|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
12.3.2014 15:17:21   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image LourdessPadme - 11.03.
user posted image cosak - 17.03.
user posted image saki84 - 18.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image lili22 - 31.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image syringa - 31.03. ? user posted image
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 426
12.3.2014 15:20:08   
folletto
pravi baby bum ove godine user posted image
baš nešto gledam listu, jako lijepo izgleda... tako je dobro krenulo da sam sigurna da će biti još plusića!!!!

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 427
12.3.2014 15:58:59   
LourdessPadme
Stigla jeuser posted image neee

(Odgovor članu Dacana)
Neposredna veza do poruke: 428
12.3.2014 16:07:08   
PinkyFunkyBirdy
Draga Lourdess, jako mi je žao. user posted image Baš sam vjerovala da ćeš nam kao u vucica doći i odmah i otići na trudnički dio. user posted image Drži se draga! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 429
12.3.2014 16:26:27   
lili22
zene ja se razbolila, iman upalu grla i sinusa, koma san.
moja dr je super rekla san joj da radimo na bebi pa mi je dala cefalaksin, rekla je da se njega moze i u trudnoci. sad me zanima s obziro da iman povisenu temperaturu 37,1 da li da opce mirin bazalnu ujutro?

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 430
12.3.2014 21:21:10   
supergirlzg
meni je zlo i imam grceve :( i opet neki spotting :(

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 431
12.3.2014 21:56:40   
Pumba
tinast mila zao mi je jer je stigla glupa user posted image user posted image

lili22 zelim ti brzi oporavak!! user posted image A sto se BT tice, nista te ne kosta mjeriti ako si vec pratila do sad, a i rijetko nam je povisena temp ujutro kad smo bolesni, uglavnom raste popodne i vecer... Vidjet ces ako budes imala npr 37,6 ujutro znat ces da to nije mjerodavna temp, a ako ti bude nastavila kao i dosada mozda i bude ok...

supergirlzg ma sto se to s tobom dogadja??? user posted image Meni nista tu nije jasno user posted image

Lourdess user posted image zao mi je radi menge, bit ce drugi mjesec, drzi se user posted image

folletto user posted image slazem se, lista je diiiiivna... jos tamo kad nam ti javis svoj plus na kraju mjeseca, ma divota user posted image

gdje nam je Andy i bucika ? Cure falite nam... javite se!!! Brinem se pomalo user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 432
12.3.2014 22:10:08   
tintin
Cure moje drage, bila na pregledu, otvorena prst, glavica nisko u zdjelici, sve spremno, malena ima 3300 g, pošto želim da mi moja dr bude na porodu dogovorili smo se da cemo na kraj mjeseca na dogovoreni porod, ali može se desit i da rodim ranije, drage moje sitno brojim user posted image

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 433
12.3.2014 22:14:24   
Snjeguljica_83
Večer!

Sad sam univ.spec.oec. Sveučilišni specijalist ekonomije. user posted image user posted image user posted image user posted image Ma sam bezobrazna, sama sebi plješćem! Ali to je to, završetak mog akademskog obrazovanja.... user posted image Samo je jednom kraj. MM i ja smo se počastili pizzom, još malo čašćenja na poslu, čestitanja.... Nešto kao da mi je rođendan... user posted image

Umorna sam, psihički i fizički sam iscrpljena...

A joj, dok sam vas pročitala... Toliko ste se raspisale danas, mora biti da vas je sunce oraspoložilo! Bilo je pravo proljetno vrijeme, krasno! user posted image

Vidim da je danas bilo pišanja minusa, user posted image Dolazile su i toliko neželjene user posted image user posted image

Lili, ah sjetila si se mene... Budem toliko izbedirana da me se mora zapamtiti kao onu s negativnim mislima... Hvala ti, draga! user posted image user posted image
user posted image

Ako se koja sutra usudi piškiti po 1. put, ili n-ti put, sreeetno! user posted image

Ja od sutra (9DC) "lovim" svoju O... Je li ok testirati LH trakicu u 16 h?!

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 434
12.3.2014 22:17:14   
Snjeguljica_83
Tintin, meni nisu ni jednom izmjerili bebu, mislim na kilažu. user posted image user posted image Ali mene je ionako više od svega zanimalo da li je curica! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 435
12.3.2014 22:30:55   
lili22
Snjeguljice dapace lh se piski popodne, ja obicno oko 6.

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 436
12.3.2014 22:34:06   
tinast
supergirl, čudno mi je sve to,neznam sto bi rekla user posted image

pumba ma moralo je doći do user posted image jer sam znala da akcija nije urodila plodom pa sam zbog toga bila u bedu, ali sad sam si optimističnija i drago mi je da je user posted image došla, sad vise nade polazem u sve da ce se kad tad prikazat user posted image

snjeguljice čestitke na obrani rada!

