|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
12.3.2014 8:01:29   
tintin
Vucica cestitam od srca user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 376
12.3.2014 8:29:26   
vucica
hvala vam cure! a tajne stvarno nema, osim sto ovaj mjesec stvarno nisam mislila da ce biti dobitan, nismo se bas puno keksali jel smo prvo imali prometnu nesrecu pa smo bili u soku a onda smo saznali za tesku bolest svekrve, pa stalno oko nje, prosli kemoterapiju itd da ne nabrajam, mozda je bas tajna da se nismo nimalo nadali user posted image (tako ispada)

imali smo odnos na 12-i i 14- dan ciklusa i onda nismo do neki dan, znaci jedan od ova dva puta je bio dobitni.

a prije smo pokusavali i svaki drugi dan, pa jedno vrijeme uz pomoc lh trakica, i jednostavno nije se primalo..zato sada ne mogu vjerovati u ovo jer znam koliko smo se silne mjesece stvarno trudili i pratili i nista...

drage moje, meni je RR izgleda donijela srecu i vi sve koje ste navijale da danas popiskim dvije crtice, hvala vam svima user posted image i zelim vam sto prije te dvije crtice na testicu

od simptoma i dalje nista, sad mi je jedino proslo u glavi da se zadnja tri dana ujutro budim nekako "vruca", nisam mjerila do sada bazalnu pa neznam jel to stvarno ali imam osjecaj da sam izmjerila temp da bi bila dosta visa nego inace, i sinoc sam osjetila lagano probadanje u desnom jajniku i mislila da ujutro kada se probudim imati cu sta vidjeti na gacicama, kad ono nista. iscjedak također nemam nikakav, grudi su se malo zaoblile ali nista posebno

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 377
12.3.2014 8:33:11   
nadamse
Vucice draga čestitam, želim ti ugodnu, dosadnu i školsku trudnoću! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 378
12.3.2014 8:40:20   
perlica55
Ma važno da je user posted image  tu..
Koji lijepi mjesec, baš sam sretna user posted image user posted image user posted image user posted image
Lourdess i trinaest, gdje ste??

< Poruku je uredio perlica55 -- 12.3.2014 8:41:33 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 379
12.3.2014 8:51:48   
PinkyFunkyBirdy
Imamo novu trudnicu! user posted image user posted image user posted image Vucica iskrene čestitke i da ti trudnoća bude pravo školska! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Možeš nazvati G i naručiti se na pregled za neka 3 tjedna (jer prije nema smisla), a ako želiš sama sebi dokazati da sve ide kako treba možeš otići vaditi betu pa ponoviti za 2 dana da vidiš dal se pravilno dupla. user posted image Ma, samo uživaj trudnice jedna! user posted image

Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image tinast - 10.03.
user posted image LourdessPadme - 11.03.
user posted image cosak - 17.03.
user posted image saki84 - 18.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image lili22 - 31.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image syringa - 31.03. ? user posted image
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 380
12.3.2014 8:55:11   
perlica55
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio perlica55 -- 12.3.2014 8:56:15 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 381
12.3.2014 9:24:09   
folletto
olala!!! imamo novu trudnicu user posted image
vucice čestitam! a sada oouumm samo smireno i poslušaj cure sačekaj 3 tjedn do ginekologa. ako ne možeš stati s mirom izvadi betu user posted image
lourdess , tinaest čekamo još koji plusić danas ......... dobro je krenulo u zadnje vrijeme user posted image držim fige!

Neposredna veza do poruke: 382
12.3.2014 9:24:58   
PinkyFunkyBirdy
Syringa, draga, dal to znači da si ponovno piškila testić ili ... ? user posted image Kod tebe se stvarno nešto poremetilo. user posted image

Evo, vucice tako je i meni uspjelo ... ciklus prije nego smo trebali ozbiljno krenuti na MPO. Već sam riješila konzultacije i dobila terapiju, ali sam htjela pričekati s terapijom dok ne krene novi ciklus. No, on nije došao već je došao +. user posted image Trenutno pijem folnu od Twinlaba iako sam 2 godine pila Prenatal od NaturalWealtha. Mislim da je trenutno bitno da piješ folnu, a u kasnijem stadiju trudnoće se možeš prebaciti na neke prenatale. user posted image

Draga Pumbice, da, već mi se vidi pupo, no kako se i dalje nedam iz svojih starih traperica onda se još uvijek to sve preljeva preko ruba hlača, ali kad sam na stanu u trenirci se sve to lijepo poveže i baš izgledam fino trudna. user posted image Jedva čekam sljedeći tjedan kad ću na pregled. user posted image Zanimljivo mi je pratiti moje simptome koji se iz tjedna u tjedan mijenjaju. Pojavi mi se jaka žeđ, pa ona prestane ... pa mi se stalno piški, pa bude ok ... pa sise bole jače, pa manje .... Jedva čekam da mi i vi sve to prolazite. user posted image Nadam se da vam je ova opuštenost tijekom plodnih dana urodila plodom i da ćeš se ubrzo jaaaaako razveseliti. user posted image

