spava i eto user posted image A isto sva cudesa pijem user posted image

Ostale cure kako ste mi user posted image

_____________________________

24.09.17. Mamina druga sreca

01.07.14. Jan <3

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 614
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
6.6.2017 20:04:53   
danchy27
Teica trbuscic je prekrasan, taman za tjedneuser posted image . Moj je nazalost malo i splasnuo od gorenja od temperature a i nedostatka apetita. Ali doktori kazu da ima 800g i dovoljno plodne vode pa se ne brinem previse ali naravno strah me da ne naskodi bebi temperatura i puno lijekova

_____________________________

3.10.2017. M.

(Odgovor članu Teica2)
Neposredna veza do poruke: 615
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
6.6.2017 21:44:57   
Teica2
Danchy draga hvala ti ♡♡

Nemoj se sekirati bas lijepo raste dusa malena ♡ Bolje da se sto prije oporavis,,ne smeta bebi sigurno pa bolje da se sprjeci da sto prije stanes na noge i oporavis se user posted image
Drzi mi se mislim na vas ♡

_____________________________

24.09.17. Mamina druga sreca

01.07.14. Jan <3

(Odgovor članu danchy27)
Neposredna veza do poruke: 616
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
6.6.2017 23:18:18   
Hajdi
Danchy čuvaj se user posted image jako mi je žao što te sve to snašlo user posted image
Nadam se da će lijekovi pomoći da se infekcija smiri.. baš bezveze user posted image

KontesaNina hvala za savjete oko kolica, dobro će doći user posted image . Nije ti lako, dosta vremena si sama s djecom ali vidim da se dobro snalaziš user posted image . Šteta da ti je jezik prepreka za naći posao, ja bi pokušala sama malo učiti na tvom mjestu.

Kontesa dobrodošla user posted image . I sam starija trudnica, imam 40 g. ali se dobro osjećam.
Nije mi jasno da te šalju na amnio nakon urednog Nifty-ja user posted image , to nema smisla iskreno.
Uh nadam se da vas neću pomiješati, kako se samo dogodilo da vas dvije 'kontese' završite na istoj temi user posted image

Pinky moj trbuh isto raste prema naprijed, ali je manje na špic od tvog, mada imam i ja mali špic.. nešto između zaobljenog i špicastog rekla bih user posted image

Teice lijepi ti je trbuh, pravi trudnički user posted image . Sad dosadne žgaravica umjesto mučnine, baš nikako da te pusti user posted image

Belina, mali anđeo jesu prošle glavobolje? Evo mene danas malo boli, ali nije strašno.

(Odgovor članu Teica2)
Neposredna veza do poruke: 617
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
7.6.2017 6:36:59   
belina
Jutro
Hajdi jucer glava bolila ajme, jos su poceli pretjerivat s klimom u svakom ducanu, centru, banci bla bla... pa te promjene, a jucer bilo vrijeme samo od sebe katastrofa! I jutros mi vec tinja laganouser posted image Pa ja cu pop...
mali andeo kako je u tebe?
K.Nina hvala na savjetima za kolica, istina jednom kad ih kupis vidis mnogo stvari koje nesostaju. Uglavnom gledamo sto nam je lijepo a ne lijepo i prakticno! Imam dijete od 7.g i ne znam kako bi sad funkcionirala s vise njih malih istodobno. Nas je 5-ero djece (troje zaredom)-moja mama kate da je bilo lakse s nas troje nego sa sestrom ili bratom koji su veca razlika od nas. A meni je to nepojmljivo hahaha
Pinky pa naravno da ces sve to uspjet, vjerojatno ce bit malo naporno u pocetku a poslije super! Zasto ne uzmes malo godisnjeg da se dobro odmoris??? Ili ti je godisnji na poslu naspram domauser posted image

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 618
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
7.6.2017 10:35:29   
mali andeo
Jutro curke user posted image user posted image

Curke KontesaNna i Kontesa dobro nam došle user posted image user posted image

Danchy draga kako si danas ? žao mi je da te tako ulovilo... Drž se ..
Ne brini zbog buše ,bitno da ti malac dobro napreduje ,ma bit će sve ok...
Ja sam u prvoj imala infekciju gadnu plus akutni bronhitis ,primala tonu atibiotika...
i curka se rodila živa i zdrava user posted image bit će ok...