Neposredna veza do poruke: 437
12.3.2014 22:40:20   
andydea
Drage moje..evo me javljam se sa moba..komp mi je nesto u kvaru..a i bez interneta sam bila par dana..
Vucica cestitam draga..zelim ti predivnih 9.mj.
Curkama kojima je dosla..zao mi je..budite hrabre i u pobjedu za drugi mjesec
Evo u pon.sam bila kod ginek. Medjutim nije me gledala, rekla je dok got je iscjedak zdrav i da sam ja ok..sve je normalno pa i ti bolovi koje imam.Dobila sam utrogestan 3x1 radi cuvanja trudnoce i ne stete dojenju..Moj Di presretan kao i ja jer mi nije padalo na pamet da prestanemo dojiti..
Odmaram koliko mogu..miz mi puno pomaze, preko dana cak odspavam kad i Di i to mi puno znaci
U poned.sam opet na tv-u ..ovaj put Dobro jutro Hrvatska ..hrt 1 u 8:50 - tema zahtjevno dijete haha ali u pozitivnom smislu..
Eto dobro sam , ne povracam i nemam mucnina..sto je za mene preporod ..jedino sam stalno umorna i zedna..
Pusa svima..pratim vas

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 438
13.3.2014 6:34:23   
Snjeguljica_83
Jutro, cure!

Evo jedan ranojutarnji pozdrav od mene jer danas nakon par dana idem raditi pa me čeka puno toga...

Lili, LH trakice se piške popodne, ali je li mojih 16 sati previše rano popodne? Jer to je vrijeme kad mogu zagarantirati da ću biti kući i u miru se popiškiti! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 439
13.3.2014 7:14:47   
tintin
Snjegulica user posted image cestitam na univ.spec.oec. Sad si se toga rjesila, i sad će bebica doci, samo hrabro naprid user posted image
Andy bitno da je sve u redu user posted image

Neposredna veza do poruke: 440
13.3.2014 7:15:12   
vucica
jutro curke!

Snjeguljice cestitam ti na novoj tituli, nije to mala stvar, stvarno svaka cast! Meni je isto u planu krenuti po tu istu titulu, ali nikako da uskadim posao sa time, a i financijski mi je malo tu mac, ali u nekoj buducnosti svakako planiram, jel si to zavrsila na EFZG-u?

cure kojima je dosla prokletnica bas mi je zao, louredess draga za tebe sam bas imala osjecaj da ces mojim stopama user posted image drzite se, i novi mjesec noce pobjede user posted image

lili brzo nam ozdravi, super je imati normalnog dr koji brine o svemu!

supergirl pa sta se to kod tebe dogadja, neka taj spoting tera odavde vise user posted image

ostalima svima veliki pozdrav!

a kod mene nema nikakvih promjena, osim sto sada postajemo MM i ja svjesniji i cijeli dan se smijemo cim se pogledamo, jucer smo rekli njegovoj mami, tesko je bolesna pa smo je htjeli time oraspoloziti. za sada cemo jos reci njegovom tati, i mojoj mami, ostalima tek kasnije.

Neposredna veza do poruke: 441
13.3.2014 7:57:50   
supergirlzg
nemam pojma..moze biti da jednostavno niej uspjelo i da je ono krvarenje bilo od hormona (kaze dr da je to normalno) a da ovo sad najavljuje M :( test je jos uvijek pozitivan, ali jaaaaaaaaaaaako blijedo....

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 442
13.3.2014 8:07:43   
perlica55
Lourdess i trinaest, žao mi je curke zbog user posted image
sretno na idućoj listi user posted image  user posted image
Tintin mila, kak vrijeme leti, joj, još malo
i stiže tvoja curica, zavidim ti  user posted image
Snjeguljice draga čestitam, svaka čast user posted image  user posted image
LH trakice je bitno ne piškiti kroz jutro,
popodne kad imaš vremena piški, al pazi da sutra dan bude
približno isto vrijeme.. Sretnooo..

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 443
13.3.2014 9:07:28   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro drage moje! user posted image

Draga lili, nadam se da ćeš čim prije ozdraviti. user posted image Probaj mjeriti BT kako ti je i naša Pumbica rekla pa ako će baš biti jako velika razlika onda pauziraj koji dan. user posted image

Supergirl, kod tebe je stvarno totalna zbrčka s tim ciklusom. user posted image Držim fige da ipak ispadne najbolji mogući rezultat. user posted image user posted image user posted image

Draga Pubice, kako si nam ti? user posted image Zanima me kakav je vaš plan za dalje (ako ovaj mjesec ne uspije)? Stvarno ste mi ti i TM prava nepoznanica (u smislu zašto vam se ne prima beba). Nemoj zamjeriti draga, ali mislim da bi trebali početi razmišljati o MPO jer ovo je već predugo razdoblje da nema plusića, a vi ste mladi, zdravi i sve ispada savršeno. user posted image Sorry, ako guram nos gdje mu nije mjesto, ali morala sam reći što mislim. user posted image

Ajme tintin, pa ti bi mogla svaki tren! user posted image user posted image user posted image I curka je već tako velika. Baš se veselim zbog tebe što ćeš ubrzo imati tu svoju malu štrucu u rukama. user posted image

