Newy
|
Iv@na čestitam na dečku, sve neki super porodi neka nam se dalje niz nastavi tako do kraja Anaxx i Kim, bravo za preglede ! Vidiš kim kako je sve prošlo u redu to mirovanje, baš mi je drago! A sad se malo počasti sa šetnjicama od subote, još kad nam i sunce ponovo dođe Maja pčela ja imam termin par dana nakon tebe, pa ono velike stvari su uglavnom riješene, iako moram priznati da sam sva totalno u tome i samo o tome razmišljam, a učenju ni primirisat joj Kolica su naručena i čekamo ih, krevetiće sam iskomplicirala da je to za poludit jer nam trebaju dva, jedan za doma, drugi za na more (gdje provedemo dosta vremena pa mora imati). Najvjerojatnije ćemo iskoristiti dva rabljena, od muža i njegovih nećaka, ali svakako s novim madracima. Svaki dan imam novu varijantu, trenutno je ova . Prematalicu smo kupili onu obučenu spužvu s čvrstom podlogom, pa da se može zakačiti na krevetić. Kadicu imam doma onu običnu, još od mog brata, koristimo ju za oprani veš već godinama . I tako od tih krupnijih stvari to je većinom to, bar mislim... Robice sam nešto dobila od šogorice, a nešto pokupovala jer je bilo totalno sniženje. Još moram razvrstat, jer ima svega i svačega, i ljetno i jesensko i zimsko. Pa onda oprati i peglati, hm vidiš možda bih to uskoro mogla planirati. Tetra pelene ću dobit od šogorice, samo moram vidjet jel ih dovoljno i oprati. Bijele su s rozim medekima ali što sad . Kupila sam i neku tanku flis dekicu, i ručnik onaj s kapuljačom. Za sebe nisam ništa još spremala kao za bolnicu, jedino sam kupila spavaćicu s gumbima jer sam našla za 50 kn, i jednu pidžamu imam isto s gumbima, to mi je dosta. Ove druge higijenske potrepštine za rodilište, ništa još... Nego cure s terminom 5./6. mjesec, što pripremate od robice za kroz ljeto? Ja planiram bit doma bar mjesec dana dok se ne sredimo kroz 6. mjesec svakako, a onda u 7. bi išli kod muževih na more, i bili do kraja ljeta. Tako da ja pokušavam pripremiti robicu za prva 3 mjeseca svakako, da ne moram tamo onda ići panično tražiti što mi fali. Pa si mislim, hoće mi biti dosta do kraja ljeta, broj 62? Do kad bebe nose taj broj, piše 2-4 mjeseca, ali je li to u praksi tako? Ili će mi trebati i ljetnih stvari možda već 68?
|