Marjema, ovaj tvoj žuti iscjedak i žilica mogu biti znak implatacije, ali i neke upale. user posted image Na žalost, mi ti to ne možemo točno znati već ti preostaje samo da pričekaš još tih tjedan dana pa vidiš dal ćeš dobiti ili ne. Ja navijam da ne dobiš i da je to bio znak gnježđenja male user posted image u buši! user posted image user posted image user posted image

Tintin, milena, sretno na pregledu i jedva čekam da čujem kako je bilo. user posted image

Supergirl, glavno da je krvarenje stalo. Navijam za lijepi rezultat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Perlice, draga, dal ste ne putu? Dal odmarate i uživate? user posted image Da, i meni fali naša daxy. user posted image Ali neka se malo oporavi pa će nam se vratiti. Daxy, ako čitaš ... volimo te puno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga winkice, ajde super pa si to pregurala. Vjerujem da nije bilo lako, ali sad je iza tebe, jajovodi su pročišćeni i sad se bebica mora uloviti. user posted image

Snjeguljice, navijam da obrana prođe lako i glatko te da sve dogovoriš sa svojim zubarom tako da sve te nedaće budu iza tebe pa da se možeš u potpunosti posvetiti pravljenju bebice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 383
12.3.2014 9:28:12   
folletto
perlice, nikada nisam uzimala te vitamniske pripravke, ali vidim po forumima da ih puno cura pije i dosta hvale baš taj elevit pa ću pokušati, ne može škoditi user posted image
snjegulice SRETNO na ispitu! rasturi ih user posted image

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 384
12.3.2014 9:38:47   
supergirlzg
a stalo je, ali sad imam grceve u trbuhu. isto kao pms. test jos uvijek pozitivan, malo blijedja crtica nego proslih dana.

(Odgovor članu folletto)
Neposredna veza do poruke: 385
12.3.2014 9:57:41   
tinast
snjezo sretno u obrani magistarskog user posted image user posted image user posted image

vučice čestitke na user posted image od srca ti želim skolsku i laku trudnoću i mirnih 9mjeseci user posted image

kod mene ništa nova, bolovi tu i tamo a user posted image još nema,ako nedođe danas kasnit ce 2 dana. nemojte se nadat mom user posted image jer ga nema i neće bit ovaj mjesec. ovako me user posted image zezala prije 2 mjeseca,prošli mj. sam si rekla nije me briga i neću se opterećivat pa je došla normalno ali trajala kratko zbog soka i smrtnog slučaja a sad kad je očekujem nje nema pa se psiha i organizam igraju samom i mojim strpljenjem user posted image

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 386
12.3.2014 10:04:25   
Pumba
BRAVOOOOOO vucica user posted image user posted image user posted image ČESTITKE OD SRCA našoj novoj user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako nam je lijepa ova 2014 user posted image user posted image user posted image user posted image

Jel se samo sjećate ružne 2013? Jako malo trudnica, sve neke loše vijesti, puno tuge, stresa, i suza... ova godina je baš naaaaaaajs user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 387
12.3.2014 10:05:34   
LourdessPadme
Vučice čestitam user posted image bas si me razveselila , ja nisan dobila jutros a bila sam uvjerena,iden u ljekarnu iz ovih stopa. Nadam se ako ima sta da ce pokazati i s drugom mokracom . Držte fige sve manje sam pozitivna

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 388
12.3.2014 10:27:19   
PinkyFunkyBirdy
Lourdess pa kakva si nam to ti trudilica da nemaš u zalihi spremljen barem jedan testić na trudnoću? user posted image user posted image user posted image
Ajde, požuri u ljekarnu, nemoj piškiti barem 2 sata i napravi taj testić! Nemoj nas držati u neizvjesnosti. user posted image
Navijam za 2 crtice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 389
12.3.2014 10:29:09   
lili22
Vucice bravo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od srca ti zelim skolskih user posted image
srynga ne zelin nikakvu negativu, znas da nisi sama, cuda se ne dogadaju preko noci. ovo je bi tek prvi pokusaj posli spontanoga, samo se moramo malo vise potrudit!!! inace ja nisan ni imala ovulaciju u drugome ciklusu posli kiretaze, samo sto je onda taj ciklus meni traja 27 dana, mozda se i tebi dogodilo isto samo ti ciklus traje duze. saljen ti vibrice i ne zelin da si mi tuzna ima cemo i mi nase dugice, inace to na engleski zovu ja mislin rainbow babys, jer poslje kise izade duga, tako ce i posli nase tuge doc sreca. SIGURNA SAN!!! Glavu gore!!!
Daxy falis nan ja se nadan da si nan dobro!!!
snjeguljice i ti si mi u mislima, za tebe vazi i ovo sto i za sryngu, doc ce bolji dani!!!
trudnice moje nadan se da vas moru slatke muke, trudilice koje cekate user posted image sretno!!
a moje trudilice koje je posjetila zlocesta user posted image , posaljite je kvragu i najavite joj jos jacu borbu sljedeci misec!!!
Lourdes evo ti vibrice, nestrpljivo cekan sretnu vijest!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 390
12.3.2014 10:38:25   
sremica
Evo i mene nakon dužeg vremena!!!!Moja prva inseminacija nije uspjela.user posted image U utorak idem ponovno ginekologu na dogovor za iduću inseminaciju.Nadam se da će biti u 5.mjesecu!!!

