Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 12.4.2014 11:27:21
|
|
|
|
Newy
|
Također, jutro Danas punimo 33 tjedna Jel se možda koja bebica nakanila izaći van ? Jooooj malo prije si razmišljam, ovo ljeto imamo 4 svadbe na koje smo pozvani... na koliko toga ću ja moći, sve sam nekako sumnjičava ... točnije imamo dvije u 7. mjesecu (tu sam jaaaako skeptična ) i dvije u 9. mjesecu, to bi možda nekako i išlo. Kakva iskustva imate vi po tom pitanju? Jeste mogle ostaviti malu bebu nekome? Ili ste kad vodile sa sobom tako male od par mjeseci?
< Poruku je uredio Newy -- 12.4.2014 11:30:16 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 12.4.2014 11:31:28
|
|
|
|
Newy
|
Caly - 10.03. Katarina 22.03.2014 Vlaja - 11.03. Vana 03.03.2014 BEBA13 - 15.03. David 24.03.2014 Iv@na - 22.03. Vito 26.03.2014 čizmica - 29.03. Luka 02.04.2014. sarita 22 - 02.04. tintin - 05.04. Sara 05.04.2014. nnina - 15.04. Mia 30.03.2014. autumn day - 17.04. mimee -17.04. tonija_4 -21.04. kim626 - 10.05. anaxx - 14.05. amon - 16.05. tonka2011 - 16.05. maja pčela - 26.05. Bellatrix - 29.05. Newy - 31.05. Suncica33 - 10.06. lilmaya0608 - 10.06. ma re - 20.06. valerie - 20.06. leot - 24.06.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 12.4.2014 15:44:47
|
|
|
|
tintin
|
Cure drage, ja vam se ne stignem javiti od svoje malene, nisam vas citala unazad pa neznam šta ima kod vas ali vidim da nam Sarita nije jos rodila, draga neće pa nece tvoja bebica, hvala vam svima na lijepim željama i cestitkama, čim stignem napisat cu vam svoju pricu.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 13.4.2014 10:12:32
|
|
|
|
autumn day
|
jutro svima, curke! tintin, drago mi je da si se javila i jedva čekamo čuti tj. pročitati kako je bilo uživajte inače, mene noćas sve nešto bolilo, leđa, trbuh kao da trebam dobiti, pa je bilo u nekim razmacima, onda sam se preselila u dnevnu sobu da ću kao ja sad mjerit razmak, pa sam zaspala znači, sve se smirilo....to bi onda bili lažni trudovi? nemam pojma.... i sad me povremeno boli, ali ništa redovito, ipak se nisam usudila sa mužem i malom van, nego sjedim doma i osluškujem sutra sam ionako ujutro na pregledu, pa ćemo vidjeti. ostale curke u terminu, ima šta novog? a i ostale curke, naravno, nadam se da ste dobro
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 13.4.2014 10:15:05
|
|
|
|
autumn day
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ autumn day............................14.04. tonija_4.................................14.04. newy.....................................15.04. anaxx.....................................16.04. tonka2011..............................18.04. maja pčela..............................22.04. bellatrix..................................24.04. valerie....................................05.05. ma re.....................................06.05.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 13.4.2014 12:24:03
|
|
|
|
tonija_4
|
Autumn iste takve simptome i ja imam, bol u trbuhu kao da cu dobit, trbuh se strvdnjava, leđa dolje bole. Sve kak opisuju trudove, al nista konstantno . Ujutro idem u bolnicu pa cu znat vise... Mimee, sarita ima sta novog? Ostale cure kako ste?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 13.4.2014 15:29:51
|
|
|
|
mimee
|
Hej cure, evo i mene, brojim zadnje dane, a svima govorim da trebam rodit za 2 tjedna da me ne zezaju s pitanjima. Autumn, tonija, meni su se isto ponovili jos jednom oni kao menstrualni bolovi, ali je bilo u kontinuitetu tipa 10ak min i skroz prestalo. Dr. Mi je prosli put rekao da su to pripremji trudici, ali da naravno za otvaranje trebam prave. Sad vec par dana nis bas nis pa se ni ne nadam.. Jedino..hm..mm i ja kujemo plan za neki ''poticajni'' seksic ovih dana, pa mozda kao potakne ali opet me malo strah jel kao onda je to to ak stvarno krene.. Kak vi stojite po tom pitanju? Jel nekome to potaknulo? Mojoj frendici u zadnjoj tr fakat je :) Sutra sam isto na pregledu. Kaj mislite jel ce nas narucit onda za tjedan dana ili na termin?
