|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
11.3.2014 15:23:34   
LourdessPadme
Evo da se javim ,pinky fala ti :) Nisan jos dobila mada san vec 5 puta isla na wc i bila uvjerena da sam procurila,al nista. Samo neki bjelkasti iscjedak. Iman feeling da cu dobit svaki cas :/

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 351
11.3.2014 15:29:55   
PinkyFunkyBirdy
Lourdess, kad piškiš testić? user posted image

Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image tinast - 10.03.
user posted image vucica - 11.03.
user posted image LourdessPadme - 11.03.
user posted image syringa - 12.03.
user posted image cosak - 17.03.
user posted image saki84 - 18.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image lili22 - 31.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 352
11.3.2014 15:37:32   
LourdessPadme
Ako ne dodje nocas onda ujutro. user posted image samo je nadam se puno jer nam
Je ovo prvi pokusaj nakon histero i laparo , 16.12 sam operirala pregradu na maternici

Neposredna veza do poruke: 353
11.3.2014 15:42:43   
PinkyFunkyBirdy
Ajde onda navijam da nas sutra jako razveselite i ti i vucica, a i syringa bi isto mogla ponoviti testić. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 354
11.3.2014 15:45:48   
LourdessPadme
Hvala na željama user posted image curkama želim isto user posted image go go go

Neposredna veza do poruke: 355
11.3.2014 15:48:57   
Pumba
vucica sretno za sutra!!! user posted image Navijamo za debeli user posted image user posted image

Daxy moja užasno mi je žao što je user posted image glupača došla user posted image Pokušaj se malo odmoriti od svega, dogovori se s mužem što i kako dalje, odahni malo... točno znam kako se osjećaš.. Samo nemojte odustajati od svega. Mi smo ovdje za tebe user posted image user posted image

Andy kako si mi ti? Vidim da si spominjala neke bolove dolje? Jeli sve ok? Jesi uzimala što za piti?

Pinky debeljuco jel ti se imalo vidi pupo user posted image ? Ali ne, ovaj što ga sada imamo sve mi, nego onaj lijepi, tvrdi, okrugli ? user posted image

Ikaaa kako si ti? Raste pupo? Jeste išta kupovali za bebicu?

Tintin mila jesi još u komadu? Pa kad će više mrvica tvoja? uffff.... čekamo i čekamo user posted image

nadamse ti si to lijepo zaključila, hahahaha... mora da je keks ako nas nema, hihiihih user posted image O da, da... bilo je keksa... ali sam napisala zašto mene nije bilo par dana... gledala sam ja sve što vi tipkate preko mob ali nikako ne volim tipkat preko touch-a... sad sam ukrala mužu poslovni laptop na pol ure pa vam se javljam... moj ekran na laptopu je totalni blackout trenutno, čekam da me zove frend kad će ga zgotovit! Fali mi user posted image Kakva je situacija u tebe?

perlice samo se skitaš gudo jedna user posted image Prvo izlasci s curama do zore, pa sad putovanje, još malo i odbrojavaš s nama... vidimo situacija se poboljšala, nadam se da si mi raspoloženija, vedrija i sretnija... super da je tata doma za koji dan, bravooooo!!!! user posted image

bebac24 morate raditi na tome!! user posted image Nemoj me ljutiti, onda navečer neka bude keks, jer ako mi to u danu obavimo ja isto nemam vremena ležati po pol sata na krevetu, ali zato ja to prije spavanja, onda se ne dižem.... Hoćemo i taj tvoj user posted image više napokon, prije ljeta pa da sve skupa budemo imali zimske bebice user posted image user posted image

eternity šefice, drži ih sve pod kontrolom tamo na poslu. tako i treba! Nego pusti posao malo, jel doma sve kako spada? Još uvijek ono pravilo za svaki drugi dan vrijedi? Nema švercanja kad je to u pitanju user posted image

folletto u kojoj si nam ti fazi? evo i tog mog kilometarskog posta napokon, hahahhahahaa user posted image I vidim da si pitala za prenatal vitamine neke... ja ti pijem elevit, svaki dan jedna... imaju folnu i vitamine neke dodatne, super su, svi ih hvale, možda su mrvicu skupe ali sve za zdravu bebu user posted image

syringa ja navijam od srca za debeli user posted image i nemoj tako, kakvo je to razmišljanje, moraš vjerovati da si trudna, neće doći menga, dobit ćeš bebicu, nema pesimizma jesi čula? Ajde brzo osmijeh na lice, i za 3-4 dana ima da nam javiš da si se nervirala bzvz i da je beba tuuuu!!!! user posted image user posted image user posted image

