|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
28.8.2014 17:13:51   
scarlet
Hvala annalyse! Slazem se za prehranu i rasporede obroka.
Ako ti se da mozesi koji desertic ubaciti za koju ideju vise. Nikad se ne zna. Ja se volim zasladiti ali isto pazim da je to nekakva dijetalnija varijanta bez bijelog secera i bijelog brasna.

_____________________________

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu annalyse)
Neposredna veza do poruke: 176
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
29.8.2014 20:40:12   
annalyse
Nisam sigurna da sam ga uspješno dodala na recepte, nova sam pa se svemu čudim:)
Ovo je moj omiljeni kolačić, može i za doručak, dobar je par dana.

Kolač od jabuka/krušaka

4 jaja, 4 kašike stevije/fruktoze (po ukusu više/manje-paziti jer ista količina je slađa od šećera), 2 velike šalice naribanih jabuka/krušaka, 1/3 velike šalice ulja, 2 velike šalice integralnog pšeničnog brašna, 1 prašak za pecivo, 1/2 šalice grubo nasjeckanih lješnjaka/badema, malo ekstrakta vanilije

Mikserom dobro umutiti jaja, ulje, vaniliju i steviju. Dodati naribanu jabuku, lješnjake i dobro promješati.
Lagano dodavati brašno i pp i miješati dok se ne sjedini.
Istresti u pravokutni duguljasti kalup za kruh u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva sve dok ne postane zlatno smeđe (oko 40 min, možda i duže, ovisi o pećnici). Kalup obložiti pek papirom, samo malo zauljiti da se zaljepi. Ohladiti pa rezati na šnite.

-Pravim još palačinke vulgaris samo sa integralnim brašnom, bez ikakvih sladila u tijestu i bez jaja. Punim posnim sirom (može i sa stevijom, fruktozom+kap limuna) i zapečem. Al napravim samo dvije po osobi ;(
-Izmutim vrhnje bez šećera sa mliječnim namazom i redam u čašu sa izmrvljenim dijabetičarskim keksima i voćem
-neki jednostavni crumble sa šumskim voćem, zobenim pahuljicama, int.brašnom bez šećera
-čokoladni muffini sa tamnom čokoladom što veći% kakaa, int brašno, stevija

Uglavnom od običnih recepata radim zamjene, izbacujem, dodajem ono šta se smije. Pravim male porcije, režem tanke šnite jer opet ništa od ovoga nije baš najpametnije al eto nekad posluži kao zamjena.
Ako jedemo kolač onda je za obrok samo lagana salata.

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 177
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
31.8.2014 11:08:49   
scarlet
Odlicni su recepti!
Vidim da imamo slican ukus; takve kolacice i ja sebi radim jabuka, cokoladni mufini, sa zobenim pahuljicama ali ne koristim neki poseban recept vec smuckam nesto od oka; npr. mufini od jabuke ili kruske sitno nasjeckano, dodam zobene pahuljice, malo integralnog brasna, stevije ili meda, cimeta, jaje,malo mlijeka i ispecem. bude jako fino...hmmm
neki dan sam radila nesto slicno ali sa svjezim sirom i grozdjicama, samo da je slatkoga user posted image
Jutros sam se vagala i do sad 7 kila! Super!!! Taman za 23. tjedan!
I procitala sam na raji da do sad je ok do 7 kila. Malo sam opterecena kilazom jer kako sam vec pisala sam u 1. trudnoci bila slonica hihi.
Pusa cure!

_____________________________

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu annalyse)
Neposredna veza do poruke: 178
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
31.8.2014 16:30:01   
annalyse
Scarlet drago mi je da ti se sviđa. Ja se bojim tih kila jer i inače nisam mršavica pa ne bi htjela pretjerati. Al evo do sada 4kg (18. tjedan) pa računam da je to okej još s obzirom da samo ležim (i jedem).

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 179
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
1.9.2014 14:05:48   
scarlet
Odlicno annalyse! Te glupe kile. U prvoj trudnoci su mi svi govorili pa trudna si, samo ti jedi...naravno da sam samo jela i dobila dijabetes a nisam ni ja mrsavica pa sam sad isto opterecena prehranom. Ali sve u svemu sad sam zadovoljna.
Jucer sam donijela iz podruma svu robicu od mog sincica za ovu bebu, da mi bude vec u stanu i da vidim ako mi sto fali. Sve je u super stanju nista se nije unistilo. To cu sve oprati ali kasnije za jedno dva mjeseca, nego kada sam gledala tu robicu sam se toliko raznjezila i sada stvarno jedva cekam moju bebicu!!!
Di ste ostale cure? Kako ste? Kako napreduju bebicu?