< Poruku je uredio mimee -- 13.4.2014 15:31:33 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 13.4.2014 21:41:17
|
|
|
|
tonija_4
|
ja sam zadnji put nakon seksa imala 3 sata lazne trudove koji me nisu otvorili ni milimetra, pa ne znam hocu pokusavat opet, samo lazna uzbuna .
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 13.4.2014 21:48:09
|
|
|
|
sarita 22
|
ej curke evo mene da vam se javim danas sam bila na ctg-u sve je uredu i doktor me opet narucio za sutra ...neznam kaj da vam kazem osim sto sam skoro pa nepokretna kolko me kicma boli i uz to nemogu ni sjedit ni hodat ni lezat bas apsolutno nista sutra cu im to rec pa me mozda ostave i porode,a stvarno ne kuzim kao da idijoti ne vide da jedva hodam ma uzas jedan ovo kako se ja osjecam nebi pozeljela ni najgorem neprijatelju ...ostale curkice kako ste mi vi nadam se da vise nema nijedna koja je u ovakvom stanju ko ja imate veliki pozz i od mene
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 13.4.2014 22:19:53
|
|
|
|
autumn day
|
Ajme sarita,pa sta cekaju...mozda te sutra onda stvarno i ostave...drzim fige da sve prodje dobro! ;) Mimee,ja mislim da ce sad poceti malo cesce narucivati, npr.iduci pregled u cetvrtak ili petak,ali tko zna. A vezano za seks,u zadnje vrijeme se nismo upustali u takve "pothvate",jednostavno si sad to ne mogu ni zamisliti...hihi ;)
< Poruku je uredio autumn day -- 13.4.2014 22:21:18 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 7:19:48
|
|
|
|
kim626
|
Jutro cure Sara zbilja ti zelim svu srecu na pregledu danas..ne mogu niti zamislit kako ti je! Sex pred kraj trudnoce..cula sam i ja da pomoze orvaranju..ali se nekako ne bi usudila zbog svega sto smo do sad prosli! Mene jos uvijek muci zgaravica,tetive u preponama ali je sad i iscjedak poceo..a to mi je bas nelagodno! Nas iduci pregled je 22.4...cure da li koja od vas radi plan poroda? Ja jos uvijek ne znam nista..sta bi i kako bi ...nekako si razmisljam da bi trebala slusat doktora i prihvatit njegove prijedloge..
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 9:24:04
|
|
|
|
maja pčela
|
jutro cure!!!joj sara nadam se da će te neće više mučiti nego ti inducirati porod,mogu zamisliti kako se osjećaš.....ostale cure ima što novoga kod vas??mene rasturaju bolovi u preponama,raspadam se!!!inoćas su me tako grčevi u nogama lovili da sam jaukala,a pijem svaki dan 2 vrećice magnezij direkta od 375 mg,i ne pomaže ,cura je 100 posto aktivna,trbuh mi non stop u pokretu,baš smiješno izgleda
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 9:34:48
|
|
|
|
anaxx
|
Jutro! Kod mene sve po starom, od grcevi u nogama ne mogu zaspali do oko 4 ujutro, samo tresem s nogama, a onda nekako zaspim do 8 kad mi se budi moja ekipa. Sara i ja ti želim da te vise ne muče i da konačno ugledas svoje sunce malo! Moja beba se malo smirila, ne znam da li to nešto znaci, da li bi me trebalo brinuti ili ne .... Na koliko ste kila sada? Ja sam na + 12kg, pa nije tako loše :) jel da!?
< Poruku je uredio anaxx -- 14.4.2014 9:35:54 >
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 9:47:10
|
|
|
|
maja pčela
|
anaxx to je super kilaža,nisi puno dobila ,ja sam sada na nekih 7 kg u plusu,uopće nemam neki apetit,jedem manje od klinaca svojih,nadam se da to što ti se bebica umirila ne znači da je spremna za van jer bi to značilo da sam i ja blizu,a još nisam spremna,imam još barem 3-4 tjedna pa onda ako hoće neka krene
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 10:27:43
|
|
|
|
anaxx
|
Maja ma mi smo 10-tak dana razlike. Ja sam sada 36 tjedana i stvarno bi voljela da za najduže 2 tjedna vidim svoju curu, jos je i veća za 2 tjedna tako da poslije Uskrsa meni pase da se spremi van. Bas me zanima pregled u srijedu sto će reci...
