amon
|
haj curke!! vidim,ovdje se svašta izdešavalo...... ne možeš vjerovat da nema zaštite protiv takvih što rade takve gluposti, osobito na kolicima..... strava! čestitke svim curama koje su već postale mame i čije bebice su već tu!!!! bravo,bravo svima jer vidim da vam je sve prošlo jednostavno i brzo! nas dva smo stalno u pokretu...otkako mi je mama slomila nogu i imala operaciju,dani su nam jako,jako dinamični. prvo idem mami-pomažem joj da jede,da se opere,presvuče,kuham ručak i tako to, onda odlazim do našeg posla i rješavam tekuće zadatke, a onda kući opet onaj dio koji kući uvijek čeka..... sva sreća u svemu tome, uspjela sam sve oprat,ispeglat,namjestit kinderebt,košaru i sve ostalo......trenutno smo ja i moj Niki u 36 tjednu, i prošli tjedan je imao punih 3 kg....imam osjećaj da je to dosta,ali kaže ginić da je to ok (lako njemu reći-nije njemu mjehur svaki dan u drugom gradu....... ) mene u zadnjih nekoliko dana jako muči taj pritisak na mjehur, na prepone koje mi se svakim njegovim pokretom grče za poludit, žgaravica,nespavanje,....mislim popis je dosta dug....i on je jako jako aktivan. na sreću po noći spava i pusti me na miru,ali što po danu zna udarat to je strava,tako da mislim da će mi mjehur iskočit..........sve u svemu,guramo pomalo naprijed,nadamo se dočekati termin,jer sam bila u 33 tj otvorena 1cm, a stalno sam u pokretu....bitno da je Niki zdrav....mi smo od 18 službeno na porodiljnom. eto i Niki vam se malo javlja pokazujući ovu svoju guzu.......