Pumba
|
vucica sretno za sutra!!! Navijamo za debeli Daxy moja užasno mi je žao što je glupača došla Pokušaj se malo odmoriti od svega, dogovori se s mužem što i kako dalje, odahni malo... točno znam kako se osjećaš.. Samo nemojte odustajati od svega. Mi smo ovdje za tebe Andy kako si mi ti? Vidim da si spominjala neke bolove dolje? Jeli sve ok? Jesi uzimala što za piti? Pinky debeljuco jel ti se imalo vidi pupo ? Ali ne, ovaj što ga sada imamo sve mi, nego onaj lijepi, tvrdi, okrugli ? Ikaaa kako si ti? Raste pupo? Jeste išta kupovali za bebicu? Tintin mila jesi još u komadu? Pa kad će više mrvica tvoja? uffff.... čekamo i čekamo nadamse ti si to lijepo zaključila, hahahaha... mora da je keks ako nas nema, hihiihih O da, da... bilo je keksa... ali sam napisala zašto mene nije bilo par dana... gledala sam ja sve što vi tipkate preko mob ali nikako ne volim tipkat preko touch-a... sad sam ukrala mužu poslovni laptop na pol ure pa vam se javljam... moj ekran na laptopu je totalni blackout trenutno, čekam da me zove frend kad će ga zgotovit! Fali mi Kakva je situacija u tebe? perlice samo se skitaš gudo jedna Prvo izlasci s curama do zore, pa sad putovanje, još malo i odbrojavaš s nama... vidimo situacija se poboljšala, nadam se da si mi raspoloženija, vedrija i sretnija... super da je tata doma za koji dan, bravooooo!!!! bebac24 morate raditi na tome!! Nemoj me ljutiti, onda navečer neka bude keks, jer ako mi to u danu obavimo ja isto nemam vremena ležati po pol sata na krevetu, ali zato ja to prije spavanja, onda se ne dižem.... Hoćemo i taj tvoj više napokon, prije ljeta pa da sve skupa budemo imali zimske bebice eternity šefice, drži ih sve pod kontrolom tamo na poslu. tako i treba! Nego pusti posao malo, jel doma sve kako spada? Još uvijek ono pravilo za svaki drugi dan vrijedi? Nema švercanja kad je to u pitanju folletto u kojoj si nam ti fazi? evo i tog mog kilometarskog posta napokon, hahahhahahaa I vidim da si pitala za prenatal vitamine neke... ja ti pijem elevit, svaki dan jedna... imaju folnu i vitamine neke dodatne, super su, svi ih hvale, možda su mrvicu skupe ali sve za zdravu bebu syringa ja navijam od srca za debeli i nemoj tako, kakvo je to razmišljanje, moraš vjerovati da si trudna, neće doći menga, dobit ćeš bebicu, nema pesimizma jesi čula? Ajde brzo osmijeh na lice, i za 3-4 dana ima da nam javiš da si se nervirala bzvz i da je beba tuuuu!!!! supergirlzg pa što nam se to s tobom događa? Dobro te Perlica pitala, puno pretraga i nalaza se treba obaviti prije MPO... kako mene ljute ovi naši G... cure moje da nije bilo vas ovdje nekoliko ja od moje G nikad ne bi doznala ni što je spermiogram a kamoli da ga se treba napraviti prvoga ako žena ne može začeti... meni moja G nikad nije spomenula ni HSG, ni folikulometriju... glupača!!! Jedino što zna reći je "opustite se, mladi ste vi, previše ti brineš, doći će to kad prestaneš toliko biti opterećena" MRZIM tu neinformiranost i neupućenost.... Draga, morate hormone izvadit, i muž nek ti obvezno napravi spermiogram, možda i HSG pa zadnje dolazi MPO. Želim da vas uspije čim prije!! snjeguljice suosjećam s tobom, zubobolja je definitivno najgora bol koju sam dosad iskusila na svojoj kozi... ja bi to vadila jer s mojim zubom nisam dobro prošla kojeg sam liječila mjesecima, gangrena, upale, bolovi, tablete... kad sam ga izvadila počinula sam.. najbolji osjećaj na svijetu nakon toliko muke i vremena provedenog kod zubara... ali svakako odi po još jedno mišljenje, nemoj to uzimat zdravo za gotovo... kako ima loših i traljavih G tako ima jednako loših i stomatologa. Držim fige da bol prestane čim prije ljubim i pozdravljam i sve vas ostale curke, ako počnem nabrajat zaboravit ću nekoga pa neće biti u redu! Ja sam ok... osim što čekam da mi se popravi taj ekran na laptopu sve je u redu... radim kao i inače, osim što su mi dvije kolegice pošle na porodiljni (ne znam jesam li to već negdje spomenula) pa sad pokrivam malo više smjene nego inače.. A sad kad nam sezona dođe, u turizmu je ludnica... onda me tek neće biti na raji... uff, ljeti me nigdje nema. Već znam da ćete mi faliti, a ja neću moći pogledati ovdje ni sekund jer radimo tuta forca, po 15 sati dnevno ljeti... Ali kad ćemo ako nećemo sad jel tako? Mlade, pune života, energije, radosti.... hahahaha Moramo biti vrijedne i zaraditi i za stare dane Moja O je prošla, ako je bilo, nisam ovaj mjesec ništa mjerila, ni brojila, ni pisala, ni pamtila... osjećala sam jajnike i par dana zaredom... akcije su bile često pa čak i prečesto, hahahhahaa Vidjet ćemo za 10-ak dana nekih... SVIMA PUUUUNO SREĆE trudilice moje