PinkyFunkyBirdy
|
Syringa, draga, dal to znači da si ponovno piškila testić ili ... ? Kod tebe se stvarno nešto poremetilo. Evo, vucice tako je i meni uspjelo ... ciklus prije nego smo trebali ozbiljno krenuti na MPO. Već sam riješila konzultacije i dobila terapiju, ali sam htjela pričekati s terapijom dok ne krene novi ciklus. No, on nije došao već je došao +. Trenutno pijem folnu od Twinlaba iako sam 2 godine pila Prenatal od NaturalWealtha. Mislim da je trenutno bitno da piješ folnu, a u kasnijem stadiju trudnoće se možeš prebaciti na neke prenatale. Draga Pumbice, da, već mi se vidi pupo, no kako se i dalje nedam iz svojih starih traperica onda se još uvijek to sve preljeva preko ruba hlača, ali kad sam na stanu u trenirci se sve to lijepo poveže i baš izgledam fino trudna. Jedva čekam sljedeći tjedan kad ću na pregled. Zanimljivo mi je pratiti moje simptome koji se iz tjedna u tjedan mijenjaju. Pojavi mi se jaka žeđ, pa ona prestane ... pa mi se stalno piški, pa bude ok ... pa sise bole jače, pa manje .... Jedva čekam da mi i vi sve to prolazite. Nadam se da vam je ova opuštenost tijekom plodnih dana urodila plodom i da ćeš se ubrzo jaaaaako razveseliti. Marjema, ovaj tvoj žuti iscjedak i žilica mogu biti znak implatacije, ali i neke upale. Na žalost, mi ti to ne možemo točno znati već ti preostaje samo da pričekaš još tih tjedan dana pa vidiš dal ćeš dobiti ili ne. Ja navijam da ne dobiš i da je to bio znak gnježđenja male u buši! Tintin, milena, sretno na pregledu i jedva čekam da čujem kako je bilo. Supergirl, glavno da je krvarenje stalo. Navijam za lijepi rezultat! Perlice, draga, dal ste ne putu? Dal odmarate i uživate? Da, i meni fali naša daxy. Ali neka se malo oporavi pa će nam se vratiti. Daxy, ako čitaš ... volimo te puno! Draga winkice, ajde super pa si to pregurala. Vjerujem da nije bilo lako, ali sad je iza tebe, jajovodi su pročišćeni i sad se bebica mora uloviti. Snjeguljice, navijam da obrana prođe lako i glatko te da sve dogovoriš sa svojim zubarom tako da sve te nedaće budu iza tebe pa da se možeš u potpunosti posvetiti pravljenju bebice.