supergirlzg pa što nam se to s tobom događa? user posted image Dobro te Perlica pitala, puno pretraga i nalaza se treba obaviti prije MPO... kako mene ljute ovi naši G... cure moje da nije bilo vas ovdje nekoliko ja od moje G nikad ne bi doznala ni što je spermiogram a kamoli da ga se treba napraviti prvoga ako žena ne može začeti... meni moja G nikad nije spomenula ni HSG, ni folikulometriju... glupača!!! user posted image Jedino što zna reći je "opustite se, mladi ste vi, previše ti brineš, doći će to kad prestaneš toliko biti opterećena" MRZIM tu neinformiranost i neupućenost.... Draga, morate hormone izvadit, i muž nek ti obvezno napravi spermiogram, možda i HSG pa zadnje dolazi MPO. Želim da vas uspije čim prije!!

snjeguljice suosjećam s tobom, zubobolja je definitivno najgora bol koju sam dosad iskusila na svojoj kozi... ja bi to vadila jer s mojim zubom nisam dobro prošla kojeg sam liječila mjesecima, gangrena, upale, bolovi, tablete... kad sam ga izvadila počinula sam.. najbolji osjećaj na svijetu nakon toliko muke i vremena provedenog kod zubara... ali svakako odi po još jedno mišljenje, nemoj to uzimat zdravo za gotovo... kako ima loših i traljavih G tako ima jednako loših i stomatologa. Držim fige da bol prestane čim prije user posted image

user posted image user posted image ljubim i pozdravljam i sve vas ostale curke, ako počnem nabrajat zaboravit ću nekoga pa neće biti u redu!

Ja sam ok... osim što čekam da mi se popravi taj ekran na laptopu sve je u redu... radim kao i inače, osim što su mi dvije kolegice pošle na porodiljni (ne znam jesam li to već negdje spomenula) pa sad pokrivam malo više smjene nego inače.. A sad kad nam sezona dođe, u turizmu je ludnica... onda me tek neće biti na raji... uff, ljeti me nigdje nema. Već znam da ćete mi faliti, a ja neću moći pogledati ovdje ni sekund jer radimo tuta forca, po 15 sati dnevno ljeti... Ali kad ćemo ako nećemo sad jel tako? Mlade, pune života, energije, radosti.... hahahaha user posted image Moramo biti vrijedne i zaraditi i za stare dane user posted image

Moja O je prošla, ako je bilo, nisam ovaj mjesec ništa mjerila, ni brojila, ni pisala, ni pamtila... osjećala sam jajnike i par dana zaredom... akcije su bile često pa čak i prečesto, hahahhahaa user posted image Vidjet ćemo za 10-ak dana nekih... SVIMA PUUUUNO SREĆE trudilice moje user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 356
11.3.2014 16:28:44   
merjema
ej nije me bilo dosta dugo... zašto? prestala sam pratiti sve što sam do sad pratila, prestala sam misliti na sve... valjda sam se umorila od stalnog iščekivanja... što se sad promijenilo da se ipak javljam? Da vam iskreno kažem, ja više uopće ne znam kad trebam dobiti... kako su mi se ciklusi zadnjih par mjeseci znatno produžili, po svom kalendaru mjesečnice kao trebala bi dobiti za tjedan dana... odlučila sam ne kupovati testove i ne zamarati se više svim tim.. vjerovatno je mnogima od vas došlo tako... ali što se dogodilo?
Danas mi se dogodilo nešto što do sad još nikada nije... žuti iscjedak???? Ne mogu reći da je obilan ali ima ga.... uz to ( moram u detalje ) jedna mala mala sitna skroz crvena kao krvava žilica, ne mogu reći ugrušak jer je bilo ful sitno.... nakon toga ništa osim tog žutog iscjetka! Sjetila sam se tog termina: sunčani iscjedak pa se pitam jel to to? Što to znači? Zašto mi se to pojavilo prvi put u životu? Znam samo da to može a i ne mora biti prvi znak trudnoće... ali ako nije od čega bi još moglo biti?
Što se tiče simptoma, nema ništa osim što su mi grudi oblije nego ikad ali ništa pretjerano i ne znam dal mi se samo čini... i još jedna stvar... uopće nemam apetita, gotovo ništa ne jedem a inače papam ko luda!! Molim cure sa većim znanjem od mog ili s iskustvom da mi malo pokušaju objasniti o čemu bi se tu moglo raditi? H v a l a
P.S. idem vas sad malo čitati, pusaaa

Bože, molim te daj mi strpljenja ali ODMAH!!