Snjeguljice, čestitam na novoj tituli! user posted image user posted image user posted image Dal ti se sad trebamo obraćati sa Vi kad si postala faca? user posted image user posted image user posted image Malo se šalim ... ovo je stvarno uspjeh i divim se ljudima koji imaju volje i želje raditi na sebi (ja sam VSS i nema šanse da bi se ponovno primila knjige user posted image . Jedino ću ponovno učiti sa svojom dječicom one osnovne stvari, a ove komplicirane me više neće vidjeti). Za LH trakice je dobro da se pišaju od 13 do 20h. Ja sam ih isto nakon posla piškila ... iako je to obično bilo između 17 i 18h. user posted image

Tinast, sad više akcije i bit će rezultata. user posted image

Draga Andy, baš mi je drago da si se malo još javila. user posted image Nadam se da si mi svakim danom sve bolje i bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dal ćeš moći na snimanje? user posted image Opet te neću moći gledati jer sam na poslu. user posted image No, ako stave na YouTube snimku, obavezno javi. user posted image

Draga moja Perlice, kako si mi ti? Dal si se opustila što? user posted image

Vucice, da znaš da ti zavidim. user posted image Ja sam tako htjela nakon plusića skakati od sreće i da MM bude odmah veseo s menom i da se možemo odmah povjeriti najbližima, no kod mene se svašta izdešavalo tako da od kad se pojavio plusić samo smo bili u strahu dal će tamniti ili ne, MM mi je bio oprezan i stalno govorio da se ne veselim prerano, a roditeljima ne želimo davati lažnu nadu pa im još uvijek nismo ništa rekli (kako sad stoji vjerojatno ćemo reći za Uskrs kad ću ja već biti 15 tt). user posted image A tako sam željela biti bezbrižna i jednostavno sretna zbog te dvije slatke crtice. user posted image Baš kao ti ... tako da znaš da ti zavidim. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 444
13.3.2014 9:45:52   
vucica
Pinky i mene je jako strah, i kada sam jucer vidjela dvije crtice i pokazala MM nismo mogli vjerovat, izgledalo je predobro da bi bilo stvarno, i bas je on rekao kako mu padaju na pamet scene iz filmova kada se par veseli i skace od srece kada ugledaju plus, a mi tako nismo mogli jer nismo vjerovali. ipak, kada je dosao s posla donesao mi je ruzu i nekako smo poceli vjerovati da je to stvarno i da cemo dobiti bebicu. iako me je strah moguceg loseg ishoda najradije bi rekla cijeloj obitelji jer smo dosta povezani, ali strah me da oni nebi mogli drzati jezik za zubima pa bi ta informacija mogla doci i do moga posla a to nikako ne zelim za sad..

razumijem tebe i TM zasto ste odlucili nikome ne reci, vjerojatno bih i ja odlucila isto da sam prosla sve sto i ti, i mogu si zamisliti da ti nije lako drzati u sebi, meni je jucer bilo bas tesko jer sam morala jednoj prijateljici nesto slagati bas zato jer ne zelim jos reci za trudnocu, cijelo vrijeme me to proganja. drzi mi se draga user posted image

andydea svaka cast koliko se angaziras oko ovih tema, i koliko si vec svojim savjetima pomogla brojnim trudnicama i mamama koje te imaju priliku gledati i citati, stvarno za pohvalu user posted image

Neposredna veza do poruke: 445
13.3.2014 9:46:57   
supergirlzg
ma, nije Pinky :( danas opet jace krvarenje :( a sutra treba doci menga, tako da mi se cini da nis od toga. plus danas je deseti dan nakon ovulacije, mozda mi treba progesterona :(

Neposredna veza do poruke: 446
13.3.2014 10:06:27   
sremica
hvala ti!!!išla sam u petrovu.dijagnoza je ashhenozoospermia(pet milijona pokretnih)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 447
13.3.2014 10:25:53   
sremica
Čestitke od srca VUČICE

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 448
13.3.2014 10:28:25   
Snjeguljica_83
Hvala na čestitkama!user posted image

Pinky nema potrebe da me vikate! Neka si mi i dalje tikamo! user posted image user posted image

Tintin da, možda je kod mene postojala ta kočnica, sad sam to riješila pa će se user posted image možda lakše uloviti! user posted image Iako, kad smo radili na 1. bebi isto sam davala ispite, hm... Neka, idemo dalje!

Vucica ja sam pri Sveučilištu J. Dobrile u Puli.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu sremica)
Neposredna veza do poruke: 449
13.3.2014 10:41:21   
PinkyFunkyBirdy
Draga supergirl, nije mi jasno zašto nisi dobila da piješ neki umjetni progesteron (Dufiće ili Utriće) nakon O? user posted image To bi ti pomoglo da održi progesteron na poželjnoj razini i vjerojatno bi se to tvoje krvarenje i spotting smanjili, a možda ih ni nebi bilo. Uh ... ne znam ... voljela bi ti nekako pomoći, ali ne znam kako. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!