_____________________________

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu annalyse)
Neposredna veza do poruke: 180
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
1.9.2014 15:35:01   
Miisa
Pozdrav svima još jednom,
eto dok čitam ove vaše postove o prehrani, sjetim se prve trudnoće. Inače se hranim skroz pravilno ajmo tako reći, dakle integralno, zobene i sl, već nekih 7 godina i tako sam u trudnoću ušla s 48 kg, a na prood išla sa 71, a što je još zanimljivije, rodila sam sa 38 tjedana i pitam se što bi tek bilo da sam prenijela. Nisam imala šećer u trudnoći, jela sam najnormalnije, osim puno voća, eto možda je to bio uzrok, ali ipak. Do dan danas mi ej ostalo enigma, iako imam problema sa štitnjačom što nisam znala tada, moguće i to da je. Ali otišle su kile u roku od mjesec dana. U ovoj trudnoći pojedem, masu slatkog i bijelog brašna i šećera, paše mi, naravno, to se već osjeti i vidi, iako sam tek 17 tjedana. Inače, samo da dodam, vjerojatno nosim curu, moram priznat, nekako sam se radovala dječaku, imamo jednog kući i nismo računali na trudnoću, tako da bi nam bilo praktičnije zbog robe i ostalog, al ajde. Nek bude zdravo.
Na bolovanju sam od ovog tjedna, prvu sam trudnoću odradila svojski, ali nosilo je to i svoje posljedice, pri kraju trudnoće zastoj u rastu i tako to, bilo je i stresa i svega, kraj školske godine, roditelji, presing. Sad odmaram sljedećih 5 mj i tu sam s vama, radujem vam se i svima želim ugodan dan user posted image

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 181
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
1.9.2014 15:39:19   
Miisa
Eto imam još jedno pitanje, odnosno više onako zamjećujem, možda niste nikad razmišljale o tome jer niste imale fala Bogu prilike, vidim da stavljate ovdje neke recepte s orašastim plodovima. Nisam ni ja imala veći pojam o orašastim plodovima dok nisam postala majka dječačića koji ima anafilaksiju na sve orašaste plodove i kikiriki. Svatko može odlučiti za sebe, ali onaj tko stoji u mojim cipelama, ne bi ih više nijednom u trudnoći niti pogledao, a kamoli pojeo, tako da eto čisto na pažnju, jer kažem, nisam ni ja znala da takve strašne alergije postoje. I nisu nasljedne (kod nas ih nema u obiteljima.)

(Odgovor članu Miisa)
Neposredna veza do poruke: 182
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
1.9.2014 21:28:01   
scarlet
Pozdrav Miisa!!!
I ja prizeljkujem curicu ali na kraju sta bude biti ce. Moj sin bi bracu :)
Zanimljivo ovo sto si napisala za orasaste plodove; koliko znam trudnica ako sama na nesto nije alergicna moze to konzumirati ali dijete tj. beba do godine dana bolje da ne jede stvari koje mogu izazvati alergiju poput jagoda i orasastih plodova npr. pa stoga ni dojilja. Koliko znam beba dok je u trbuhu uzima sebi ono sto joj je od vitamina, minerala, proteina itd. potrebno.
Sta je tebi objasnjeno da ti dijete ima alergiju zato sto si ti to konzumirala u trudnoci?
Ako je tako onda stvarno nisam znalauser posted image sad sam malo zbunjena

_____________________________

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu Miisa)
Neposredna veza do poruke: 183
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
1.9.2014 22:50:30   
Miisa
Da, tako mi je objasnjeno. Ako malo prosurfate, vidjet cete upozorenja trudnicama, a u posljednje vrijeme cak kao predlazu pomalo i suprotno, jesti pa valjda da i to sprijeci alergije. Da, itekako ovisi o nama, tijekom dojenja tkd. Do tri godine svi orasasti plodovi. Meni dr sad zabranio. No eto, necu ovime bedirat sve vas, samo kazem, da vec spomenem. Ma super, a ti curu cekas? Ajde, zelim ti je onda od srca. Ma ja sam jednostavna osoba, ne znam kako sad to sve, taman sam se na djecaka navikla, i na jednostavnost oblacenja; trenirka, patike ;) ko ce sad curi to sve kupovat ...user posted image

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 184
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
1.9.2014 22:59:58   
scarlet
Za dojenje znam kao i za to kakva je prehrana male djece ali da se ne smije orasasto voce uzimati u trudnoci tj. da se ne preporuca prvi put cujem ako trudnica nije na to alergicna, ali bas cu malo prosurfati.
Ne znam jos sto nosim, nadam se da ce mi na iducem pregledu napokon reci. U jednu ruku sto ti kazes bilo bi mi jednostavnije imati deckica jer sam i ja tako navikla i zbog robice i igracaka a s druge strane bi mi bilo drago nekome plesti pletenice i kupovati roza haljinice haha.