Pinky kako si ti s umorom,vidim da si pisala..ma potpisujem sve ..ja isto koma !
da dali smo L da bira imena za sada se nama sviđaju čak njena dva prijedloga..vidjet ćemo!
nekad ima izjave za imena iz crtića,ali to neće proći..user posted image user posted image

Teice bušika ti je baš super ! sad te pak muči žgaravica ? a jojjj....ja sam probala već svašta.
ali baš ništa ne djeluje ...

Hajdi kako si ti ?

Belina hvala na savjetu za tablete ..a kužiš svaki puta si mislim neću da ne naštetim princezi..
ali jednostavno je koma...
očito ovo vrijeme utječe na nas ...

Ja sam vam curke postala koma ...znam zaspati oko 11-12h,već sam budna u 1h i onda do pola 5h čujem...
i to bezobzira kolko bi bila umorna taj dan, a zato jedva proguram kroz dan...
Jučer bila išla vadit opet krvnu sliku kompletnu i Ogtt,jedva preživjela...muka mi bila da sam mislila da ću povratiti i da ću ponovno morati ići...
veselim se petku,da vidim svoje maleno zlateko...nadam se da će nam i nalazi biti ok i da ćemo dobiti zeleno svjetlo za put user posted image


_____________________________

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 619
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
7.6.2017 10:41:52   
PinkyFunkyBirdy

user posted image


user posted image danchy27 - 20.09. user posted image
user posted image Teica2 - 24.09. user posted image
user posted image mali andeo - 26.09. user posted image
user posted image KontesaNina - 29.09.
user posted image Hajdi - 13.10. user posted image
user posted image kontesa - 14.10. user posted image
user posted image PinkyFunkyBirdy - 17.10. user posted image
user posted image Jezic123 - 18.11.
user posted image belina - 25.11. user posted image
user posted image Ancy 2001 - 04.12. user posted image
user posted image Antonija13 - 19.12.
user posted image daze - 25.12.



user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 620
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
7.6.2017 10:56:03   
PinkyFunkyBirdy

***** NAŠI PREGLEDI ******
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Mali andeo ----------- 09.06.2017.
Jezic123 -------------- ??.06.2017.
Antonija13 ----------- ??.06.2017.
KontesaNina --------- 19.06.2017.
PinkyFunkyBirdy --- 21.06.2017.
Teica2 ----------------- 23.06.2017.
belina ----------------- ??.06.2017.
Hajdi ------------------ 28.06.2017.
danchy27 ------------ ??.06.2017.




_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 621
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
7.6.2017 11:51:09   
kontesa
Pozdrav drage dame i mame,
Sorry zbog nadimka, ostao je još iz 2010 kad sam se prvi put registrirala, u prvoj trudnoći... Sramno ali... najdraža knjiga još iz rane mladosti mi je Grička vještica a u trudnoći sam ju gutala po stoti put, drugi najdraži tom mi je Harry Potter pa je bilo Kontesa ili Hermiona... user posted image Mogu ga promijeniti, nije bed user posted image
Danchy - žao mi je što te to snašlo, nadam se da ćeš uskoro full oporaviti i što manje brige (lako reći, ha?). Ja sam na početku trudnoće radila rtg (nisam znala da sam trudna) pa sam se skoro onesvijestila od brige, nisam mogla disati kad sam saznala...
Vidim da se umor i glavobolje širom raširene.... ma ni ovo vrijeme nam ne ide na ruku...
Kolica, hm... prva smo uništili od upotrebe. Sad ću kupiti neka sa njuškala. Još od malenog se gušim u hrpi stvari, toni igračaka, brdu neiskorištenih čuda... no većinu smo proslijedili pa ću ovaj put pomalo i rabljeno...
Za amnio, ne znam što su navalili predzadnji put.... taman sam se krenula opuštati a oni ko suri orlovi oko mene na stolu (nije bio moj dr. nego zamjena)...pa znate vrijeme, godine, pa zadnji čas vam je, 20 tjedan, sve je samo statistika, ovo ono... ko neke baba-roge user posted image ... No još samo ovaj ehokardiogram u ovaj petak.... držite nam fige, totalno sam sad već isprepadana user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 622
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
7.6.2017 11:56:11   
PinkyFunkyBirdy
Draga danchy, kako si nam danas? user posted image Dal su uspjeli što otkriti? Nadam se da ide na bolje i se bebica redovito javlja pa da te barem malo smiri sa svojim micanjem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kontesa, dobrodošla i neka ti ostatak trudnoće bude što laganiji! user posted image user posted image user posted image
Vidim da si napravila hrpu testova i super da su svi uredni - ja na tvom mjestu nebi išla na amnio, ali ti znaš najbolje što je najbolje za tebe. user posted image Zašto idete još na fetalna ehokardiografiju? Dal ima netko problema sa srcem u obitelji? Uglavnom, sretno i javljaj nam se češće! user posted image

