|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak
25.3.2014 9:13:58   
autumn day

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image                   

anaxx....................................26.03.
tonka2011............................28.03.
sarita22.................................28.03.
autumn day...........................02.04.
tonija_4................................02.04.
ma re.....................................07.04.
valerie...................................08.04.
bellatrix..................................10.04.

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 226
25.3.2014 9:15:10   
tonka2011
Beba cestitam ti user posted image stigao nam i dečkić na listu napokon user posted image
Joj ja postajem nestrpljiva a imam još dosta do kraja nikako se dočekati, počela sam imati lagane bolove u donjem dijelu trbuha i leđa , al koliko čitam od vas cura da je to normalno pa kada si legnem i maloodmorim sve brzo prođe user posted image
Uzivajte curke u pregledima user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 227
25.3.2014 9:35:10   
tonija_4
BEBA13 čestitke!!user posted image user posted image user posted image

Tintin nam danas ide na ctg...možda je ona sljedeća user posted image . Koliko je curka bila teška na zadnjem uzv-u?

(Odgovor članu tonka2011)
Neposredna veza do poruke: 228
25.3.2014 9:36:06   
Iv@na
Mi idemo u rodilište, pukel vodenjak :)))) javimo se

Neposredna veza do poruke: 229
25.3.2014 9:41:04   
anaxx
Juhu, krenulo je!!!!!
Beba čestitam i tebi i Davidu!!!!
Ivana SRETNO!!!!!!user posted image user posted image user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Iv@na)
Neposredna veza do poruke: 230
25.3.2014 9:41:27   
autumn day
ivana, sretno!!!!user posted image
javi se!!

(Odgovor članu Iv@na)
Neposredna veza do poruke: 231
25.3.2014 9:42:02   
tintin
Tonija prije 10 dana imala je 3300 , joj skroz nam je napeto na temi.
Ivana sretno, neka bude brzo i lagano.
Ja se odoh spremiti pa opet na odjel javim se user posted image

(Odgovor članu Iv@na)
Neposredna veza do poruke: 232
25.3.2014 9:55:26   
PinkyFunkyBirdy
Iskrene čestitke beba13! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Iv@na, sretno! user posted image user posted image user posted image
Ajme, pa kako uspijevate tako brzo riješiti porod? user posted image Kad vas čitam da u 2, 3 sata riješite sve dobijem dojam da je to lako. user posted image user posted image user posted image
Tintin, milena, i tebi sretno na pregledu i ako slučajno ostaneš javi nam. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 233
25.3.2014 9:55:34   
valerie
Beba13,čestitke na sinčićuuser posted image
Iv@na,sretno i javi nam se s lijepim vijestima!

Cure koje pijete Elevit,dal dodatno pijete omega 3 i sl.? Čitam da je potrebno u zadnjem tromjesječju jer se razvija mozak pa ne znam...
Ja pijem Elevit i Donat Mg user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 234
25.3.2014 10:09:21   
anaxx
Valeri tako i ja Prenatal i donat, ponekad uzmem i sumeci magnezij, da i zeljezo moram piti!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 235
25.3.2014 10:09:32   
sarita 22
beba 13 cestitam na malenom davidu nadam se da ce njegov imenjak uskoro isto izac da ga napokon vidimo user posted image zelim vam brz oporavak i brz povratak kuci user posted image ...iv@na sretno i cekamo te sa ljepim vijestima user posted image ....kako sam uzbudena pocele nam bebice dolazit jupiiiiii user posted image user posted image user posted image ...

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 236
25.3.2014 10:12:48   
sarita 22
draga tintin i ja se nadam da ce mali David uskoro doci u moje narucje stvarno sam vise nestrpljiva sretno danas na pregledu i javi se kad zavrsis cekamo te user posted image

Neposredna veza do poruke: 237
25.3.2014 10:21:22   
autumn day
valerie, ja ne uzimam dodatno omegu, dr. mi je rekla ako jedem ribu bar dva puta tjedno da nije potrebno.
ja isto pijem elevit, magnezij sam prestala jer sam čitala da ga treba prestati uzimati pred kraj trudnoće

sarita, pa i ti samo što nisi...nekako sam mislila da si ti manje trudnauser posted image

< Poruku je uredio autumn day -- 25.3.2014 10:22:16 >

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 238
25.3.2014 10:29:24   
Caly
Mi idemo kući,sve super! Javim se posli! Ivana sritno,nek ti porod bude ko moj! Najbolja želja! user posted image

Neposredna veza do poruke: 239
25.3.2014 10:47:05   
Newy
Ooooo cure, opasno su bebice krenule, i super da su zasad bili svi brzinski pregledi user posted image
Beba čestitke, prvi dečko je stigao user posted image
Iv@na sretno i da brzo to riješite user posted image !