< Poruku je uredio anaxx -- 14.4.2014 11:04:11 >
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 11:01:35
|
|
|
|
tonka2011
|
dobar dan mamice i buduće mamice koliko su najavljivali kišu i ružno vrijeme ipak nam je danas zasjalo sunce kako ste mi? kako ste provele vikend? vidim niko nas nije iznenadio za vikend bebice uživaju u našim truščićima uživajte u lijepom vremenu i ostatku dana
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 13:27:25
|
|
|
|
ma re
|
dobar vam dan! Evo i kod nas od toliko najavljivane kiše svanulo sunce.. Mene i dalje muče promjene raspoloženja, a zadnjih par dana i bolovi u zdjelici i preponama... e da.. počeli se javljat i grčevi u nogama prilikom odlaska na wc po noći.. Al kažu da je to sve drugo stanje.. .. danas moram kod svoje gin da mi otvori bolovanje i nadam se da će mi odmah otvoriti i onih 45 dana prije tako da ne moram tamo dva puta ić.. Danas sam skužila da mi brzo dolazi onih 45 dana prije... kako ste se vi provele za vikend? Imate kakve pripreme za Uskrs?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 15:45:10
|
|
|
|
Newy
|
Cureee, ja lagano pyzdim, zbog kolica Naručili smo preko kupikolica.com još prije više od mjesec dana, naravno uplatili odmah 2600 kn... i kao trebaju doći za najviše 4 tjedna. Međutim vrijeme je prolazilo, od kolica ni traga, i ja ih pokušavam kontaktirati na sve moguće načine da vidim gdje je zapelo. Na mobitel se nijedan ne javljaju, facebook također, davim ih s mailovima, ništa... i ajde onda prije 10-ak dana se udostoje odgovoriti na mail, da će tog i tog datuma biti isporučena od proizvođača, pa da će me nakon toga obavijestiti da mogu pratiti stanje svoje pošiljke. I mislim si, neozbiljni su i neodgovorno posluju, probili su rok isporuke, ali ajde srećom nije mi hitno bitno da su se javili ipak sam se malo umirila. I evo danas mi šalju mail, kao svim kupcima, da su oni pod ovrhom od 10.4. i da nisu u mogućnosti dalje poslovati. I da neka im se javimo da nam pošalju potvrdu o primitku naše uplate da možemo zatražiti ovrhu ili da nam jave naš status... ono, razočaranje totalno I što sad, sad ja nemam pojma hoću li i kad dobiti kolica ili povrat novca, muž me plaši da je moguće da ne vidimo nikad ni jedno ni drugo, a u tom slučaju bi stvarno popyzdila dajte zamislite da ostanem i bez kolica i bez 2600 kn, koje nam nisu malo novaca pošto smo oboje nezaposleni I prvi put u životu naručujem tako nešto preko neta, i obije mi se o glavu. Drugi svi koje znam tako naručuju sve živo pa nikad problema. Još gore, od dvije firme koja u Hrv.posluje s ovim kolicima, ja uspijem fulati i izabrati onu koja me zezne, pa stvarno... Ma re, ako se dobro sjećam jesi ti rekla da si naručila isto Kunert kolica, ako jesi preko koje firme? Nadam se da nisi preko kupikolica.com jer kao što vidiš oni su skroz u banani
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 16:58:22
|
|
|
|
autumn day
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ newy.....................................15.04. anaxx.....................................16.04. tonka2011..............................18.04. autumn day.............................18.04. maja pčela..............................22.04. kim626...................................22.04. bellatrix..................................24.04. valerie....................................05.05. ma re.....................................06.05.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 17:05:35
|
|
|
|
autumn day
|
curke, pozdrav! kako ste danas? ja obavila pregled, nikakvih promjena nema, opet kontrola u petak...radili mi CTG i vag. pregled. znači, čekati i dalje....eto nadam se da je Sarita rodila do sad mimee, tonija, jel imate vi kakve lijepe vijesti? newy, pa ne mogu vjerovati za kolica....ja se samo bojim ako je firma pod ovrhom da stvarno postoji mogućnost da nećete dobiti povrat novca, nadam se da sam u krivu, ali naravno poduzmite sve što možete! anaxx, ja dobila ukupno 14 kg, to mi se čini ok, tako sam dobila i prvi put i došla iz bolnice sa 4 viška, ostalih 10 otišlo već u bolnici. ma re, ja ću očito za Uskrs biti u bolnici ( i to ako prenesem samo par dana, valjda neću više ) tako da sam zbog tga baš tužna, mislim to što neću biti sa svojima, tako da nemam volje ništa puno unaprijed pripremati... još sam nešto htjela komentirati, ali više ne znam šta