_____________________________

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu Miisa)
Neposredna veza do poruke: 185
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
2.9.2014 20:14:15   
annalyse
Kako ste cure?
Ja krenula u dugo očekivanu šetnju i uhvatila me kiša ;( pa da vidim što se ovdje događa.
Miisa najprije pozdrav (sličan nam je termin 06.02. :-) ). Ja isto prvi put čujem za orašaste plodove, premda iskreno nisam nikad ni obraćala pažnju, kao što kažeš, nisam bila u tvojim cipelama. Tako je i mene dijabetes zaokupio zadnjih par godina pa intezivno istražujem prehranu al uvijek ima novih informacija koje dobro dođu.
Znate li išta konkretno o smokvama? Mojoj sestrični (u tudnoći) ginekolog izričito zabranio kao zbog mogućnosti zapetljanja crijeva kod bebe user posted image .

Ja sam neki dan dobila prvi bodić za dječaka jer prijateljica nije mogla odoljeti al daleko da smo još sigurni u spol. Sva sam se raspekmezila, prvi put držim nešto tako malo i slako u rukama, najradije se ne bi odvajala.

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 186
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
2.9.2014 20:42:12   
Miisa
Pozdrav, annalyse! More bit, da moj ginekolog i pedijatar, a i ja na kraju krajeva i nakon svega, pušem i na hladno, al eto samo sam htjela napomenut, a kažem, niti suprug niti ja, niti nitko od naših nema alergije vezane uz hranu, njegova sestra ima alergijsku astmu na trave, neko bilje. Smokve? Uf!!! Prekasno govoriš, trebala si to reć dok još nisu bile zrele user posted image . Znači, ti čekaš dječaka, super, ma ja se radujem svemu, i isto dobila sam od prijateljice ko i ti bodi za djevojčicu prije jedno 2 mjeseca, to se kod nje naime zove dozivanje djevojčice user posted image . A ništa, nosit će ionako moja cura dječakove stvari, nismo je baš onako nadobudno planirali pa je došla u malo nezgodno vrijeme (financijski) user posted image . Trebam malo pročitat ove zadnje vaše postove, da se prisjetim koliko beba imate, ako imate i sl.
Da stvarno vidi, sličan nam je termin! Meni još jako dugo izgleda, jel tebi?

(Odgovor članu annalyse)
Neposredna veza do poruke: 187
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
2.9.2014 20:47:04   
Miisa

IZVORNA PORUKA: scarlet


Ne znam jos sto nosim, nadam se da ce mi na iducem pregledu napokon reci. U jednu ruku sto ti kazes bilo bi mi jednostavnije imati deckica jer sam i ja tako navikla i zbog robice i igracaka a s druge strane bi mi bilo drago nekome plesti pletenice i kupovati roza haljinice haha.

Kad ti je pregled? Ajde, baš me zanima! A ono, ipak su braco i seka hrvatski standard user posted image Pa te u potpunosti razumijem. Treba vidit i jedno i drugo! Ovo moje malo od tri godine me tek neki dan prvi put poljubio i zagrlio. Kad je lani krenuo u vrtić, jednom sam se rasplakala pred vrtićem kad sam vidjela kako djevojčice skaču i grle svoje mame kad ih vide. Mislim, nježan je on, ali nekako kao da ne pokazuje osjećaje, više voli da se mi oko njega trudimo. Pa me baš zanima kako bi bilo s curkom. Za promjenu, da i mene netko grli user posted image

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 188
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
2.9.2014 23:05:50   
annalyse

IZVORNA PORUKA: Miisa

Znači, ti čekaš dječaka, super, ma ja se radujem svemu, i isto dobila sam od prijateljice ko i ti bodi za djevojčicu prije jedno 2 mjeseca, to se kod nje naime zove dozivanje djevojčice user posted image . A ništa, nosit će ionako moja cura dječakove stvari, nismo je baš onako nadobudno planirali pa je došla u malo nezgodno vrijeme (financijski) user posted image . Trebam malo pročitat ove zadnje vaše postove, da se prisjetim koliko beba imate, ako imate i sl.
Da stvarno vidi, sličan nam je termin! Meni još jako dugo izgleda, jel tebi?


