|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
2.2.2016 20:47:53   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image VELJAČA user posted image

Kazimira - četvrtak,04.02.

Vilić zuba - utorak,09.02.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2176
3.2.2016 8:38:21   
Jagodica13
Jutro cure, popile user posted image ? Uh što sam ja umorna, nisam bas najbolje spavala, imam osjecaj da je teretni vlak presao preko mene..zgaravica me izmucila cijelu noc, a i sad je osjecam...pozelim roditi samo da se nje rjesim..pola noci sam prespavala u sjedecem polozaju samo da me ne gusi user posted image sto je vama pomoglo u borbi protiv nje?
Sutra nam kontrola pa cemo vidti sto ce doktorica reci..

Neposredna veza do poruke: 2177
3.2.2016 8:46:43   
lidac0605
Jutro user posted image

Eto ja se fino naspavala noćas,moram pohvalit svog micka,spavao je od pol 12 do 4 i 20 user posted image ,najeo se i evo sad čekam da se zbudi user posted image

Jagodice,ja sam pila Donat i cuclala Rennie za žgaravicu,mene je ubijala u svakoj trudnoći...sretno sutra na pregledu i javi novosti user posted image

Kazić,tebi isto sretno sutra user posted image

Baby,javi se danas nakon pregleda,navijam da krene user posted image

Ajde cure,kaj ste stisle sad noge pred kraj,daaaajte te zimske smotuljke van user posted image već dugo nam nije došla nijedna bebuška user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 2178
3.2.2016 8:48:03   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image 26.11.stigla Lucija user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image 12.01.2016.stigla Ema user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image 05.01.2016.stigao Mauro user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016 user posted image

user posted image
Danira - 10.02.2016 user posted image 29.12.stigao Dominik user posted image

user posted image Tina1610 - 10.02.2016 user posted image

user posted image Jagodica13 - 19.02.2016 user posted image

user posted image Hope23 - 20.02.2016. user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016 user posted image user posted image user posted image

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image
Vilić zuba - 06.03.2016 user posted image

Neposredna veza do poruke: 2179
3.2.2016 10:06:27   
Kazimira
Heej....pijem user posted image ...dosli od peda, mali ima pocetak bronhitisa, a cura je OK samo zacepljena user posted image
Jezic kako je malisa i Lucija? Meni vec dosta bolestina, jedva sebe nosim i sad su mi jos doma, ali dobro samo nek prode sto prijeuser posted image

Sve me strah sutra da se na ctgu ne pokocim, ne bu me pol bolnice podiglo s krevetauser posted image ....Mislim da bum poslije uzela taxi do sveki user posted image

Inace sam laganom otecena, zgaravica me mucila prije neki Dan I zvakala sa zvake I onda mi fino otpalo pol zuba..... Narodno veselje user posted image

Vilic nadam se da je Moj doc koja mi je preporucena tamo....uf...javim se kak je bilo...za onu diagnozu nemam pojma, kaj su ti oni rekli?

Pusa svima, sorry ak' sam nekoga fulala user posted image . user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 2180
3.2.2016 15:15:14   
Jezic123
Hej curke

Kazic Mali je bolje, jos mu nos curi I kaslje zrelo I tako do nedelje je na antibioticima, a od pon opet u vrtic. Lucija ljepo papa I spava jos joj je malo nosic zastopan, ali nista strasno. Pirmjetila Sam da mi se Mali razboli svaku put kada krene juzina. user posted image user posted image . Muslim neznam da li to IMA kakve veze, ali je tako.
Lidac user posted image za maura i moja Lucija ljepo zna odvaliti sinoc je od 21 do 1 odrapila turu. Stose malim nisam dozivjela skoro do godinu dana, tek je onda krenulo spavati duze po noci.
user posted image user posted image za sve zimske bebice.

