|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
31.1.2016 7:46:29   
lidac0605
Jutrooo user posted image

Evo i nas na raport user posted image ...upravo smo papali sad se malo nosamo user posted image

Jezic,držim fige da svi čim prije ozdravite,mi smo fala Bogu svi ok..

Baby,sretno sutra na pregledu,javi novosti obavezno!user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2151
31.1.2016 7:47:32   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image 26.11.stigla Lucija user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image 12.01.2016.stigla Ema user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image 05.01.2016.stigao Mauro user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016 user posted image

user posted image
Danira - 10.02.2016 user posted image 29.12.stigao Dominik user posted image

user posted image Tina1610 - 10.02.2016 user posted image

user posted image Jagodica13 - 19.02.2016 user posted image

user posted image Hope23 - 20.02.2016. user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016 user posted image user posted image user posted image

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image
Vilić zuba - 06.03.2016 user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2152
31.1.2016 7:48:50   
lidac0605
user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image VELJAČA user posted image

baby20 - ponedjeljak,01.02.

Hope23 - ponedjeljak,01.02.

Vilić zuba - utorak,02.02.

< Poruku je uredio lidac0605 -- 31.1.2016 7:49:56 >

Neposredna veza do poruke: 2153
31.1.2016 10:08:28   
Danira
Jutro curke,jezic i moja kci je bubina,muz se isto osjeca kai da ga lovi viroza,user posted image takvo je vrijeme bolesno.
Spuzva meni je na lijevoj jako bolna bradavica malo mi se raskrvarila,to je nazalost normalno,kad vuce imam osjecaj da mi cupa mozak kak boli.user posted image
Lidac kaj mauro radi,kaj kazu bratanci jel ga ljubakaju?
Moji klinci nisu ljubomorni vozikaju ga po kuci,ljube ga i pricaju mu.mala je tuzna jer nesmije braci sad dok je bubina.
Hope bas si me nasmijalauser posted image ,kak si muza i sogija zaposlila,mogli bi i prozore opratuser posted image .
Jagodice,vilic kako ste?
Baby drzim fige da mali gospon cim prije dode na svijet.evo njegov kolega ima vec mjesec danauser posted image .
Perlice,bas mi falis,jel si bar malo bolje?
Moj dominik je super nema grceva,valjda je prodjelovala bio gaya.
Dosta mi se cini dobar motoricki,bas me zanima kaj ce nam rec na goljaku idemo krajem 2.mjeseca.dosta o tome znam posto sam sve to prosla s palcicem broj 1.user posted image .
Kazic jel prehlada prolazi,kako ste?

< Poruku je uredio Danira -- 31.1.2016 10:10:10 >

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2154
31.1.2016 12:17:07   
lidac0605
Hej,Danira user posted image ...Mauro je mali zahebant user posted image kak je bil i L prije njega...gospon bi stalno bil pri meni,pa se klinci smiju kak on odma skuži čim ga spustim nekud,pa prvo dok narikta facu za ljutnju,pa se tek onda razdere,ali taj čas u 2,3 minute user posted image ...mustra,izgleda da bum i njega ko i L morala počet nosit u klokanici po kući ak hoću kaj napravit user posted image
Moji su već veliki pa nema ljubomore,čak suprotno,ovo troje velikih ga i ne doživljavaju,svaki u svom filmu,jedino L,on ga ljubi,asistira kod presvlačenja i kupanja,dodaje stvari,ziba ga u viperu u rijetkim trenucima kad opće mali mudrica oće bit u njemu i tak...
Žao mi je kaj ste i vi bubini,ozdravite brzo user posted image

Perlice,fališ user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2155
1.2.2016 4:03:21   
Jezic123
Hej curke I ja se nadam da cemo sto prime ozdraviti.

Lidac ja se nadam da neces morati uvoditi klokanicu u kuci user posted image user posted image , ali znas sto se Mora nije tesko.

Danira nadam se da cete I vi brzo ozdraviti I da se nece dalje smiriti sa male I mm na vas ostale.