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 357
11.3.2014 16:30:03   
tintin
Pumba draga još smo 2 u 1 sutra sam na pregledu pa cemo viditi jeli se šta dogadja, inače sad ove zadnje dane jako teško spavam i teška sam si al to je sve normalno, sitno brojimo još malo user posted image
Cure koje sutra piskite držim debele fige, sretno.
Pinky da i mene zanima jel ti se vidi trbuscic, i kako si
Andy draga nisi nam se javila od jucer, kako si, jesi zvala Dr.

(Odgovor članu Pumba)
Neposredna veza do poruke: 358
11.3.2014 16:37:41   
supergirlzg
eh, sad vise ne krvarim , al imam neki cudni iscjedak. onak...
jupi.user posted image
jel zna netko od vas koliko treba da se hcg ocisti iz tijela nakon injekcije?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 359
11.3.2014 16:43:23   
merjema
Ja ti ne znam odgovorit na to pitanje a meni nitko ne odgovara user posted image

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 360
11.3.2014 16:53:53   
supergirlzg
a da napravis test? :)

(Odgovor članu merjema)
Neposredna veza do poruke: 361
11.3.2014 17:01:02   
merjema
mislim da mi je još rano za test i iskreno dosta mi je već testova... vjerovatno će me netko shvatiti... dođe period kada ti je već puna kapa... već sam mislila i odustati od svega pa kad bude bude... ako bude... ali eto sad me taj iscjedak pomalo zdrmao... ok, lažem: puno me zdrmao user posted image

Neposredna veza do poruke: 362
11.3.2014 17:02:58   
merjema
u principu opet ne vjerujem da je to... samo me zanima čime bi mogla biti uzrokovana ta promjena? kužiš? user posted image

(Odgovor članu merjema)
Neposredna veza do poruke: 363
11.3.2014 17:11:23   
supergirlzg
koliko ja znam javlja se u ranoj trudnoci, tak da zvrcni ginicha i pitaj..

(Odgovor članu merjema)
Neposredna veza do poruke: 364
11.3.2014 17:27:44   
Romela
Lourdes tak je i meni bilo prije m,pa je dosao +

04.08.2012.~ L
15.10.2013.~andjeo
30.3.2014~andjeo

Neposredna veza do poruke: 365
11.3.2014 17:32:39   
merjema
a zvala... ne javlja se user posted image pa zar nitko osim mene nije to imao user posted image

Neposredna veza do poruke: 366
11.3.2014 21:53:48   
perlica55
Folletto draga, hvala za link. Odličan
je članak ..
Merjema čitala sam o sunčanom iscjedku,
na žalost nisam bila user posted image
Žućkasti iscjedak imam jedino kad
me glupa Candida napadne user posted image
Pričekaj još 4/5 dana, pa piški testić!
Supergirlzg mislim da se HCG iz štoperice
zadrži u organizmu 10-ak dana. Tak nešto
sam čitala na MPO temama.
Pumba mila trebao mi je barem radni-odmor,
na žalost MM i mene još uvjek čeka puno odlazaka
po bolnicama, kemoterapija i svih popratnih
sranja.. Ma samo da nam starci budu dobro, sve budemo
zaboravili.. Navijam za plusić, bilo je punoo
akcije kod vas.. Čekam user posted image
Daxy draga, fali tvoj post. Nadam se da si dobro,
javi nam se...
Čita li nas bucika user posted image Mogla bi
nam se i ona javiti ponekad. Nadam se da je kod
nje sve ok. Šaljem joj pusu!!
Cure navijam od srca za pozitivne testiće
ujutro, sretnooo user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu merjema)
Neposredna veza do poruke: 367
12.3.2014 0:18:04   
winkica
Hsg gotov i nadam se da ga vise necu morati raditi....prezivila....a joj bolno je i to jako bolno...daxy citala sam da je i tebi bio bolan, cudno je to kako neke cure boli a neke ne...ali hvala Bogu prohodni su mi jajovodi...samo sam ukratko htjela podijeliti iskustvo...bolno ali za bebicu cu sve pretrpiti...VIBRAM DA SVE UGLEDATE PLUSIC OVAJ MJESEC... ipak je mjesec krenuo sa punoooooo trudnica,n pamtim ka j bilo ovako puno plusica u jednom mj.