Perilice mislim I molim se za tebe da sto prime dobijes svoj smotuljak u ruke.
Eto malo od mene.
Uzivajte u svojim bebama i vas par trudnice u svojim trbuscicima

Neposredna veza do poruke: 2181
3.2.2016 15:27:24   
Danira
Drage moje,moram i ja svog sineka pohvaliti,spavao od ponoci do 4 ,pa od 5 do 8.poceo je vise papati.
Jezic jel dojis luciju ili ste na ad.
Jagodice,drzim fige da sto prije krene porod da se rijesis bolova.
Kazic user posted image pa vas nikak viroze da ostave na miru.
Nama stalno mob zvoni,u kcerinom razredu svi bubini samo njih cetvero je na nastavi,pa nas svi zovu za zadacu.
Kod malog ih troje ima upalu pluca,to je sve od tih naglih promjena.
Kazic ti sutra na pregled,javis novosti.
Baby di si,jel krenulo?user posted image

< Poruku je uredio Danira -- 3.2.2016 15:28:58 >

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2182
3.2.2016 17:38:48   
baby20
Hej-hoj user posted image
Još samo u komadu user posted image , opet je malac bil uspavan na ctg-u, cak sam i ja skoro zaspala, al onda nas je sestra pocela vrtit po krevetu i skakljat po trbuhu user posted image zadnjih 5min snimanja ctga su otkucaji bili oko 150, a od pocetka snimanja oko 130, pa je to po njima pre sporo!
Narucili su me jutros u 8 za sve te preglede i uzv, da bi mi na kraju rekli, ne stignemo sad snimit uzv, vratite se oko 11, ja dodjem i na kraju opet cekala do pola 1, vec sam se sva pokocila, užas!
Btw, otvorena 2prsta, posteljica sprijeda 3.stupanj zrelosti, plodna voda blago mliječna, bebonja ima cca 3700 grama.
Narucena za ponedjeljak, ako se kaj ne pokrene prije (a toga me strah jer mm nocas odlazi za slovacku pa za poljsku i nemam pojma kad bi mogal doma user posted image ) uffff....
Sad dok sam ispisala svoje zaboravila sam kaj sam mislila vama ostalima tipkat, ali bubancima želim brza ozdravljenja i povratke u vrtiće da mame odmore, isto tako bravo spavalicama, koje vec sad spankaju duže noćne etape pa i mame stignu odmoriti oči user posted image
Puse svima, malima i velikima user posted image user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2183
3.2.2016 21:05:31   
Jezic123
Hej

Danira mi papamo siku, to nam ide super za razliku kako mi je islo s malim.(citaj nikako, frajer nije htio vuci, a jeo svaka 2 sata ).
user posted image user posted image user posted image za spavalice.
Evo moja mala spava pa cu I ja sada.
Cujemo se.

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 2184
3.2.2016 21:06:52   
Jezic123
E da baby drzim palceve da izdrzis dok to se mm vrati s puta.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2185
4.2.2016 9:49:06   
SpužvaBobica
Bok curke evo i nas. Sad smo se vagali i Ema ima ravno 4kg. A otpustena iz bolnice sa 3370gr! Danas nam je 23 dan veli patronazna da dobro napreduje. Iako toliko zna bljuckat ne kuzim kako ista ostane! Nosic joj je stalno zastopan pa kapamo fiziolosku. Nekad spava lijepo nekad ja pozelim pociniti atentat zbog ne spavanja i tako. Dojilje se drzite nekog posebnog rezima prehrane ili?! Ja neznam ni sama vise sto bi jela sto smijem a sta ne pa mi se sve bazira na juhi i kruhu, tjestu, krumpiru mesu i luda sam vec. Tako bi mahune pojela hehe.

Perlice od srca ti zelim snage i da sve uspije! Saljem puuuno pozitivnih misli, stvarno si zena lavica!

Curke kojima se blizi termin drzim fige da sve prode sto prije i bezbolnije! Tesko je to iscekivanje ufff...

Velike puse bebicama zimskim. Postojecim i buducim!

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2186
4.2.2016 9:49:26   
lidac0605
Jutro user posted image

Ajmo,trudnice,di su izvještaji,kud ste nestale?!