Baby sretno na pregledu danas.

Neposredna veza do poruke: 2156
1.2.2016 4:04:56   
Jezic123
Hope I tebi sretno na pregled, javi te novosti.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2157
1.2.2016 8:33:59   
perlica55
Dobro jutro curke moje user posted image
Vidim bebice napreduju, nek tako nastave user posted image
Trudnice, još malo brojite.. Sretno vam svima user posted image
Kak ste? ka se snalazite s malenima?? Nadam se da sve
bebice slušaju svoje mame.. Uživajte user posted image
Dobro sam, hvala što mislite na mene..
Spremam se na službeni put sredinom mjeseca, pa kad se vratim
moram obavite kontrolne preglede i vidjeti kaj ćemo dalje..

Pusa svima user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2158
1.2.2016 9:18:09   
lidac0605
Jutrooo user posted image

Eto,odma mi je ljepše počeo dan kad sam vidjela našu Perlicu user posted image ...sretno,hrabra ženo,na kraju ćeš i ti držat svoj smotuljak,sigurno...jer si hrabra i ne predaješ se...sretno na putu!Javi nam se još,baš mi fališ tu...

Baby,Hope,javljajte novosti-s pregleda il iz rađaone user posted image

Evo moj gazda se napucal i trenutno pomalo bljucka(jer je mali žderonja i nema mjere) u viperu i kaka user posted image
Mislim si danas otić s njim malo van...nismo još bili,a jel mi vjerujete da opće ne znam jel bi il ne bi,ovo blesavo vrijeme,opće ne znam kaj bi mu obukla,jel bi ga pokrila itd...

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 2159
1.2.2016 9:48:15   
Jagodica13
Jutro user posted image kako ste mame,user posted image i user posted image
Ja jos lagano pijuckam kavicu, pa se lagano baciti na spremanje i ciscenje, a sa energijom sam opet na VI iscrpljena sam...vani lijep dan, sunce napokon al ja nikakva..ovih dana me sve vise pocelo pritiskati dolje, nemogu se nikako namjestiti malisa se sprema za izlazak.. pregled mi je sad u cetvrtak pa cemo viditi sto ce reci dr.jesam li se otvorila posto je vanjsko skroz otvoreno..
cure nadam se da ce kod svih sto prije proci prehlade, ovo vrijeme je grozno user posted image
perlice user posted image sretno na putu.. drzi se, doci ce i tvoj smotuljak!!

Baby, Hope sretno danas na pregledu..ostalim user posted image pusa i nek su dobre svojim mamama user posted image

Neposredna veza do poruke: 2160
1.2.2016 10:00:59   
Danira
Hej zenske,moj decko je prvi puta u noci prespavao 3 i pol sata u komaduuser posted image ,tak se osjecam odmorno ipak sam prespavala 3 sata u komaduuser posted image .
Lidac i ja se mislim izvest frajera na zrakuser posted image al jos razmisljam.
Peerliiceeeuser posted image user posted image user posted image bas mi je drago da si nam se javila.sretno na putu.
Baby,hope sretno danasuser posted image .
Jagodice odmaraj jos malo i tvoja buhtlica stizeuser posted image
Jezic brzo ozdravite,kod mene prehlada prolazi mala je puno bolje,a muzu nos curi,nije tak strasno.
Danas za rucak spinat,pire krumpir i fasiranciuser posted image vise neznam kaj da kuham.ovih dana sam mislila samo kak cu se naspavati.

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 2161
1.2.2016 10:13:02   
lidac0605
Danira,ja isto samo gledam kad ću i gdi malo ubit oko user posted image noćas mora da je bila onda neka posebna noć jer je i moj odspavao 4 sata u komadu user posted image

Jagodice i ti se spremaš pomalo user posted image ...još malo pa ćemo razglabat sve o bebicama user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2162
1.2.2016 11:16:41   
Kazimira
hej cure user posted image

Pusa našoj Perlici user posted image

Sretno cure na pregledima user posted image ....ja idem u četvrtak 4.2. u Petrovu...