Ma nije gin. bio baš siguran ali čini mu se da je dječak, premda je nama svejedno, još je zovemo beba ;) Ja mogu dobiti dosta robice za dječaka, pa računam da ću oblačiti nešto i curici. Šteta je na to rasipati, neke stvari nisu ni nošene a brzo prerastu.
Meni vrijeme jako sporo prolazi, mirujem, ne radim ništa pa možda zato. Inače je sve izgledalo brže kad su frendice bile trudne ;)

(Odgovor članu Miisa)
Neposredna veza do poruke: 189
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
3.9.2014 8:28:05   
Miisa
Je, eto ja za prvo dijete ni komad robe nisam dobila, jesam zapravo al nista za bebu, 5 majica za dob od 2 god. Sve sam kupila, ali eto mogla sam, nije mi zao. Sad sam se nekako ponadala, sve mi prijateljice imaju cure, ali bome se nijedna ne nudi. Nisu ni one dobivale pa valjda nemaju taj osjecaj. Al zato kazem, super ti je svejedno, samo uzmi ko nudiuser posted image . Jesi li na ocuvanju trudnoce ili inace ne ides na posao? Strasno nesto, jos 5 mj. Divim se trudnicama koje vole biti trudne, ja bih bila spremna na nekoliko djece, samo da se bebe odmah rode user posted image . A nista, zajedno cemo mjesec po mjesec. user posted image

(Odgovor članu annalyse)
Neposredna veza do poruke: 190
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
3.9.2014 10:19:11   
scarlet
Dobro jutro cure!
Pregled mi je 9.9. u utorak.
Moj sin ima 5 godina i voli se maziti znam da nece mozda jos dugo pogotovo kad krene u skolu pa ga stalno mazim dok jos mogu.
Imate li neke trudnicke zelje sto se tice hrane? Meni ful pase voce i jogurti ali pogotovo lubenica. Stalno ju jedem u prvoj trudnoci sam stalno jela narance. Inace sve drugo mi je ok. Nemam preveliki apetit sto mi je super vec normalno jedem.
Da li vam se vec pojavila ona crta na trbuhu? Meni nije jos a ne sjecam se vise kad mi se pojavila u prvoj trudnoci.

_____________________________

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu Miisa)
Neposredna veza do poruke: 191
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
3.9.2014 18:36:49   
bebac24
hej curke napokon se malo raspisale user posted image
evo ja na komplikacijama od ponedjeljka,i svasta nesto se izdesavalo...
saznala da me sef jako dobro zeznuo,umjesto da mi ugovor traje do 30.9 stavio me do 15.9 ,dobro da me gin poslala sa 1.9 ...
nazalost necu uspjeti dobijati do poroda naknadu po placi nego minimalno cca 800kn...ahhh...poludila sam..
ja na kraju ipak ni na dijeti ne moram biti za sada,ali ipak cu malo pripaziti...
sad vise radium nego dok sam radila hahaha... peglala sam, evo danas oprala 4 masine robe, ocistila kucu i tako...dosadno mi je...
sutra napokon mozda idemo dragi i ja kod maticara po termin za vjencanjeuser posted image
bit ce to samo u 4 ili eventualno sa roditeljima ,jer svatove mislimo raditi kad krstimo mlca...
moj trbuh raste iz dana u dan i sva sam si cudna hahah
nocas su me toliko bubrezi bolili da nisam lezat mogla ni na jednoj strani...i ujutro prestalo...dali je to mozda od rasta bebe i trbuha pa i sveg ostalog?
sta se tice orasastih proizvoda za u trudnoci nisam znala...a ja sam takva da kad budem pred porod onda cu istrazivati sta necu moci kao dojilja koristiti...
scarlet meni jos nije iako ja imam tamne dlacice pa mi to radi crtu hahahahaah
listu radim na drugoj strani,ionako smo ovdje pred kraj vec...

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 192
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
6.9.2014 9:33:10   
scarlet
Dobro jutro!
Bebac draga zao mi je zbog posla, meni je ovaj mjesec bila zadnja naknada sa biroa i sad necu nista dobivati dok ne rodim...mislim da bi trebale trudnice koje ne rade bar nesto dobivati i do poroda ali dobro necu se zamarati financijama samo se nasekiramuser posted image
Mislim da ako nemas neke stalne bolove u bubrezima to bilo samo od ritanja bebice. I moja neki put vjezba karate po organimauser posted image


_____________________________

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 193
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
6.9.2014 15:06:12   
bebac24
hmmm sta ni onih 800 kn nemas pravo? dali si radila kad si ostala trudna? i otisla na komplikacije?