Baby,nadam se da ne bu krenulo sad dok ti nema muža...ak je do sad čekal,nek se strpi onda još koji dan user posted image

Eto,mi svaku noć spavamo sve više user posted image moj dečko je naumio izgleda spavat po noći-nije da se bunim user posted image ...dakle noćas od 11-5 ujutro user posted image
Jedva čekam utorak i prvi pregled...ubucio se moj gazda,sad me sve strah kolko je dobio user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2187
4.2.2016 9:53:01   
lidac0605
Ojla,Spužvice,tipkale smo u isto vrijeme izgleda user posted image

user posted image za Emicu,prava je curauser posted image
A ja sam baš neki dan čitala da kak dojilja može više manje jesti sve kaj i u trudnoći,da je beba već na sve to kaj si jela u trudnoći već naviknuta...mislim da moraš izbjegavat samo mahunarke i kelj,zelje,a ostalo možeš...

Neposredna veza do poruke: 2188
4.2.2016 11:05:46   
Jagodica13
Dan cure, evo ja napokon kući, cijelo jutro u pokretu, morala na poreznu, pa policija pa obavila shoping...vratila se krepana i gladna kao vuk user posted image .... sad je već bolje kad sam papala user posted image nedao Bog da mi je netko dirao papicu user posted image
za sat vremena moram doktorici, pa cemo viditi što ona kaže, a sve mi se čini da bi mogla reći da bi moj dečko mogao brzo stići user posted image , sad kad kaže da sam opet puno kg dobila, e briga me! Ostalo nam je sitnoooo i samo nek je moj dečko dobro, a kg me nezanimaju bit će vremena za obračun!

baby nadam se da će bebač pričekati da se tata vrati kući user posted image

Spužvice user posted image za Emu neka i dalje lijepo napreduje

Lidac user posted image i za Maura, pravi dečko, pusti on i mamu da odmori po noći user posted image

Što se tiče dojenja i papice, kad sam bila na tečaju onda je bilo kao da se izbjegava zelenilo, luk, jači začini, al da bi se ostalo moglo jesti, sad....nisam baš stručna jer mene tek čeka to..

Nadam se da su svi bubani ozdravili, ili će ubrzo...ništa čudno na ovo ludo vrijeme, kod mene jučer jugo,noćas kiša, a jutros se digla u 6 i puše jaka bura, kad se u gradu osjetila onda mogu misliti kako je kod mojih..

Neposredna veza do poruke: 2189
4.2.2016 12:51:08   
Jezic123
Hej

Evo mi se pomalo opravljamo. Srecom sveki mi je dosla malo u pomoc, pa mi ves opeglala I tako.

Spuzva I ja Sam tako, ali Sam bila poludila I krenula jesti sve. Posto mi mala kaka svaka 6-13 dana onda Sam ukljucila svu hranu u prehranu samo da bi kakala. Uglavnom izbjegavam samo grah I mahune jer of toga IMA vjetrove pa da ju nemucim, ali I to pojedem jednom u 2 tjedan I nebude nista strasno. Naravno samo pazim da se nenatovarim kako bi mogla da nedojim user posted image user posted image . Tako da sto to to je ukratko s mojim iskustvom.
user posted image za emu

Lidac moja as nocas budila svako malo, pa Sam slomljena Dana's, a i ona sada samo jede I spava user posted image

Neposredna veza do poruke: 2190
4.2.2016 16:16:48   
Jagodica13
Evo mene user posted image dosli sa kontrole, rucali pa da se javim...radili ctg, otkucaji dobri, kao pokazuje neke lagane trudove, al ja nista neosjecam bar ne za sad..otvorena za prst, u slucaju da krene porod ranije nema nikakvog problema..malac procjenjen na 3700g, al misli da ce ici preko 4, na tatu je user posted image sa mm strane sve velike bebe user posted image
Mene sad pocelo boliti u ledjima ispod lopatica... rodilje moje jel to kakav znak skorog poroda ili sam samo preforsirala danas...

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2191
4.2.2016 19:43:05   
baby20
Evo mene na prijavak user posted image Još smo u komadu user posted image
Jagodice znam točno kako ti je jer smo u sličnoj situaciji, mene trtica rastura da mi se čini da bude pukla. user posted image ufff... A jos sa sama sa ove dvije male zvijeri...
Sad se samo nadam da ću dočekati nedjelju da mm dođe doma!