NIsam baš puno bolje, već danima spavam u poluležećem ili polusjedećem, kako kod, uhvatim nešto malo boka i tako.....muž je bolje, klinci u vrtiću.....spremam upravo torbu za rodilište, čak mi je i mm sinoć rekao da je pripremim da mu se ćini da bu beba požurila....nikad toliko nisam jaukala user posted image user posted image user posted image
Idem još i popeglati i tak....

Jedva čekam vidjeti svoj smotuljak, tako mi žao kaj i ne uživam toliko u zadnjim danima kao u prve dvije trudnoće jer me sve boli....user posted image

gibam, nemrem više sjediti.....ozdravite svi bubanci, ljubite si biuše i mališane i jedni druge i svi skupa....user posted image user posted image user posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 2163
1.2.2016 11:50:59   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image VELJAČA user posted image

baby20 - ponedjeljak,01.02.

Hope23 - ponedjeljak,01.02.

Vilić zuba - utorak,02.02.

Kazimira - četvrtak,04.02.

Neposredna veza do poruke: 2164
1.2.2016 13:25:16   
Vilić zuba
Ej curke,

Perlice user posted image user posted image

Kazic, mimoilazimo se u TA u dva dana user posted image Javim ti sutra kakva je tamo situacija. Zadnji put je bila ocajna guzva, sta unutra kad udes u ginica, sta vani.

Ja jos uvijek s gljivama na Vi, kontrakcije me love na dane, copi me tu i tamo zgaravica...
Zanima me sta ce bit sutra na pregledu, koliko je malisa napredovao... Danas smo 34+4. Kako sam od pocetka imala ciljeve sta se tjedana tice...sad sam si postavila zadnji, a onda sta bude... Valentinovo it is!

Spavacice sam na kraju kupila u c&a. Neke najobicnije s 4 ili 6 gumba naprijed.

user posted image Cujemo se sutra! Blago mamicama koje su trenutno u dilemi dal ici vani sa svojim bebicima... vec ste do tu dosli, kako vrijeme leti user posted image

1. AIH lipanj 2015 user posted image

Neposredna veza do poruke: 2165
1.2.2016 14:38:41   
Kazimira
E Vilic bas steta, ali nikad ne znaš ... možda se i sretnemo user posted image

Tko ti vodi trudnoću? Utorkom bi trebao biti Herman, on mi je jako drag user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 2166
1.2.2016 14:52:37   
Vilić zuba
Marina Šprem.

A Hermana sam upoznala ovako privatno/poslovno, pricala s njim u par navrata, skroz simpatican lik user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 2167
1.2.2016 17:04:56   
lidac0605
Baby,Hope di je raport ?!Da nije zbilja koja u rađaoni user posted image

Vilić,sretno sutra user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 1.2.2016 17:06:10 >

Neposredna veza do poruke: 2168
1.2.2016 18:04:53   
baby20
Hahahahha.... Lidac ne budi smiješna user posted image , čeka junior 18. Pa da bude mami i tati poklon za godišnjicu user posted image ...
Danas su mi radili samo ctg i bio je uspavan (a po prijašnjim iskustvima to bi znacilo porod kroz par dana) hahahah.... Jaaooooo sad me panika hvata..... user posted image narucena sam u srijedu za vag.pregled, uzv i ctg, ako ne krene porod do tada!

Perlice user posted image uzivaj na službenom putu, dobro ce ti doći!

Čitam sad, ovdje u mom kraju se danas utopilo dijete od nepune dvije godine... Ne znam samo di je mama bila... Užas... Bas me to potreslo i nikako izbacit iz glave user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

Neposredna veza do poruke: 2169
2.2.2016 8:36:34   
lidac0605
Jutro trudnice i mamice user posted image

Baby,vidim ti si naumila prenijet user posted image ...sretno sutra user posted image
Inače moji dečki nisu nijedan čekali termina,bar par dana prije su krenuli...