Ja pijem svega i svačega ajme, nešto ujutro na tašte, nešto po potrebi, nešto u danu iza obroka, uglavnom dosta toga dnevno user posted image

Od vitaminsko-mineralnog pijem New Life od Calivite, za trudnice i dojilje, a sad sam dobila i besplatan kupon još jedan za onaj Centravit Prenatal, pa sam i njega naručila taman će mi sve trajat do kraja trudnoće.
Onda sam uzela od zadnjeg tromjesečja i Omegu 3 Natal, baš prilagođenu za trudnice i dojilje, od Natural Wealtha.
Magnezij imam u tabletama iz DM-a, iako nemam srećom grčeve u nogama i slično, ali već odaaavno imam kontrakcije maternice kako koji dan, koje me očito ne otvaraju, ali mi je ipak rekla nek pijem Mg. Planiram ga prestati pred kraj, ne znam još točno kad, možda kad budem u terminu odnosno kad napunimo 37 tjedana.
A sad od zadnje kontrole mi je dala i željezo da pijem, Heferol.
Do nedavno sam pila i probiotike, ali sam ih potrošila pa je sad pauza.

Znam, zvuči puno svega i svačega, ali ustvari su to uglavnom preparati koje i inače znam uzimati jer ne mogu štetiti. Recimo Omega i probiotici, to je i inače super za uzimati. Magnezij ajde uzimam jer moram, tj. vjerujem da pomažu kod tih kontrakcija. Željezo isto, doktorica rekla da treba, pa se ne želim dovesti baš u stanje da me anemija uhvati i iscrpi kad će mi trebati najviše energije kad rodim. A ovi multivitamini su recimo slabije dozirani nego Elevit, čak duplo mislim neki sastojci, što mi je super, jer si onda mogu dozirati ovisi kako sam se taj dan hranila, pa nekad uzmem samo jednu tabletu što je pola dnevne doze. Kombiniram, sve po potrebi. Magnezij isto pola doze ako sam taj dan ok s kontrakcijama. Omegu ne uzimam kad jedem ribu. I tako user posted image

< Poruku je uredio Newy -- 25.3.2014 10:49:27 >

Neposredna veza do poruke: 240
25.3.2014 12:03:11   
tintin
Cure meni napravilo ctg i sve je u redu, i doktorica je rekla da dodjem u cetvrtak ujutro da ce me tada pregledati i viditi stanje pa cemo viditi za dalje, hug svima user posted image
Valerie ja pijem samo elevit i nista drugo uz to, ponekad se napijem donat mg.

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 241
25.3.2014 12:05:07   
tintin
user posted image

user posted image caly - 10.03. user posted image Katarina 22.03.2014
user posted image vlaja - 11.03. user posted image Vana 03.03.2014
user posted image m_a_rtina - 14.03. user posted image
user posted image leptir - 15.03. user posted image
user posted image BEBA13 - 15.03. user posted image David 24.03.2014
user posted image christina - 20.03. user posted image
user posted image iv@na - 22.03. user posted image
user posted image čizmica - 29.03. user posted image
user posted image ange - 29.03. user posted image
user posted image sarita 22 - 02.04. user posted image
user posted image tintin - 05.04. user posted image
user posted image kamenčić - 14.04. user posted image
user posted image nnina - 15.04. user posted image
user posted image autumn day - 17.04. user posted image
user posted image mimee -17.04. user posted image
user posted image tonija_4 -21.04. user posted image
user posted image ines - 24.04. user posted image
user posted image andrea000 - 28.04. user posted image
user posted image set___alica - 30.04. user posted image
user posted image lelaa - 01.05. user posted image
user posted image memi - 11.05. user posted image
user posted image kim626 - 10.05. user posted image
user posted image anaxx - 14.05. user posted image
user posted image amon - 16.05. user posted image
user posted image tonka2011 - 16.05. user posted image
user posted image maja pčela - 26.05. user posted image
user posted image bellatrix - 29.05. user posted image
user posted image newy - 31.05. user posted image
user posted image mimagy - 31.05. user posted image
user posted image suncica33 - 10.06. user posted image
user posted image lilmaya0608 - 10.06. user posted image
user posted image ma re - 20.06. user posted image
user posted image valerie - 20.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image runaway - 06 mj user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 242
25.3.2014 12:09:40   
maja pčela
user posted image user posted image user posted image juhuuuuu baš nas je lijepo zaredalo,caly sretan povratak kući,čekamo izvješće user posted image ,iv@na sretno,neka bude brzo i lako!!!!tintin čini se da si ti slijedeća,jel te hvata panika malo???što se tiče vitamina ja uzimam magnezija dvije vrećice dnevno,elevit kad se sjetim ne baš svaki danuser posted image ,zaboravim,što ću....i sad mi je dao sirup željeza jer mi je željezo malo sniženo.

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 243
25.3.2014 12:24:12   
autumn day
moram samo komentirati kako nam je lijepa lista!user posted image user posted image

i onda gledam, ivana nam sad rađa, i onda su nam iduće (od ovih cura koje pišu) čizmica, tintin i sarita i evo naaaaas, moj sinko i ja na reduuser posted image
i mimee i andrej, hihiuser posted image
ali kako vidim, svima tako lijepo prolaze porodi da mi to daje nadu da će i meni biti lakouser posted image

tintin, možda ostaješ u četvrtak?