Neposredna veza do poruke: 2192
4.2.2016 20:42:35   
Kazimira
Heej zeme...evo I mene user posted image

Pregled prosao OK, sve je dobro...ono vrsak prsta I touser posted image

Iduci pregled za tjedan dana I onda bu I ctg user posted image

Joj curke ja sad I uspijem malo na boku spavati ili leci ali se jedva rashodam, Strasno user posted image user posted image user posted image user posted image

Sutra smo u jutro na kontroli s malim, danas ima I laganu tempicu I vise kaslje pa smo mu povecali dozu ventolina user posted image

Pusa bebama I mamama I drz te se name 2u1...jos malo user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 2193
5.2.2016 9:42:01   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image VELJAČA user posted image

baby20 - ponedjeljak,08.02.

Vilić zuba - utorak,09.02.

Kazimira - četvrtak,11.02.

Neposredna veza do poruke: 2194
5.2.2016 9:51:06   
lidac0605
Jutro user posted image

Kazić,sirotice nadam se da bu bebač brzo krenuo da se riješiš bolova...ja sam bila sretna kad su mi ponudili da me induciraju,samo da odu bolovi....a na kraju me sve to bolilo još 2,3 tjedna sad iza poroda,već sam mislila da ne bu nikad prestalo user posted image

Jagodice,mislim da si se samo preforsirala,pa te bolilo između lopatica user posted image ...svima su prognozirali velike bebe user posted image tak su i mog Maura još 5 minuta prije odlaska u rađaonu procjenili na 3600 i da je hipertrof,a kad tamo mrvac od 3100 user posted image ...to mi je bio prvi put da su mi procijenili bebu na više neg je bila,ove prije su mi sve procjenjivali na manje,pa sam se us_ala kad su mi rekli da je tak veliki,a ono mrvica user posted image

Baby,vidim još si tu user posted image nek,nek nek se malac sad strpi još malo user posted image

Neposredna veza do poruke: 2195
5.2.2016 10:39:27   
Jagodica13
Jutro cure user posted image
kazic znam kako ti, ja sam cijela pokocena, zadnjiih dana mi trnu prsti tj.jagodice na prstima da nista nemogu raditi, lijeva strana mi se skroz ukoci dok spavam user posted image al tjesim se da je ostalo jos malo user posted image
mislim da sam jucer samo preforsirala kasije je bol popustila, dragi je masirao

Baby nadam se da se malac strpi jos koji dan dok si sama user posted image

Lidac bude li genetika igrala ulogu onda ce malac biti velika bebuska user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2196
5.2.2016 15:16:44   
Danira
Dan curke.
Uf bas mi vas zao kak vas sve boli,pokusajte odmarat sto vise jer dok dodu bebice neeemaaa vise spavanja,govorim iz iskustvauser posted image .
Kod mene se bila vratila migrena i to 3 dana,user posted image ,koj bol uzas,danas popusta,pila sam samo lekadol,zbog dojenja.
Danas bi po mojim racunicama mi bio termin,bila patronazna mali ravno 2800guser posted image .
Spavao i ovu noc super od 00:30-4:50.

Neposredna veza do poruke: 2197
5.2.2016 22:12:38   
baby20
Samo da se prijavim da smo još uvijek u komadu user posted image
Ljubim vas!

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2198
6.2.2016 18:12:30   
baby20
Hello... Vidim vikend je i odmah nikoga na raji user posted image
Evo kod mene sve po starom, cini mi se da me je pred nekih pola sata malkac stegnulo, al mislim da je vise zbog toga kaj stojim jer spremam veceru. Javim vam se ako kaj krene user posted image

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 2199
7.2.2016 9:29:56   
lidac0605
Jutro,zimskice user posted image

Baby,vidim dečec strpljivo čeka tatu user posted image poslušan je,nema kaj user posted image ...sretno sutra na pregledu i javi se user posted image

Ostale trudničice,Kazić,Jagodice,Hope,Vilić u kojoj ste fazi user posted image

Danira,ma pravi je Dominik dečko user posted image ...ma vidiš da bi bio sitniji i da je čekao termin user posted image ...bitno da je sve završilo dobro user posted image

Curke,kad mislite krstit bebuške?Ja sam mislila tam negdje u 4.mjesecu...jest da sam ove ostale do 2 mj. već sve pokrstila,al sad mi se nekak ne žuri...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 7.2.2016 9:33:11 >

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!