Nina (KontesaNina, ali da te razlikujemo, ako nemaš ništa protiv) zar niste za jaje imali onaj umetak? Mi smo njega koristili na početku.
Od kad smo objavili trudnoću drugima od tada smo počeli našem M govoriti da je u buši seka ili braco i tako je bilo sve dok nismo saznali spol i onda smo počeli govoriti da je u buši samo braco. I onda je M u par navrata pitao: a gdje je seka? user posted image Sad se već navikao. user posted image Kad pokažem bušu onda ju mazi, škakilja bracu i stišće se licem uz bušu, ali ubrzo kaže: ajmo pokriti bracu (kao da ga nema tu kad ne vidi golu bušu). user posted image Ali pokazuje kako će ga čuvati i govori da će plakati beba i da će ju smirivati ... ali pitanje je koliko je toga on stvarno svjestan. user posted image
Kako ti se manifestira kolestaza? user posted image Nadam se da će te ovu trudnoću zaobići i da nećeš imati problema. user posted image
I, da, svaka čast na uspješnom baratanju s dvoje malih kikača i to još u trudnoći! user posted image user posted image user posted image

Teice, i mene je počela žgaravica svaku večer zezat - valjda zato jer visoko nosim. user posted image Jedino se tješim da još nije jako, ali kad mi bude pojačano obavezno si uzmem malo sode bikarbone. To su te "slatke" muke. user posted image
Vidjela sam bušu u albumu i stvarno lijepo raste. user posted image Ti naši dečki će stvarno biti pravi veliki haharići od početka. user posted image

Hajdi dal si danas bolje? user posted image

Belina, stvarno ovi po centrima pretjeruju s klimom - to zna biti ubitačno. Nadam se da je i tebi bolje sad kad je malo zahladilo. user posted image
Uh .... GO bi jako rado uzela, ali onda bi po cijele dane čistila po stanu (jer imam hrpu zaostataka), a i onda bi još kasnije išla na spojeni GO s porodiljnim, a već sad mi početak 8.mj. djeluje tako daleko (a već sam toliko velika i teška). user posted image

Mali andeo, znači sve nas pati neki umor? user posted image Bude prošlo - za par godina kad dječica počnu ljepše spavati tijekom noći. user posted image user posted image user posted image Nego, dal je Elsa jedno od ponuđenih imena? user posted image Super su mi te male mudrijašice kako i sebe prozovu drugim imenom (iz crtanih) i onda ih svi moraju tako zvati. user posted image
Ajme ... OGTT ... mene će poslati gin na to nakon sljedećeg pregleda i iako nije to toliko strašno, ali kad ništa ne doručkuješ i popiješ odjednom svu tu količinu slatkog ne znam kome se nebi dizao želudac. U prošloj trudnoći sam se skoro srušila nakon 2. vađenja krvi pa sam tražila da legnem. Valjda će ovaj put biti bolje. user posted image
A za tvoje nalaze navijam da budu super! user posted image user posted image user posted image
Ček, ček ... kad ono krećemo na more? Znaš onaj naš dogovor kad se ja prošvercam s vama u gepeku? user posted image user posted image user posted image

Meni je jučer bila gužva na poslu, ali sam to uspijevala sve fino i flegma rješit, ali me danas više ne drži ta zen faza. user posted image Kasno sam legla i jutros sam se jedva probudila. Počela me opet malo probava zezati jer sam počela piti tablete željeza - tako sam prekjučer popodne povraćala i baš me bolio želudac. user posted image Jučer je bilo bolje, a i mališan mi se stalno mrda u buši pa me to smiruje. user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu kontesa)
Neposredna veza do poruke: 623
   [Brisano sporočilo]
7.6.2017 12:08:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
  Neposredna veza do poruke: 624
   RE: Jesensko/Zimske bebe 2017/2018
7.6.2017 13:24:52   
PinkyFunkyBirdy
Sanjchi dobrodošla i želim ti školsku trudnoću! user posted image user posted image user posted image
Piši nam malo o sebi: dal već imaš djece, godine, kako podnosiš trudnoću, ... i sl. user posted image
Možete mi ti i kontesa napisati datume sljedećeg pregleda pa da dodam na listu. user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!