Kazić,nadam se radi tebe da beba odluči prije van,da se riješiš bolova.Sudeći po tome kolku djecu rađaš,možeš i odma sad user posted image

Hope,a di si ti?Da nisi ti zaglavila u rađaoni user posted image

Vilić,čekamoo izvještaj danas user posted image

Evo mi danas imamo 4 tjedna user posted image ,kak to prođe ko niš...u petak punih mjesec dana...na kraju nisam jučer išla van,glupo vrijeme...pričekat ću utorak i tu prvu kontrolu pa ćemo onda krenut.Danira,Jezic ste bile vi na uzv kukova?Di ste išle?Ja si mislim otić privatno sad za 2 tjedna jer mi ga se opće ne vucara sad po bolnicama u sezoni gripe...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 2.2.2016 8:37:22 >

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 2170
2.2.2016 10:25:23   
Danira
Bok curke.
Vilic sretno danas na pregledu.
Lidac nas ti je pedijatrica odmah narucila za uzv kad smo bili na prvoj kontroli,idemo u trecem mjesecu.
Opet sam neispavana,mali se budio svakih sat i pol,a sad spava ko top,danas nis ne kuham jer nisam sposobna,pa za rucak budu jaja na oko.
Odoh malo odspavatiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2171
2.2.2016 11:47:39   
Hope23
Eto i mene, doma smouser posted image ..bila sam jucer u bolnici na provjeri dal Mi curka plodna voda,Al ne curka!I dva puta sam radila ctg jer je ujutro bebica bila i preaktivna pa su me poslali u bolnicu da ponovim ctg popodne, A onda su ju morali budili user posted image uglavnom Sve ok i moze stici svaki cas!cerviks Mi je smeksan, Al otvorena nisam nista user posted image !Bar sam se jucer u bolnici odmah prijavila za porod (da znaju da dolazim k njima)! I dobila Sam savjet za otvaranje puno hodanja Po stengama (nije Problem jer zivim na 4kat bez lifta) i punu puno seksa, Al Mi je doktorica zaboravila dati to i napismemo za muza user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2172
2.2.2016 14:51:28   
hipo
Perlice, saljem ti veliki zagrljaj!

Ludac, e kad ti kazes da ne znas kako bi obukla bebu a 5. ti je po redu, onda mi je lakse sto sam.i ja zbunjena svaki put. Ne znam ni sebe obuc. U hladu i ako puse zima, na suncu se skuham.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Hope23)
Neposredna veza do poruke: 2173
2.2.2016 19:13:41   
Vilić zuba
Samo da se javim na brzake preko moba, nadam se da ce mi otic post...

Kazic, pripremi zivceke za TA, nema dvije doktorice koliko sam skuzila... Dr.Jurkovic i jos jedna. Jedna je bolesna, druga imala smrtni slucaj. Uglavnom tamo je bilo ludilo do negdje 11-11.30h.

Mi smo na 34+5 i 2400g. Na uzv-u bebacu desni bubreg:pijelon 9mm. Jel nekom poznata ta dijagnoza?
Ostalo sve ok, mali je glavicom vec jako nisko pa mi je preporuceno mirovanje, moramo izdrzat jos bar 2 tjedna. Cervix mekan, uloziva za vrsak prsta-to je uvijek isto....

Pregled za tjedan dana, 9.2.

< Poruku je uredio Vilić zuba -- 2.2.2016 19:14:23 >

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 2174
2.2.2016 20:38:15   
Jezic123
Hej curke

Evo ja sa malim bila na kontrolu I kaze doktorica da je streptokok u igri tako da Sam malo u strahu zbog male. Dobio jos jednu dozu antibiotics I of po opet u vrtic. No maloj je nosic na lli la, pa je pedica rekla ako se oduzi da dode pa ce joj raditi bris nosa.

Vilic budes to brzo bebaca rodila.
Hope znam kakav je to malo glupi osjecaj kada nisi sigurna da li to voda curka, ja Sam imala curkanje sa obadvoje.
Lidac mi smo bili na salati I to smo jako brzo dosli na red I sve je OK.

Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!