< Poruku je uredio autumn day -- 25.3.2014 12:25:09 >

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 244
25.3.2014 13:19:07   
tintin
Maja pčela da stalno razmisljam o porodu, ovako kad neznas sta te ceka mislis se stalno, ali eto nadam se da ce biti brzo, svaka zena je za sebe, dosta sam citala po internetu i mislim da i nema nekog smisla da citam jer svako porod prozivi drugacije, ja sam sad u stadiju da bi ja odma da bude ovo cekanje pred kraj bas bude tesko, dosta njih mi je govorilo vidit ces kad udjes u deveti onda ces jedva cekati dan poroda i bome je tako ja bi odma user posted image
Autumn ko zna mozda me i ostavi, rekla je kad me pogleda i vidi stanje da cemo se sve dogovorit, joj blizi se jedva cekam, a bit ce ili ovaj ili iduci tjedan sve je to blizu user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 245
25.3.2014 14:29:57   
čizmica
meni se čini ko da mi je 8 mjeseci prošlo brzooo,a ovaj 9.mjesec nikako.... hahaha

Ja bila zadnji put u svoje doktorice. user posted image Otvorena i dalje 1 prst, ali cerviks nestao (pa kaže ona to kod prvorotkinje znači zrelost i da polako beba ide u porođajni kanal)... Ona procjenjuje bebu na 4200 g, ali ne mora bit baš toooliki user posted image Ma koliki god-samo više da dođe taj dan user posted image user posted image E i da, ako ne rodim onda u nedjelju na plodnu vodu u rodilište.

Etogac, svim curama veeeliki pozdrav... uživajtee

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 246
25.3.2014 14:49:01   
sarita 22
ej draga tintin drago mi je da je sve uredu ko zna mozda nam kazu na iducim pregledima da ostanemo sto bi bilo super user posted image ...draga autumn dada ja sam samo 3 dana prije nase tintin user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 247
25.3.2014 15:31:52   
Bellatrix
Newy - na pregled u trudničku ambulantu kreneš u 37-mom ili 38-mom tj, svaki tjedan dana do termina, a poslije termina svaka 2 dana, sve do 41+3 onda ide inducirani porod.
Obavezno ti naprave CTG, a uzv i pregled kako kad.
Ja sam sljedeći uzv naručena na Sv. Duhu radi prethodnog carskog i vjerojatno jer je bebica manja (radi praćenja), a na pregled idem kod svog ginića - to će biti 34-tj, vjerojatno sljedeći nakon toga je Sv. Duh.
Naša cura se rodila u 39-om tj 2690g i 49 cm (dakle, malo manja).
Hvala na info za Adax, razmislit ću da ipak kupim krevetić. Inače sam imala opciju koristiti putni s 2 madraca (jedan iz posudbe), tako bi beba bila dovljno visoko.

BEBA - velike čestitke na rođenju sinčića! user posted image Kako se osjećaš?

Ivana - sretno! Držim fige! user posted image

Valerie ja sam počela piti Pregnital ima u sebi omegu 3 i 6 i magnezij.
autumn - jeste se odlučili za ime? Naš će možda biti Erik, ali nismo još isključili druge mogućnosti
tintin - ja bi već sad, a mogu si misliti kako će biti kad uđem u 9 mj

< Poruku je uredio Bellatrix -- 25.3.2014 15:34:57 >

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 248
25.3.2014 15:32:17   
Bellatrix
Uzbudljivo nam je na forumu ovih dana user posted image a i prijateljica mi treba rodit tj prošla je termin za 5 dana - išćekujem vijesti! user posted image

< Poruku je uredio Bellatrix -- 25.3.2014 15:34:07 >

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 249
25.3.2014 16:37:13   
Newy
E baš ti hvala na ovim informacijama, ja to sve pokušavam unaprijed donekle isplanirati jer se treba naravno dosta ranije naručiti, a i kako želim potrefit uvijek istog doktora, onda pogotovo. Tako sam negdje i planirala, na zadnji uzv što me ginica šalje (32.-36. tjedan) sam planirala ići sa 33+3, joj moram se naručiti. Onda kad budem 34+6 kod svoje ginice valjda zadnji put, tad će mi valjda i bris na streptokok uzeti. I onda krenuti u rodilište s 37+3. Nadam se da će mi tad napraviti i uzv, pošto će to biti 4 tjedna od zadnjeg uzv-a. A kasnije onda kako već ide, dakle svaki tjedan do termina, e to me zanimalo super user posted image . Joooj bome sad kad su krenule bebe, skoro pa i ja jedva čekam, onda sama sebi kažem ne budi luda, beba mora još barem 1.5 mjesec ostati unutra user posted image . Ali da, tamo negdje nakon 38 tjedana, što se mene tiče, može van user posted image

A za Adax nažalost i ja sam od jučer o tome razmišljala, međutim danas su telefonski rekli da ih više nemaju, tih po 400 kn, u Zagrebu ništa, a i ovi po 500 kn se valjda razgrabili user posted image tako da sam ja opet u kombinacijama user posted image

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!