Neposredna veza do poruke: 391
12.3.2014 10:42:48   
sremica
Hvala!!!!Moja prva oplodnja nije uspjela.U utorak idem na dogovor za dalje....nadaam se idućoj inseminaciji u 5.mjesecu!!!!

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 392
12.3.2014 10:45:23   
LourdessPadme
Pinky Ja sam ti od onoh sta misli ako imam test da cu odmah dobiti M. Nazalost samo jedna crtica je bila na mom user posted image
Ako ne dobijem kroz dva dana ici cu k ginicu. Tjesi me sta mi je frendica trudna mjeces i pol i kaze da joj je prvi testic pokaza negativno za par dana kad ga je ponovila odmah dvije crte

(Odgovor članu sremica)
Neposredna veza do poruke: 393
12.3.2014 11:00:19   
PinkyFunkyBirdy
Lorudess, nemoj mi biti tužna jer:
1. nisi piškila s prvim urinom
2. M još nema
3. naravno da za koji dan minus može postati plus.
Koji si testić piškila? Možda neki koji nije jako osjetljiv. user posted image
Navijam i dalje! user posted image user posted image user posted image

Draga sremice, žao mi je zbog inseminacije. user posted image Drži se draga! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 394
12.3.2014 11:01:42   
vucica
Sremice zao mi je zbog neuspjelog pokusaja, iduci put mora uspjeti, od srca ti zelim!

Lourdess nisam ni ja imala doma testic, i jucer poslije posla idem ga kupiti, i kako hodam prema ljekarni tako sam imala osjecaj da sam dobila, bas nekako kao da je krenula, i sama sebi kazem ako sad dođem doma i vidim da nisam dobila onda sam trudna! ajde pisni testic, navijam za dvije crtice user posted image

danas sam kupila jos jedan test MM je rekao ako i taj drugi pokaze pozitivno onda cemo im i povjerovati! i kupila sam Folic plus, to su mi tamo preporucili, valda ce biti ok.

ali ajme tko ce docekati jos 3 tjedna do posjete G user posted image a i ako zelim samo vaditi betu svejedno trebam njegovu uputnicu jel tako.. u mom gradu nema privatog laba da sama to napravim, osuđena sam na cekanje uhhhh

Neposredna veza do poruke: 395
12.3.2014 11:03:25   
vucica
Lourdess sam vidim da si napravila testic, ali nista nije gotovo dok ne dodje M tako da jos navijamo za dvije crtice kroz koji dan user posted image

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 396
12.3.2014 11:06:22   
LourdessPadme
Uzela san clearblu dodje 31kn kazu svi da je taj pouzdan i da ne treba s prvom mokracom, na momente mislim da je trebam dobiti ali mi je zelja za bebacom toliko jaka da je nekako psihicki blokiram user posted image

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 397
12.3.2014 11:07:42   
LourdessPadme
Vucice tvoj uspjeh me veseli kao da je moj, mogu samo zamisljati kako ti je user posted image

Neposredna veza do poruke: 398
12.3.2014 11:12:40   
PinkyFunkyBirdy
Pa kud si uzimala Clearblue? Zar nisi vidjela jučer moj post koji sam pisala vucici gdje sam napisla neka ne uzima taj? user posted image
Lijepo danas ako ne dođe M (a neće) odi opet do ljekarne i traži Gravignost (taj je najbolji) ili bilo koji s rozim/crvenim crtama i ponovi test sutra ujutro s prvim urinom. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 399
12.3.2014 11:23:23   
supergirlzg
ja bi da moj test ostane pozitivan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Zlostavljanje
njanja

Smatrate li da su neke žene same zaslužile da budu zlostavljane?

da, ponekad svojim postupcima izazovu zlostavljanje (10%)

da, ponekad se ne odupiru na zlostavljanje pa tko im je kriv (13%)

ne, nitko nije zaslužio biti zlostavljan (77%)

Broj svih glasova: 122

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!