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 368
12.3.2014 7:09:15   
vucica
cure moje pisem vam ovo i tresem se, ne mogu doci k sebi i ne vjerujem...napravila sam test i mislim da sam vidjela user posted image , ma vidjele su se dvije crte stvarno jesu samo sto ja ne vjerujem da je to moguce i mislim da test laze, danas cu kupiti jos jedan...

MM je isto van sebe, oboje ne vjerujemo da je ovo moguce, nakon 14 mjeseci pokusavanja i taman prije nego smo htjeli krenuti s MPO..

cure jako me strah da te dvije crtice ne nestanu, znam da zvucim ludo ali jednostavno da se bas sad dogodilo, ovaj mjesec koji nam je bio jedan od najstresnijih u zivotu dosta ruznih stvari nam se dogodilo u zadnjih par tjedana, pa jel moguce da ce ovo izljeciti sve nase rane...

neznam uopce neznam kako se trebam ponasati i sto raditi, ici cu po jos jedan test u ljekarnu, ajd mi recite sta bi jos trebala kupiti od vitamina ili folne, i kada da zovem G..

od nervoze sam dobila i osip koji mi inace iskace kada sam van sebe, uzas...

oprostite mi sto cijeli post pisem samo o sebi ali jako sam zbunjena i uplasena i vesela, sve emocije mi se mjesaju user posted image

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 369
12.3.2014 7:16:42   
elle1
vuciceeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitkeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ....bas si me obradovala user posted image user posted image a ostalim curkama sto vagaju jel rijec o trudnoci ili nije zelim da sto prije potvrde user posted image

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 370
12.3.2014 7:25:10   
Snjeguljica_83
Jutro, cure!

Evo, ispratila sam MM i kćer na posao i kod babe i dede servisa user posted image , a ja sam ostala sama sa svojim mislima... Moram se sabrati, oraspoložiti i obraniti svoj magistarki rad! user posted image No sikiriki! user posted image Sva sreća pa je sunčano vani pa ću se na putu do faksa napuniti pozitivnom energijom..... user posted image

Samo da ja ovo danas riješim pa ću zvrcnuti svog zubara koji je brinuo o tom famoznom zubu, dogovoriti se s njim da vidi isplati li se to držati u ustima. Jedino što je slika zuba kod nje, na CD-u. Dolaze plodni dani pa ne bih se htjela opet zračiti.

Je li opasna lokala anestezija za začeće?
Imam zakazano vađenje 19.3. što je 15 DC, stoga... baš sam tu negdje s O...

Mislila sam koristiti LH trakice od 12 DC, a kaže mi MM "ma daj ti s tim kreni prije, da ne propustimo. Vidiš da radimo po svome pa ništa." user posted image user posted image

user posted image Zlato moje revno! user posted image

Vucice
, čestitam!

Piškalice, sretno!

Nestrpljivice, s jednom crticom, sretno!

Trudilice u akciji, sretno!

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 12.3.2014 7:27:52 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 371
12.3.2014 7:41:18   
elle1
I da Vucice, zasad ti je dovoljno uzeti samo folnu kiselinu, ja koristim Folacin , dodje 20 tableta.user posted image

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 372
12.3.2014 7:44:13   
vucica
Hvala vam cure, jedva cekam da ponovim test mozda cu onda i ja povjerovati user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 373
12.3.2014 7:51:54   
syringa
vucica, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
snjeguljice, sretno! user posted image
Lourdess, tinast, navijam za user posted image ! user posted image
pinkyce, mene možeš staviti na kraj liste kao štrikačicu.
od mog testića ništa. nismo uspjeli ovaj mjesec.
nastavljam piti dufiće i čekam user posted image .
puno nade sam polagala u ovaj ciklus jer smo zbilja sve poduzeli.
no, izgleda da se nešto poremetilo iza mog nesretnog spontanog.
nema ni user posted image ni user posted image . user posted image
sve vas puno user posted image  user posted image !!!!!
sretno drage moje!

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 374
12.3.2014 7:54:33   
perlica55
Vucice draga, user posted image  user posted image  user posted image  čestitam ti od srca user posted image user posted image user posted image ..

Ponovi testić za 2/3 dana, ne ranije.. Bit će sve super.
Da, Folacin i ja pijem, dođe 30 kn, a može i na recept.
Kupi si ga odmah, jer moj G kaže da u trudnoći
treba 6 x više folne..
P.s. Javi nam tajnu uspjeha, dal ste
ovaj mjesec nešto novo pokušali esperimentirati????
Snjeguljice draga, odi riješi zubić više.. Svakako bolje
prije, nego u trudnoći.

< Poruku je uredio perlica55 -- 12.3.2014 7:55:31 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu vucica)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!