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 194
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
6.9.2014 15:24:11   
scarlet
Nisam radila ni kad sam ostala trudna, bila sam na birou i primala naknadu za nezaposlene, prije toga sam radila pa sam imala pravo na tu naknadu i sad mi je bas isteklo pravo na naknadu tako da po zakonu sad nemam pravo na nikakvu novcanu naknadu kao nezaposlena trudnica vec tek kad se rodi beba. Malo nezgodno sve skupa, nisam bas tako planirala mislila sam da cu jos raditi ali eto....

_____________________________

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 195
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
8.9.2014 12:01:50   
scarlet
Bok okruglice!!!
Kako ste sve? Nadam se da ste uzivale u suncanom vikendu!
Sutra mi je pregled pa jedva cekam da vidim bebicu na ekranu a i mozda napokon saznam jeli cura ili decko!


_____________________________

LUKA 31.03.2009. - moj život

druga srecica stize za Bozic!!!

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 196
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
8.9.2014 12:18:13   
pipipi
evo nas u 23.tt .. uzivam u udarcima svoga frajera.. svaki dodir mi izmami osmijeh na lice :)
stvarno je to osjecaj koji se ne moze opisati!!
mi cemo se gledati tek za 2 tj.

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 197
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
8.9.2014 13:13:03   
Miisa
Pozdrav cure,
bebac, skroz mi je žao zbog prihoda koje ti je poslodavac ovako lijepo namjestio, ima više slučajeva slične kolegijalnosti, mene su oštetili u budućnost, i to čim sam okrenula leđa, skroz nešto drugo nego je dogovoreno, a što je najgore, u školi radim, ali eto vode se kao privatne firme. Stvarno se nadam da ćeš preživjeti što bezbolnije i da ti to neće utjecati na raspoloženje i donositi stres (nadam se da imaš za bebu izvore robe i sl.)
Mene je neki dan "razveselila" moja štitnjača, odnosno nalazi, stvarno sam mislila da su ovaj put dobri, ali nisu eto. Liječim se već godinu dana svakih 2-4-6 tjedana i to privatno, i eto taman sam se dog s dr da ću ovaj put malo kasnije doć, kad ono mijenjamo terapiju opet i za par tjedana kontrola, svaki put poveći iznos novaca. Umorna sam više. Ali bez njega ne bi bilo bebe pa hvala mu.
Scarlet, sretno sutra, eto javi se da čujemo kako i što je, je li dječak il djevojčica user posted image
Meni danas 18 tjedana, sporo mi prolazi vrijeme, ali još malo pa pola. Vas ste dvije već velike trudnice i uskoro će bebe stić user posted image

(Odgovor članu pipipi)
Neposredna veza do poruke: 198
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
8.9.2014 15:05:44   
Jana1208
Pozdrav trudnice...user posted image

Evo nas na brzinski prijavak...hrabro koračamo po 24.tjednu, spol još nismo saznali jer je zadnja dva pregleda zadak...već postajemo malo nestrpljivi...sljedeći pregled je u petak, možda ćemo imati više sreće...user posted image

Inače nemam nekih posebnih tegoba, zasad...user posted image nadam se da će tako i ostati...user posted image

Pišemo se....user posted image

_____________________________

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu Miisa)
Neposredna veza do poruke: 199
   RE: Zimske bebe - termin 2014./2015.
8.9.2014 15:20:23   
malamare1986
dobar dan,da se prvo predstavim,ja sam trudnica po prvi put,nakon godina pokušavanja...pco i mišljenja doktora da ništa bez mpo na sto se nismo mogli odlučiti jer smo si htjeli dati vremena...8 godina smo mm i ja skupa,2 i polpokušavali,računali plodne dane i svašta nešto,ali napokon smo dočekali naše čudo i kad smo već pomislili da nema nadeuser posted image i to spontano bez intervencije dodatnih hormona i termin nam je 9.12.2014...zasad mislimo da cemo dobiti curicu jer je dr tak rekao da kao ne vidi dokaz za dečka pa je curica... jedva čekamo da dođe,već polako spremam stvarčice...toliko zasad od nas...pozz

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Dječji vrtić.
Admin

Koji vrtić pohađa vaše dijete?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!