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 17:50:26
|
|
|
|
sarita 22
|
ej curke evo da vam se javim sutra u 7 ujutro idem na inducirani porod ...malo me je strah jer neznam sta ce bit ...ali dobro bar ce moj sinko napokon ugledat ovaj svijet ...javit cu vam se cim budem mogla ...newy bas mi je zao sto imas problema zbog glupih kolica nadam se iskreno bar da ces dobit povrat novca ako ne kolica drzim fige da sve dobro prode...puse drage moje cujemo se
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 19:46:52
|
|
|
|
tonija_4
|
Sarita sretno sutra, držim fige da sve prođe u najboljem redu i da bude što kraće i što manje bolno . Napokon ćeš upoznati svojega sineka . Javi nam se kad budeš mogla... Danas bila na pregledu, otvorena 1 prst, plodna voda mliječna, trudove imam , čak do 100 dođu na ctg-u ...kaže dr. neka dođem za 2 dana ako ne krene prije...i kaže da nije termin 21.4. nego 19.4. . Kad sam došla doma, vidjela krv na ulošku malo sam se uplašila, ali sam našla na netu da je to normalno nakon amnioskopije...dobro da imamo taj internet jer bi već jurila na hitnu
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 20:19:26
|
|
|
|
anaxx
|
Tonija i ti ćeš brzo, sretno! Sarita sretno sutra! Najvažnije je slušati babicu, onda je sve lakše! Držite se cure.....
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 14.4.2014 22:28:24
|
|
|
|
mimee
|
cure, ja danas potrošila 7h na pregled i ctg prvo sam došla štp ranije da budem među prvima, ali bila sam četvrta, pa je onda dr. kasnio skoro sat vrem, a počinju od 8, pa je išlo sporo ko puž, a onda me još poslao na ctg koji mi je krivo snimila neka mlada sestra, pa sam za pol sata morala ponavljat s time da su me slali iz zgrade u zgradu jedno 4x dok se nisu dogovorili gdje ću ga prije snimit..sve me čudi da mi od tolke šetnje više nije puko vodenjak! :P uglavnom-zaključak-stanje nepromijenjeno kod od prije 3 tjedna-otvorena 2cm, plodna voda mliječna, ctg uredan, nema nekih trudova, ali mi je koma što su me naručili tek za 8 dana, a termin mi je za 3 baš sam mislila da će me stavit u čet ili pet kao tebe Autumn, ali ne..valjda im ne izgledam koda ću tak skoro rodit. Dakle otom potom o tjedan dana starijoj trudnoći i većoj bebi i svim onim ranijim terminima po uzv-sve sam ih već prešla. No ok, brojimo i zbrajamo dalje. sarita-sretno sutra i javi nam čim ćeš moći kako je bilo :) newy-ma to naručivanje preko neta je pre strašno, ali nemojte odustajat dok ne dobite svoje novce, nije to mali iznos.. tonija-ja isto malo krvarila nakon amnio, ali bitno da nije puno i dugotrajno ;) kim-plan poroda..ja ga neću pisat, jer mislim da sve ovisi o situaciji, nema mi smisla da odbijam npr epiziotomiju, ako mi dole sve eksplodirava i mora se rezat. reći ću samo na početku babici da ne rade ništa što iz med razloga ne moraju (ili će muž reći ;)) eto, razblebetala se ja
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 6:03:55
|
|
|
|
kim626
|
Sara sretno danas...napokon evo i tvog sineka! Javi se kada ces moc! Sretnooo! Ajme mime ti si u Vinogradskoj jel tako? Kod kojeg doktora?? Ja inace dolazim u 7:00 da budem prva na redu i gotova sam tamo oko 9 sa svim,s tim da svaki put imam razgovore sa doktorom Tako di i ja mislim isto...a iskreno niti ne znam sta bi napisala da zelim-nezelim..kada ne znam niti kakva ce biti situacija! Inace narucujem preko interneta i nikada nisam imala ovakve neugodnosti...nadam se i drzim fige da ce sve dobro zavrsiti..treba biti uporan sada oko vracanja novaca! Drzim fige!!!! Dobro jutrooo i mamice*
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!